HORIA SIMA CA OM SI CA SEF AL MISCARII LEGIONARE

“…Prin atitudinile si masurile arbitrare pe care le lua, a pricinuit multe faramitari si rupturi in Miscarea Legionara. In 1953 prin degradanta purtare, a priciunuit faramitarea celui mai numeros grup legionar in 1953 (Argentina), pentru ca dupa aceea sa se pripeasca si sa dizolve garnizoana din Buenos Aires, provocand marea dizidenta din 1954, cand impreuna cu domnul Vasile Iasinschi l-au parasit mai bine de doua sute de legionari din cei mai viteji, mai curati si mai credinciosi.

Nici o forta politica nu reusise inainte sa rupa unitatea Legiunii.Nici Carol cu spriinul lui Stelescu si a lui Beza, nici Antonescu, nici incercarile lui Ribbentrop si Goering, nici amenintarile masoneriei.. Numai el, cu comportarea lui inganfata si autosuficienta, si cu credinta ca lui i se putea ierta orice marsavie si slabiciune degradanta, numai el a reusit sa faramiteze Miscarea pana in zilele prezente.

Horia Sima a transformat Miscarea Legionara a lui Corneliu Zelea Codreanu si dintr-o uriasa revolutie morala si de renastere nationala a reusit sa o degradeze la un simplu partid politic. Corneliu Zelea Codreanu nu a arncat LEGIUNEA ARHANGHELUL MIHAIL in arena murdara a politicianismului. Pentru a participa in arena politica crease Formatiunea Codreanu, Garda de Fier si la urma “Totul Pentru Tara”. Erau formatiuni secundare care tasneau din trupul viguros al unei Miscari de Reanviere Morala si Spiritula. Erau ca si alte formatiuni care aparase pe masura ce Legiunea crestea si se spiritualiza, cum au fost ; “Prietenii Legiunii”, “Legiunea Soportiva”, “Restaurantele Legionare”, “Bacaniile Legionare”, “Taberele de Munca Legionara”, “Colportajul Legionar”, cele douasprezece reviste legionare care apareau lunar in diferite regiuni, ziarele “Cuvantul”, si “Buna Vestire”, Revistele de Cultura Legionara (Axa, Vremea,etc), “Scoala de Viitori Deputati”, “Casa Legionarilor Raniti”, “Corpul Mota-Marin”, Fratiile de Cruce, “Cetatuile de Fete.”

Daca in 1940 sefia Miscarii Legionare a fi fost luata de catre unul dintre fondatorii “Legiunii Arhanghelul Mihail”, alta ar fi fost soarta Miscarii. Ma intreb daca exista o cale care sa ne indurume spre salvarea natiunii noastre si a Statului Roman de la decaderea in care se afla ? Ar mai exista oare vreo sansa a transformarii spirituale si nationale, care sa ne salveze de la desfigurarea satanizata produsa de comunismul diabolic in acesti cincizeci de ani ?
Vom putea rezista impotriva eforturilor oculte a dusmanilor ce ne inconjoara si aspira sa dezintegreze tara noastra, Romania ?
Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.”
Cu durere constat ca virusul simist domina in publicatia clubului de la “PERMANENTE”. Membri acestui club se misca pe dimensiunile unui piliticianism perimat si ruginit de ambitii si egocentrism. Onoarea, cinstea, integritatea morala si setea de adevar nu mai sunt principii de baza. TRANSFORMAREA MISCARII LEGIONARE INTR-UN PARTID POLITIC ESTE O ADEVARATA PACOSTE PENTRU NEAMUL NOSTRU. SUNTEM MENITI UNUI DESTIN VITRIG ??”


(O PACOSTE SAU UN DESTIN VITREG de Alexander Eugene Ronnette, M.D.,D.D.S. &D.M.D.)

Nota: Am fost socat de cele scrise de Dr.A.E. Ronnette din Chicago inainte de moarte pentru adevaratii patrioti natonalisti romani din care citez :”Raspunsul este cu fermitate:DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea de dorea Capitanul : “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” “ Multi ani, i-am supus ca Horia Sima este un tradator si dusman de moarte al Garzii de Fier, dar a continuat sa stea alaturi de Sima. Este bine totusi, ca acest legionar de mare valoare nascut pe meleagurile din nordul Moldovei, si-a dat seama, ca am avut dreptate si a lasat scrise aceste declaratii ca un testament pentru cei care lupta pentru cauza nationala pentru care a luptat Capitanul Corneliu Zelea Codreanu. Asadar, este bine, ca fiecare sa retina ca, numai prin revenirea la “vechile traditii geto-dace”, ne puntem salava Neamul si Patria. Dr.Ronnette, a sesizat bine ca cei de la Permanente, in frunte cu Mircea Nicolau si Mircea Dimitriu, sunt ca niste virusi simisti. Acesti dublii agenti au lansat zvonul ca eu nu sunt recunoscut de batranii legionari, de parca mie, care am avut si contnu sa am legaturi cu elita legionara, imi trebuia recunostita acestor virusi simisti care lupta sa distruga Garda de Fier. Constantin Burlacu,Ph.D

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928