Thursday, May 2, 2013

La revedere Noua Laba ! Demascarea Noii drepte de catre Mihai Tuburlui

Fost membru si sef de cuib in Noua Dreapta , Mihai Tuburlui se dezlantuie:

Operatiunea 7 aprilie - Sergiu Lascu, unul dintre coordonatorii grupurilor diversioniste

http://www.youtube.com/watch?v=IulryyDw2Gc In primele secunde ale acestui filmulet se poate observa cum Sergiu Lascu scoate din buzunarul interior al hainei o statie de emisie-receptie marca Motorola. Aceasta a fost folosita pentru a coordona grupul de diversionisti(nazisti) care aveau misiunea de a implica Romania intr-un scenariu destul de periculos.
 

Să facem lumină – Noua Dreaptă și masonii


“Mihai, ce cauți la Noua Dreaptă, că ăia sunt masoni?” Așa mă inoportunase un prieten de-al meu acum 5 ani. Mi s-a părut cam deplasată afirmația acestuia și am luat-o ca pe o răutate, până intr-o zi, când am primit pe mail fotografia de mai sus. A fost realizată vara trecută in noul sediu al Noii Drepte situat pe str. Louis Pasteur, nr. 25 din București. Cum Viorel Ene mătrășise organizația care avea la dispoziție două birouri in sediul Asociației Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) din str. Batiștei, Tudor Ionescu a apelat iute la “frații” lui intr-ale echerului și compasului. Aceștia l-au ajutat la fel de repede, prin intermediul lui Sever Mureșan, cu sediul din str. Louis Pasteur, care, zic cunoscătorii, este templu masonic. Construcția, acoperișul din sticlă și coloanele interioare arată clar asta. Câțiva membri ai filialei din București au descoperit acest ceas pe peretele interior al unei incăperi. L-au  fotografiat și mi-au transmis imaginea pe mail. După câteva săptămâni cineva a scos din cui ceasul buclucaș și l-a mutat intr-o altă incăpere mai ferită de ochii celor curioși. A stat și acolo două-trei săptămâni. Pe urmă nu l-a mai văzut nimeni, că a fost inlocuit cu un ceas mai acătări, cumpărat de la Bucur Obor.
Dar asta nu e tot. Aud că Noua Dreaptă București a fost cadorisită de “frații” lui Sever Muresan și cu un  sediu situat in Piața Amzei, unde nu au acces toți membrii, ci numai ăia…“frații”. Acolo cică s-ar desfăsura ritualurile satanice. Oare membrii Noii Drepte știu asta sau ascultă de cele 10 porunci legionare?
Când l-am tras de urechi pe Tudor Ionescu și l-am apostrofat că s-a inhăitat cu masonii, acesta și-a ferit privirea de ochii mei, și-a tras o țigară din pachet pe care a ras-o in 3 secunde și imediat și-a mai aprins una. Cam nervos. Gestul acesta probabil că face parte dintre cele 10 porunci legionare pe care le vântură oricui vrea să-i inchidă gura!
 

Noua Dreaptă și rușinea membrilor săi-Episodul nr.2

 
Posted by Picasa

Legionarism sau lesbianism?

Lumea legionarelor inflăcărate de peste Prut a luat foc odată cu apariția noilor scheme de antrenament ale acestora pe toate rețelele de socializare. Aici se poate observa cum Aurelia Lașcu, soția liderului Mișcării Național Creștine din R.Moldova se lasă străpunsă de sabia nemiloasă a tov. Zinaida Babei, partenera creștină a cuplului jucăuș. Sincer, nu stiu cât de creștină e treaba asta cu introducerea in cuplu a unui partener, dar e clar pentru toată lumea că normele legionare ar trebui reevaluate.  
Iată ce am primit pe adresa mea de mail: “Mihai, Zinaida Babei sau Zina Motorina, așa cum este cunoscută in lumea fetelor jucăușe, asta pentru că dă bine din portbagaj, face parte din regimentul curvelor KGB controlate de Kiev și introdusă in mediul legionar moldovenesc cu scopul de a penetra spațiul românesc. Astă-vară a descălecat peste Carpați direct in orașul Sibiu, unde timp de o lună de zile l-a călărit pe liderul filialei locale a Noii Drepte, Cătălin Guțiu. Dar Cătălin Guțiu, pentru că este un tanăr dornic de afirmare și de bifare de noi cuceriri revolutionare, habar n-avea ce se intâmpla cu adevărat in orașul său. Nu știa că Zina era in misiune. Noaptea se antrena, iar ziua prelua niște pachete trimise cu autocarul de la Chișinău, pe care le plasa unor persoane suspecte”. Ce avea in pachete? Vă las pe voi să ghiciti. 

Noua Dreaptă și rușinea membrilor săi-Episodul nr.1


Tabăra de vară din localitatea Reci, județul Covasna http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=413 . In luna august 2012, după desfașurarea taberei,  această fotografie a fost postată pe siteul organizației Noua Dreaptă. Pe atunci era neblurată. După aproximativ 4 săptămâni poza cu pricina a fost blurată. Niciodată in istoria celor 12 ani de militantism a ND nu a existat o asemenea situație, iar fiecare membru era dator să-și asume identitatea. Nimeni nu avea nimic de ascuns. Ciudat, dar Sven Moritz și Alexandru Năstase, fost președinte al filialei Noii Drepte București au cerut in mod imperativ ascunderea identității lor. De ce? De ce acestor indivizi li s-a făcut tam-nesam rușine să apară alături de membrii organizației?
Contractul call-centerului lui Sven Moritz cu mai multe ambasade să fie problema? Dar Alexandru Năstase, fost lider Noua Dreaptă București ce-o avea de ascuns? Că este angajatul lui Sven și nu trebuie să mai apară in poze cu extremiștii?
De ce până acum cei doi iși arătau fețele in toate fotografiile, iar deodată vor să se ascundă?
Cand i-am intrebat pe impricinați de ce iși ascund mutrele, mi-au răspuns: ”Mihai, suntem amenințați!”
Măi să fie! De cine, de extratereștri? Păi, ori sunteți legionari ori numai sunteți deloc? Oleacă di bataie trebuie să știți! 
 
 

Noua Dreaptă, Mihai Răzvan Ungureanu și banii veniți pe filiera rusească a celor din SIE


De vreo câțiva ani, in preajma zilei de 15 martie, mișcarea Noua Dreaptă obișnuia să organizeze in orașul Cluj Napoca marșul de comemorare al lui Avram Iancu. La inițiativa filialei clujene a ND se termina astfel, prin acest marș dedicat, săptămâna culturală Avram Iancu. Iată că din acest an liderii organizației de pe malurile Dâmboviței(nu cei de pe site) au schimbat macazul și și-au mutat trupa fix in fieful lui Mihai Răzvan Ungureanu, la Arad. M-am frecat bine la ochi când i-am văzut ieri pe membrii și simpatizanții ND in Parcul Reconcilierii româno-maghiare. Cei 13 generali maghiari intruchipați pe statuie zâmbeau satisfacuți de gafa celor de la București. Așa ceva…!!! Să protestezi in Parcul Reconcilierii e ca și cum ți-ai fura singur căciula.
Ce să reconciliezi, măi nene!? Cei 40.000 de români uciși de maghiari intre anii 1848-1849? Lipsa de inteligență a liderilor Noii Drepte din mahalaua bucureșteană corelată cu ințelegerile politice făcute pe bani buni in toamna anului trecut și manipularea unor tineri in folosul partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu a dus in derâdere mișcarea naționalistă românească.
Noua Dreaptă s-a aliat cu Mihai Răzvan Ungureanu, fost director al SIE și actual șef al Partidului Forța Civică
In urmă cu câteva luni, inainte de campania electorală parlamentară, am fost contactat de către un individ din anturajul PDL care imi propunea să administrez filiala locală a Partidului Forta Civică, formațiune condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, fost director al SIE. Am spus pas. Știam că MRU fusese limbistul regimului comunist-ceaușist, membru al MAN și lider al Uniunii Tineretului Comunist Român.
Ce să caut in acest partid de tip balama pe care așa-zisa dreaptă românească il inventa peste noapte?
Mi-am dat seama că liderii Noii Drepte de la București, impreună cu oamenii lui MRU  incercau să testeze terenul implementării noii formațiuni politice in zona Moldovei prin intermediul meu. N-am căzut pe spate la auzul acestei propuneri! Cum să te tenteze asocierea intr-un nou proiect politic, așa-zis de dreapta, cu oamenii fostului regim comunist?
Conscendo Marketing SRL, firma prin care Noua Dreaptă incasează bani datorită ințelegerilor făcute cu Mihai Răzvan Ungureanu
Se știe că adevăratul șef al organizației Noua Dreaptă este evreul-german Sven Moritz, un individ dubios născut in Germania, dar mutat in România cu arme si bagaje la ordinul serviciilor de spionaj nemțesti. Filiera rusească a celor din SIE l-a preluat imediat și de câțiva ani buni se află sub protecția acestora. De aici și pănă la asocierea și sprijinirea lui Mihai Răzvan Ungureanu in politica românească nu a fost decât un pas. Un pas care a deturnat sensul mișcării civice din rândul celor care credeau că naționalismul românesc ar fi putut rămâne nepătat. Și cum banii fac legea oriunde in lume, iată ce s-a intâmplat:
In contrapartida asocierii cu formațiunea condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, filiala Noii Drepte din București primește un contract estimat la câteva sute de mii de euro anual, dar nu oricum, ci prin firma controlată de Sven Moritz, Conscendo Marketing SRL. Rețeta este simplă. Se inființează un call-center care oferă servicii de mediere către românii aflați la muncă in diferitele țări din Europa, dar si din Statele Unite ale Americii. Se angajează 20 de tineri(câțiva sunt membri ai Noii Drepte Bucuresti) vorbitori de diferite limbi(engleză, italiană, germană samd). Dacă un cetățean român aflat in Italia are o problemă cu actele, sună la ambasada României. Aceasta il redirectionează către call-centerul deținut de Sven Moritz. Angajatul de la capătul celălalt al firului ii oferă toate informațiile necesare. Dacă ți-ai pierdut actul de identitate, ești sfătuit cum trebuie să procedezi in redobândirea acestuia, ce hârtii iți sunt necesare și ce taxe plătesti.
Afacere făcută pe linie SIE, pentru că toată lumea știe că acest serviciu controlează toate ambasadele României din lume. Și cum specialiștii in informații spun despre SIE că ar fi feuda Rusiei, trageți dumneavoastră concluzia finală.
 

Sergiu Lașcu si Alexandr Curchin iși dau mâna in proiectul pan-slavic "EuroAsia"


In această fotografie se poate lesne observa cum liderul “lejionarilor” de peste Prut, Serghei Lașcu(ucrainian la origine) se infruptă dintr-o prajitură, alături de fostul coleg din Liga Tineretului Rus și actualul șef al Partidului Bolșevic din Republica Moldova, Alexandr Curchin. Imortalizarea frăției ruso-ucrainiene s-a realizat la Chișinău, in data de 13 noiembrie 2012, cu aproximativ 2 săptămâni inaintea  sărbatoririi Marii Uniri din 1 decembrie 1918. Alexandr Curchin salută frățește păcălirea organizației Noua Dreaptă.
 

Sergiu Lașcu și LEXFATI SRL


Liderul Mișcării National Creștine din R. Moldova s-a transformat peste noapte din mare nazist, membru al Ligii Tineretului Rus in aprig legionar afiliat Organizației Noua Dreaptă din Romania. Adică, dintr-un stângist convins cu idei national-socialiste intr-un impătimit al principiilor de dreapta. Uau, ce transformare radicală!
Banii, bată-i vina!
Sergiu Lașcu, pardon, Serghei Lașcu, că ăsta este numele său corect din actul de identitate, trebuia să lupte pentru cauza unionismului(evident…după model rusesc), dar nu gratis, ci pe bani. Așa că, ce s-a gândit impricinatul, sfătuit fiind de unul dintre liderii Noii Drepte de la București? Hai să punem la punct o afacere! Zis și făcut.
Serghei Lașcu inființează o societate comercială in R.Moldova ce trebuie să aibă drept scop atragerea banilor posibililor clienți germani. Cum? Simplu. Iată rețeta: se clonează “Pagini Aurii” din Germania, se mimează că ar fi catalogul oficial al firmelor nemțești si gata afacerea. Serghei stă la pescuit de firme germane care vor să apară in “Pagini Aurii” oferind un contract standard semnat pe 3 ani prin care neamțul se obligă să-i verse in contul de la Chișinău numai puțin de 960 de euro/an. Pe scurt, iată cum stă treaba:
Sunteți cetățean german, locuiți in Germania și administrați o afacere. In lumea intreprinzatorilor dacă nu exiști in acel catalog al oamenilor de afaceri(Pagini Aurii) inseamnă că ești nimeni. Trebuie să te inregistrezi in acel “Pagini Aurii” pentru a te face cunoscut. Cauți pe net “Pagini Aurii”, te inregistrezi, depui o taxă si asta-i tot. Doar că, germanul-internaut care nu este atent la detalii va da peste un site “Pagini Aurii” clonat de un cetățean al R.Moldova, pe nume Serghei Lașcu. 960 de euro rade dintr-un click marele nostru unionist! Deh, afaceri rusești făcute cu concursul celor din servicii si când afirm asta mă gândesc la SIS-SIE. Prietenii știu de ce!
Clona “Pagini Aurii” Germania a făcut deja primele victime
Datorită legislatiei destul de greoaie, a taxelor, cheltuielilor cu avocații și faptului ca R.Moldova este o țară extra-comunitară, cetațenii germani excrocati se lasă lehamite in a-l da in judecată pe Serghei Lașcu, administratorul firmei “LEXFATI SRL”. Totusi, iată unul care a fost excrocat de 3.427,20 Euro: http://www.kanzlei-thomas-meier.de/warnung-vor-branchenbuch-der-region Un alt exemplu aici: http://www.suedkurier.de/region/kreis-konstanz/konstanz/Dubiose-Firma-will-2880-Euro-fuer-Eintrag;art372448,5682958
Vă intrebați probabil de ce marele nostru unionist a creat pe internet o clonă “Pagini Aurii Germania” și nu una  “Pagini Aurii Franța” sau “Pagini Aurii Italia”? Răspunsul e la București. Sven Moritz(evreu-german), adevăratul conducător al Organizației Noua Dreaptă, aflat in spatele cortinei “naționaliștilor” e vinovat. Acesta este de fapt capul rețelei. El este părintele clonei. Cu ajutorul angajaților firmei sale, "Conscendo Marketing", specializată in SEO(optimizare siteuri) a creat clona "Pagini Aurii Germania". Serghei Lașcu e doar un pion folosit in incasarea banilor proveniți din excrocherii. Dacă Noua Dreaptă ar fi avut un francez la conducere, sigur ar fi apărut o clonă a “Pagini Aurii” din Franța. 
Incurcate-s căile legionarismului!
Intr-o discuție telefonică avută cu Tudor Ionescu in ziua de revelion a anului trecut, in care-i explicam excrocheriile lui Serghei Lașcu, acesta mi-a replicat: "Mihai, tu n-ai incredere in camarazii tăi?"
Fără cuvinte!
PS: dați o căutare pe GOOGLE. Tastați LEXFATI. 
 
 
Toate articolele sunt scrise de Mihai Tuburlui pe blogul sau http://tuburluimihai.blogspot.ro/

Cu aceasta ocazie ii doresc sanatate si fericire pentru ca a avut curajul sa demaste ce unii dintre noi am sustinut de la inceput.Ca sunt niste mizerii formate de Magureanu & co.
 
 

5 comments:

sfintul DANIEL said...

Noua dreapta- Noua stinga..TOTI o apa so mocirla ..nimeni nu va mai vota rotatia stinga-dreapta la saftea..nimeni nu are chef sa mai voteze tara lu DOM SEFF.. ne-am saturat ..acum teza DACIA unita daci sa fim..ACEASTA TEZA O IUBIM..REINTREGIREa E IN TOI..dinastia Basarabilor E TOTU PENTRU NOI...

Anonymous said...

iata aici: NOA LABA il zeifica pe SIMEON HERSH HORIA SIMA violator notoriu al sorei lui Papanace,si criminal de razboi

http://www.youtube.com/user/againstteror41/videos

Dr.Constantin Burlacu said...

Domnule anonim, nu pe sora comandantului legionar Constantin Papanace a violat-o Horia Sima si ni-a facut un copil, ci pe sotia lui Papanace, atunci cand acesta i-a dat o scrisoare din Germania sa i-o duca sotiei sale. Profitand de faptul ca sotul ei este refugiat in Germania, iar ea este sigura a abuzat de acest lucru si a violat-o cu forta.

Anonymous said...

bine ma ca nu o violat o de buna voie

Zob said...

Oare o fi decărat acest film?

https://www.youtube.com/watch?v=PGC4muerXiI