Valentin Manoliu si colegii sai, sprijiniti financiar de Dan Diaconescu.

Subject:
Re: Inarmati-va, Inarmati-va, Inarmati-va !!!
Date:
11/19/2012 10:40:26 A.M. Eastern Standard Time
From:
To:
Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Constatin Burlacu,

Cred ca este o neintelegere nu e vorba de basarabeni moldoveni romani, ci e vorba de basarabeni rusi din R. Moldova si de alti si de aiurea, asta pentru ce nu cititi cu atentie ce scriu, Priviti sunt in institutiile statului si ne ataca peste tot in limba rusa, e vorba de a doua sovietizare si bolsevizarea a Romaniei dupa 1989.
Daca am scris despre 1989, de Budapesta si regele Mihai am facut acest lucru sa nu ajungem din nou la mana rusilor si parvenitilor straini, sa stie tineretul cine-l infometeaza si vaneaza si saraceste.
Cat priveste ajutorul finaciar solicitat de la Liga nationala a romanilor din America nu mai este nevoie, mi-am dat demisia din PNL si plec din Bucuresti aproape de Ploiesti si multi colegi si-au dat demisia din PNL si au fugit la PPDD, Dan Diaconescu, deci nu mai este nevoie de sprijin extern sau intern, colegi au gasit sprijin de la dan Diaconescu.
Eu va scriam mai multe, dar am multe probleme, dar in mod special despre modul cum sunt finantate anumite asociatii personal de catre Basescu, inclusiv UDMR si cu ce sume si cine sunt consilieri lui care ii finanteaza din fondurile de la Cotroceni si cat s-a platit pentru TEPELE din 2004 si altele, timpul e presant si nu mai am timp.
Priviti cu atentie ne ataca in limba rusa si dumneavoastra vorbiti de moldoveni, cred ca nu aveti informatii suficiente ori sunteti dezinformat. Moldoveni din R. Moldova si Romania sunt saraciti si infometati si asa zisi MOLDOVENI RUSI sunt promovati si in institutiile statului, asta ca sa lamurim povestea, Nu ati citit si nici nu ati facut legatura cu institutul de pe langa MAE si nu aveti cum sa asimilati o infermatie corecta.
Va scriu ca am rude in Galati, Viisoara, Iasi, Vaslui si sunt moldoveni din mosi stramosi si nu fac caz pe acest lucru, si sunt moldoveni de cand se stiu pe aceasta lume, dar realitatea e alta si e trista. In sate nu exista AGRICULTURA, nu mai sunt medici, cabinete medicale si scoli, dar au biserici si buticuri.

· 
Cristian Dicu-Sava Пусть Мистер и Понта дал нам копировать вставить Харан всех людей!
·  http://www.facebook.com/ambra.nicoleta
Ambra Nicoleta ne-au adus derbedeii ashtia in stare sa le rupem gaturile , sa nu avem mila fatza de ei. Ei sunt parazitzii intestinali.
·  http://www.facebook.com/cristian.dicusava
Cristian Dicu-Sava Lasa ca te trateaza ponta cu un copy -paste si iti trece !
·  http://www.facebook.com/ambra.nicoleta
Ambra Nicoleta Patapievici, jidov -hazna in gura shi in kur

Nu ma mai implic politic si ma retrag langa Ploiesti.

Cu toata stima, Valentin

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928