Comunistii romani cad ca bulgarii

by Mihai Giurgea

Bulgarii au daramat mafia comunista in 3 zile!
Nici n-a fost greu sa darame guvernul!
Problema lor, acum, e ce pun in loc: pentru ca nu erau pregatiti de victorie. Iar politrucii bulgari sunt, in clipa asta, disperati sa ramana la putere si cauta sa se salveze. Cum? Intrand in cele 30 de ONG-uri, care ii conduc acum pe manifestanți. Liderii ONG-urilor spun ca, in ultima saptamana, s-a făcut la usa lor coada de politicieni, care vor sa devina membri si care le ofera bani. Dar sunt refuzați cu totii, fara mila!
Ce vor bulgarii? Ce vor si romanii:
"Unitate impotriva jafului"
"Stop mafiei"
(Sursa: Mediafax)
Așa ca sistemul comunist e mult mai fragil, decaqt se lauda ei. Toate serviciile secrete, toti miliardarii bugetari, n-au reușit sa-i opreasca prabusirea. Chiar si fara lideri, chiar si dezorganizați, bulgarii stiu ce trebuie sa faca.
Nu doar sa darame guvernul: ci sa darame tot sistemul!
Sunt comunistii romani, mai puternici decat cei bulgari?
Victor Ponta si USL-ul zic ca nici vorba de nemultumiri in Romania. Si se lauda cu cei 70% obținuti in alegeri. Ha, ha, ha......
Se imbata cu apa rece! Votul de acum trei luni, a fost un vot al urii, nu al increderii. Al urii fata de PDL, nu al sustinerii fata de USL.Si, in fond, cine i-a votat? Doar 4,5 milioane din care 2,3 au fost pensionarii!!! La ceas de nevoie, nici unul din votanții USL nu-si va risca pielea, ca sa-l apere pe Ponta sau pe Crin Antonescu.
Pentru ca romanii ii urasc pe toti: toate partidele.
Se vor intinde protestele din Bulgaria, in Romania?
Cu siguranta! Mai devreme sau mai tarziu, e inevitabil.
Este exact aceeași mafie, exact acelasi jaf si exact acelasi dezastru economic. Ba chiar, in Romania e mai grav:
Taxele romanesti sunt mult mai mari, iar economia romaneasca e mult mai distrusa (pentru ca securistii romani care au luat puterea dupa moartea lui Ceausescu, sunt mult mai incapabili ca securiștii bulgari).
Datoria Bulgariei e 17% din PIB, in timp ce datoria Romaniei e 35% din PIB (sursa: CIA). Adica porcii care ne-au condus pe noi, au amanetat toata tara, ca sa fure in liniste!
Romania pierde firme straine, in timp ce in Bulgaria vin firme straine. Pana si litoralul bulgaresc are mai mulți clienti decat cel romanesc.
Ieri am vazut cu totii la stiri, jandarmi trimisi sa-i apere pe functionarii de la taxe, de furia romanilor. Bietele fete de la taxe, nici macar nu era vina lor: ca nu ele au votat taxele, ci porcii din Parlament. Si cu toate astea, lumea pe ele iși varsa nervii! Multi bugetari insa s-au saturat de mafioti (la fel ca si noi) si se vor alatura Miscarii Antitaxe.
Deci, nu numai ca in Romania vor fi miscari de strada: dar cand vor izbucni, vor fi mult mai grave decat in Bulgaria.
Si nu numai in Est sunt oamenii nemulțumiti de vechile partide: ci peste tot in Europa si SUA. E un curent istoric, ca si in 1989.
Pur si simplu, ne-am saturat de populism, de impozite risipite si de petreceri pe banii nostri !!!!
Anul 2013 va fi anul in care socialismul de stat va începe sa-si piarda puterea. Si nu-si va pierde doar puterea.
Ci va fi de-a dreptul exterminat!

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928