CEL MAI SIMPLU TRATAMENT DE CANCER


Dr. Coldwell: Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca intre 2 si 16 saptamani. Dar la fel de adevarat este si faptul ca orice doctor cu o experienta de peste 20 de ani, stie ca aceasta boala se poate vindeca si instantaneu, fenomen cunoscut ca: vindecare spontana. Exista chiar si o carte scrisa de un autor pe care nu-l agreez care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontana. Aceasta inseamna ca este posibil, iar noi doar trebuie sa gasim o cale sa accesam acest lucru. De asemenea, vindecari se intampla si in asa zisele locatii sfinte, gen Lourdes , dar nu este neaparat din cauza locului ci a asteptarilor si convingerilor pacientilor.
"Read More" 
In momentul in care scapi de starea acida (acidoza) si toxicitate interna, in momentul in care corpul devine alcalin si imbogatit in oxigen prin adoptarea unei diete crude vegane si a sucurilor verzi bogate in clorofila, bogate in calciul bun si minerale, deci in momentul in care corpul tau ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura cateva zile sau cateva saptamani, dar acesta va fi oprit.
Aduci corpul la un pH vindecator, pH-ul sangelul sanatos trebuie sa fie usor alcalin, la valoarea de 7,36, dar in faza de vindecare, el trebuie sa fie mai alcalin, in jur de 7,5. Dr. Martin din Germania, foloseste o metoda de oxigenare a sangelui, unde se scoate tot sangele din corp (este negru) se oxigeneaza (devine roz) si dupa 12 astfel de sedinte ai un sange ca de nou nascut, iar lipsa oxigenului este usor eliminata.
Este ca si cum ar fi un dopaj, dar legal.
Unii medici din Europa folosesc injectii (intravenoase) cu Vitamina C. In jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe saptamana, iar in unele cazuri mai des, si din experienta mea, cancerul sau tumorile au disparut chiar si in doua zile. Vitamina C este un puternic vindecator si ajuta si in majoritatea afectiunilor inimii, dar din pacate, vitamina C va incepe sa fie un remediu dat numai pe reteta si de forma sintetica, la fel ca si vitamina E.
Vitamina E, foarte usor si eficient rezolva toate problemele legate de tensiune arteriala, dar s-au facut studii cu Vitamina E de forma sintetica, iar concluziile au fost ca nu este eficienta. Bineinteles, forma sintetica nu este eficienta, ci doar cea naturala.
Daca natura creeaza o problema, natura creeaza si solutia. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, inseamna ca nu ai nevoie de ea astazi (referitor la medicamente si remedii de sinteza).
Cand doresti sa ajuti pe cineva si sa-l informezi mai bine cum isi poate elimina cancerul foarte repede, i-as recomanda in primul rand sa treaca instantaneu la o dieta vegano crudivora.
Sunt carti, sunt deja bucatari care te pot invata despre acest gen de hrana, sunt materiale video despre acest subiect.
De asemenea, daca nu exista afectiuni ale rinichilor, as recomanda sa se bea aproape 4 litri de apa pe zi la care se adauga jumatate de lingurita de sare de mare.
Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar aceasta electricitatea poate fi produsa intr-un mediu cu suficienta sare.
Deci daca ai lipsa sau carenta de sare, ai si o problema de tensiune.
Reporter: Vedeti dar recomandarea este sa nu prea consumi sare, in special daca ai probleme de tensiune.
Dr. Coldwell: Ok, este de fapt exact invers.
Problema este ca ei fac referire la sarea de masa care, de cele mai multe ori are urmatoarea compozitie: 1/3 sticla, 1/3 nisip si 1/3 sare.
Deci sticla sau nisipul, zgarie arterele si vasele de sange si acestea incep sa sangereze, iar in aceste cazuri, colesterolul merge acolo si incepe sa repare problemele ca sa opreasca sangerarea interna pana la deces.
Acum, deodata, colesterolul este cauza tensiunii pentru ca ingusteaza vasele sanguine in incercarea de a acoperi diversele zgarieturi din vase.
Si acest lucru este absurd.
Nu se moare de prea mult colesterol, ci de prea putin.
Sunt multi oameni cu colesterol 600 si sunt foarte sanatosi si fara nicio problema de sanatate.
Oricine din sectia de arsuri grave stie ca persoanelor cu arsuri li se da in fiecare zi sa manance intre 20 si 25 de oua fierte tari.
Pentru ca ei stiu ca numai colesterolul poate reconstrui si genera celule foarte sanatoase intr-un timp foarte scurt.
80% din celule sunt compuse din colesterol.
Deci de unde pot veni noi celule sanatoase daca nu exista suficient colesterol?
Fiecare va trebui sa aibe nivelul de colesterol macar la 250.
Si apoi ti se spune LDL si HDL sunt cholesterol rau si bun.
Nici macar nu este colesterol, ci este o proteina care transporta colesterolul.
Deci daca te uiti la ceea ce stiu medicii si ceea ce nu stiu, Dr. Gary Niles si multe alte persoane au spus ca medicii si cei din profesia medicala au cea mai scazuta medie de viata, care este in jur de 56 de ani (N.T.in Romania este de 50 de ani), au cea mai ridicata rata la abuzul de alcool si de droguri, cea mai ridicata rata a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicata. Deci din pacate noi la acesti oameni mergem sa intrebam cum sa avem o viata sanatoasa, fericita si longeviva.
Cred ca trebuie sa ne revizuim modul de gandire.

Comments

Unknown said…
daca ar fi asa simplu stimate d-le Burlacu,bine ar fi!

Cancerul e cea mai cumplita moarte,putrezeste carnea prin interior,iar pacientul,ori pacienta pur si simplu nu mai e in stare sa manance nimic,ori chiar sa bea apa! slabeste pana moare.

As prefera glontul,ori o moarte subita,ori o moarte in picioare,decat in genunchi in pat stand si putrezind la propriu de cancer!

Deocamdata medicina asta care se joaca de-a Dumnezeii,face oameni in laborator in-vitro,bebelusi si fetusi,si ii arunca la gunoi daca nu ies genetic bine,ca pe niste caini,este HANDICAPATA si INAPOIATA daca nu a reusit sa trateze CANCERUL!

Degeaba medicina are produse farmaceutice fara numar,si monopol in lume daca nu e in stare sa trateze CANCERUL.Deci am ramas in urma cu cel putin 2000 de ani,3000 chiar,poate ca si pe vremea lui RAMSES al 2-lea in Egiptul faraonilor,se tratau mai bine pacientii,ei avand medici foarte priceputi.

Intre anul 2013 si EVUL MEDIU al ciumei bubonice NU e nici o diferenta,la capitolul CANCER.

Si atunci,si atunci se murea de cancer.

Poate doar calugarii tibetani din Tibet-China ar fi in stare sa gaseasca niste secrete NATURISTE sa combata cancerul,ca pana acum doar prin chirurgie,si extirpare a unor parti nu faci nimic decat sa prelungesti agonia si boala,care se extinde in toate partile,si organele,de la stomac,la ficat bila,plamani,si in final la inima,si e gata.

MEDICINA de azi e pur si simplu handicapata si criminala,si nu e nimic mai mult decat o AFACERE de succes.
Vaccinuri prostesti,care nu au nici un efect,ci doar acela de a baga frica in populatie, ginecologie criminala,prin avort,care e total inutila intr-o societate civilizata.Mai degraba moasele de pe vremuri erau mai pricepute decat actualii medici,care stiu teoretic dar practic nimic,decat daca le dai SPAGA!

Medicamentele cu efecte secundare diverse,sintetice,si care in numar mare pot cauza chiar boli.

Totul e o mascarada si vrajeala.In afara de chirurgie (care e utila) medicina ar trebui desfiintata. Medicii de familie sunt vrajeala.

Vad ca in tari precum Anglia si USA,in loc ce sa interzica mancarea modificata genetic pentru a combate obezitatea,statul aloca bani pentru medicii chirurgi care opereaza pacientii obezi,prin micsorarea stomacului.

Pai in loc sa mearga la cauza,merge la efect,practic INCURAJAND oamenii sa devina obezi,ceea ce e o crima nationala,la milioane de oameni,chiar si copii obezi!Ar trebui ca alimentele sanatoase sa primeasca subventii de la stat,sa fie IEFTINE,iar lumea sa fie incurajata si pe TELEVIZOR sa manance sanatos si ieftin.........

dar vad ca FAST FOOD ,MC DONALDS<

KFC, SHAORMA KEBAB sunt foarte IEFTINE in ANGLIA in USA,iar lumea poate sa spere linistit la OBEZITATE in cativa ani.E TRIST!
Dr.Constantin Burlacu said…
Stimate domn de la Loialitate si Unitate (frumoasa denumire).

Intr-adevar cancerul este o problema pentru sanatatea oamenilor,dar de cat tarile crestine ar cheltui trilioane de dolari cu razboaile barbare contra tarilor islamice,mai bine ar investi acei bani in cercetarile de tratarea cancerului si ar salva milioane de oameni de la moarte.Dar oculta internationala care conduce lumea nu doreste acest lucru, ci vrea sa imputineze cat mai mult lumea lasand-o sa moara in razboaie,ori de foame, ori de cancer, ori alte boli contagioase fabricate in leboratoare si raspandite printre oameni. Sper ca stiti ca toate cerialele, legumele si fructele sunt modificate genetic cu chimicalul Monsanto (GMO) si odata ce aceasta otrava intra in corpul uman provoaca cancer. Si aceasta este folosita pe scara mondiala,deci prin urmare nimic nu mai mananca omul ceva natural.Nici taranii nostre de pe cine stie ce coclauri, nu mai au produse naturale, pentru ca solul este infectat cu radiatii nucleare,care au fost raspandite intentionat in atmosfera si manate de vanturi, ori au provin de la bombardamentele anglo-americane si israeliene cu napal,fosfor alb, microbul orangi si alte chimicale ditrugatoare.I-ati mentionat pe calugarii tibetani ca ar avea ceva leacuri, dar Tibet-China este cea mai intoxicata tara de pe fata pamantului, deci plantele lor sunt intoxicate la randul lor.Asa ca nu-i nici o diferenta intre un magazin care are la intrare firma cu produse organice si KFC, McDonalds, ori asa numita mancare "Khoser". Situatia va fi salvata cand v-a cadea Iperiul Diabolic Jidanesc, Mare banici mondiale jidanesti care nu se mai satura sa stoarca omenirea de bani, precum si companile giganitice jidanesti care sunt in stare sa intoxice totul pentru a obtine cat mai mari profituri.
Unknown said…
NEpasare criminala,medicii in ROmania trebuie sa umple Jilava,si alte colonii de munca fortata.Sistemul putred,corupt,spagar.

NU AI BANI DE SPAGA,mori in spital.Plus ca poti lua boli din spital,spitalele sunt imbacsite de boli,peretii sunt de zeci de ani nezugraviti,imbibati cu toate bolile spitalicesti,si risti sa iesi cu mai multe boli decat cu cate ai intrat!

Din cate am auzit de OBAMA CARE,nici in America nu ar fi mai bine cu ceva,daca nu ai banii nu poti fi tratat,sau nu ai asigurare,cotizare.

Am vazut in caz in USA,cand a furat un dolar dintr-o banca,doar ca sa intre la puscarie,sa primeasca asistenta medicala in penitenciar,pentru ca nu avea bani de spital.

Asta este lumea in care traim.Eu va doresc sanatate multa,si sa nu aveti nevoie vreodata de spital.

Ca in Romania sunt batrani,pe la sate,care sunt sanatosi tun,la 90 de ani,si nu au fost in spital in viata lor,babe care au nascut pe camp nu la spital,si sunt sanatoase.Nu au facut nici un vaccin vreodata,si sunt sanatoase-tun la 80 de ani,ceea ce arata de fapt MINCIUNA numita ,,medicina moderna,,

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928