ECATERINA DOCHIAN (FATA DIN DACIA) VICTIMA A TERORISTILOR LEGIONARO-CRESTINO-SIONISTI.


Stimata Ecaterina Dochian,
 
Va multumesc pentru comentariu publicat pe blogul meu pe marginea articolului  DACIA PREISTORICA SIMBOLURILE DACICE SVASTICA SIMBOL DACIC “. Este foarte interesant si educativ pentru cei care vor sa se informeze si cunoasca adevarul. Si nu va faceti probleme din cauza lui alde Florin Dobrescu, Ariel Iacobini, Evelina Neagara, Mihai Rapcea, Fratii Roncea, Tudor Ionescu, Serban Suru si altii din anturajul lor care se dau drept nationalisti legionari, dar in realitate sug vartos din tata caprei lui Solomon, cum au supt mai toti legionarii simisti. A fi legionar in spiritual lui Corneliu Zelea Codreanu, trebuie sa ai fapte bune, nu sa fi plin de ura impotriva celor care lupta pentru libertate, dreptate si adevar. Astia au auzit de la vreo ruda despre legionarii, ori din filme, si gata cred ca daca au imbracat camasa verde sunt legionari, iar lumea trebuie sa tremure inaintea lor, ca pe timpul judeo-sionisto-legionarului Horia Sima, care a ordonat asasinarea bestiala a Prof.Nicolae Iorga, un important mentor al miscarii nationaliste, anti-jidanesti si anti-sioniste din tara noastra. Nesimtitul asta de Dobrescu il citeaza pe Prof Iorga „De unde atâta ură?” , cand fabrica urii si al minciunii este isusi el si toata secta simista.
"Read More"
 
Eu habar n’am avut ca Ion Gavrilă Ogoranu s-a plimbat vreodata alături de John Halmaghi şi alţi simisti prin New York, asa cum a afirmat Dobrescu  pe Web-ul sau: http://www.buciumul.ro/2013/05/29/fabrica-urii/ Dar vorba lui Nicolae Iorga, lui asta ii place sa manance un c**** cu lingura si sa spuna ca tare-i bun. Ca orice dusman al rasei, natiei, patriei, culturii, credintei strabune si istorii noastre, acestia umbla cu tot felul de diversiunii si acuzatii nefondate impotriva adevaratilor patrioti nationalisti care apara interesele cauzei nationale si vor binele poporului nostru, urmas al geto-dacilor, nu al tiganilor Romei.Si tare am teama ca Dobrescu asta, nici nu-i roman get-beget, ci aroman ori macedonean, ca tare il tradeaza numele pe care-l poarta. Apoi Dobrescu vorbeste contra fascismului, de parca ar fi nepotul anti-fascistei Ana Pauker, nu nepot de fost legionar.RUSINE ! HAI MARS JAVRA!!! Daca ar trai acum Corneliu Zelea Codreanu, care a avut o mare simpatie pentru fascism si nazism, fapt care rezulta chiar din cartea sa “Pentru Legionari” si ar vedea ce debiteaza astia contra fascismului, nazismului, cuzismului si Maresalului Ion Antonescu, in mod sigur i-ar face ingerasi ca pe Constantin Manciu, prefectul politiei din Iasi.
 
Este greu sa le scoti acestor asa-zisi legionaro-crestini prostia din cap, de aceia este bine sa-i lasi sa urle la stele si luna cat vor, ca niste potai turbate, vorba proverbului “Fiecare pasare pe limba ei piere”. Si sa fie clar pentru acesti boi incaltati ca, nu sunt anti-semit, ci anti-jidan si anti-sionist si nu din ura rasiala, ci pentru raul, crimele, genocidul si holocaustul rosu pe care acestia l-au comis contra Natiunii Romane,pacii si umanitatii.Anti-semiti sunt jidanii si sionistii si dovada este ca au sters Palestina de pe harta lumii si lupta sa-i extermine pe cei peste 300 de milioane de arabi semiti pentru a le lua petrolul si celelalte bogatii si infaptui Israelul Mare pe pamaturile palestinenilor si arabilor. Aceasta ura rasiala criminal de anti-semitism este tolerata in mod ciudat de autoritatile americane, nu ce indruga dobitocul asta de Dobrescu.Dar, vorba proverbului “Ulciorul nu merge de multe ori la apa” si asa cum a cazut imperiul diabolic comunist controlat si condus in exclusivitate de judeo-bolsevici, tot asa va cadea si jandarmul lumii controlat si condus de sionisti. Asadar, povestea ca asi fi anti-semit, si culmea ironiei ca asi fi sponsorizat din taxele sale si ale poporului American de catre organizatii de combaterea anti-semitismului, pentru a mentine anti-semitismul in viata,este creeata de jigodii si lichele ca Flori Dobrescu si de asa-zisii batrani legionari din anturajul fostului gropar al Garzii de Fier, Horia Sima. Atat Dobrescu, cat si Iacobini, precum si alti legionari facuti la comanda de catre serviciile secrete sionisto-comuniste, sustin sus si tare ca prin activitatea mea asi fi compromis Miscarea Legionara si ca i-asi fi adus mari prejudicii. Sa numeasca un sigur legionar care a avut ceva de suferit din cauza mea, si a ideilor mele nationaliste, ultranationaliste, autoritare si darze. Pentru convingerile mele politice nationaliste si anti-comuniste, eu si familia mea am fost crunt persecutati sub regimul dictaturii judeo-comuniste; am fost expulzat din tara cu primul avion inapoi in SUA, sub acuzatia ca sunt spion al FBI-lui; am fost declarat persona nongrata in Romania si am avut multi ani interdictie de a intra in Romania, tara mea natala. Publicatia “The New Right” mi-a fost confiscata de catre vama din Romania  sub motivul ca contine literatura cu caracter legionar, interzisa de lege. Cartea mea “Istoria Moldovei” a fost arestata si bagata dupa gratii in Romania, in baza OUG 31/2002, iar cei care m-au turnat in Israel la Mossad si publicatiile “Revista Mea” si “Viata Noastra”, care n’au mai incetat sa se ia de mine, au fost tocmai acesti asa-zisi batrani legionari, fapt de care n’a stiut Ion Gavrilă Ogoranu si multi alti legionari ce zace in capul lor.
 
Cine citeste randurile mele de pe web-ul http://www.cpcar.ro/CONSTANTIN-BURLACU.php, isi poate da seama ca eu spun niste adevaruri care uimeste lume, pe cand Ariel Iacobini, care se da nu numai drept legionar, dar medic si in masura sa dea diagnosticuri medicale oamenilor sanatosi, isi poate da seama ca bate campii si spune numai aberatii si absurditati bizare. Auzi la el, cica “Căpitanul salvează de la înec un evreu.” Nu exista nici o dovada ca Corneliu Zelea Codreanu, a salvat vreodata un jidan de la inec, ci a fost intrebat de ziaristul jidan Prostu, daca ar salva un jidan de la inec, iar Codreanu a spus ca,da, apoi vede ce face cu jidanul, porobabil il ineaca el daca a facut rau. Dar imbecilul asta de Iacobini si altii ca el, inteleg totul pe dos, si mai se cred legionari, cand in realitate se dau singuri de gol, ca n’au citit nici cel putin cartea “Pentru Legionari” in care Codreanu i-a dat replica jidanului Prostu.
Sa fie clar, eu n’am sa accept niciodata, dar niciodata, ca politia, jandarmeria, SRI-ul ori Armata sa bata cu bastoanele,sa faca uz de arme de foc ori de arme chimice fabricate in SUA contra poporul roman, in cazul ca se rascoala impotriva nedreptatii, asupririi si exploatarii sangeroase impusa de dusmanii interni si externi. Exemplu din timpul rascoalei taranesti din 1907, ori a revolutiei din 1989, cand lumea rasculata era neinarmata, este o lectie de care trebuie sa tina cont tot romanul. Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca Corneliu Zelea Codreanu nu era inarmat si nu-l impusca pe seful politiei din Iasi. De aceia, eu sunt pentru inarmarea poporului roman ca el sa-si apare libertatea, democratia, familia,demnitatea, cauza nationala si viitorul.Sper ca politistii romani sa fie mai destepti si  sa nu procedeze asa cum procedeaza politistii din Turcea, Grecia, Spania,Franta, Anglia, SUA si alte tari, danduse la actiuni teroriste si criminale impotriva populatiei nemultumita din cauza guvernelor de la putere puse in slujba globalismului sionist. In sens contra nu ramane decat ca poporul sa aplice legea Talionului, cea cu “Moarte pentru moarte/Dinte pentru dinte/Sange pentru sange”. Poporul nostru a dat dovada de eroism si patriotism in 1989, cand a avut curajul sa infrunte tancurile si gloantele autoritatilor comuniste, iar daca s-ar fi luat dupa cacanari ca Horia Sima, Florin Dobrescu, Ariel Iacobini si altii ca ei si n’ar fi dat riposta cuvenita tiraniei comuniste, si astazi poporul roman ar fi fost sub dictatura comunista ca Cuba si Coreea de Nord.Asadar, ar fi bine ca acestia nemernici de legionari sa-si pastreze prostia, tampenia si idiotenia pentru ei.Iar daca eu le cer jidanilor sa plece in Israel, ungurilor in Altai, tiganilor in Nepal si celorlalti straini in tarile lor de origine, nu inseamna nici pe departe genocid rasial, cum nu inseamna ura rasiala nici declaratia lui Traian Basescu, presedintele Romaniei, care a spus: „Ar trebui să vindem străinilor tot atât pământ cât ne-au vândut alţii nouă“.
Eu sunt fiu de legionar authentic, nu ca ma autointitulez legionar. De asemenea, sunt nepot de cuzist, insa  avand in vedere greselile enorme pe care le-au facut legionarii, mai cu seama in timpul lui Horia Sima, intre legionarism si cuzism, prefer cuzismul, asa ca, nu sunt interesat de nici o pozitie in cadrul Miscarii Legionare, pe care o consider apus odata cu asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu. Din aceste motive organizatia mea se numeste Liga Apararii Nationale si Noua Garda de Fier, nu Miscarea Legionara Arhanghelul Mihail.  Da, sunt pagan si cred in Zeul Zamolxis, cum au crezut mosii si stramosii mei geto-daci si  cuzistii, nu in jidanul Isus Cristos si dumnezeii abrahamitici, cum au crezut si cred legionarii. Ei si ? Atata timp cat nu fortez pe nimeni sa creada in credinta divina pagana, cum i-au fortat judeo-crestinii pe pagani sa se converteasca la aceasta religie de import, nu vad nimic rau in aceasta. Apoi eu sunt pentru revenirea la denumirea tarii noastre de Dacia, pentru revizuirea istoriei,religiei, culturii, si civilizatiei noastra multimilenara, nu pentru mentinera denumirii tarii dupa numele cotropitorilor, fie ei de la Roma, ori  Moscova ori Viena, ori a unei religii care-si trage radacinele din sinagoga satanei de la Ierusalim, nu din cetatea si sanctuarile sacre de la Sarmisegetuza.
            Nenorocirea mare este ca, nu toti romanii merg pe aceste principii, ci cred ca le stiu pe toate-toate, din care cauza fac un pas inainte si doi inapoi. Spre exemplu preotul crestin din Franta, Jean Meslier, dupa moarte sa, in “Memorile” sale publicate in 1729 se spune clar ca crestinismul este un hoax. Seful bisericii catolice din Romania, i-a declartat in inchisoare unui unchi de-al meu, aflati inchisi acolo pentru motive politice, nu religioase, ca nu-i nimic adevarat in ce priveste crestinismul, dar ca, daca lumea n’ar fi tinut in frau cu aceasta religie ar luau-o razna. A avut dreptate ca nu-i numic adevarat cu crestinismul, dar ca lumea ar luau-o razna daca nu crede in asa ceva, nu sunt de acord, pentru ca popoare mari ca India si China, nu cred in crestinism si vad ca nu o mai iau razna. Din contra devin supra puteri mondiale economice si pun Israelul, Statele Unite si toate tarile crstine in buzunarul lor.
Nu stiu exact care sunt relatiile intre dvs. si Roxana Iancu, dar din corespondenta avuta cu Roxana, ea a fost sincera si a recunoscut ca bunicul ei din partea tatalui a fost jidan. De asemenea, mi-a spus ca la inceput ar fi facut parte din acest grup Dobrescu-Iacobini-Negara, dar ca dandu-si seama ca sunt niste nemernici s-a retras si i-au devenit antipatici.N’am auzit si n’am vazut sa fi scris ceva impotriva mea, din contra mi-a comunicat ca are un deosebit respect fata de mine si sa nu-i mai bag in seama pe acestia care umbla cu tot felul de dezinformarii si jigniri contra mea, pentru a-mi face sange rau, ca nu se merita sa-mi pierd timpul cu ei. Probabil are informatii de la tatal ei si de la un unchi al ei care a lucrat in serviciul secret si nu vrea sa se implice in chestiuni unde nu-i fierbe oala, ci prefer sa-si vada de viata ei si a sotului ei. Poate ma insel, dar vorba aceia, hotul neprins este negustor cinstit.
            Astazi, lumea judeo-crestina face multa valva in ce priveste lupta impotrtiva “terorismului”, dar principalii teroristi sunt tocmai judeo-crestinii. Ei ii provoaca pe islamici, ii radicalizeaza si impinge spre extremism, ca apoi sa dea vina pe acestia, dar vorba poroverbului, ar fi bine ca judeo-crestinii “sa vada barna din ochii lor, decat paiul din ochiul altuia”. Prin urmare atat religia cat si politica, ar trebui sa fie niste optiuni, nu ceva dictat de la Ierusalim, Moscova, Berlin, Washington D.C., Londra ori mai stiu eu de unde si de cine. Nu de mult la Londra, doi islamici au ucis in mod sadic un soldat englez in semn de razbunare, pentru ca, Anglia a declarat razboi islamicilor in Afganistan, Irak, Libia, Pachistan si alte tari islamice.Este o crima condamnabila, dar nu trebuie scapat din vedere ca, atat Anglia, cat si SUA, care sunt la cheremul Israelului furnizeaza arme si bani terorstilor islamici care lupta pentru rasturnarea guvernului din Siria. Am vazut la Tv si pe YouTube cum acesti teroristi islamici suportati de anglo-americani, i-au scos inima unui soldat sirian, iar la altul i-a taiat piciorul si-i manca carnea, ca niste canibali. Asta este planul judeo-crestinilor sa bea sange islamic si sa se hraneasca cu carnea acestora pentru a-si  mentine suprematia in lume.
 Am urmarit recent pe YouTube interviul cu preotul ortodox Iusian Parvu si pot sa spun ca are dreptate in ce priveste lipsa de interes a tineretului pentru istorie, pentru rasa si natie, dar nu sunt de acord ca tineretul sa lase coputerul si sa ia sapa de coada ca asa era pe timpul cand era el tanar legionar. Iar poveste ca batalia pentru supravietuirea crestinismului se va da la Constantinopul tine de domeniul fantasticului. Pe nimeni nu-l interseaza astazi de crestinism, nici pe cei care se bat cu caramida in piept ca sunt mari crestini, pentru ca in realitate sunt niste perversi asa cum este in realitate religia judeo-crestina. Asadar, nu de judeo-crestinism si biserici duce poporul nostru lipsa, ci de o educatie nationala sanatoasa, de hrana, imbracaminte, incaltaminte, medicamente si cele necesare vietii si mai ales de un conducator in geniul lui Burebista si Decebal.
Eu n’am mai fost in Romania din anul 2000, dar rudele si prietenii mei care au fost recent in tara, mi-au transmis mai multe vesti proaste decat bune.Cersetori si caini vagabonzi peste tot.Drumurile sunt un dezastru, scolile si spitalele la fel. Se obisnuieste darea de mita peste tot, la doctori, politie, preoti, directori, patroni si se fura ca in codru. Daca in America furi ceva de la locul de munca, ti-ai pierdut serviciu cat clipesti din ochii si mai ajungi si in puscarie.Darea de mita aici nu se obisnuieste, ci fiecare traieste din salariul pe care-l primeste, ori din afacerile pe care le face, iar daca incerci sa le vorbesti romanilor de corectitudine si disciplina, se uita la tine de parca ai veni de pe alta planeta. Prof.A.C. Cuza, a prevazut de mult decaderea poporului nostru din toate punctele de vedere, iar prima contributie la decaderea poporului nostru si-a adus-o crestinismul, apoi monarhia, comunismul si mai nou globalismul sionist. Eu stiu ca-i foarte greu sa te lupti cu aceste forte ale intunericului satanic, dar pentru mine, si am convingerea ca si pentru dvs. si multi altii ca noi, nu exista cale de intoarcere, iar daca am reusit sa punem jos comunismul, vom reusi sa distrugem si restul raului, inclusiv pe teroristii legionaro-crestino-sionisti.
In incheiere doresc sa va spun ca, aveti perfecta dreptate atunci cand, ati spus, citez: “daca v-am raspuns la comentarii si la mesaje nu inseamna ca va sunt colaboratoare”. Asa este! Fiecare are drumul lui si lupta cum poate pentru supravietuirea rasei, natiei si tarii.Important este sa nu devenim dusmani unul altuia asa cum incearca acestia netrebnici,cand vad ca, ideile si scopurile noastre sunt asemanatoare si bune de urmat. Va doresc mult succes in lupta pentru bine impotriva raului si sper ca ceasul biruintei noastre nu mai este departe.
 
Cu multa stima,
 
C.Burlacu
P.S. Mi-ati spus despre haidamacul asta de Florin Dobrescu, citez “VA ACUZA PE DVS. DOMNULE CONSTANTIN BURLACU CA ATI FI AGENTUL EVREILOR DIN USA”.Ei da ce sa mai vorbim… eu si agentul jidanilor din SUA. Iata ce s-a publicat in ziarul Ligii Apararii Crestine din SUA in legatura cu “agentul jidanilor” Constantin Burlacu din SUA.
THE CDL REPORT
Published by the Christian Defense League
P.O.Box 449
Arabi,Louisiana 70032
October 1987  Issue100
Page 11
 
ROMANIAN PATRIOT PERSECUTED
 
One of the most interesting anti-Zionist publications we receive is the bi-language NEW RIGHT published by Romanian patriot, Constantin Burlacu. Mr. Burlacu is like many Eastern European refugees who have made their way to the United States. He is anti-Jewish, having seen how the Jews control Communist Romania.
Since Mr.Burlacu was born in 1949,the Jews haven’t been able to label him as a “war criminal”. However, his publishing the NEW RIGHT seems to have been too much for a Jew by the name of Dr.Charles H.Kremer to stomach. Dr.Kremer is the president to the Committee to Bring Nazi War Criminals to Justice. As a result of Kremer’s agitation, New York Police Commisioner, Benjamin Ward has begun an investigation of Mr. Burlacu.
In1985,Mr. Ward met with Mr.Burlacu and pictures were taken as praised the anti-Communist work being done by Mr.Burlacu.
When the Jews found out about this meeting they went into action not only to get Mr.Ward to denounce Mr.Burlacu but to investigate him.(for”war crimes”?) In a letter to Mr.Ward, Mr.Burlacu has this to say about Jews threatening his life:
“In the spring of 1985, a Jew from the Anti-Defamation League of B’nai B’rith and a special agent of the state of Israel,come to my house and told me that they will shoot me if I continue to speak the truth about the Jews and occult forces. Thus, under the protection of the American authorities,the Jews have the right to kill whoever they please in this country, and I  and the anti-Communists are not even guaranteed the right to freely tell the truth.”
Any of our readers who would like to show support for Mr.Burlacu can write to him and receive a copy of his open letter to Mr. Ward as well as a sample copy of NEW RIGHT which is published in English and Romanian.Letters of support for Mr.Burlacu from non-Romanian Americans would encourage him and others to keep fighting for our freedom from Jewish Communism. Our readers can obtain a copy of NEW RIGHT and a letter to Mr.Ward by writing to: New Right Box 292- Brooklyn,NY 11237
 
 
P.S.2
Vreau sa va spun in legatura cu Dr.Charles H.Kremer,urmatoarele: Acesta impreuna cu inca sase indivizi s-a prezntat la Comisarul Politiei din orasul New York unde locuiesc, si i-au pus in vedere ca ei refuza sa paraseasca biroul acestuia, daca eu nu sunt deportat din SUA ca criminal de razaboi nazist. Comisarul politiei a ramas stupifiat si a anuntat FBI-ul.In cateva ore m-am trezit la serviciu cu o armata de agenti speciali ai FBI si detectivi. Cei de la FBI, care de fapt m-au ajutat sa vin in SUA, si-au dat seama ca aceasta este o inscenare a cercurilor sioniste, care recurg la metode si procedee mai putin democratice pentru  a-i anihila si scoate din joc pe cei care spun  adevarul, mai cu seama despre crimele, genocidul si holocaustul rosu, comis de judeo-comunisti contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Mi-au spus despre ce-i vorba si m-au intrebat doar in ce an sunt nascut. Le-am spus ca in 1949. Mi-au multumit, si-au cerut scuze pentru deranj si mi-au spus sa nu-mi fac griji. Au plecat infuriati si i-au raportat comisarului de politie. Acesta cand a aflat in ce an sunt nascut,de teama sa nu dau politia in judecata pentru zeci si zeci de milioane de dolari,  le-a pus in vedere jidanilor sa paraseasca imediat biroul si sediul politie ori risca sa fie arestati si diferiti justitie pentru fals si uz de fals. Astfel jidanii au plecat cu coada intre picioare facandu-se de ras in fata politiei si FBI-ului. Printre cei 7 indivizi care s-au prezentat la politie a fost si un roman. Este vorba despre  sculptorul Constantin Antonovici. Acesta era moldovean de prin partile Radautului si era un fel de om care daca se afla in cercurile legionarilor se dadea mare simpatizat legionar, daca era in cercurile sioniste se dadea mare simpatizat jidan. Prin cineva, l-am intalnit de cateva ori in New York si-mi dadea din cand in cand telefon, probabil sa afle ce mai este nou pe partea mea si sa le raporteze jidanilor, numai ca pentru mine era prea mic si fara importanta. Avand teama ca voi da politia in judecat si stiindu-se  cu musca pe caciula, a doua zi, Antonovici  mi-a dat telefon sa-si ceara mii de scuze pentru prostia care a facut-o si ca sa-l iert ca a fost obligat de acestia sa mearga cu ei fara sa-i spuna exact despre ce-i vorba. Vazand ca nu le-a mers, am inceput sa primesc de la jidanii din JDL, telefoane de amenintare cu moartea si ca-mi pun bomba la casa si multe altele. Telefoane au fost urmarite de FBI, iar toti acei jidani care s-au ocupat de asa ceva au fost arestati, si bagati la inchisoare. Si-a incercat norocul si Mossadul  si agentii lui din randurile comunitatii romanesti si chiar a legionarilor dar degeaba,ca eu sunt sus pe baricade, iar daca voi cadea fiti sigur ca voi cadea cu fata la dusman.

Comments

Anonymous said…
cine este ecaterina dochian ,,fata din dacia,,? cum arata?unde locuieste? ce meserie are?
Dr.Constantin Burlacu said…
Dar de ce te intereseaza cum arata Ecaterina Dochian si unde locuieste, vrei s-o asasinezi ? Si de ce vrei sa sti ce meserie are, crezi ca-i cumva medic psihiatru si poate sa-ti aplice un tratament pentru cap ? Meseria ei este ca spune adevarul si-i demasca pe agentii globalismului sionist deghizati in legionari, democrati, preoti, oameni de afacere si aceasta este cea mai importata, cinstita si buna meserie din lume. Iar pentru a spune adevarul nu conteaza cum arati ori unde locuiesti. Ai inteles bre badie ! Si mai scutesti-ne cu comentariile tale de intriga si spionaj ca nu suntem de azi ori de ieri pe baricade pentru apararea cauzei nationale, ci avem ani lungi de activitate si experienta.
Anonymous said…
domnule Burlacu,nu vedeti cat de ridicoli devenim vorbind despre o anonima care odata se semneaza ,,ecaterina dochian,, odata ,,ecaterina hestia,, odata,,AURA,,odata,,ella,, odata,,Adina,alina,, si cate alte nume,dar niciodata cu numele de botez? nu va dati seama ca vorbim despre o persoana fictiva de pe internet,si nimic mai mult,care in realitate nu exista,decat sub cu totul alt nume real?
Anonymous said…
spuneti mai sus cica ,,vrei s-o asasinezi?,, Domnule Burlacu,aveti simtul umorului foarte bine dezvoltat! Cum as putea ,,asasina,, in ghilimele,fie si virtual o anonima,care are multe nume? hai ca deja devenim ridicoli,cadem in derizoriu,toata lupta serioasa,si nationala.
Ecaterina said…
(comentariu nr.1)
Buna ziua d-le Burlacu,

Acum am vazut acest articol adresat mie pentru care va multumesc dar nu trebuia, daca va amintiti ce v-am rugat acum multe luni intr-un email si anume ca nu doresc sa mi se faca articole in care sa fiu pomenita sau aparata (cum mi-a facut si Vlad Puscasu prietenul dvs dar si prietenul de baza in ale diversiunilor a lui Ariel Iacobini si Evelina Negara, in trecut pe youtube cu acelasi titlu "Patrioata Ecaterina Dochian alias Fata din Dacia persecutata de sionisti" se pare ca este o practica asta sa fiu "aparata" de dusmani ca sa aiba ce comenta dupa diversionistii denigratori la adresa mea - dovada ca ati permis asta aici sa fiu denigrata sub anonimat...asa mult "ma aparati"...macar daca tot permiteti sa fiu denigrata aici de VLAD PUSCASU s-o faca NU CA UN LAS fara semnatura, ci sa se semneze cu numele sau)nu doresc sa fiu aparata de nimeni, pentru ca toate acestea duc catre alte discutii si diversiuni de genul cum ca eu "as fi colaboratoarea dvs" sau a carui nu stiu ce partide sau interese politice ori de grup (asa zisul Partidul Dacia Eterna - despre care habar nu am si nu ma intereseaza, bloguri si profile de facebook cu acest nume avea Ariel Iacobini, Evelina Negara si Vlad Puscasu ca apoi sa mi le puna mie in carca)!

Eu AM ANTICIPAT MEREU miscarile astea diversioniste si atunci cand v-am rugat in email anul trecut sa nu ma aparti niciodata sau sa nu-mi faceti articole pentru ca nu doresc, am spus-o pentru ca STIAM ca aici se va ajunge...asta e o diversiune creata de securistii de serviciu, oamenii lui FLORIN DOBRESCU recte VLAD PUSCASU si ARIEL IACOBINI cu care vor "sa dovedeasca" , "colaborarea noastra" si pentru ca nu au dovezi in sensul asta, vor sa-mi puna in carca nazisme, antisemitisme sau fascisme, atunci imi inventeaza asa zise colaborari cu nazistii, fascistii sau alte personaje din gruparile concurente lor, deunazi ba eram SIMONA FICA, apoi GABRIELA SCHIOPU si mai nou imi baga in carca colaborari cu NOUA DREAPTA, cu dvs sau cu Jobbik ori cu JIDF, adica EXACT CU CINE COLABOREAZA EI !

EU NU COLABOREZ CU NIMENI SI ASA CUM AM SPUS DE NENUMARATE ORI, SUNT SINGURA, PE CONT PROPRIU SI AM APARUT PE ACEST INTERNET IN 2006 PE YOUTUBE CU SIMPLA INTENTIE DE A FACE UN LUCRU BUN PENTRU ROMANI,A PROMOVA ROMANIA SI ROMANII PRIN VALORILE NATIONALE REALE, de atunci acesti mizerabili, acesti asa zisi legionari, acesti pseudo nationalisti, ma hartuiesc si ma denigreaza PENTRU SIMPLUL MOTIV SECURISTIC CA NU STIU EI UNDE LOCUIESC, CUM ARAT, CE NR. AM LA PANTOFI , CE MESERIE AM, C.N.P.-ul SI CE DATE AM IN BANCA! Sunt OBLIGATA SA VA SPUN VOUA DATELE MELE P E R S O N A L E ??? SECURISTILOR DE 2 LEI CARE SUNTETI !!!

ACESTA ESTE UN ATAC LA VIATA MEA PRIVATA PE CARE EU DORESC SA MI-O PASTREZ PRIVATA, EU NU DORESC SA FIU O PERSOANA PUBLICA ASA CUM VA PLACE VOUA SA FITI !!!
PUTETI INTELEGE ASTA MIZERABILILOR ORDINARI "ROMANI" DE COMPLEZENTA CE SUNTETI???
PUTETI INCETA IN A MA POMENI IN RAHATURILE VOASTRE DE CONFLICE SI SITEURI ???
(urmeaza comentariul nr.2 pt ca nu mi-a intrat tot textul - semnat Ecaterina Dochian)
Ecaterina said…
(comentariul nr.2)

ACESTA ESTE UN ATAC LA VIATA MEA PRIVATA PE CARE EU DORESC SA MI-O PASTREZ PRIVATA, EU NU DORESC SA FIU O PERSOANA PUBLICA ASA CUM VA PLACE VOUA SA FITI !!!
PUTETI INTELEGE ASTA MIZERABILILOR ORDINARI "ROMANI" DE COMPLEZENTA CE SUNTETI???
PUTETI INCETA IN A MA POMENI IN RAHATURILE VOASTRE DE CONFLICE SI SITEURI ???

IMI ABUZATI VIATA PRIVATA SI VIATA IN SINE PRIN TOATE ACESTE HARTUIELI SI CALOMNII MIZERABILE, SI DACA I-AM REFUZAT PE FLORIN DOBRESCU, MIHAI RAPCEA, GEORGE RONCEA, ROMEO TARHON s.a. RECTE SLEAHTA BASISTA PDL-ista, sa ma intalnesc cu ei live pe la cafele si restaurante sau la FLROIN DOBRESCU la sediu la partid, ERAM SAU SUNT OBLIGATA SA MA INTALNESC CU VOI BAI SARACIILOR!!! NU V-ATI GANDIT CA NU DORESC, NU VREAU, NU MA INTERESEAZA SA MA INTALNESC CU BARBATII DE PE INTERNET??? FIE EI SI "VEDETE NATIONALISTE"?!
AM VREO OBLIGATIE FATA DE CINEVA DE PE INTERNET DE O TOT DATI LANGA CA NU MA CUNOASTETI VOI FACE TO FACE???
SUNT OBLIGATA SA MA STITI VOI BAI SECURISTILOR BORATI BOLSEVICI CE SUNTETI!!!NUMAI SECURISTII COMUNISTI VOR SA STIE TOT SI SA CONTROLEZE TOT CE MISCA, DACA PE MINE NU MA PUTETI CONTROLA SAU MANIPULA, ATUNCI MA HARTUITI SI DENIGRATI IN CEL MAI DEZGUSTATOR MOD, TEHNICA STALINISTA CU ATACURI LA PERSOANA SI MINCIUNI ORDINARE, FURTURI DE MATERIALE CE-MI APARTIN SAU CLONAREA SITE-RUILOR MELE PENTRU CA VEDETI CA INITIATIVELE MELE AU SUCCES IN TIMP CE PE VOI NU VA BAGA NIMENI IN SEAMNA!

FLORIN DOBRESCU IN COMPLICITATE CU MASOANA NICOLE ANDERSON FORMESCU DIN LONDRA, NICOLAE CALOTA + MIHAI RAPCEA + GEORGE RONCEA + VALENTIN ROMAN SI EVELINA NEGARA (AGENTII MASONERIEI), SE FOLOSESC DE IDENTITATEA LUI ARIEL IACOBINI PENTRU A MA HARTUI SI DENIGRA , PLUS DE ASTA S-AU COBORAT LA UN ASA JOS NIVEL INCAT AU CREAT IMPREUNA SI UN GRUP CLONA PE FACEBOOK CU CARE MI-AU FURAT DIN NOU NUMELE SITE-ULUI "CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMANISMULUI"[https://www.facebook.com/groups/133974026802974] GRUP CREAT DE EVELINA NEGARA (ARIEL IACOBINI) IMPREUNA CU MASOANA NICOLE ANDERSON, GRUP ADMINISTRAT DE MASOANA NICOLE ANDERSON + ARIEL IACOBINI + EVELINA NEGARA - DECI O MASOANA (NICOLE ANDERSON) + O AGENTA SOROS SIS KGB MOSSAD FOSTA MEMBRA IN NOUA DREAPTA ACTUALA COLABORATOARE CU NATIONALISTII AUTONOMI SI PARTIDUL TOTUL PENTRU TARA(EVELINA NEGARA)SI UN SECURIST BASIST (ARIEL IACOBINI = SUB ACEASTA IDENTITATE SCRIE GEORGE RONCEA)II CONDUC PE CEI 36 MEMBRI DIN ACEST GRUP CARE LEGIONARI NUMINDU-SE ACCEPTA SA FIE CONDUSI DE O MASOANA (NICOLE ANDERSON) SI DE O DEPRAVATA AGENT SOROS AGENTUL ISRAELULUI PROPAGANDISTA NAZISMULUI PE SISTEMUL FALSE FLAG IN ORHEI(EVELINA NEGARA)!
Florin Dobrescu, Valentin Roman si restul din acel grup au fost contactati si anuntati ca acel grup este un FURT INTELECTUAL si o escrocherie unde eu sunt furata, hartuita si denigrata, dar totusi au ales sa ramana in acel grup, deci legionarii si dacii fac casa buna cu masoneria si cu agentii SOROS!
BUNA ZIUA ROMANIA !
(urmeaza comentariul nr.3 pt ca nu mi-a intrat tot textul - semnat Ecaterina Dochian)
Ecaterina said…
(comentariul nr.3)

Acest indivizi ma provoaca incontinuu cu clone facute site-urilor mele, calomnii si articole scrise de sioniste extermiste care ma urasc la modul patologic (ILEANA ADRIANA STAN si ROXANA IANCU, blogul www.roking1990.blogspot.com pe care il tot dau de sursa pe site-urile lor cu scopul discreditarii mele a fost scris de corcitura bulgaroaica evreica extermista sionista ROXANA IANCU agent israelian www.THEJIDF.org , articole false si inventate in care eu sunt denigrata, articole care au fost preluate de "antimasonul" MIHAI RAPCEA, de depravata prostituata tuturor EVELINA NEGARA AGENTA MASONERIEI SIONISTE, de site-ul clona www.cpcar.ro al neromanului ARIELORSY ITAIEL IACOBINI (IDENTITATE FOLOSITA DE FLORIN DOBRESCU SI GEORGE RONCEA), de agentul Soros homosexualul OLEG BREGA pus pe site-ul sau multiculturalist unde se promoveaza libertatea homosexualilor si casatoriile intre homosexuali www.curaj.net , deci toti acesti activisti ai ONG-urilor lui GEORGE SOROS, a ONG-urilor masonice pro multisculturalism anti-nationalisti, colaboreaza cu asa zisii legionari sau asa zisi mau nou daci...cum se pot numi acestia legionari nationalisti care se lauda ca promoveaza valorile nationale identitare ortodoxe cand ei colaboreaza si propaga exact gunoiul opozantilor sai...sunteti niste GUNOAIE, VOI SUNTETI FALSI LEGIONARI SI FALSI NATIONALISTI, FALSI PATRIOTI si sa numai scrieti nicaieri ca eu as ura legionarii, mizeriilor, ca eu am legionari in familie care au suferit in puscariile comuniste bolsevice si la canal, eu ii respect jertfa lui CORNELIU ZELEA CODREANU, dar pe voi NIMENI NU VA POATE NUMI LEGIONARI, deci pe voi daca v-as ura, as putea spune ca urasc niste tradatori si niste gunoaie, nu legionari...dar nici macar nu va urasc mai lighioanelor, mi-e mila de voi si de chinul vostru, VOI SUNTETI CEI CARE URATI PE CEI CE NU VA SLUGARESC SI NU-S DE PARTEA VOASTRA = MENTALITATE BOLSEVICA.

Eu sunt APOLITICA PATRIOATA si NU MA INTERESEAZA conflictele acestor imbecili cu partidele lor cu tot sau cu asociatiile si fundatiile lor basiste de doi lei cu care sustrag fonduri europene, primesc de MILA prin trafic de influenta BANI DE LA STAT SAU CASE DE LA ANL, si nu au nicio legatura cu legionarismul sau patriotimsul, au legatura cu PROPRIILE INTERESE (SI DACA NU SUNT LASATA IN PACE CU TOATE ACESTE DIVERSIUNI PE CARE STIU CINE LE FACE, VOI PUBLICA TOT CE AM AFLAT DESPRE ACESTE INTERESE MATERIALE SI DE CE SUNT EU HARTUITA SAU CALOMNIATA).
(urmeaza comentariul nr.4 pt ca nu mi-a intrat tot textul - semnat Ecaterina Dochian)
Ecaterina said…
(comentariul nr.4)
NU MA INTERESEAZA CONFLICTELE LOR, INTRE EI CU ALTE PARTIDE/ASOCIATII, SAU INTRE DVS SI EI, v-am rugat atunci sa NU MA APARATI pentru ca unu , nu doresc sa fiu aparata de nimeni, nici de PERFIDUL DIVERSIONIST VLAD PUSCASU (care scrie aici sub anonimat dar ma acuza pe mine ca sunt o anonima mintind cu nerusinare, eu nu am folosit NICIODATA alte nume de botez decat cel AL MEU DE BOTEZ ADICA: ECATERINA) ei se cearta sub articole pe site-uri gen FRONTPRESS, FOAIE NATIONALA, RTV, cu cei de la celelate asociatii legionare sau cu cei din Noua Dreapta si dupa, apare asa zisa EVELINA NEGARA (in numele careia semneaza IN FALS SI ABUZIV UZURPANDU-I IDENTITATEA: VLAD PUSCASU, FLORIN DOBRESCU, ARIEL IACOBINI, ROXANA IANCU)si ma aduc tot pe mine in discutii pe acolo acuzandu-ma ca as fi scris comentariile celor cu care se cearta ei, postand nonstop aceleasi calomnii la adresa mea si paginilor mele , sub articolele acestor ziare UNDE EU NU AM LEGATURA, NU AM SCRIS NICIUN COMENTARIU SI DECI SE SCRIE DESPRE MINE FARA LEGATURA CU NIMIC DE ACOLO, UNDE SE CEARTA EI, DOAR PENTRU A DEVIA SUBIECTUL CARE-I PRIVESTE PE EI, CATRE MINE!Eu daca scriu vreun comentariu sub vreun articol, destul de rar caci nu obisnuiesc sa fac asta, IL SEMNEZ CU NUMELE MEU SAU AL SITE-ULUI MEU numai din contul meu personalizat de wordpress!(acesti nemernici semneaza comentarii mizere chiar in numele meu si cine nu stie ca acele sunt fals semnate in numele meu crede ca eu le-am scris, au facut asta pe siteul RTV sau alte ziare)

Acest ANONIM LAS(VLAD PUSCASU)MINTE, eu nu m-am semnat NICIODATA CU ACESTE PRENUME "AURA,ella,Adina,alina" daca el este PARANOIC SI MA VEDE PE MINE IN TOATE FEMEILE SA SE DUCA SA SE TRATEZE !!!

CINE MA STIE PE MINE DIN 2006 PE INTERNET, MA STIE CA M-AM PREZENTAT SI SEMNAT INTOTDEAUNA --- ECATERINA --- NUMELE MEU REAL SI DE BOTEZ , ASA CA FUCK OFF BOLNAVILOR !!!

INCETATI IN A MA FOLOSI PE MINE, NUMELE MEU SAU SITE-URILE MELE, drept CIUCA BATAII IN CERTURILE, CONFLICTELE SI INTERESELE VOASTRE DE PARTID , POLITICE ORI MATERIALE, INTERESE MESCHINE DE GRUP, CLOACA DE LICHELE, PORCI IPOCRITI IN CARE MA BAGATI SPECIAL CA SA VA INVENTATI DUSMANI !!!

Se vede clar ca toti din aceasta gasca de ultima speta care ma hartuieste si calomniaza, care in loc sa-si vada de propria viata si familie va arde de viata mea personala, de cine sunt, cum arat, ce numar de CNP am, certificatul de botez , ce meserie am, mahalagii care mi-au facut clone la site-uri ascunsi in spatele unor femei depravate (cica "legionarul nu intra in polemici" zise FLORIN DOBRESCU...dar ce faci ascuns sub identitati false si site-uri clona ce sunt "LEGIONARULE" nu polemici, nu mahala?) aveti limbaj si tehnici de securisti ("cine este ecaterina dochian ,,fata din dacia,,? cum arata?unde locuieste? ce meserie are?" - CONTEAZA???? LA CE CONTEAZA MESERIA, CUM ARAT SI ADRESA? CA SA PROMOVEZI VALORILE NATIONALE TREBUIE SA AI O MESERIE ANUME SAU SA ARATI INTR-UN FEL, SAU SA-TI PUI ADRESA LIPITA PE FRUNTE? LIBIDINOSILOR...) ,TEHNICI SI LIMBAJ de comunisti bolsevici de ultima speta, EU SUNT UN OM, O ROMANCA, O FEMEIE PATRIOATA, MA NUMESC ECATERINA (si nu altcumfel, AM PASIUNEA DE A PROMOVA VALORILE NATIONALE ROMANESTI SI PUNCT !

VOI SUNTETI NISTE SECURISTI NEO COMUNISTI BORATI si atat.

SILA SI DOAR SILA PLUS MILA, SUNT SENTIMENTELE PE CARE MI LE TRANSMITETI, URA VOI AVETI!

AU AJUNS ALOGENII SA SA DEA ROMANI ADEVARATI, CURVELE SA SE DEA VIRGINE SI LADY ONORABILE, BOLNAVII PSIHIC SA ZICA DE ALTII CA-SI BOLNAVI , EVREII FANATICI SIONISTI SA SE DEA NAZISTI, MASONII SA FACA PE NATIONALISTII LEGIONARI SI TOT ASA...MARS MA LA GUNOI CU VOI !

SEMNAT:
E C A T E R I N A D O C H I A N
ROMANCA ADEVARATA, PATRIOATA INDEPENDENTA
----------------------------------
Dr.Constantin Burlacu said…
Motto: “In Romania Totul Trebuie Dacizat” Mihai Eminescu
Stimata Domnisoara Ecaterina,
Va multumesc pentru cele patru comentarii,care vor fi inserate pe blog, insa articolul in legatura cu dvs., n’a fost scris de mine cu scopul de a va lua apararea, ori de a lasa impresia ca colaboram, asa cum mi-ati reprosat, ci pentru a arata potlogariile cu care se ocupa unii pro-jidani ori chiar jidani cu pretentii legionare din tara si exil. Eu n’am teama sa spun ca, sunt total de acord cu tot ce ati spus despre aceasta gruparea crestino-legionaro-sionista,dar asta nu inseamna ca colaboram, daca spunem aceleasi lucruri despre acesti imbecili. Si comunistii aveau multe idei care semanau leit cu ale legionarilor, dar asta nu inseamna ca comunistii erau legionari ori invers.Asadar, va rog sa fiti putin mai atenta cand ridicati anumite probleme, ca pot fi daunatoare corespondentei noastre destul de placuta si interesanta.
In ce-l priveste pe perfidul Vlad Puscasu, el nu mai este de mult prietenul meu, mai ales de cand a devenit regalist, iar pe diferite bloguri false pe care le infiinteaza si desfiinteaza automat impreuna cu Valentin Manoliu & Co. s-a dedat la actiuni denigratoare la adresa mea.
In legatura cu Roxana Iancu, nu stiu exact care-i situatia cu ea, dar mi-a trimis printre altele urmatoarele,citez: “Superb articolul!Nu stiu cat de mult il va aprecia Ecaterina.Daca nu ar fi cateodata atat de paranoica si speriata de bombe,cred ca ar face treaba buna in domeniul in care s-a bagat si in care continua sa se zbata sa ramana chiar daca e lovita din toate partile.Nu e o activitate prea usoara,frumoasa lucru testat chiar pe pielea mea dar daca inveti sa te detasezi de ura prosteasca impotriva unora si altora,reusesti sa ramai o persoana viabila dpdv social si psihic.Eu i--a spus de fiecare data ca prostia se plateste iar faptul ca se auto-victimizeaza ori de cate ori prinde ocazia o face sa-si piarda credibilitatea.Mai nou imi ataca familia si imi pune in carca site-ri si alte chestii cu care jur ca nu am nicio legatura.”
(Va urma)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Mi-ati spus ca: “v-am rugat in email anul trecut sa nu ma aparti niciodata sau sa nu-mi faceti articole pentru ca nu doresc”. Imi cer scuzele de rigoare, pentru ca, mi-a scapat din vedere aceasta dorinta arzatoare. Am sa incerc pe viitor sa tin cont de toate aceste indicatii pretioase, si am sa va las sa va luptati singura cu cei care denatureaza adevarul si inventeaza tot felul de povesti false. Sper ca sunteti destul de capabila sa va descurcati, mai ales ca ati spus clar ca Buna Ziua, citez: “EU NU COLABOREZ CU NIMENI”. Foarte bine si sper sa aveti succes si sa fiti lasata in pace de toata lumea!
Mai departe ati spus: “Eu sunt APOLITICA PATRIOATA”. Aici n’aveti deloc dreptate si sa va spun de ce. Orice persoana care vorbeste despre interesele nationale ale rasei, natiei si tarii, despre legionari ori anti-legionari, despre nationalisti ori anti-nationalisti, despre romani ori anti-romani, despre patrioti ori inamici,despre o ideologie politica buna ori rea,despre politicieni buni ori corupti, inseamna ca face politica, nu ca-i “APOLITICA”. Ati incheiat scrisoarea dvs. cu “PATRIOATA INDEPENDENTA”. Independenta fata de cine ? De restul patriotilor ? Fata de Natia si Tara noastra, ori fata de cine? Aaaa! cumva fata de mine si alti patrioti nationalisti si anti-judeo-masono-comunisti ?! Nu-i nici o suparare domnisoara si fiti linistita ca, dragoste cu forta nu se face.
Sa fiu sincer am destule probleme pe capul meu si nu sunt interesat intr-o polemica cu o persoana pe care am pretuit-o si considerat-o prietena si de mare incredere. Nu vreau sa va descurajez cu nimic, dar ar fi bine sa tineti cont de niste vorbe intelepte si anume: “Cu o floare, nu se face primavara” si “Unde-i unul, nu-i putere/La nevoi şi la durere./Unde-s doi, puterea creşte/Şi duşmanul nu sporeşte!”
Nu pun la indoiala patriotismul dvs. cultural, dar se pare ca dvs. ati deposit aceasta stricta limita, atata timp cat puneti cauza nationala inaintea intereselor personale si luptati pentru o lume mai buna si mai dreapta.Deci pe langa propaganda culturala faceti politca, si nu inteleg de ce n’aveti curajul sa recunoasteti aceasta, ci va ascundeti dupa degete. Sper ca veti fi satisfacuta sufleteste de raspunsul meu, iar daca mai aveti vreo neclaritate va rog sa nu evitati sa mi-o aduceti la cunostinta, ca vreau sa clarificam orice situatia, ca sa se stie adevarul si sa nu existe vreo confuzie ori nedumerire pentru nimeni.
Cu aceiasi stima si sa auzim numai de bine,

C.Burlacu, geto-dac adevarat si patriot ultra-nationalist.
Unknown said…
Stimate d-le Burlacu,

Va marturisesc ca nu o cunosc pe aceasta doamna Ecaterina Dochian,nu am vazut-o in viata mea,si nu stiu cine este,si va spun ca ma mira ca ma posteaza pe toate site-urile,fara ca ei sa-i fi pomenit numele pe undeva.Nici un comentariu de mai sus nu-mi apartine,intrucat eu nu am nimic de ascuns nimanui.Eu sunt Puscasu Vlad din Cluj,si ma puteti gasi la adresa web-site:

http://puscasuvlad.blogspot.ro/

sau la adresa FACEBOOK:

https://www.facebook.com/puscasu.vlad.1

email: pvlad16@yahoo.com

Va las si numarul de telefon daca doriti.Eu nu am absolut nimic de ascuns.Momentan lucrez la o firma particulara la Cluj,dupa ce am fost plecat din Romania o buna perioada de vreme.

V-am citit multe din articolele dvs,legat de economie,intrucat ma intereseaza econimia globala,si incotro merge ea,si eu ne-avand acces la informatii din America,intru pe web-siteul dvs,pentru care va multumesc.

Doresc ca persoana de mai sus sa nu ma mai deranjeze in nici un fel,intrucat nu ma intereseaza persoana ei,nici activitatiile ei,si nici ideiile dansei.Eu nu ma semnez sub anonimat,intrucat nu am nimic de ascuns.Daca este o persoana din Cluj care va jigneste aceea nu sunt eu,ci domnul jurnalist george bara,care nu o data v-a insultat.

http://dacialan.blogspot.ro/2010/12/tiganul-din-noua-dreapta-george-bara.html

Va mai spun ca in Cluj Napoca mai traiesc cel putin 7 sau 8 persoane care se numesc Puscasu Vlad,si va rog sa nu ma confundati cu nici unul dintre acestia,iar in Tara,in toata Romania mai sunt cateva zeci cu aceleasi nume.Eu sunt apropiat si militant al societatii civile,al organizatiei PROVITA,si activist al drepturilor omului.Am toata stima pentru toti activistii pentru drepturile omului,care au luptat pentru libertatea si demnitatea umana,de-a lungul anilor!

Cu stima si respect,

Puscasu Vlad

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928