Catre domnul Napoleon Savescu

Bună seara domnule Napoleon Savescu. Eu mă numesc Maria Pruteanu şi sunt din Bălţi. Vă scriu cu lacrimi în ochi, durere în suflet şi cu rugămintea de a nu vă lăsa învins în faţa crizei şi problemelor politice de aici din Basarabia. Noi suntem români cărora strămoşii li-au lăsat o mare credinţă în Dumnezeu, iar acolo unde este frica de Bunul Dumnezeu, nu mai încape o altă frică. M-a întristat nespus de mult vestea că Congresul care trebuia să se desfăşoare la Chişinău în luna august a fost amânat şi motivul este teama. Dar de cine vă este teamă domnule Savescu? De nişte şobolani ca Vlad Filat şi gaşca lui? Păi din ei au rămas doar umbrele căci cum au vândut ţara aşa şi-au vândut şi sufletele, sunt doar nişte saci cu oase fără pic de raţiune sau simţ omenesc. De ei să ne fie frică? Basarabia e atât de săracă că nici de cine să-ţi fie teamă nu ai. Iar d-voastră, prin amânarea acestui Congres atât de important pentru poporul românesc de pe acest petic de pământ sugrumat de puterile ruseşti, le daţi un prilej atât de frumos să ne mai calce un pic în picioare. Eu nu pot să admit acest lucru. Dar nici să lupt fără ajutorul celor mari ca d-voastră nu pot. Vă roagă sufletul meu să nu vă sacrificaţi demnitatea şi numele de român pentru frica faţă de jigodiile cu mască de deputaţi. Acest Congres trebuie să aibă loc la Chişinău, căci românii de aici au nevoie de această alinare a inimilor. Dacia trebuie să reînvie, şi va reînvia doar dacă vom depăşi frica şi vom merge înainte cu dreptatea, adevărul şi credinţa în faţă. Sper că rugămintea mea va ajunge şi la sufletul blând şi român pe care îl aveţi, şi nu ne veţi lăsa de izbelişte căci cu toţii suntem români.
Nota Redacției: Nu știu despre ce este vorba. Pricep că dl Napoleon Săvescu intenționa să organizeze la Chișinău următorul Congres de Dacologie. Ideea mi se pare excelentă! Aflu însă că dl Napoleon Săvescu s-a răzgândit, nu mi-e clar din ce motive. Dacă contează sprijinul meu, vreau să știe dl Dr Săvescu că are tot sprijinul meu, chiar dacă pe anumite date (detalii) ale problemei avem păreri diferite. Sunt prea puțin importante față de importanța mizei! Mă înscriu la Congres, dacă se ține la Chișinău, cu următorul subiect: Dacii din antichitate, contemporanii noștri!
Doamne, ajută!
 
Maria Pruteanu, marielaprut@gmail.com
 
N.N. D-le Dr.Napoleon Savescu,adevaratii geto-daci, n’au frica nici de moarte, dar nu de niste muscali si ciracii lor din Moldova de rasarit. Ma alatur  domnisoarei Maria Pruteanu din Balti si sper ca daca v-ati dat cuvantul de onoare ca viitorul Congres de Dacologie,  se va tine in acest an la Chisinau, nu-l veti calca singur in picioare si da dovada de lasitate.Asadar, la lupta D-le Dr.Savescu ca nu exista alta cale mai buna de salvarea rasei, natiei si patriei noastre.
DACIA PENTRU TOTDEAUNA !
Dr.Constantin Burlacu

Comments

cet.dac mudava dacia said…
DACIA UNITA A INVIAT..mari REGRETE CA NU SE DESFASOARA IN BASARABIA SFINTA ..incovoiata ca o sabie pe patria mama DACIA..inca o data regrete ..=aici SE VA RIDICA IZBAVITORUL=asa sa ne ajute dumnezeu..///Palma o fost batuta pentru Buzau.. -NOI DACII -cerem Congresul sa rezolve urmatoarele nelegiuirii=1=Reintroducerea capitolului de Istorie Antica a DACIEI in manualele scolare[scos din 2007]=3=instituirea unei grupari de specialisti -istorici si biologi-geneticieni care sa implementeze programe si proiecte de lege prin care rezultatele GENETICE Hamburg sa devina realitate si legalitate -legea paternitati /a A.D. N. o legiferat=Sintem Daci-nu ne tragem din romani..Guvernantii trebuie sa aplice..=3=E MOMENTUL istoric acum =INCHEGAREA MISCARII= DACIA UNITA= ca partid politic..altfel DL.Napoleon Savescu degeaba congrese ca dusmanii musca pe furis din scumpa sfinta fecioara DACIA UNITA..doamne ajuta ..amin.
dacu bessonyo[basara said…
AU ANUNTAT CA S-AR TINE SI LA CHISNAU PE 19-21 AUGUST...MOMENT CULMINANT PENTRU DACIA UNITA..pe noi nu Prutu ne desparte ci guv.care vor 2 parlamente 2 guv. 2banci 2armate 2 politii si mii de alte institutii [duble]..pe coilan prin rotati in buna smekereala ..pe momeala am votat/// Gata..votam..teza istorica DACIA/DACI NUMELE NOST MILENAR..DACIA UNITA O INVIAT..SA AUZIM DE BINE ..SA DORMITI BINE VARA SI SA VA IUBITI TARA=DACIA.
Anonymous said…
NAPOLEON SAVESCU E COMPROMI TOTAL =HAMAI DE 14 ANI CHIPURILE CU CONGRESE DE DACOLOGIE CA SA-SI VINDA BRUMA DE CARTI PLAGIATE..CASTELUL PERSONAL DE LA SARMISEGETUZA IN STIL CASTRU ROMAN IL DA IN GIT CA NU IUBSTE DACII=LATRA DIN INTERES PENTRU BANII LUI GEORGE PAUNESCU..//UN DAK ADEVARAT FAcea portalul ATEHEULUI[BUCURESTI]./POPORU SE RASCOALA INPOTRIVA MAIMUTOILOR DE ASAZISI DACI DE CE NU SPRIJINI LANSAREA UNUI PARTID AL DACILOR =O TV. A DACILOR CA A PUS STAPINIRE TV. CU DaTU DIN BURIC..//DACA AI ONOARE UN PIC CA ZICI CA ESTI DIN SAVENI SI CA ESTI DAC FARA PLUTA..==SPALA RUSINEA ACUM LA BUZAU DE NU DUTE DUPA TATARU..GAGAUZU SI SLAVU..

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928