Te înjur tovaraşe Snegur

noiembrie 27, 2013 — Alexandrin

Chiar daca ard de dorintă să te înjur tovarăşe Snegur pentru tot ceea ce ai făcut în mandatul tău de “prezident” nu o voi face , te înjur aici de unde scriu aceste rânduri uitându-mă la poza ta de homos sovieticus, în public nu te înjur, îmi respect cititorii nu pe tine.
Prin anii când domnia sa se considera tătuca Stalin pe pământurile noului stat fragil, Republica Moldova, ţările Baltice se integrau în UE  iar Snegur semna tratate de aderare la Comunitatea Statelor Independente care defapt era, este şi va fi URSS în straie noi.
Într-un interviu acordat ziarului de gardă de la Chişinău acest individ care a fost primul preşedinte a Republicii Moldova declară că „Parafarea şi mai apoi semnarea Acordului de Asociere cu UE va contribui la implementarea valorilor şi principiilor care ne vor propulsa către un nivel de viaţă mai bun. Vom părăsi spaţiul ex-sovietic, care ne-a ţinut invalizi prea mult timp, şi vom cunoaşte un nou grad de dezvoltate”.
Vreau să-I  reamintesc tovarăşului “prim-prezident” că datorită lui Moldova se află în spaţiul sovietic până la acest moment. Datorită lui şi clasei politice “invalide” (vorba tovarăşului prim-prezident) de creier si hapsâni după banii veniţi de la Moscova, cetăţenii acestui mic şi năpăstuit stat trăiesc în sărăcie şi umilinţă mai bine de 20 ani.
Datorită dorinţei lui bolnave de a ajunge “ţar” peste noul stat, cea mai capabilă persoană din acea vreme care dorea să facă tot posibilul pentru beneficiul acestei ţări a fost înlăturat mişeleşte din fruntea guvernului iar „camarazii” de partid au făcut şi ei tot posibilul pentru al înlătura şi din fruntea partidului. Oare ambele tabere erau ghidaţi din acelaşi birou?
Pentru că avea “păcate” scrise în condicile de la Kremlin care oricând puteau să se întoarcă ca un boomerang împotriva lui, la un semn dat de Kremlin, Snegur îl eliberează pe Smirnov, cel din urmă după ce s-a văzut eliberat declanşează un conflict care ne-a costat vieţi distruse a câtorva mii de patrioţi, fii ai neamului.
Toate acestea au fost făcute pentru simplul motiv că tovarăşul se vroia “prezident” şi nu doar atât ci pentru două mandate. Mulţumim divinităţii că a îngăduit să-l trimită la pensie după primul mandate.

 

Comments

Anonymous said…
povesti,bancuri.Snegur i-a propus UNIREA lui Ion Iliescu,cu ROMANIA,iar acesta iliescu KGB l-a turnat Moscovei si lui Boris Yeltan,urmand invazia din Transnistria din 1992.

Snegur a fost prins intre iliescu KGB si igor smirnov ca intr-un cleste.Cel ce a scris articolul asta habar nu are ce vorbeste.
Dr.Constantin Burlacu said…
Dar cine era in Romania, Ion Iliescu, Gheorghe Dracul de sa-i propuna cineva reintregirea tarii ? Era Romania mosia lui Iliescu, ori Moldova a lui Snegur ? Daca in locul lui Snegur ar fi fost nationalistul Grigore Vieru, in mod sigur se facea reunificarea tarii pe loc fara discutii. Crede cineva ca, atunci cand, cele doua Germanii s-au reunit, Germania de est i-a propus cancelarului Germaniei de vest sa faca unificarea celor doua Germanii? Nici vorba, dimpotriva a spart zidul de la Berlin si s-a terminat cu comunismul care-i separau pe germani.Tot asa si cu Moldova si Romania, trebuia desfiintata granita de pe Prut si gata avem tara intregita, fara atatea plecaciuni si tam-tamuri.Iar cui nu-i convenea aceasta, n'avea decat sa scrie la Moscova, Kiev,Tel Aviv ,Bruxelles, Washington si la Gheorghe dracul.Asadar anonimule, vorbesti povesti si bancuri. Snegur a vociferat ceva la manastirea Putna in legatura cu unirea celor doua Moldove, dar in rest cu vorba a ramas. Apoi din cate sunt informat el ar fi propus unirea Moldovei cu Romania, dar cu conditia ca el, sa fie prim-ministru al Romaniei. Tinta lui a fost sa-si pastreze ciolanul, in rest l-a durut in partea dorsala de unire,de moldoveni si de romani, urmasii geto-dacilor, despre care ma indoiesc ca, Snegur a auzit. El stie numai de judeo-bolsevicii sovietici si agentii KGB-lui ca Ion Iliescu si altii.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928