VREM UNIRE CU FRATII NOSTRI DE ACELASI SANGE,RASA SI NATIE,NU CU HOTII.

Date:
4/14/2013 10:23:03 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Stimate Domnule Valentin Berca, membru al Consiliului Unirii
Inainte de toate doresc sa ma prezint. Ma numesc Constantin Burlacu, sunt nascut pe plaiurile si meleagurile insorite ale Domnului Nostru (Our Lord) Mihai Eminescu, iar de 33 de ani traiesc in New York, Statele Unite ale Americii, unde m-am refugiat politic, din cauza cruntelor persecutii indurate sub regimul dictaturii judeo-comuniste din tara mea natala. Ma trag dintr-o familie de moldoveni a carei strabuni s-au luptat cu tatarii, turcii, polonezii, rusii, ungurii si cu toti cei care au indraznit sa calce piciorul in Moldova noastra, ori au amenintat Moldova noastra. Bunicul meu, Gheorghe Burlacu s-a luptat in primul razboi mondial la Marasesti cu germanii, iar tatal meu Petru Burlacu in al doilea razboi mondial, s-a luptat cu judeo-bolsevicii sovietici, pentru zdrobirea Imperiului Diabolic Judeo-Comunist si reintregirea tarii. Asa ca numai Dumnezeu stie cat de mult sange a varsat familia mea pentru rasa, natia si tara noastra. Iar daca inaintasii mei au fost pentru Moldova Mare, apoi pentru Romania Mare, eu nu pot sa fiu decat ca ei si poate ceva mai mult, pentru DACIA MARE.
"Read More"
M-am bucurat nespus de mult de vestea ca,atat dvs., cat si alti patrioti ca dvs. optati pentru unire, pentru o tara reintregita si puternica asa cum a fost altadata. Dar nu va suparati unde se afla Basarabia pe care dvs. vreti s-o uniti cu Romania ? Eu stiu ca exista Moldova de peste Prut ori Republica Moldova, nicidecum Basarabia. Denumirea de Basarabia si basarabeni, a fost data de rusi, mai intai locuitorilor de pe mosia lui Matei Basarab de cateva hectare, de langa Marea Neagra, deci din sudul Moldovei, apoi pentru a-i deznationaliza si dezmembra pe moldoveni, rusii au dat aceasta porecla intregii Moldovei de peste Prut, pentru a lasa impresia ca locuitorii autohtoni de pe acele locuri nu sunt moldoveni, ci de o alta etnie, numita basarabeni. Sunteti cumva rus D-le Valentin Berca, ori numai ati cazut in plasa rusilor, de ii trageti cu Basarabia si basarabeni, nu corect si logic cu Moldova si moldoveni ? Pai domnule, daca vreti sa reparati o nedreptate istorica, atunci nu sustineti in prostie falsul cu Basarabia si basarabeni, ca asa ceva n’a existat official, decat in inchipuirea bizara a rusilor, care au nascocit aceste false denumiri pentru a ne distruge ca neam si ca tara. Dar hai sa va pun o intrebare de baraj si anume: Din punct de vedere istoric a existat Moldova Mare si limba moldoveneasca ori nu ? Daca da, de ce noi, moldovenii , trebuie sa acceptam de dragul nu stiu cui, ca Moldova sa fie impartita in trei: jumatate in Romania, aproape jumatate peste Prut sub denumirea de Republica Moldova, iar o mare parte in Ucraina de nord si de sud ? Nu credeti ca ar fi mai important,de valoare si mare interes national sa refacem in primul rand MOLDOVA MARE ? Credeti ca guvernantilor de la Bucuresti,le-au pasat vreodata de Moldova noastra, ori le pasa ca noi, moldovenii suntem impartiti in trei, din care cauza nu putem fi o forta care sa-si poata spune cuvantul ? Nici vorba de asa ceva ! Dincontra, dupa unirea dela 24 Ianuarie 1859, domnitorul nostru Col.Al.I.Cuza a fost detronat si aruncat la cosul de gunoi, pe tronul tarii noastre a fost adus un rege strain de sangele, rasa si natia noastra, iar atat acesti regi straini care au fost la putere,cat si guvernantii de la Bucuresti, au tradat si vandut Moldova si pe moldoveni, asa cum vinzi vitele la iarmaroc, iar acest lucru nu mai poate fi acceptat si tolerat nimanui.
Pana si denumirea de Romania si limba romana, sunt denumiri false care lasa impresia ca noi, urmasii geto-dacilor, ne-am trage din tiganii Romei, deci din acei cotropitori si banditi care ne-au jefuit bogatiile tarii noastre cu care au sarbatorit in petreceri si chefuri peste 100 de zile la Roma. Denumirea istorica adevarata a tarii noastre este DACIA si limba geto-dacica, iar cine isi neaga trecutul, n’are parte de viitor. Prin urmare, daca ne-am apucat de o treaba, nu trebuie s-o facem pe un sfert, ori pe jumatate, ci trebuie sa o facem 100%, altfel este un fel de lasa-ma sa te las.
Ati spus citez: “… dupa mii de ani continuam sa vorbim romaneste, sa ne botezam copiii
in credinta crestina fata de Dumnezeu, Isus Cristos si Sfantul Duh.” Credeti cumva ca regele Burebista ori regele Decebal, vorbeau romaneste, nu limba geto-daca ? Ori Stefan cel Mare vorbea romaneste, nu limba moldoveneasca ? Si pe ce documente si cercetari stiintifice va bazati cand spunetii ca “dupa mii de ani continuam…sa ne botezam copiii in credinta crestina fata de Dumnezeu, Isus Cristos si Sfantul Duh” cand se stie ca primele bisericute crestine au aparut pe teritoriul tarii noastre abia prin secolul al 13-lea, iar in ele se vorbea o limba de neinteles de catre urmasii geto-dacilor ? Si daca de circa 500 de ani, natiunea noastra a fost crestinata cu forta, ce a inteles din aceasta, traieste cumva mai bine,este mai unita si mai puternica ? Nici vorba de asa ceva ! Pe timpul cand mosii si stramosii nostrii geto-daci credeau in religia pagana a Cultului Soarelui si a lui Zamolxis, tara lor DACIA stralucea ca Soarele de pe cer, si nimeni, nu indraznea sa ne treaca hotarul, dar de cand s-a convertit la judeo-crestinism, intunericul satanic s-a asternut peste tara noastra, oamenii sunt tot mai dezbinati, tot mai neputinciosi si trec din necazuri in necazuri. Si aceasta inseamna ca pe poporul nostru l-a ajuns blestemul lui Zamolxis, pentru ca s-a lepadat de credinta strabuna si se inchina la dumnezeii abrahamitici si legile si mostenirea judaica a sinagogii satanei,unde se inchina Isus Cristos.
In comunicatul Sfatului Consiliului Unirii se spune,citez: “Sarbatorim legal Pastele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Sfântul Apostol Andrei cel ÃŽntâi chemat, Ocrotitorul României, NaÈ™terea Domnului.” In primul rand va rog sa-mi spuneti daca sunteti constienti de faptul ca aceste sarbatori sunt pur jidanesti, nu nationale ? Si cum a ocrotit Romania,sfantul apostol jidan Andrei, daca tara ne-a fost umpluta de jidani, tigani, unguri, rusi si alti venetici straini; cei mai ilustri inaintasi ne-au fost asasinati; peste un milion de moldoveni de peste Prut au fost deportati in gulagul sovietic, de unde doar o mana de oameni s-au mai intors; aresturile si inchisorile din timpul regimurilor comuniste au fost supraaglumerate, iar Romania are astazi datorii externe care dupa calculele financiare ale unor economisti in materie se ridica la peste 150 miliarde de euro ? Mai terminati-o odata cu propaganda asta mincinoasa ca ne ocroteste Sfantul Andrei,ori Arhanghelul Mihail, ori Maica Domnului, ori Isus Cristos, si aveti curajul sa priviti realitatea si adevarul in fata, ca degeaba traiti cu vaga impresie cu “Cristos a inviat !” ori ca va veni Cristos a doua oara, sa va dea mura-in-gura, ca nu va veni nici peste un milion de ani, nici peste un miliard de ani. Niciodata !
Am urmarit cu atentie punctele expuse de Consiliul Unirii. Cu unele sunt de acord si fac sens, cu unele nu sunt de acord pentru ca se urmareste sclavizarea, nu salvarea tarii noastre.Spre exemplu la “Tema la zi : Pregătirea procesului de reântregire , identificarea priorităţilor imediate ! » se spune printre altele urmatoarele :
“Desfăşurarea lucrului de lămurire ÅŸi mobilizare a populaÅ£iei în susÅ£inerea procesului de integrare în UE ÅŸi NATO, prin reunirea cu Å¢ara-mamă, - cea mai scurtă ÅŸi eficientă cale spre un trai mai bun; manifestarea susÅ£inerii MiÅŸcării pentru ConstituÅ£ia Cetăţenilor din România;
§ Pregătirea petrecerii Marii Adunări NaÅ£ionale cu genericul : ÃŽn UE ÅŸi NATO prin reunirea cu Å¢ara-mamă!” Integrarea Romaniei si a Moldovei in Uniunea Europeana si NATO este o mare greseala si sa va spun de ce. Uniunea Europeana nu-i altceva decat o noua Uniune Sovietica dar cu alta tichie, una de margaritar. Deci daca nu v-ati saturat suficient de Uniunea Sovietica,n’aveti decat sa va integrati in Uniunea Europeana si veti da in mod sigur de dracul.Toate tarile europene care au aderat la Uniunea Europeana, inclusiv Germania sunt falimentare, iar in ele, inclusiv in Romania, domneste hotia, haosul, coruptia, inflatia, somajul, saracia si mizeria.Asadar, prin integrarea in Uniunea Europeana cu ajutorul tarii-mame ori nu, veti ajunge sa va puneti singuri mainile in cap, veti trai mai prost nu mai bine, iar pe deasupra veti deveni putrezi de datorii la FMI si alte banci mondiale ale globalismului sionist.In ce priveste “faimoasul” NATO, asta n’a fost in stare sa traga un singur cartus asupra cortinei de fier comunista, iar acum se da mare scula in Afaganistan, Irak, Libia, Siria si alte tari de dragul Israelului, pana isi va gasi nasul, ca vorba aceia fiecare nas isi are nasul lui. Noi,moldovenii si toti urmasii geto-dacilor, am trecut prin prea multe de-a lungul istoriei, ca sa ne mai putem lasa indusi in eroare si pacaliti de toti nemericii,escrocii si banditii lumii. Sper sa fiu inteles, iar daca aveti vreo neclaritate, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
 
Cu multa stima,
 
Dr.Constantin Burlacu
In a message dated 4/14/2013 4:28:34 P.M. Eastern Daylight Time, valentin.berca@romaniamagnifica.ro writes:
Stimate Doamne, Stimati Domni,

Singurul argument privind Unirea Basarabiei cu România trebuie sa fie
acela de a apara impreuna, sub faldurile tricolorului nostru rosu, galben
si albastru, valorile fundamentale ale poporului roman: unitatea de limba
si credinta crestina in spatiul geografic si spiritual
carpato-danubiano-pontic, de-a lungul unei existente milenare, valori
fundamentale care trebuie sa se regaseasca in Constitutia Romaniei Mari.

Intr-adevar in timp, de-a lungul istoriei, s-au asezat, sau au fost
asezati, in acest spatiu diverse minoritati, cu limbi si credinte diverse,
care au facut si fac parte din populatia Romaniei.

Dar, dupa mii de ani continuam sa vorbim romaneste, sa ne botezam copiii
in credinta crestina fata de Dumnezeu, Isus Cristos si Sfantul Duh.

Trebuie, sa aparam impreuna mostenirea primita si udata din plin cu
sangele mosilor si stramosilor nostri!

Ne obliga sfintii istoriei noastre, sa continuam sa construim, impreuna,
un viitor romanesc, fericit urmasilor nostri, intr-un spatiu fizic si
spiritual romanesc!

In curand se vor implini 100 de ani de cand Nicolae Titulescu a spus
intr-un discurs:
"Sufletul romanesc, rascolit de amintirile istorice, rascolit de destinul
lui maret pe care de-a pururea l-a intrevazut in zare, rascolit de puterea
momentului prin care trece, sufletul romanesc mai treaz si mai sus ca
oricind, ordona ca actiunea sa nu intirzie!"
Nicolae Titulescu, Mai 1915, Discursuri

Si peste 5 ani, in 2018, vom vorbi oare in continuare despre argumentele
principale privind avantajele Unirii Basarabiei cu România, ca despre o
afacere, intre cine si cine!?

Cu respect,
Valentin BERCA
www.romaniamagnifica.ro


Sarbatorim legal Pastele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Sfântul
Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României, Nașterea Domnului.

> Stimati membri ai Consiliului Unirii, Vă adresăm un mesaj cu rugămintea de
> a contribui la elaborararea unui material cu argumentele principale
> privind
> avantajele Unirii Basarabiei cu România.
>
> Solicităm acest lucru, în special, membrilor înscrişi în CU, care locuiesc
> în România şi peste hotare, care au şi studii specializate şi care s-au
> oferit anterior să ajute în acest sens. Aşteptăm sa ne oferiţi o viziune
> cu
> argumente simple, care să îi ajute pe basarabenii dezinformaţi şi
> manipulaţi să accepte ideea reunificării celor două state româneşti.
>
> Informaţia şi întrebările, dacă apar, vă rugăm să le trimiteţi la
> următoarea adresă de email: consiliulunirii@gmail.com
>
> Cu respect, Staful Consiliului Unirii

Comments

Anonymous said…
IATA CINE VROIA UNIREA BASARABIEI CU ROMANIA,TOCMAI HORIA SIMA UN VIOLATOR NOTORIU,CRIMINAL DE RAZBOI,PERVERS ORDINAR SI HOT CUNOSCUT INTERNATIONAL

http://jossecuristii.blogspot.ro/
D. Pavel said…
Corect!
Asa gindesc si eu! doar un alt moldovean...
Au aparut si postacii...

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928