Articolul anului: Desconspirarea iudeo-crestina din Romania.Furturi si spalari de bani pe fata in BOR.Pupatorii de moaste inca sunt orbi.Au capul bagat intre moaste si nu vad nimic !

http://adevarul.ro/news/societate/averea-bisericii-ortodoxe-romane-1_5175067a053c7dd83f3451c3/index.html

Comments

Anonymous said…
IMPORTANT-

SIMONA ELA FICA,PRESEDINTE PDL-ROMANIA,cel mai important partid

http://www.digi24.ro/stire/A-vrut-sa-candideze-la-sefia-PDL-dar-nu-era-membru-de-partid_85319

GIGI
Dr.Constantin Burlacu said…
Asculta Iusephus, vad ca-ti merge gura sa iei apararea mafiei din biserica ortodoxa romana, care se imbogateste din munca si sudoarea prostitului popor,din afaceri in stil mafiot si fara sa plateasca taxe pe profiturile obtinute. Dar daca pretinzi ca te pricepi asa de bine in materia opiului religios judeo-crestin, poti tu sa ne prezinti date despre colaborarea patriarhilor, episcopilor, preotilor, calugarilor si a tutoror celor care erau in slujba bisercicii judeo-crestine cu aparatul sangeroasei represiuni comuniste din Romania a securitatii, militiei si procuraturii ? Sute de mii de romani au fost turnati de reprezentatii bisericii ortodoxe din Romania la securitate, din care cauza au fost arestati, inchisi ori ucisi, iar milioane de tarani romani au fost lasati fara pamant si averi, pentru ca preotii au contribuit din plin la infaptuirea fortata a colectivizarii in Romania. Deci preotii si episcopiile din Romania sunt in aceiasi masura resposabile ca si securitatea si comunismul de abuzurile, crimele, genocidul si holocaustul rosu comise in timpul regimului dictaturii comuniste contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii. Prin urmare dupa ce reprezentatii bisericii crestine din Romania, vor recunoaste public greselile comise fata de poporul roman, de enoriasii crestini si vor saruta oasele celor care au murit in inchisorile comuniste din cauza lor, atunci au dreptul sa scoata capul si sa vorbesca, pana atunci inapoi Satano.
DacianW said…
Domnule Burlacu,


"Adevarul" e un ziar jidanesc, directorul general fiind Adrian Halpert. E ca si cum hotii ar striga "hotii". Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.

BOR-ul este desigur responsabila pentru multe faradelegi si asuprirea gloatelor.. dar intre BOR si jidanii straini care promoveaza pe fata casatoriile si adoptilor homosexuale, a zoofiliei si satanismului, a societatii depravate de consum, a culpabilizarii si dezradacinarii poporului roman, voi fi nevoit sa aleg BOR-ul care cu toate relele este mai aproape de interesul national.
Dr.Constantin Burlacu said…
Nu-i nici o diferenta intre Judaism si crestinism,decat ca crestinii sunt slugii, iar jidanii stapanii lor. Prin urmare BOR-ul nu serveste nici pe departe interesele nationale, ci intersele personale si mai cu seama ale jidanilor, a caror religie in fond o practica BOR-ul si toti reprezentatii religiei judeo-crestine din lume. Am o veste pentru tine, dezradacinarea poporului roman de credinta sa sacra strabuna,au facut-o jidanii cu ajutorul bisercii crestine si a masoneriei, unde figurau pe rol cei mai inalti conducatori ai bisericii crestine. Apoi nu trebuie sacapat din vedere ca conducatorul BOR-lui , patriarhul Daniel este in primul rand mason si apoi crestin ortodox, deci daca intre satana il alegi pe diavolul este problema ta, nu a mea si a celor care cred in divinitatea cultului pagan al mosilor si stramosilor nostrii geto-daci. Si nu uita ca orice crestin este din punct de vedere spiritual jidan, pentru ca Isus Cristos a fost jidan sadea, nu urmas de geto-dacilor, al FIII LUMINII. Apoi nu toti jidanii sunt bancheri, ci sunt si jidani amarati si care nu mint de ingheata apele. Iar daca un jidan spune un adevar, nu trebuie sa fie respins si urat numai pentru faptul ca-i jidan, ca artunci inseamnas ca suntem lipsiti de logica.Si mai ince de a da vina pe jidani cu homosexualitatea, ca aceasta provine si a fost promovata pe scara larga mondiala de catre preotii crestini catolici, iar daca nu sti aceasta inseamna ca nu esti deloc documentat si bine intentionat , ci vrei doar sa dai vina pe altii, atunci cand nu vrei sa recunosti adevarul gol-golut. Si nu uita ca societatea depravata de astazi din lume este in realitate opera religiei judeo-masono-crestine, care a transformat fiintele umane, in goimi, adica in animale de munca pentru interesele fortelor satanice judeo-masono-crestine. Prin urmare esti liber sa alegi ce vrei, dar daca n’ai creierii spalati si mai ai un pic de ratiune, ar fi cazul sa faci o deosebire intre bine si rau, ca degeaba bei un pahar plin cu apa crata, daca are in el cateva grame de cianura.
Soare D Dacia said…
BOR.BOR ESTI UN MARE TRADATOR..ai uitat de popor te lepezi de vtot ce e stramosesc iar slujitorii tai pe Diavol iubesc..BOR de nu e adevarat raspunde .. nu ai o reactiune cine este vinovat la tot desfriu sexul din tv./pornografie /fara de lege=prostitutie iar tu cu nemernicie in a ta vesnica tradare de patrie =NU ESTI DE ACORD CU LEGIFERAREA legii pentru prostitutie..nu te vom uita niciodata BOR pentru pentru infamia ce o faci fata de popor..Mirlanie ..mirlanie..asta ti se potriveste tie..CU COMUNISTII TE-AI DAT ..CU TRADATORI AI PACIFICAT ..tu crezi ca poporu o uitat...pe veci te vom repudia ..de nu te vei reforma..mai am un Singur Dor ==FII BISERICA PENTRU POPOR.AMIN.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928