Depaseste orice imaginatie !

http://www.timesnewroman.ro/life-death/8541-patriarhul-daniel-surubelnitele-in-cruce-vor-putea-fi-cumparate-doar-de-la-biserici
 
Patriarhul Daniel: Şurubelniţele în cruce vor putea fi cumpărate doar de la biserici

Patriarhul Daniel susţine că în viitorul apropiat românii vor putea cumpăra şurubelniţe în cruce exclusiv din magazinele bisericii, motivul fiind respectul creştin faţă de cel mai important simbol religios al poporului.
"Este odios să vezi cum crucea primeşte semnul de bare al Satanei prin fel de fel de magazine de unelte şi bricolaj. Parteneriatul nostru cu autorităţile politice ne-au permis să scăpăm românii de această ruşine", susţine Patriarhul Daniel.
Potrivit comunicatului Patriarhiei, un procent de 10% din preţul fiecărei şurubelniţe în cruce va acoperi nevoile stringente ale Bisericii, în special construirea Catedralei Mântuirii Neamului.
"Partea bună e că toate şurubelniţele în cruce cumpărate de la biserici vor fi sfinţite, acest lucru reducând cu până la 90% riscurile de accidentare şi mai ales de electrocutare", susţine Patriarhul.
 
NOTA. depasi PERFIDIA "POPII POPILOR" ortodocsi din Romania!
Incredibil este gradul de imbecilizare al credinciosilor ortodocsi romani care suporta "nebuniile" unui patriarh aflat la carma bisericii devenita institutie PRIVATA tradatoare de neam si tara!
-averile popilor ortodocsi nu pot fi cercetate de instantele romanesti deci exista suspiciuni ca mai toti popii sunt si hoti si sarlatani
-dosarele popilor ortodcsi de colaboratori cu segmentul securitatii care practica politia politica deasemena nu pot fi cercetate de instantele laice..deci si in acest caz putem suspecta ca popii au fost turnatori, colaboratori, tortionari si poate si criminal!
daca bisrica ortodoxa romana, o institutie PRIVATA, a cerut sa fie deasupra legilor Statului Roman- stat laic prin legi si Constitutie, atunci biserica si slujitorii ei trebuie sa fie scoasi imediat in afara legii si sa i se interzica activitatea pe pamnt romanesc pana va intelege ca trebuie sa se supuna IN TOTALITATE SI ABSOLUT NECONDITIONAT LEGILOR STATULUI LAIC ROMANESC
fostii securisti de ieri care practicau politia politica si represiunea asupra poporului roman=azi mai toti in functii de decizie -au acordat biserici i ortodoxe legi speciale ca semn de recunostiinta pentru colaborarea criminala din trecut!
Piei drace! si
Lovi-var crucea surubelniteor de prostanaci ca sa va vina mintea la cap!
Virgil Ciuca

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928