APEL CATRE BUCURESTENI

APEL CATRE BUCURESTENI : duminica, 10 MARTIE 2013, trebuie sa mergem cu miile in fata ambasadei Ungariei de la Bucuresti. Ungurii vor iesi cu miile sa protesteze in fata ambasadei noastre de la Budapesta. HAI SA DOVEDIM CA IUBIM ROMANIA !
6 martie 2013 de deveghepatriei
Frati romani si bucuresteni, va rugam sa distribuiti acest apel pe toate retelele de socializare, sa afle oamenii si sa fie pregatiti pentru duminica, 10 MARTIE 2013. Ungurii, in data de 10 martie 2013, au in cap sa-si proclame autonomia teritoriala in mijlocul Romaniei, trebuie sa reactionam imediat si sa aratam tribului mongol cine sunt romanii. NU AVEM VOIE SA STAM INCHISI IN CASE ! Ne vom strange cateva mii de romani si vom porni in mars catre ambasada lor, le vom dovedi ca nu este de joaca cu romanii. Ii rugam pe romanii care stau in orasele apropiate de Bucuresti, sa vina duminica in Capitala. Duminica, la orele 13, ne vom strange in Piata Victoriei din Bucuresti ( veniti cu steagul tricolor in mana ).
Facem un apel catre toti suporterii echipelor de fotbal bucurestene : noi, ca generatia tanara, vom suporta batjocura ungurilor ? Ii vom lasa sa ne calce in picioare mandria nationala ? Sa ne strige in fata : ” Sunteti un popor de mamaligari si nu sunteti in stare sa va aparati propria tara ! “. Romanii nostri care se afla in ambasada de la Budapesta, vor fi injurati si umiliti de miile de unguri stransi acolo. Ungurii lor din Bucuresti, sa-i sune imediat : ” Avem peste 5.000 de oameni stransi in fata amabasadei noastre de la Bucuresti “. A ajuns Ungaria, o tariosara cat nuca, sa faca tot ce vrea din noi ? Sa ne scuipe in obraz si noi sa nu reactionam ? De data aceasta vom arata ca nu permitem nimanui sa ne calce in picioare MANDRIA DE ROMANI !
-          10 MARTIE 2013: TOTI ROMANII DIN TRANSILVANIA SA IASA IN STRADA ! Nu-i lasati pe bozgorii iredentisti sa organizeze niciun mars pentru asa zisa “autonomie teritoriala”. Prea mult am fost batjocoriti in propria noastra tara…
-          15 MARTIE 2013 ( TIMISOARA SI ARAD ) – Tot tineretul roman sa vina alaturi de fortele nationaliste. Le vom arata bozgorilor iredentisti cine sunt stapanii in aceasta tara ! AM DORMIT DESTUL FRATILOR !

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928