D-L SAVESCU ESTE GETO-DAC SI ZAMOLXIEAN, DOMNII COJA SI VINEREANU SUNT ANTI-GETO-DACI SI JUDEO-CRESTINI.


Sunt oripilat de cele ce se scriu si se spun si despre istoria si trecutul dacic al poporului roman si despre religii, dar si despre Dr. Savescu care a avut curajul sa preia teoria lui N. Densusianu cum ca NOI ROMANII "NU SUNTEM URMASII ROMEI"!
Ati auzit, Domnule Vinereanu, ati auzit, stimate Dle Coja!
Noi, ROMANII, NU SUNTEM URMASII ROMEI! aceasta teorie a fost enuntata si de altii mai inainte de N. Densusianu, dar fundamentata, sustinuta cu mai multe sau mai putine dovezi de catre el!
Dr. Savescu nu avea nevoie sa se inspire -nicidecum sa fure - nimic de la Coja sau Vinereanu pe care se intampla ca eu sa-i fi cunoscut in treacat si cu care fie prin internet fie chiar telefonic sa fi schimbat cateva idei si despre religie - mai cu seama despre religie cu Dl Coja, un adept infocat al imbecilizarii religioase a poporului roman! si cu Dl Vinereanu inca de prin anii 2000 cand ne-am intalnit intamplator la Dacia Revival din New York !

Apoi eu care nu am nimic - dar absolut nimic in comun cu lingvistica si nici cu istoria - i-am sugerat prin telefon Dlui Vinereanu ca limba traco-dacilor ar trebui sa fie considerata "MAMA LIMBILOR DE ASA ZISA ORIGINE LATINA".Nu elaborez de unde acest interes al meu pentru aceasta ideie. Asa am gandit de prin scoala primara despre daci si romani cand un coleg de clasa cu lobul urechii lipit se mandrea ca el era de origine romana, iar eu cu urechile clapauge, de origine dacica!...divagatiile pot continua!
Chiar si la lansarea dictionarului Dlui Vinereanu de la "Casa Romana" am fost nemultumit de faptul ca Domnia Sa - adica Vinereanu - nu a accentuat acest aspect, si nici fondul de cuvine de origine tracica nu este prea mare ! nu sunt specialist si nu vin cu argumente, plec doar de la niste elemente de logica! pe care nu le desvolt aici caci scopul interventiei mele este acela de a atrage atentia si Dlui Vinereanu si Dlui Coja ca eu consider campania Domniilor lor ca REPROBABILA si la NIVEL DE OAMENI FARA EDUCATIE!
Ca si Dr. Savescu este om si ca poate sa mai si greseasca este adevarat si bine sa stie ca atunci cand am fost deranjat sau am considerat - corect sau nu ca greseste - nu am ezitat sa ma exprim public!
Dr Savesvcu - indiferent ca ideile sunt ale lui Densusianu sau ale Mariei Gimbutas face foarte mult pentru descifrarea trecutului istoric al poporului roman! Poate ca eu ma asteptam sa faca chiar mai mult! De ce nu a facut-o? Pai cu astfel de dispute nici ca se putea!
Sunt lucruri bune pe care le apreciez si la Domnul Ion Coja, si la Dl Vinereanu, dar sunt destule pe care le apreciez si le astept inca de la Dl N. Savescu - ca are potential!
Eu asteptam sa avem deja "DACIA MARE", asta a propos, de cei care vorbesc si sustin ca noi suntem romani si nu daci, ca suntem crestini si nu zalmoxieni samd..
Invit pe Domnii Coja si Vinereanu sa coboare din lumea cereasca a barfei si pizmei cu piciorele pe pamant si sa-si uneasca fortele si intentiile cu ale celor care fac ceva pentru a salva Romania ca TARA si poporul roman ca NEAM!
Pentru cei care ma cunosc putin sau deloc: "NU OMUL ESTE CREEATIA DIVINITATII, CI OMUL A CREAT DIVINITATEA"..
Virgil Ciuca
Bucuresti
7 iunie 2013

Comments

orbu savesco said…
O FI CE-O FI ..dar de 14 ani hamaie despre daci =UN DAC SERIOS FACEA CITEVA FAPTE ARZATOARE PENTRU DACI=1=UN PARTID AL DACILOR SA LE APERE CIVILIZATIA SI ISTORIA[DACIA preistorica- ACUM A FOST SCOASA DIN MANUALE]==2= O TV . PENTRU DACI SI DAVELE LOR PENTRU POPULARIZARE SI REFACEREA LOR.==3==EXCOMUNICAREA ROMANIZARI A STATUILOR LUI TRAIAN CU LUPOAICA si sc. ardeleana ==4==MAGAZINE CU PRODUSE DACICE =fabrica CACIULI DAC-PORT-OBIECTE OBICEI DACICE-ELEMENTE MATERIALE ALE TRADITIILOR =STELE- CAPRE- COSTUME CALUSAR =CAP DE LUP- MEDALION=DECEBAL TRICOURI ..
traian fumega said…
NU E CAZUL sa-i mai luati apararea e compromis total cu vila propie in stil roman..rusinicaaaa- OMENII AU VAZUT CA =NS= DOAR PALAVRAGEALA FACE DESPRE DACI=NOI FAPTE vrem= STIU CA NU VE TI PUBLICA DAR SCRIU CA SA SE STIE CA A SOSIT MOMENTUL FAPTELOR==1-PRIMA FAPTA AR FI GENETICA HAMBURG =DE CE NU ESTE PE ORDINBEA DE ZI A CONGRESULUI DE DACOLOGIE =DE 100 DE ANI SE INTREABA CA NEBUNU DE H de U =pierit au daci=..nor pierit ma ca io LEGIFERAT GENEWTICA HANBURG =DACI SINTEM NOI AUTOINTITULATU FALS ISTORIC grosolan -tot poporu romin confundabil ilegitim nefondat istoriceste cu romi..care mugur isarescu pe sestake a dat o .guv...ce mai vreti...ce mai vreti noi vorbim frumos de DACI si marmota..
Dr.Constantin Burlacu said…
Domnilor, D-lul Savescu, este medic de profesie,si a avut si are cabinet medical in New York, SUA,unde a castigat si castiga bani frumosi, asa ca n’a luat bani nici de la Statul Roman, nici de la FMI si nici n’a vandut bratare de aur geto-dacice ca sa-si construiasca pe pamantul mosilor si stramosilor lui, o casa, o vila, un palat sau chiar o cetate si un sanctuar pagan daca doreste, asa ca nu inteleg de ce v-a apucat gelozia si ura impotriva lui. Iar ca sa te apuci sa faci un partid al dacilor si sa rastorni falsul din istoria noastra trebuie mai inainte de toate, sa-i faci poporului nostru o educatie nationala sanatoasa, trebuie sa-I informezi, sa-i prezinti dovezi istorice, ori acest lucru face deocamdata Dr.Savescu, eu si multi altii ca noi. Facem aceasta in mod voluntar, pentru ca asa ne indeamna constiinta de urmasi ai geto-dacilor, iar daca toti romanii ar face ceea ce facem noi, problemele nationale, istorice, sociale, politice si religioase s-ar rezolva pe loc de la sine. Si sa stiti ca nu tiganii, ori jidanii, ori ungurii sunt cei mai mari inamici de a ne redobandi identitatea nationala si istorica, ci crestinii, chiar crestinii romani, care isi dau seama ca intorcandu-ne la geto-daci ne vom renaste pagani asa cum au fost geto-dacii si atunci religiei crestine a dumnezeilor abrahamitici ai Israelului ii va suna toaca si sfarsitul. Aici este buba, de aceia inainte de a va da cu parerea, invatati sa priviti ce se ascunde in spatele zidului, apoi vorbiti, acuzati si insultati daca aveati vre-un motiv bine intemeieat.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928