ISUS CRISTOS NU A FOST DUMNEZEU, DAR ROMANIA A FOST DACIA.

= SCRISOARE DESCHISA =


Stimate Domnule Peter Georgescu,
Afland despre cartea dvs. “The Constant Choice”, am fost foarte curios s-o citesc. Dupa ce am facut rost de ea,ca unul care am fost ca si dvs. si milioane de romani victime ale regimului tiraniei comuniste din Romania, am citit-o cu mult interes si, m-a impresiont povestea tineretii si vietii dvs. Cartea este scrisa bine si usor de luat intelesul si consider publicarea acestei carti, nu numai o fapta buna, dar o datorie de onoare de a scoate adevarul la lumina despre ororile epocii dictaturii comuniste din tara noastra natala, Romania. Sa fiu sincer, ma asteptam sa spuneti mult mai multe despre calvarul prin care a trecut poporul roman in perioada comunista, dar ca orice banatean, care se crede unicat si fruntea tarii,  vad ca v-ati referit strict la cazul dvs., al fratelui, tatal, mamei, bunicul si bunicii dvs. De fapt, nici nu puteati sa spuneti prea multe, avand in vedere ca, ati gustat foarte putin din amarul si gulagul judeo-comunist din Romania, despre care ati vorbit si n’ati avut parte ca altii de torturi,inchisori, ori plutoanele de executii.
"Read More"
Sa stiti ca atat dvs. cat si  fratele dvs. Constantin, precum si bunica dvs. ati fost foarte norocosi, atunci cand, ati fost deportati la Botosani, si ati fost cazati intr-o maghernita jidaneasca la jidanul Rapoport, si nu ati fost dusi la inchisoarea Botosani,una dintre cele mai crancene si periculoase lagare comuniste din Romania, chiar mult mai groaznica decat Aiud, Vacaresti, Jilava, Pitesti, Sighet ori Gherla.Ati fost probabil intr-un fel tolerati datorita colaborarii tatalui dvs. cu fortele anti-antonesciano-fasciste, altfel dadeati dvs.mai rau  de dracul si de tat’su. Va spun aceasta pentru ca sunt moldovean,nascut la 10 km de Botosani si atat eu, cat si unchii si parintii mei am fost inchisi si am suferit in acea inchisoare - un adevarat  lagar al mortii-, pentru motive politice anti-comuniste. Dar cu toate persecutiile indurate , noi am iubit si iubim Romania, nu o consideram ca dvs. tara raului, tara diavolului si nici n’am scos-o din inima noastra, asa dupa cum am observant ca ati procedat dvs., in semn de razbunare pentru suferintele indurate acolo. Este foarte trist si neplacut, ca din cauza judeo-bolsevicilor sovietici,comunistilor si a colaboratorilor lor, care fara doar si poate, au fost si sunt un mare rau si pericol pe pamant,niste diavoli impelitati, ati abandonat o tara intreaga si neamul din care va trageti origina.  Si mai cu seama pe inaintasii dvs. care s-au jertfit pentru acel popor si tara ca,bunicul dvs.,care a fost o importanta figura politica nationalista si  care se pare ca n’a avut nici o problema cu nazistii asa cum aveti dvs., desi nu nazistii v-au deportat la Urziceni si Botosani, ci sionisto-comunistii. Va spun toate acestea, pentru ca, am observant ca, vorbiti foarte frumos despre India, Brazilia, SUA, Sud Africa si alte tari, insa nimic de bine despre Romania. Si aceasta ma face sa cred ca ori nu cunoasteti istoria, credinta stramoseasca, cultura si civilizatia tarii noastre, ori venind in SUA s-a produs o rupture intre dvs. si Romania si nu va intereseaza aceasta tara, ori sunteti ca un copil care se supara si nu mai vrea sa vorbeasca, daca parintii, nu i-au adus inghetata,ori bomboane din strainatate.
Din cate am inteles, inaintea celui de-al doilea razboi mondial, tatal dvs., Rica Georgescu, a fost omul de baza al companiei petroliere Americana “Standard Oil”in Romania, care a exploatat in mod nemilos bogatiile tarii noastre in vederea obtinerii de profituri cat mai banoase in favoarea acestei companii straine si in detrimentul Romaniei. Sa presupun ca fiind tanar nu si-a dat seama atunci, despre afacerile murdare ale companiilor petroliere anglo-americane in tara noastra, dar a fost foarte neplacut din partea lui, ca s-a alaturat in 1941, complotului de rasturnare de la putere a Maresalului Ion Antonescu si a guvernului militaro-nationalist din acea perioada. Va rog sa-mi spuneti despre ce statie de radio este vorba ca a infiintat tatal dvs. in Romania, cumva statia de radio “Bob” prin care groparul Garzii de Fier Simon Hersh alias Horia Sima,a  indemnat pe legionari la violenta si crima impotriva Maresalului Ion Antonescu,  a armatei romane si a guvernului militaro-nationalist, ori fascist cum l-ati numit dvs.,fara sa tineti cont ca noi romanii nu suntem italieni ca sa fim fascisti, adica uniti in jurul fasciei italiene.
Am observat ca mai peste tot in cartea dvs. vorbiti cum v-a salvat Dumnezeu si jidanul Isus Cristos care se condsidera el insusi Dumnezeu, prin faptul ca a spus: “Tatal ceresc si eu suntem unul si acelasi”. Ei bine, va rog sa-mi explicati cum a fost posibil ca Dumnezeu sa va salveze numai pe dvs. si fratele dvs. din Romania, ori sa va ajute sa aveti succes in afaceri in America, nu si pe ceilalti crestini care erau in necazuri in Romania, ori care imigrase in America pentru a scapa de persecutiile Imperiului Diabolic Comunist ? Era cumva Dumnezeu orb si surd, ori avea ochelari de cal pe ochi si urechile infundate, si nu vedea si auzea  decat ce trebuia sa vada si auda, nu si rugaciunile si chinurile  a milioane si milioane de oameni amarati si schingiuiti  sangeros de catre tirania comunista ajunsa la putere in Romania, cu ajutorul sovieto-anglo-americanilor ? Apoi n’am stiut ca Dumnezeu este un afacerist, care-i ajuta pe cei din CEO (Chief Executive Officer)  sa aiba succese si profituri extraordinar de mari, pentru a se imbogati si deveni cei mai bogati oameni din lume, nu se iea de la natura numai cat le este necesar vietii, asa cum ne-a invatat filozofia pagana a mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci, care credeau in adevaratul Dumne-ZEU, ZAMOLXIS.
Adevarul istoric este ca,  regimul tiraniei judeo-comuniste a ajuns la putere in Romania, prin colaborarea tatalui dvs., a taranistului Iuliu Maniu si a celorlante partide asa-zise istorice, precum si a ex-regelui Mihai cu partizanii rosii sionisto-comunisti, apoi cu judeo-bolsevicii sovietici si tovarasii lor de drum, anglo-americanii. Faptul ca anglo-americanii,si ambasadorul American Harriman, n’au mai dat nici un scuipat pe cei care i-au ajutat sa distruga Germania si Romania, iar ca drept rasplata pentru serviciile aduse, i-au dat pe ei insusi si intreaga Romanie pe mana fortelor intunericului satanic judeo-comunist, poate fi o lectie buna pentru toti romanii care-si pun in cardasie cu agenturile straine de orice natura. Vorba lui Mihai Eminescu, “Cine-au Ã®ndragit strainii/ Mânca-i-ar inima cânii, /Mânca-i-ar casa pustia / Si neamul nemernicia.”
Se intelege clar ca, tatal si mama dvs., au fost foarte norocosi ca au plecat la timp din Romania, altfel cine stie, poate aveau soarta bunicului dvs., ucis la Sighet.Prin relatiile pe care tatal dvs. le avea in Statele Unite, cu oficialitati destul de importante din arena politica si a servicilor de informatii Americane ca: congresmena Frances Payne Bolton, Frank Wisner Sr. de la OSS, Allen Duglles si Walter Bedell Smith, atat dvs. cat si fratele dvs. ati fost ajutati sa veniti in 1954 in Statele Unite, in schimbul unor spioni sovietici. Poveste ca ati venit in SUA, in schimbul unor spioni sovietici, este credibila, pentru ca, daca judeo-comunistii ar fi  facut aceasta ca un gest umanitar pentru colaborarea tatalui dvs. cu fortele sovieto-anglo-americane, il salvau si pe bunicul dvs., nu-l ucideau in inchisoarea de la Sighet cu bocancii pana i-au crapat craniul. Si nici nu-i ardeau cartile din biblioteca sa, asa cum comisarii sovietici si autoritatile comuniste din Romania, i-au ars cartile bunicului meu, Gheorghe Burlacu,militar de cariera, erou de la Marasesti si un mare adept al miscarii nationaliste cuziste. In locul unde au ars mormane de carti ale bunicului meu, n’au mai crescut ani de zile nici buruieni, nu iarba verde ori flori. Tentatia de a arde, distruge ori interzice carti este specifica judeilor, pentru ca, ei au dat foc Romei, nu Nero si tot ei au dat foc bibliotecii din Alexandria, si din alte parti, pentru a sterge trecutul istoric, religios, cultural si al civilizatiei umane, si inlocui adevarul, cu minciunile, miturile, aberatiile si absurditatile  mostenirii iudaice din Biblie.
In mod eronat  si absurd, fanaticii crestinii au impresia ca iudeii vor sa distruga crestinismul,care a fost creeat de iudei pentru a servi interesele judaismului, dar in asa fel incat sa nu se prinda fraierii de figura. Apoi fara suportul tarilor crestine,si mai cu seama al Statelor Unite, Israelul n’ar fi existat, ori n’ar fi indraznit sa scoata capul si sa cotropeasca Palestina, ori sa ameninte atacarea Iranului, sa bombardeze Siria, ori sa-si faca de cap cum vrea in lume.N-am auzit niciodata ca, judeo-comunistii sa fi dat foc Bibliei, pentru ca, Marxisto-Leninistii s-au inspirit din Biblie, cu toate ca pe de alta parte spuneau ca religia este un opiu pentru popoare. Iar comunistul Fidel Castro din Cuba, a avut dreptate, atunci cand, a spus ca, Isus Cristos a fost primul comunist din lume. Prin urmare intr-un comunist si sionist credeti si va rugati dvs. si restul crestinilor ! Si sa nu mai vorbesc ca dupa prabusirea comunismului, toti ateii comunisti fac niste cruci mai mari ca ei si propaga religia judeo-crestina, traind astfel cu impresia ca, daca fac aceasta, gata i-a iertat si uitat Dumnezeu, pentru abuzurile, crimele, genocidul si holocaustul rosu pe care l-au comis impotriva Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Apoi nu am inteles cum se face ca ati venit in SUA, in 1954, dar in cartea dvs., la pagina 277,se spune ca, ati fost coleg la Princeton cu Frank Wisner Jr., in 1950 ? Probabil este o greseala de tipar,ca se mai intampla si din acestea.
Am vazut ca eroii dvs. principali sunt Martin Luther King care a fost suspectat ca fiind comunist. Apoi Nelson Mandela care a luptat impotriva aparhedului in Africa de Sud,dar  nu si Yasser Arafat, care a luptat impotriva aparhedului Israelului contra palestinenilor si Palestinei. De asemenea, Elie Wiesel, marele preot al “holocaustului” nazist, care vaneaza memoria eroilor si martirilor Romaniei.Cum ati putut sa stati la diferite conferinte  cot la cot cu Elie Wiesel care a acuzat Romania de toate relele, iar la Sighet unde s-a luat de mana cu comunistul Ion Iliescu, a afirmat ca «România a ucis, a ucis, a ucis!» ? Acest laureat al premiului Nobil pentru Pace,care suporta atacurile barbare ale Israelului contra palestinenilor,crimele, genocidul si  holocaustul pe care Israelul il comite contra palestinenilor, confunda in mod intentionat termenul de pogrom cu holocaust, pentru a stoarce cat mai multi bani de la tarile aliate cu Germania in cel de-al doilea razboi mondial.
In cartea sa "Noaptea", sionistul Wiesel a relatat ca, in Ianuarie 1945, in lagarul din Auschwitz, la sectia Birkenau, a avut o operatie la un picior. Tin sa subliniezi ca, in acelasi  lagar a fost operat si Otto Frank, tatal Annei Frank,despre care s-a facut multa valva cu cartea “Anne Frank: the Diary of a Young Girl”, si care atat ea, cat si sora ei Margot, au fost evacuate de nazisti la Bergen-Belsen, unde au murit de tifos, nu gazate de nazisti. Dupa ce Wiesel,a fost operat la un picior, doctorii nazisti, i-a sugerat doua saptamani de odihna, dar in aceasta perioada rusii se apropiau sa  elibereze lagarul. Prizonierilor care nu puteau sa calatoreasca, nazistii, le-au dat posibilitatea sa ramana in lagar pentru a fi eliberati de rusi, ori sa fie evacuati de catre nazisti. Dupa ce a discutat cu ta-su, Wiesel a decis ca impreuna cu ta-su,  sa fie evacuati de cei care-i numeste acum  "criminali de razboi nazisti" decat sa fie eliberati de "marii eliberatori sovietici". Oare, de aceia s-o fi numind el un  “faimos supravietuitor al holocaustului” ? Apoi vorba aceia, “Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”. De circa doua mii de ani, pana la reinfiintarea statului sionist Israel in 1948, toti iudeii din lume, cand se intalneau, la despartire isi strangeau mana si spuneau "La anul in Yerushalayim !". Dar de atunci au trecut 65 de ani si majoritatea jidanilor tot pe la Sighet si in alte orase ale Romaniei, precum si prin lume invart tot felul de afaceri murdare.Mai mult presedintele Israelului, Simon Perez a declarat public ca, a cumparat Romania, deci israelitii au de gand sa stea in tara noastra pe veci, nu sa se duca in “tara sfanta” si la dumnezeul lor Yehova.
Vad ca, ati tinut sa scoateti in evident faptul ca, Elie Wiesel, a vorbit in conferintele sale,  despre Cain si Abel,Gradina din Eden, regele David, Adam si  Eva, deci despre istoria, cultura si traditiile mostenirii iudaice, atat de contraversate ale israelitilor. Si nu ma indoiesc ca s-a referit foarte mult la “holocaust” pe care n’are nimeni dreptul sa-l verifice, ori nege. Era de asteptat sa traga jarul la turta lui cum se spune in termeni populari, mai ales ca a gasit fraieri sa-l asculte.Dar cum ati aparat dvs. interesele Romaniei, tara din care va trageti originea ? Din cate am inteles sunteti un expert formidabil in probleme de afaceri si va apreciez si respect ideile pe care le impartasiti in acest domeniu, dar nimic, chiar nimic de bine despre Romania in cuvantarile pe care le tineti ? Chiar asa de tare urati o tara si un popor nevinovat, pentru cativa ani de persecutii indurati acolo ? Cum chiar nimic nu va place in Romania, nici cel putin frumusetile naturii ? Ori si pe acestea vreti sa va razbunati, cu toate ca n’au fost create nici de crestini, nici de legionari, nici de Antonescu, nici de monarhisti si nici de comunisti, ci de DumneZEU.
Fiind urmarit de securitate, pentru actiuni anti-comuniste, am fost nevoit sa ma refugiez  la Arad,Timisoara, Sannicolaul Mare si Siria lui Ion Slavici, cu care ocazie am fost de foarte multe ori la Lipova, unde fratele mai mare al mamei mele, pe numele inainte de casatorie Elena Matei, a fost casatorit cu o femeie frumoasa din Lipova, din a caror casatorie a rezultat doua fete. Asadar, cunosc foarte bine Banatul si pe banateni --adeptii pitei si slanei -- si cu toate ca sunt increzuti si se cred fruntea tarii, ii consider fratii moldovenilor, muntenilor si transilvanenilor, fara nici un fel de deosebire si discrimnare. In fine, fruntea tarii asi putea sa spun ca-i Moldova, pentru ca acolo a fost leaganul nationalismului si culturii rasei si natiei noastre, iar curajul moldovenilor de a se lupta cu romanii, tatarii, turcii, ungurii, polonezii, austriecii, germanii, rusii si cu toti cei care au indraznit sa vina pe la noi neinvitati si nedoriti de nimeni, nu poate fi pus la indoiala de nimeni. Si aceasta n-o spun sub forma de lauda, ci este un adevar istoric de necontestat.
Atitudinea dvs. nu prea adecvata fata de Neamul si Tara noastra imi reaminteste de un al caz si anume. In 1980, cand am venit in Statele Unite ca refugiat politic anti-comunist, am cunoscut in Lafayette, Indiana,unde am locuit un timp, mai multi romani, stabiliti acolo inainte ori dupa cel de-al doilea razboi mondial. Printre acestia se numara si Prof.Dr.Lascu de la Universitatea Purdue si mare om de stiinta la NASA. M-a introdus la el, Prof.Dr.John Onila,de la Universitatea Purdue, fost colonel in Armata Americana si fost comandant al unor excadrile ale aviatei americane care au bombardat Ploestiul in cel de-al doilea razboi mondial. Desi erau de zeci de ani in America, ambii vorbeau perfect romaneste si erau nationalisti cu inclinatii legionare si ultra-conservativi americani.D-l Onila, imi atrage atentia intr-o buna zi,ca D-l Lascu n’a uitat limba romana si ca-i roman, dar fata de altii se da drept francez, nu roman.L-am intrebat de ce face acest lucru si mi-a spus ca de teama sa nu fie luat drept tigan, cum sunt considerati romanii in lumea ocidentala.
A fost pentru prima data in viata mea cand am auzit asa ceva, si am fost foarte revoltat din aceasta cauza. Cum adica, daca in tara noastra traiesc niste tigani, noi romanii suntem tigani ? Ori daca traiesc niste unguri, noi suntem unguri ? Ori daca traiesc niste iudei, noi suntem iudei ? Ori daca traiesc niste germani, noi suntem germani ? Ori daca traiesc niste rusi, noi suntem rusi ? Pentru mine este o mare cinste, demnitate si onoare ca sunt roman, un urmas al geto-dacilor si nu sunt de alta rasa si natie. Si ma mandresc cu trecutul de glorie,cu cultura si civilizatiea multimilenara a natiei si tarii mele natale si n’am inteles de ce D-l Lascu nu a facut acelasi lucru, ci si-a neagat originea. Ia-te de el si spunei de la obraz, mi-a spus D-l Onila. Zis si facut, iar dupa ce i-am insirat din ce neam nobil ne tragem si cat de multi romani au contribuit la dezvoltarea culturii, stiintei si civilizatiei umane, fapt de care de altfel, nu era strain, ci le cunostea foarte bine, n’a mai indraznit sa mai  spuna nimanui ca-i francez, ci roman get-beget.
D-le Georgescu, dvs. sunteti liber sa ignorati Romania, s-o tratati ca si  cum n’ar exista pe fata pamantului si sa o considerati tara raului si diavolului, dar adevarul este cu totul altul si anume. Romania este tara zeilor, tara lui Zamolxis, tara Soarelui, tara Fiiilor Luminii, mama Europei si leaganul culturii si civilizatiei umane. Aceasta tara numita in trecut Dacia, iar acum in mod eronat si fals Romania, are origini inter-galactice din constelatia dragonului (balaurului), deci are o mostenire ancestrala  de inceput al civilizatiei umane.In Romania a fost descoperit cel mai vechi schelet uman, nu in Tanzania si tot in tara noastra au fost descoperite cele mai vechi scrieri din lume.Pacat ca dvs. nu cunoasteti,ori nu vreti sa vorbiti despre valorile si traditiile stramosesti ale rasei si natiei noastre, ci plecati urchea la ce spune Elie Wiesel cu povestile lui din Biblie, care este o carte de mana a-4-a de adormit naïvi. Biblia sustine in mod absurd si fraudulos, ca planeta Pamant si tot ce exista viu pe ea, precum si cerul au fost create de Dumnezeu,acum circa 7 mii de ani, in sapte zile si sapte nopti, cand se stie bine ca, acestea existau de miliarde de ani si sunt incorporate intr-un univers infinit, nu ce sustine in mod bizar religia judeo-crestina. Pana nu de mult crestinismul a sustinut ca planeta pamant este central universului, cu sediul la Ierusalim, apoi ca este flata ca altfel nu l-ar vedea toata lumea cand vine Isus Cristos pe norii cerului, si ca Soarele se invarte in jurul pamantului, nu invers. Cu astfel de tampenii si ipocrizii ridicule au prostit judeo-crestinii lumea de doua mii de ani incoace.
Cei drept, ati trecut putin pe sub mana la Botosani, unde in loc sa va trimita la scoala sa invatati carte, acei pentru care a optat tatal dvs.,in 1941,v-au fortat sa munciti desi erati minor, si sa duceti o viata amara si mizerabila. La Botosani a fost intr-adevar cea mai crancena inchisoare comunista si un viespar al judeo-comunistilor, care i-au persecutat pe oameni in timpul “epocii de aur” comuniste, dar sa nu uitam ca, pe aceleasi meleaguri binecuvantate de Dumne-Zeu,la numai 1 km. de Botosani, la Stancesti, a fost vatra culturala a geto-dacilor, cu o vechime de peste 8 mii de ani de civilizatie umana. Si tot pe acele plaiuri insorite ale Botosaniului s-a nascut marele poet national Mihai Eminescu. Daca i-ati fi citit si studiat  opera, v-ati fi dat seama ca acest parinte al nationalismului nostru, este Domnul Nostru (Our Lord), nu jidanul Isus din Nazaret,Regele Iudeilor (INRI). Isus nu s-a inchinat niciodata la cruce,asa cum va inchinati dvs. ca crestin orthodox, si care este un simbol religios pagan al justitiei si mortii, apartinand atlantilor si urmasilor lor. De asemenea,Isus n’a fost in stare sa se salveze pe el insusi, nu mai cu seama umanitatea si asta dovedeste ca a fost un sarlatan. El a fost un dizident  al judaismului, iar secta sa reformista s-a numit “Calea” nicidecum crestinism. Crestinismul a fost infiinat mult mai tarziu de catre judeo-grecul Pavel, iar  la inceput, timp de 300 de ani, adeptii crestinismului erau in exclusivitate sclavii iudei din Peninsula Balcanica ai Imperiului Roman. Acesti iudei convertindu-i pe pagani la judeo-crestinism, n’au facut altceva, decat sa scape ei de sclavie, si sa-i faca pe paganii sclavii lor, din care cauza paganii crestinandu-se, au ramas sclavii acestora si in zilele de astazi, pana cultul pagan isi v-a reveni din adormire.
Nu trebuie uitat si iertat faptul ca,de-a lungul timpului, in numele judeo-crestinismului si al lui Isus Cristos, iudeo-masono-crestinii, au ucisi sute de milioane de oameni inocenti. Asadar, aceasta religie nu este o religie a binelui, moralei,dreptatii si civilizatiei umane, ci este o religie a raului,diabolica si satanica, care a comis cele mai oribile atrocitati si crime contra umanitatii. Apoi judeo-crestinismul,a fost o mare piedica impotriva stiintei, progresului si binelui uman si acest lucru este bine cunoscut. Am observat ca, spre sarsitul cartii dvs., dupa ce ati citit carti ca “Human Natures”, The Case of God”,The Golden Rule” si ati meditat si insusit metodele de la “Silva Mind Control”,parca v-ati lamurit, ori ati vrut sa lasati doar impresia ca v-ati lamurit, ca religia crestina, nu-i de fapt o religie a lui Dumnezeu cel drept si adevarat, ci o filozofie religioasa de manipularea si subjugarea omenirii de catre dumnezeii abrahamitici si globlismul sionist.Se intelege de la sine ca, daca numai dupa 50 de ani de comunism, este greu sa le scoti romanilor comunismul din cap, cu atat mai greu este dupa 500 de ani de crestinism sa le scoti crestinilor romani, crestinismul din cap, dar dvs. sunteti un intelectual, un om de afaceri, nu un taran de la coada vacii, si am alte pretentii de la dvs.
Pe undeva v-ati dat seama de anumite lucruri care nu stau in picioare, dar nu cred ca, sunteti hotarat 100%, sa abandonati crestinsmul si sa adoptati o noua religie, ci inca credeti orbeste in Isus Cristos si sperantele desarte ale judeo-crestinismului. Si eu am fost botezat crestin orthodox, pentru ca asa a fost si mai este inca prostul obicei iudaic in Romania, dar dupa ce, mi-am dat seama ca religia crestina este un mit,absurditate  si o mare minciuna, m-am lepadat de crestinism si m-am renascut pagan, asa cum au fost mii si mii de ani mosii si stramosii mei geto-daci. Astazi ma consider un om eliberat de miturile, superstitiile si ineptiile doctrine diabolice crestine si cred intr-un DumneZEU al binelui,dreptatii si adevarului, in Cultul Soarelui, Fiii Luminii, ZEUL MOS (Zamolxis), divinitate si cosmologie.  In fine, avand in vedere ca sunteti  un om citit, cult, inteligent si umblat prin lume aceasta larga, sper ca intr-o buna zi, va veti da seama mai bine cum ati fost indus in eroare de religia judeo-crestina, de biserica greco-ortodoxa si va veti indrepta gandurile spre adevarata putere divina, spre noua religie a Erelor Noi (New Ages), care bate la usa.
L-ati mentionat in cartea dvs. pe ex-regele Mihai, care a infaptuit actul tradarii si rusinei nationale de la 23 August 1944, dar acesta, ca si inaintasii lui Carol I, Ferdinard si Carol al II-lea, au fost regi straini de rasa si natia noastra. Adevaratii nostrii regi si conducatori au fost Burebista, Deceneu, Dacebal, Petroporianus si multi altii, precum si domnitorii Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazu, Col.Alexandru Ion Cuza,Maresalul Ion Antonescu si multi altii.Dar nu numai regi si conducatori destoinici am avut, ci si oameni de inalta cultura, stiinta, filozofie, arta, muzica, picture, sculptura s.a.m.d.Am sa mentionez doar cateva nume: Mihai Eminescu,Ion Heliade Radulescu, Bogdan Petriceicu Hajdeu,Vasile Conta, Costache Negri, Vasile Alecsandri, Mihai Kogalniceanu, Nicolae Iorga, A.C.Cuza, N.C.Paulescu (care a descoperit insulina cu care a fost salvata viata la milioane de oameni diabetici), A.D.Xenopol,Ciprian Porumbescu, George Enescu, Constantin Brancus, Nicolae Grigorescu, Aurel Vlaicu,Traian Vuia, Alexandru Vlahuta, Henri Coanda,Vasile Parvan, Vasile Lovinescu, Lucian Blaga, Nicolae Densuseanu, Eugen Ionescu si multi altii.Apoi sa nu mai vorbesc ca avem o tara frumoasa, inzestrata cu munti, vai, campii, rauri, delta,litoralul Marii Neagra…. O tara bogata in zacaminte naturale, dar care in loc sa fie exploatate in interesele rasei si natiei noastre, sunt furate de catre  companiile straine ale jidanului international, prin tot felul de contracte frauduloase de inselaciune, escrocherie si jaf ca la drumul mare.
In cartea dvs. povestiti cu mandrie cum ati vizitat fostul lagar german de la Auschwits din Polonia,muzeul holocaustului din Berlin (probabil si pe cel din Washington, D.C.), Phnom Penh din Combogia, si inchisoarea din Africa de Sud, unde a fost inchis Nelson Mandela. A fost placerea dvs. sa vizitati aceste locuri de trista amintire, si n’am nimic impotriva, dar cred ca revizionstii istoriei vor fi foarte intersati sa va contacteze si sa va ceara sa prezentati dovezi, precum ca, la Auschwits au fost cuptoare si camere de gazare in care au fost arsi si gazati un milion si jumatate de iudei. Ma mir cum de nu ati spus ca acolo se facea sapun din iudei, asa cum au sustinut iudeii, pana au fost prinsi cu minciuna. Din cate am inteles, ati vizitat Auschwitul dupa 1989. Presupun aceasta, pentru ca, din 1945 pana in 1989, pe placa de la intrarea la fostul lagar de la Auschwitz, era scris in diferite limbi, ca, acolo au fost ucisi 4 milioane si 100 de mii de iudei. Dar dupa prabusirea Imperiului Diabolic Comunist acea placa a fost inlocuita cu alta in care se spune ca acolo au fost ucisi 1 milion si 200 de mii de iudei.
Prin ce minune au disparut  asa dintr-o data 2 milioane si 900 de mii de iudei nu se stie, dar se stie ca iudeii s-au priceput de minune sa adauge la cei circa 600 de mii de jidani morti in timpul nazismului un zero si a iesit automat 6 milioane. Tot asa cum in Romania unde au murit circa 4 000 de jidani in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iudeii au adaugat un zero si a iestit 40 000, iar vazand ca le tine figura au mai adaugat un zero si a iesit 400 000 de jidani morti in Romania. Ma mir cum de nu mai adauga inca un zero sa iasa 4 000 000 de jidani morti in Romania, ca cam atatia, s-au perindat prin tara noastra intre cele doua razboaie mondiale. Si sa nu mai spuneti la nimeni ca acel lagar de la Auschwits, a fost distrus de nazisti pentru a se sterge probele  impotriva lor, ca nazistii n’au avut timp sa distruga nici cel putin arhivele de acolo, ci au fost preluate intacte de sovietici.
Judeo-bolsevicii sovietici, avand tot interesul sa arate omenirii “crimele” dusmanilor lor, au pastrat totul intact, iar arhivele le-au transportat la Moscova. Zyclonul B, era folosit in lagarele naziste pentru deparazitarea hainelor celor incarcerati acolo, pline cu tot felul de paraziti, nicidecum pentru gazarea oamenilor. Obiectele expuse acolo, au fost colectate mult mai tarziu, ca si pozele, care au fost luate din filme sovietice ori ale Holiudului. Spre exemplu: Un frizer din Horezu,jud.Valcea, mi-a povestit cum avea sarcina de la Securitate, sa colecteze parul celor tunsi pe care-l punea in saci speciali, pentru a fi expediati la Auschwits, ca fiind parul judeilor care au suferit acolo.Un alt exemplu: Un supravietuitor al “holocaustului” nazist Paul Rassinier,care a stat in diferite lagare de concentrare naziste, inclusiv la Auschwits, sustine ca n’a vazut niciunde camere de gazare sau de exterminarea in masa a iudeilor, si ca toate aceste acuzatii se bazeaza  pe exagerari, minciuni si falsuri. Un alt exemplu: Simon Wiesenthal, marele vanator de nazisti, care a fost incarcerat in lagarele naziste, a incercat sa se sinucida taindu-si  venele de la mana. Nazistii despre care a spus ca au vrut sa  ucida toti judeii din Europa, nu l-a lasat sa moara, ci la dus la spital, unde a fost ingrijit pana s-a insanatosit.
Israelitii de astazi, sustin ca au fost ucisi, nici mai mult nici mai putin, decat exact 6 milioane de iudei in timpulul nazismului, dar din statisticile americane rezulta ca, din 1917 si pana in 1990, comunismul a ucisi circa 100 000 000 de oameni inocenti in fosta Uniune Sovietica si fostele tari comuniste. Si cine credeti ca erau conducatorii comunismului? In proportie de 90% ,erau tocmai judeii, care se cred “poporul ales al lui DumneZEU” ! Printre acestia se numara: Lenin,Trotsky, Zinoviev, Apfelbaum, Kamenov, Sverdlov, Solts, Rapport, Beria, Kagan, Berman, Yagoda, Frenkel,Stalin si multi altii. Dupa cum este mentionat in Enciclopedia Judaica multi dintre acesti jidani sionisto-comunisti, aveau nume schimbate. Pana si Winston S.Churchill, si-a dat seama de aceasta si a spus: “Nu-i necesar sa exagerm rolul jucat in crearea bolsevismului si despre actualii conducatori ai Revolutiei Rusesti, de catre acesti internationalisti, in cea mai mare parte iudei ateisti”. Asadar, judeo-comunistii au ucis, au ucis, au ucis, nu Romania si romanii, cum sustine in mod eronat Elie Weisel. Sa nu se uite ca Lenin si judeo-bolsevicii au fost ajutati financiar sa infaptuieasca comunismul de catre bancherii iudei din America ca, Jacob Schiff de la banca Kuhn &Loeb din Brooklyn, iar sute de iudei din West Manhattan, au fost primii comisari bolsevici in Moscova in 1917. Si sa nu mai vorbesc despre uriasele ajutoare financiare si materiale acordate Uniunii Sovietice de catre Statele Unite pentru intarirea comunismului si distrugerea oricarei rezistente nationala contra dictaturii comuniste.Deci raul comunist in Rusia si Europa de Est, a venit din America si aceasta din cauza ca SUA a fost si este la cheremul iudeilor sionisto-socialisti.
Unul din parintii Americii, Benjamin Franklin a avut perfecta dreptate atunci cand, a spus: "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington, ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de  influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare, domnilor, vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare, ei au adus atingerea integritatii morale a natiunii, au distrus reteaua comerciala, s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea, au incercat sa elimine crestinismul, iar atunci cind au intimpinat rezistenta, au purces la strangularea financiara a respectivei tari (...). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra, evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici, incit vor domina si vor devora intreaga tara, iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele, si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.” Citat din profetia inteleapta a marelui ideolog al revolutiei americane, Benjamin Franklin la "Adunarea Constituanta" ("Constitutional Convention") din Philadelphia.
Este foarte ciudat faptul ca v-ati dus sa vedeti unde a fost inchis Mandela, dar nu v-ati dus sa vedeti Sighetul,unde a fost inchis si ucis bunicul dvs., ori sa vedeti celelalte foste inchisori comuniste din tara noastra, unde au fost torturati si ucisi sute de mii de luptatori romani pentru libertate, dreptate si adevar. Sa presupun ca, nu v-ati dus sa vizitati acele inchisori ale tiraniei comuniste, de teama,sa nu dati pe acolo, asa cum s-a vorbit,  de luptatorii pentru libertate islamici, considerati de vest terorisi si care fiind luati prizonieri de catre CIA, au fost inchisi prin acele foste inchisori comuniste, sa nu dea nimeni de urmele lor. Apoi nu stiu de ce dvs. un om cu scaun la cap, dati crezare dezinformarii sionisto-comunist-monarhiste, precum ca in timpul guvernarii lui Antonescu, au fost agatati jidani in carligele de la abator. Aceasta este o poveste falsa aruncata in spinarea lui Antonescu si a legionarilor, cum a fost si povestea cu soldatul roman ars de legionari. Cei ucisi la inchisoarea Jilava de catre excadroanele militare si para-militare comandate de Col.Stefan Zavoianu, au fost agentii camerilei regale si agenturii straine, care au tradat Neamul si Tara noastra. S-a hotarat si  grabit executia lor, pentru a nu fi facuti scapati de catre Horia Sima, vice prim-ministru, care a colaborat cu acestia impotriva lui Corneliu Zelea Codreanu si a nationalistilor autentici, adepti ai unui nationalism luminat. Daca prin atitudeana dvs. anti-Antonescu si anti-Garda de Fier, vreti sa faceti jocul iudeilor, este cu totul altceva, dar asta nu inseamna neaparat ca spuneti adevar bine verificat.
In cartea dvs. ati mentionat cum niste cimpanzei, au mancat un pui de cimpanzeu nou nascut.Dar nu numai cimpanzeii se manca intre ei, ci si iudeii.Tatal meu,Petru Burlacu, care a plecat voluntar la razboi, cu Regimentul 37 Infanterie “Alexandru cel Bun”din  Botosani, mi-a povestit ca, in inaintarea armatei romane si germane spre Cotul Donului, din niste cladiri ale unui orasel, partizanii rosii iudei, trageau in plin cu mitralierile de la ferestre, in soldatii romani si germani care treceu pe strada. Suferind mari pagube, germanii au chemat aviatia nazista care au bombardat acele cladiri facandu-le ruini, dar partizanii rosii iudei, se refugiase la timp in beciurile cladirilor. Dupa doua saptamani s-a format o comisie militara, care a vrut sa verifice daca sub ruinile acelor cladiri mai exista supravietuitori. Si nu mica a fost surpriza, cand a gasit in beciurile acelor cladiri iudei care au supravietuit mancandu-i de vii pe alti iudei. Am mentionat aceasta intamplare, pentru a arata faptul ca si iudeii se mananca intre ei, nu numai cimpanzeii.
Ati pomenit despre filozofia lui Confucius cu “Golden Rule”, care separa binele de rau si-i desteapta si-i face pe oameni mai buni si mai drepti, dar aceasta n’are nimic comun cu Isus Cristos, Martin Luther King, Nelson Mandela, Fidel Castro, George Bush, Barack Obama si altii care cred in sionism si colaboratorii lor si servesc direct ori indirect fortele raului. Sunt insa total de acord cu dvs. ca “Old Good Day”,ori “Old Glory” din Statele Unite s-a dus pe apa Sambetei, iar de cand Statele Unite au preluat rolul Uniunii Sovietice, si au devenit jandarmul lumii, aceasta tara nu mai este un bastion al libertatii si democratiei, ci un imperiu de dominarea si subjugarea lumii in intersele Israelului. Sute de miliarde si trilioane de dolari, sunt cheltuiti din taxele poporului American, de dragul Israelului si al globalismului sionist, in razboaiele injuste contra tarilor islamice si mai cu seama ale celor arabe din jurul Israelului. Si aceasta in timp ce economia Americana zace la pamant; zeci de milioane de americani traiesc din ajutorul social; scolile, spitalele si chiar Casa Alba se inchid; peste 12 milioane de copii in Statele Unite mananca odata in zi daca apuca; alimentele, medicamentele si imbracamintea s-au scumpit enorm de mult, iar nivelul de trai s-a inrautatit groaznic, incat zeci si zeci  de milioane de americani abia reusesc sa-si plateasca chiria din salariu ori somaj si sa-si amageasca stomacul de foame. In schimb,nu lipsesc fondurile pentru industria militara, pentru razboiul ilegal dus pe fata de George Bush in Afganistan si Irak, ori pentru razboiul secret dus de Barack Obama in Libya, Siria, Iran, Pachistan si in alte tari ale lumii.
Nu de mult la CNN, am vazut-o pe o reportera Americana care zicea ca americanii vor raspuns pentru americanii ucisi la mii de km. de Statele Unite, unde cica apara acolo intersele americane. Doar oare sutele de mii de copii, femei, batrani si barbati neamericani inocenti, care au fost ucisi in bombadamentele aviatiei americane, ori al rachetelor americane, ori mai nou a drones-urilor, in diferite tari, nu trebuie sa raspunda cei care le-au comis ? Dar sionistii si agentii lor, au o obraznicie si tupeu din cale afara, se considera deasupra legilor, deasupra lumii si nu dau nimanui socoteala. Auzi la ei, cica, Dumnezeu le-a promis sionistilor  pamantul Palestinei, pentru a fauri statul sionist Israel,ca si cum Dumnezeu ar fi sionist. Si culmea ironiei, nu se duc sa traiasca in Israel, ci majoritatea lor stau tot pe capul altor popoare. Judeii ori israelitii cum se numesc, n’au avut si n’au nici o relatie cu Dumnezeu, ca daca ar fi adevarat, n’ar fi fost ei scavii egiptenilor,ori ocupati de romani, sirieni, greci, turci si englezi, si n’ar fi ajuns in lagarele naziste, ori sa indure pogromuri in Rusia, Romania, Polonia si alte tari, ori sa fie urati de toate fiintele umane nejidanesti de pe fata planetei pamant.
Veti banui probabil ca umbland la radacina raului, sunt anti-semit, dar nu sunt. Din contra, ca fiu de taran roman, stiu sa separ graul de neghina, deci stiu sa separ binele de rau si lumina de intuneric. Anti-semiti sunt israelitii, iudeii, evreii, kazarii ori cum se mai numeste aceasta natie, si dovada este ca ei, au sters Palestina de pe harta lumii si lupta impotriva a peste 300 de milioane de semiti arabi sa-i extermine, sa le iea petrolul si sa infaptuiasca Israelul Mare si imparatia satanica a lui Israel pe pamant. Israelitii sunt circa 15 milioane in lume si acestia doar 15 % daca sunt descendenti din Judeea si Israel, restul fiind o rasa turcomana, convertita la Judaism si care pana la venirea lor in  Europa, au alcatuit Imperiul Kazar. Deci fiind  o mana de oameni, judeii nu se pot lupta cu peste un miliard si jumatate de islamici si cu cinci miliarde si jumatate de alte fiinte umane. Si atunci, gasindu-i pe americani de fraieri, le cer si chiar le ordona sa-i ajute, sa le dea miliarde de dolari anual gratuit, armament, alimente, materiale pentru construirea de locuinte pe teritorile palestinenilor, scoli, spitale, statiuni de odihna si multe altele. Deci pentru Israel sunt fonduri, dar pentru scoli, spitale si locuinte in Statele Unite, nu sunt, ori sunt reduse la maxim. Si aceasta se intampla chiar sub nasul republicanilor si conservativilor, care pun interesele Israelului inaintea intereselor Statelor Unite, mai ceva decat democratii. Ma apuca scarba cand ii vad pe cei trei “amigos”John McCain,Lindsey Graham si Joe Liberman, punand interesele Israelului inaintea intereselor americane. Ori pe John Bolton, Mitt Romney, John Sununu, Herman Cain, Paul Ryan, Eric Cantor, Karl Rove, ori pe cei de la Fox News, ca Sean Hannity care se considera de dreapta doar pentru faptul ca, crede in religia judeo-crestina si sionism, nu ca ar fi un politician si jurnalist nationalist.
 
Ziceti ca sunteti membru in CFR (Council on Foreign Relations), dar acesta este sora buna cu Trilateral Commision, Bilderberg Group, Illuminati New World Order, Freemasonery, ADL B’nai B’rit, AIPAC (The American Israel Public Affairs Committee) si alte organizatii pro-Israel si pro-sionisto-socialiste. CFR este controlat si condus in mare majoritate de catre iudei, care prin numeroasele teorii de conspiratie, opteaza pentru fondarea unui govern mondial. Ca membru in CFE, nu cred ca ati putut influenta cu ceva acest consiliu, sa intreprinda ceva impotriva Imperiului Diabolic Comunist cu care a avut stranse legaturi secrete si l-a suportat pana la prabusirea lui. Distrugerea comunismului se datoreste anti-comunistilor si mai cu seama presedintelui American Ronald Reagan si chiar lui Mihail Gorbaceov, a carui tata a fost inchis si torturat de judeo-bolsevicii sovietici. Apoi in loc ca CFR sa incurajeze inceperea procesului comunismului si sa decomunizeze Europa, asa cum a denazificat-o, a incurajat intreprinderea de afaceri cu fostii securisto-comunisti, din care cauza acestia peste noapte, din proletari au devenit multi-miliardari si le rad in nas celor care au suferit si au asteptat zeci de ani sa vina americanii sa le aduca libertatea, dreptatea si democratia mult dorita.Din cate sunt informat aveti idei bune pentru afaceri, dar de acestea n’au parte cei 99% din populatie, pentru ca fiind saraci, n’au bani sa deschida o afacere, ci ideile dvs. atat de valoroase si importate sunt preluate de cei 1% din bogatasi,si care sunt egoisti, perversi,zgarciti si de o rautate din cale afara. Dar cu toata locomia lor, acesti hapsani dupa averi, n’am auzit sa ia unul singur cu el pe lumea cealata, bogatiile agonisite o viata intreaga.
 
Cand am venit in Statele Unite in 1980, simtiam ca traiesc cu adevarat intr-o tara libera. Acum insa dupa ce Statele Unite si-au facut o multime de dusmani in intreaga lume, si mai cu seama in lumea islamicilor, si chiar in tarile pe care le-au dat pe mana judeo-bolsevicilor sovietici, cetatenii americani traiesc intr-o cumplita teroare, prin stirile prezentate la Tv., prin anunturile din metrouri in care se spune ca daca vezi ceva suspect,anunta imediat, prin crimele care au loc zilnic, prin coruptia, inflatia, debandarea si haosul care domneste aici. Oare pentru aceasta ne-am pierdut noi romanii tineretea si ne-am parasit tara noastra natala, ca acum, venind aici sa avem parte de aceiasi soarta, de acelasi rau, de aceiasi diavoli ? Sunt republican, conservativ, membru in Tea Party si membru in alte organizatii de dreapta, dar in primul rand sunt nationalist si anti-comunist romano-american, dar nu-mi place deloc de directia prapastioasa  in care se indreapta astazi Statele Unite. Si aceasta nu din cauza mea, ori a dvs. care indemnati oamenii sa fie buni si le impartasiti ideile dvs. fantastice de afaceri,ori al altor oameni care iubesc aceasta tara si apara Constitutia Americana si drepturile umane garantate de ea, ci din cauza acelor forte oculte, care au pus mana din 1917 pana in 1990 pe Rusia si din 1945 si pana in 1990 pe  Romania, acum au pus mana pe Statele Unite, ultimul bastion al libertatii si democratie din lume.
Ce se intampla astazi in Statele Unite, nu mai corespunde cu visurile si aspiratile parintilor fondatori ai Americii, iar majoritatea politicienilor, sunt impartiti in doua tabere: una pro-Israel si una socialista de stanga, care foloseste democratia in scopurile ei internationaliste de amestec multicultural si multiethnic. Nu mi-am putut inchipui ca in acest hal va ajunge Statele Unite, tara in care mi-am dorit sa ajung pentru a scapa de persecutiile comuniste din tara mea natala. Venind aici, nu m-am apucat de afaceri pentru a ma imbogatii, ci am muncit cinstit pe unde am putut, iar din putinul meu am dat si altora aflati in  nevoi. Avand posibilitatea sa invat, mi-am continuat studiile, si am reusit sa-mi iau Ph.D., dar asta nu ma facut sa uit ca sunt roman, un luptator pentru libertate. Sa fiu sincer, a fost un timp, cand in SUA, am fost nevoit sa rup din mancarea de la gura copiilor mei, pentru a sustine lupta inceputa in Romania pentru zdrobirea dictaturii comuniste.Cu toate acestea nu ma consider un om sarac, iar bogatia mea cea mare consta in cea spirituala, care nu mi-o poate lua nimeni.
Nenorocirea este ca nici CIA-ul nu mai este cel din 1954, cand ati venit aici, nici FBI-ul nu mai este cel din 1980 cand am venit eu aici,iar Pentagonul in loc sa apere in mod strict Statele Unite, s-a transformat in jandarmul lumii, si executa ordinele Israelului si a celor pusi in slujba lui. Iar daca fortele de dreapta americane si adeptii Constitutiei Americane, n’au curajul sa mai lupte pentru valorile umane de libertate, democratie si jusitie, si situatia se  inrautateste in Statele Unite,nu-mi ramane decat sa ma reintorc la izvoarele si radacinile eterne al neamului din care-mi trag originea. Am incercat aceasta, imediat dupa caderea regimului dictaturii comuniste din tara mea natala, Romania, dar am fost expulzat din tara cu primul avion inapoi in Statele Unite sub acuzatia ca sunt spion al FBI-lui si ca am venit acolo sa rastorn regimul “democratic” al neocomunistilor deghizati in democrati. Am fost declarat in Romania persona non grata si am avut multi ani interdictie de a intra in tara mea natala. Mai mult in anul 2002, mi-a fost arestata dintr-o tipografie din Arad, cartea mea “Istoria Moldovei” ca da, in Romania si cartile sunt arestate, nu numai oameni  si de atunci zace dupa gratii. Dar ca unul invatat cu greutatile vietii, nimic nu ma poate descuraja si refuz sa predau libertatea mea, iar lupta continua pana la victoria finala. Sper sa nu va fi deranjat ori plictisit lunga mea scrisoare, iar daca da, imi cer scuzele de rigoare si n’am sa va mai contactez niciodata.
 
Cu multa stima si sa auzim de bine.
 
Constantin Burlacu,Ph.D.
New York City, 5 Mai 2013
P.S. Mai jos va trimit niste adrese, care sper sa va fie destul de utile.


Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928