Ordin de Front – pentru lectura , mediatizare si executare; eseu din volumul de poeme Executia - aparut la Editura Semne din Bucuresti

Ordin de Front –
Către Generalii din fosta Armată Română
 
Generali! Comanda la mine!
 Drepţi!
să nu mişti în front, general neinstruit, că te paşte Curtea Marţială!
 
GENERALI, vă ORDON!
 Salvaţi România de la dezintegrare ca Stat şi Poporul Român de la dispariţie ca neam.
 
1 – Instauraţi dictatura militară pentru cel puţin două mandate prezidenţiale
2 – Decretaţi Legea Marţială şi înfiinţaţi tribunalele militare care să judece şi să execute în regim de urgenţă pe toţi trădătorii de ţară şi neam
3 – Decretaţi Mobilizare Generală
4 – Reintroduceţi Serviciul Militar Obligatoriu – ca pe vremuri – luaţi exemplul Israelului!
5 – Refaceţi şi extindeţi industria de armament şi apărare, inclusiv cercetarea pentru producerea armelor nucleare, ca cel mai eficient mijloc de descurajare a potenţialilor adversari – aşa a procedat şi Israelul şi acum controlează politica lumii.
6 – Interziceţi instalarea de baze militare străine pe teritoriul românesc de genul celor de la Tiraspol, Deveselu, Kogălniceanu, Palatele Victoria şi Cotroceni, Palatele Parlamentului şi Mitropoliei – dar mai pot fi şi altele în locuri necunoscute mie, ca de exemplu la Roşia Montană – Israelul nu permite pe teritoriul lui baze străine şi nici baze şi consilieri militari americani - luaţi aminte şi învăţaţi şi dela evrei - cum zice şi Goma! Goma pe care eu l-aş trimite în faţa plutonului de execuţie împreună cu toţi cei care ausemnat Declaraţia de la Budapesta din iulie 1989!-act de înaltă trădare.
7 – Reanalizaţi tratatele militare, politice şi economice semnate după Lovitura de Stat din decembrie 1989 care au dus la transformarea României într-o colonie a Vestului şi decideţi în consecinţă pentru ca România să redevină Stat Suveran, Unitar şi Independent!
8 – Secularizaţi averile bisericeşti aşa cum a fost stipulat prin decretul Domnului Alexandru Ioan Cuza şi prin reformele agrare din 1918 pentru împroprietărirea ţăranilor care au luptat în Marele Război de Reîntregirea României.
9 – Aduceţi biserica şi clerul sub controlul Statului Român, anulând legile care interzic investigarea publică a provenienţei averilor slujitorilor bisericii cât şi a dosarelor lor de colaboratori cu segmentul securităţii care a practicat poliţia politică
10 – Reintroduceţi pedeapsa cu moartea pentru cei care au defraudat Statul Român cu sume ce depăşesc un million de lei
11 – Interziceţi ca la comanda armatei să fie numiţi  generali izmănari în dauna generalilor combatanţi
12 – Judecaţi şi condamnaţi în regim de urgenţă pe cei 588 de parlamentari şi senatori care şi-au votat legi de supraimunitate!
13 – Daţi României o bombă nucleară cum are Israelul, căci doar aşa putem descuraja duşmanii care au acţionat ca România să devină o colonie!
14 – Întrerupeţi colaborarea cu rechinii financiari reprezentaţi de Banca Mondială şi FMI
15 – Opriţi şi condamnaţi acţiunile de imbecilizare a poporului român cu filozofii globaliste şi religioase pentru a-l transforma într-o gloată de sclavi uşor de manipulat.
16 – Interziceţi cu desăvârşire vânzarea pământului şi a bogăţiilor României către străini. Urmaţi politica Angliei în acest domeniu.
Nu uitaţi, Generali Dumneavoastră, că la Roşia Montană se află bogăţiile strategice şi simbolice ale României şi ale poporului român.
17 – Identificaţi şi judecaţi în regim de urgenţă demolatorii economiei româneşti
18 – Readuceţi în Ţară milioanele de emigranţi de origine română.
19 – Insistaţi pentru anularea în totalitate a consecinţelor tratatului militar Ribbentrop – Molotov şi accelerati procesul Reîntregirii României prin acordarea imediată a cetăţeniei române populaţiei din stânga Prutului.
 
Generali de toate armele!
Executareeeeaa!
 Şi să nu mai mişcaţi în front, generali, dumneavoastră, aşa cum aţi făcut în decembrie 1989 cu gând că veţi scăpa de pedeapsa capitală şi că trădarea de tara si neam vă va asigura o viaţă de huzur în afara graniţelor ţării!
 
Virgil Ciucă,
Soldat fruntaş, rămas după lovitura de stat din 1989 şi fără regiment şi fără raniţă şi fără bocanci şi moletiere –mai am ca armă în dotare doar un arc de pe vremea lui Ştefan cel Mare – dar şi ăla fără săgeţi precum şi o bardă, care a ruginit, moştenită de la Mihai Viteazu. Ajută-mă, Doamne, s-o pot ascuţi!
Ordin de front dat la New York în ziua de 13 decembrie 2013
Promulgat pentru mediatizare şi executare la Bucureşti azi 23 august 2014
 
În atenţia Preşedenţiei, Parlamentului şi Guvernului României - poate se trezesc şi vor înceta "ŢIGANIADA " declanşată de ani buni între palatele Victoriei şi Cotroceni !
Ţara arde pradă sărăciei şi dezmembrării – vedeţi intenţiile ungurilor - şi politicienii României o ţin în petreceri si trădări!

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928