Confuzie incredibila "NE FAC POPII DE RASUL LUMII"

From: virgilciuca2002@yahoo.com
To: virgilciuca2002@yahoo.com
Sent: 10/5/2013 1:30:25 P.M. Eastern Daylight Time
Subj: Fw: Fwd: Confuzie incredibila "NE FAC POPII DE RASUL LUMII"
 


Nu-i confuzie decat in parte ca popilor ortodocsi le plac nu numai aurul-adica averea-ci si chiolhanele, femeile -ca asa-i crestineste-, homoxesualitate -sediul central, este se stie doar, chiar Patriarhia unde se toarna si fimulete-, acolo sus pe deal!-ca turnatori si tortionari sunt decand se stiu! vezi si inchisorile si pe mitropolitii trecuti pe acolo dar si bisericuta Tanacu
 
Necazul este ca popimea ortodoxa imbecilizeaza si infricoseaza credinciosii romani de au ajuns sa tarasca ca niste viermi in fata crucii si a unor oase- ZICE POPIMEA ROMANA ca ar fi de SFINTI! aduse de prin tot feluri de coclauri si alea straine ca uite asa fac popii ortodocsi si averi si traiesc in desfrau si placeri! Nu mai avem zi data de dumnezeu fara un sfant, fara o pomana, fara un chilohan, fara sa te tarasti in genunchi  in fata lor , fara sa le pupi mana! cand ar trebui ca credinciosii sa puna mana pe CRUCE si sa le dea la MIR! si se poate ca biserica este afacere PRIVATA! si impotriva nelegiuiriloe private,  zic scrierile sfinte, poti sa te si revolti si sa-ti faci singur dreptate!
 
Popi de azi sunt in stare sa mareasca zilele anului la 588-cati parlamentari avem- ca sa mai adauge acolo niste sfinti si niste zile pentru danii si imbecilizare ca cele 366de zile nu mai sunt de ajuns
 
Trazneste-i Prea Cucernice Sfinte Sisoe ca astia au luat-o razna in numele divinitatii! si dupa ce ca ne imbecilizeaza ne si fac tara de ras!
 
cand eram copil-bine ar fi fost sa fi ramas copil- un hatru din sat ma tragea zdravan de ureche sau te mir de unde si ma intreba "au tiganii biserica" iar eu tipam ca din gura de sarpe " auuu. auuuu, auuu"...
Astai-i cu "popa popilor ortodocsi" si placerea lui pentru aur si desfrau! patriarh este ce-i strica sa fie si rege, indiferent al cui, numai  si rege sa fie!ca aur areeeeeee din daniiiiii.....
 
  da poate ca da "dumnezeu si maica precista" si  le le scoatem  dosarele de la naftalina si alea de colaboratori si alea cu averi! poate ca vor intelege ca-i mai bine sa munceasca si sa nu cerseasca fie si "oficial" si vor inceta sa ne mai toarne si imbecilizeze si se vor ruga pentru propriile lor pacate!
 
Greu foarte greu de inteles cum si de ce dupa lovitura de stat din 89 popimea romana a luat-o rau pe aratura! si de ce au tinut  ca biserica sa devina o "afacere" privata!
 
Stimati crestinii :"aduceti" Biserica Ortodoxa Romana acolo une ii este locul!  o institutie a Statului pastratoare de traditii, documente si simboluri si parasiti calea imbecilizarii religioase!
 
Virgil Ciuca
New York

----- Forwarded Message -----
From: "NYMARIANA@aol.com"
To: nymariana@aol.com
Sent: Saturday, October 5, 2013 6:57 AM
Subject: Fwd: Confuzie incredibila


 
Gafa americanilor de la CNN despre români

Veşmintele de aur nasc confuzii! CNN l-a prezentat drept noul rege al ţiganilor pe Patriarhul Daniel
 
Renumitul veÅŸmânt arhieresc al  Patriarhului Daniel, cu fir de aur ÅŸi pietre scumpe,   i-a  indus recent în eroare pe jurnaliÅŸtii străini! ÃŽntr-un material care prezenta situaÅ£ia grupurilor etnice din România, un reporter CNN l-a prezentat pe Preafericitul drept proaspăt încoronatul rege al Å£iganilor. 
  
"Ne pare rău pentru confuzia iscată", declară Robert Sourish, jurnalist american. "Chiar am verificat, cum se cuvine, sunându-i pe corespondenţii din România. I-am întrebat cum arată regele ţiganilor şi toţi ne-au zis că e îmbrăcat în aur şi îi plac construcţiile grandioase. De unde să ştim că imaginile care ne fuseseră furnizate nu erau cu Daniel Cioabă, ci cu Daniel Ciobotea?
Totul se potrivea, n-aveam de unde să ştim că e o coincidenţă de nume şi de opulenţă sfidătoare."
  
"Mă simt profund jignit", a exclamat Patriarhul. "Dacă jurnaliÅŸtii CNN nu pot distinge între tinicheaua aurită pe care o poartă regele romilor ÅŸi aurul curat cu care am eu atâta grijă să mă îmbrac întru cinstirea Domnului ÅŸi venirea ploii, cine ÅŸtie ce alte gafe au mai făcut de-a lungul vremii. Când e gata Catedrala, au s-o prezinte drept palat Å£igănesc din Buzescu de Teleorman doar fiindcă e la fel de mare, urâtă ÅŸi plină de turnuleÅ£e?"

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928