CELE ZECE PORUNCI NATIONALISTE ALE LIGII APARARII NATIONALE

1). Mandrie, nu vinovatie; putere, nu frica; lupta dreapta pentru DumneZEU, Neam si Tara, nu lasitate si tradare.

2). Zdrobirea Conspiratiei Internationale Jidanesti si a fortelor oculte si alungarea tuturor veneticilor de pe pamantul sacru al Patriei noastre.

3). Instaurarea in Romania a unui regim militaro-nationalist al ordinei si legii, capabil sa apere libertatea, drepturile umane, valorile nationale si trecutul de glorie al Natiunei Romane si al mosilor si stramosilor nostri geto-daci.

4). Redobandirea tuturor teritoriilor romanesti rapite ilegal de catre tarile vecine si proclamarea suveranitatii asupra intregului pamant stramosesc al Romaniei Mari, de la Nistru pana la Tisa. Cei care vor sa desfiinteze statul national unitar roman si sa internationalizeze si sa satanizeze Natiunea Romana prin integrarea Romaniei in anumite organisme internationale conduse de jidani si  agentii lor trebuie pedepsiti exemplar. Zeci de ani poporul roman a asteptat sa vina americanii sa-l elibereze de sub Cortina de Fier comunista, dar americanilor nu le-a pasat de suferintele poporului roman. Dimpotriva, din documentele secrete scoase la iveala rezulta ca, americanii au colaborat cu comunistii din URSS si China comunista si i-au suportat financiar si material pe judeo-bolsevicii sovietici sa instaleze in Europa de Est, inclusiv in Romania, regimuri dictatoriale de teroare si exterminare in masa. Astazi, datorita faptului ca jidanii troskisti de la Moscova s-au cuibarit la Washington si si-au luat o noua denumire, cea de neoconservativi, Statele Unite, sub masca democratiei, usor de purtat, a preluat rolul jucat de Uniunea Sovietica si incearca sa impuna altor popoare modul de viata pe care trebuie sa-l traiasca. Iar Uniunea Europeana, nu-i altceva decat fosta Uniune Sovietica, dar cu alta tichie, care se va prabusi  mai repede decat Uniunea Sovietica.

5). Dezvoltarea agriculturii, industriei, culturii, artei, invatamantului si limbii romane. Cei care saboteaza opera de recladire a Patriei si vor sa dea bogatiile tarii noastre pe mana capitalului jidanesc si a unor escroci si speculanti straini trebuie pedepsiti exemplar.

6). Imbunatatirea nivelului de trai al taranilor, muncitorilor si intelectualilor romani si combaterea pe orice cale a coruptiei, inflatiei, haosului, somajului, saraciei si mizeriei. Cei care vor sa-i transforme pe romani in sclavi ai jidanilor si al altor afaceristi in propria lor tara trebuie pedepsiti exemplar.

7). Inarmarea Armatei Romane cu cele mai moderne si sofisticate arme, inclusiv cu arme nucleare, pentru a putea infrange orice agresiune straina. Armata Romana trebuie sa fie neutra fata de orice conflict militar international care nu pune  in primejdie securitatea nationala a Romaniei. Soldatii romani nu pot fi fortati de nimeni sa lupte si sa moara pentru o cauza straina Neamului si Tarii noastre, iar cetatenii romani trebuie sa aiba dreptul de a detine arme pentru ca, in caz de nevoie, sa poata apara libertatea familiilor lor si a Patriei impotriva oricarei cotropiri, exploatari si asupriri straine.

8). Eliminarea din viata sociala, politica, militara si religioasa a tuturor ideologiilor straine, care prin continutul lor distrug caracterul si spiritul national si inrobesc Natiunea Romana unor interese straine. Militati pentru refacerea Daciei, pentru binele si fericirea rasei si natiei noastre si pentru apararea demnitatii, prestigiului si cauzei noastre nationale. Astfel si numai astfel, vom putea infaptui visul si aspiratiile inaintasilor nostri pentru inaltarea Patriei noastre pe cele mai inalte culmi ale civilizatiei, prosperitatii si modernizarii.

9). Refacerea religiei strabune a mosilor si stramosilor nostri geto-daci si combaterea pe orice cale a religiei crestine de import, care-si trage radacina din judaismul diabolic care sustine in mod fraudulos ca jidanii sunt "poporul ales" al lui Dumnezeu; ori ca trebuie sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului; ori ca trebuie sa-ti iubesti dusmanii, chiar daca-ti face cel mai mare rau, ca numai astfel ai face voia lui Isus Cristos; ori ca, daca cineva iti da o palma trebuie sa intorci si obrazul celalalt  si multe alte indemnuri la supunere, injosire si umilinta fata de vrajmasi. Biblia nu-i cuvantul lui Dumnezeu,ci este scrisa dupa bunul plac al jidanilor si are drept scop  inrobirea si dominarea lumii de catre Imperiul Globalist Jidanesc. Nu poti fi nationalist si in acelasi timp crestin, adica internationalist. De aceea, noi trebuie sa refacem Imperiul Geto-Dac, sa ne intoarcem la radacina nationala si istorica a geto-dacilor, la traditiile noastre stramosesti -- la mostenirea pagana, nu la cea judeo-crestina -- si sa infaptuim astfel Noua Era , a puterii spirituale divine, dreptatii si adevarului.

10). Dumnezeul mosilor si stramosilor nostrii geto-daci este mare; el se intoarce in Geto-Dacia  strabuna sa traiasca intr-un adevarat Stat al geto-dacilor. Ganditi intelept si logic si deschide-ti  larg inimile si portile sa intre Zeul Mos -- Zeul Soarelui, adica ZAMOLXIS -- DumneZEUL dreptatii, adevarului, cinstei, onoarei, binelui, fericirii, armoniei, loialitatii si stralucirii vesnice.




Constantin Burlacu,Ph.D.
Presedinte al Ligii Apararii Nationale
P.O.Box 292
Brooklyn,NY 11237
Statele Unite ale Americii
Tel/Fax: 718-381-3804
E-mail:DACIALAN@AOL.COM

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928