O LAMURIRE IN LEGATURA CU PAVEL CORUT

Pavel Corut, nascut la 17 Iunie 1949,

com.Glavanestii Vechi,judetul Iasi,
ex-securist, revisionist al istoriei,  si scriitor
 roman care a scris peste100 de carti.
Constantin Burlacu, PhD, nascut la 20 Ianuarie
1949,com. Mihai Eminescu,judetul Botosani,
luptator roman pentru libertate (Romanian
freedom fighter), fost detinut politic anti-comunist,
presedintele Ligii Apararii Nationale si autorul lucrarii
“Istoria Moldovei”, arestata si interzisa in Romania.
Dr.Constantin Burlacu si Prof.Dr.Lucian Man,in
fata palatului poporului din Bucuresti in anul 2000
 --doi fii de geto-daci anti-judeo-crestini si adepti
ai credintei sacre pagane.


Multi se vor intreba desigur de ce am publicat pe blogul meu, scrisoare deschisa a lui Pavel Corut adresata patriarhului masono-ortodox  Daniel Ciubotea si ca n’ar fi meritat nici o atentie pentru ca a fost securist.
In primul rand, tin sa recunosc ca, Pavel Corut mi-a luat-o inainte cu acea scrisoare. Aveam de gand sa ma i-au de acest patriarh masono-crestin, care seamana mai mult a tigan, ori de alta rasa, ca-i cam tuciuriu si arata mai mult a satrar decat a om civilizat.Dar cum Pavel Corut a atins aceleasi obiective pe care le impartasesc eu, scrisoarea mi-a placut si am inserat-o pe blogul meu. Acum sunt curios sa vad cat de binevoitor si cinstit va fi Daniel Ciubotea in raspunsurile lui, daca va avea curajul sa raspunda si nu se va inchide ca ariciul in ghimpii lui.
            In al doilea rand scrisoarea este plina de adevaruri de necontestat si nu trebuie sa fii neaparat legionar, ori anti-comunist, ori crestin sa spui adevarul, ci poti fi chiar dusmanul Neamului si Tarii noastre , inclusiv securist, comunist, ateu, mason, jidan etc.Important este ca, cele spuse sa corespunda realitatii, nu sa fie manipulate conform intereselor meschine si perfide ale religiei judeo-crestina.
In al treilea rand,Pavel Corut, o fi fost mare securist, dar nu-i un prost, ca sa vorbeasca tampenii si prostii, ca Col.Mircea Dogaru si cei din anturajul acestuia din SCMD. Iar daca cineva crede ca Pavel Corut a facut vre-un rau Natiunii si Tarii noastre in timpul regimului dictaturii comuniste, are tot dreptul sa-l dea in judecata si sa-l traga la raspundere in fata justitiei. Vreau sa vad si eu cine are curajul sa faca acest pas si pe ce dovezi se bizuie, iar daca va fi gasit vinovat pentru acte de terorism si crime impotriva poporului roman, voi cere personal condamnarea lui la moarte,iar daca totul este o inscenare a unor diversionisti, voi cere condamnarea acestora la moarte. De acord ?!
In al patrulea rand, doresc sa mentionez, ca am auzit de mult despre Pavel Corut si i-am citit multe dintre cartile lui. Unele mi-au placut, dar atunci cand am observat ca mostenirea si traditiile noastre pagane pe care le pastram cu sfintenie de la mosii si stramosii nostri geto-daci, sunt luate in deradere si transformate in chestiuni care ar tine de domeniul stiintifico-fantasticului, i-am atras atentia si am aflat ca, desi s-ar fi suparat pe mine, a remediat totusi situatia.
In al cincilea rand, desi este moldovean ca si mine, si incercam sa le dechidem ochii romanilor in ce priveste religia judeo-crestina care i-a inrobit dumnezeilor abrahamitici, nu ne-am cunoscut niciodata in persoana.In timpul unei vizite pe care am efectuat-o in Romania, dupa caderea dictaturii comuniste, cineva imbracat intr-o salopeta, a venit la mine in aeroportul Otopeni din Bucuresti si mi-a spus pe nume fara sa-l fi cunoscut vreodata, si m-a intrebat daca am nevoie de ceva,ca ei sunt gata sa ma ajute.Dupa infatisare, presupun ca a fost Pavel Corut, dar pana la proba contrara, aceasta ramane doar o simpla banuiala.
Vizitand Romania in anul 2000, Prof.Dr.Lucian Man din Bucuresti, mi-a sugerat ca ar fi bine, daca tot am venit in tara, sa-l contactez pe Pavel Corut, pentru a lamuri anumite probleme in ce priveste religia pagana si sa facem un front comun pentru a scoate adevarul la lumina. Era o idei buna si am cazut de acord.Dar cand Lucian Man l-a sunat la telefon pe Pavel Corut,din casa lui in care ma aflam, acesta auzind ca-i vorba despre mine, i-a spus ca n’are ce discuta cu legionarul acela din America, agentul ZOG-lui si i-a inchis telefonul. Lucian Man a revenit cu un alt telefon si i-a spus ca-i o confuzie, daca crede ca eu sunt agentul ZOG-lui, cand in realitate sunt cel mai vanat de ZOG, ADL, OSI, Mossad si ale organizatii sioniste. Din nou i-a inchis telefonul spunandu-i ca nu discuta cu agentul sionismului, fapt ce la deranjat si enervat din cale afara pe Lucian Man, care a trait cativa ani in SUA,unde si-a luat doctoratul in matematica, a venit in casa mea, si-mi cunostea bine activitatea nationalista si anti-judeo-masono-comunista, precum si afinitatile mele pentru religia pagana a Cultului Soarelui, divinitate si Zeul Zamolxis. Am crezut ca traieste cu imprsia ca-i o cursa, de a refuzat sa discute cu mine. Atunci am format numarul lui de telefon, iar cand a raspuns i-am spus. “Buna Ziua, D-le Corut !  La telefon este Constantin Burlacu”, si in loc de raspuns mi-a inchis telefonul, un gest destul de nepoliticos si necivilizat din partea unui om cu pretentii de om de cultura. In fine, n’avea nici o obligatie sa-mi raspunda la telefon, si regret ca l-am deranjat.
            Insa ceea ce m-a intrigat pe mine mai mult la Pavel Corut, n’a fost faptul ca a refuzat sa discute cu mine de frica ori din ingamfare, ci a fost faptul ca, el a trimis imediat unor filiale ale partidului sau din tara, o nota informativa, in care le-a cerut aderentilor lui, sa se fereasca de mine ca de foc, ca sunt extrem de periculos. Unii dintre oameni cunoscandu-ma bine cine sunt, au ramas surprinsi de acest gest de prost gust pe care l-a facut  Pavel Corut, fata de mine si m-au pus in garda si tinut la curent. Nu stiu de ce a procedat astfel si ce dovezi avea impotriva mea, dar banuiesc ca a facut asta, de teama sa nu fie cumva acuzat ca are vreo legatura cu mine, care eram persoana cea mai vizata de catre regimul din Romania.  Nu stiu daca cineva a incercat sa-l lamureasca cum sta situatia,dar intre timp a inceput sa se schimbe radical si imi trimite din cand in cand,  buletinul lui cu noile carti editate de el. Si nu-i exclus, chiar daca a fost mare spion securist, sa fi fost indus in eroare de cineva, de era asa pornit impotriva mea. Tot de la telefonul lui Lucian Man,am vorbit cu Gen.Iulian Vlad. Omul s-a bucurat ca l-am cautat si am avut cu el o discutie placuta, chiar nationalista asi putea spune, fara sa-i scot ochii ca a fost seful securitatii, ori el sa-mi scoata ochii ca am fost unul dintre cei mai inversunati anti-comunisti.
Acesta intamplare cu Pavel Corut, imi reaminteste de o alta intamplare  asemanatore. Este vorba despre fostul ofiter de securitate Ilie Neacsu din Ramnicul Valcea. Pe acesta l-am cunoscut prima data in 1977,la Vidra-Voineasa, judetul Valcea, unde lucram ca sef de restaurant.El a insotit un grup de ofiteri superiori din cadrul Consiliului Securitatii Statului din Bucuresti, care s-au deplasat la Vidra-Voineasa pentru a ma arestat si ancheta sub acuzatia ca, am instigat muncitorii de pe santierul hidroenergetic de pe raul Lotru si pe minerii de la exploatarea miniera de mica de la Cataracte-Voineasa, la greva impotriva regimului comunist in 1977. Tin sa sublinez ca Ilie Neacsu nu a fost prezent in camera in care am fost anchetat la Voineasa de catre coloneii de securitate de la Bucuresti, ci am schimbat doar cateva cuvinte cu el pe hol, fiind curios sa afle din ce parte a tarii sunt.
Dupa caderea dictaturii comuniste de la putere, Ilie Neacsu a ajuns redactor sef al revistei Europa si membru in conducerea Partidului Romania Mare. Am fost informat de prietenii mei din tara ca, Ilie Neacsu este cel mai inversunat dusman al meu din Romania,sub motivul ca i-am batut pe unii securisti si militieni de le-a sunat apa in cap.Afland ca-i de loc de pe meleagurile sotiei mele, judetul Valcea si ca avea doua restaurante in Calimanesti, i-am trimis vorba printr-un prieten cunostinta comuna,  ca vreau sa ma intalnesc cu el si sa lamuresc niste probleme. Neacsu a acceptat si venind in apartamentul meu din Calimanesti, unde i-am explicat prin cate am trecut sub regimul comunist, cum am ajuns sa ma bat in parte cu securitatea si militia pentru ca mi-a schingiuit tatal invalid de razboi, vrand sa-i rupa si piciorul celalant ramas sanatos din razboi, cum au lovit-o pe mama mea cu armele si parii in cap de a cazut lesinata si a fost la un pas de moarte, cum ne-au devastat locuinta si i-au calcat in picioare pe surorile si fratele meu si multe alte persecutii crancene indurate.  Ilie Neacsu a ramas incremenit ce auzise de la mine si mi-a spus ca, sa fi fost in locul meu i-ar fi impuscat pe toti acei securisti si militieni. De atunci din cel mai inversunat dusman, Neacsu mi-a devenit prieten. Afland aceasta Corneliu Vadim Tudor, l-a inlaturat imediat pe Ilie Neacsu din PRM, sub acuzatia ca-i “oaia neagra a legionarilor din America”.
In al saselea rand, daca-l admir si apreciez pe Pavel Corut, pentru scrisoarea pe care i-a adresat-o lui Ciubotea,nu inseamna ca-l admir si apreciez pentru activitatea de fost securist, ori spion securist.Apoi am in vedere ca cineva m-a informat, ca la o conferinta organizata in Bucuresti de catre  fostul senator liberal, avocatul Nicolae Cerveni-Bulumac, Pavel Corut a fost vazut impreuna cu Virgil Magureanu, aratandu-mi chiar drept dovada niste poze luate la fata locului. Ce au avut,in comun, acesti ex-spioni  de discutat, nu stiu, dar nu-i exclus sa fi fost in legatura cu comprmiterea fenomenului legionar. Dar cum eu sunt mai mult adeptul cuzismului decat al legionarismului,e greu, foarte greu sa ma compromita cineva cu false acuzatii, si mai ales ca as fi “agentul ZOG-lui”. Dar apropo de avocatul Cerveni. Gurile rele vorbesc ca acesta a fost casatorit cu o fosta judecatoare comunista, care-i judeca si condamna aspru pe legionari si anti-comunisti. Si nu-i exclus sa-l fi condamnat la inchisoare si pe Nicolae Cerveni, de acea a iubit-o si s-a casatorit cu ea, ca sa nu-l mai bage probabil la puscarie.
Tin sa precizez, ca cunosc din propria experienta a vietii ca, foarte multi securisti, urau comunismul tot atat de mult ca si mine, iar daca securitatea nu l-ar fi abandonat pe dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, si astazi era la putere in tara noastra dictatura comunista, asa cum este in Cuba, Coreea de Nord si China.  Si numai niste naivi ar mai fi crezut in povestea cu “Vin americanii sa ne salveze!”, ca in realitate americanii colaborau cu Ceausescu si regimurile comuniste la cele mai inalte niveluri diplomatice, economice si comerciale. Si a trebuit sa vine eu si alti anti-comunisti in lumea libera sa ne dam seama de aceasta si sa demascam aceasta cardasie ascunsa poporului roman.
Dar unii indivizi ordinari, care n’au altceva mai bun de facut, ci le place sa dea cu batul in rahat sa puta, vin cu tot felul de argumente si  propuneri de exterminarea in masa a fostilor securisti si comunisti.Dar acestia doar incita pe altii sa faca acest lucru, insa cand merge vorba sa treaca la fapte se fac nevazuti.  Daca ne-am lua dupa capul acestor propagandisti  fara scrupule, ar insemna sa ucidem circa 4 milioane de romani, doar pentru faptul ca de buna voie ori de nevoie, au fost membrii partidului comunist, desi habar n’aveau cine au fost fondatorii comunismului. Si sunt sigur ca printre cei 4 milioane de fosti comunisti romani se numara si acesti provocatori ori rude de ale lor si nu cred ca le-ar conveni sa punem planul lor in aplicare.
In al saptelea rand, mie nu-mi place sa ma leg aiurea de oameni, sa le rapesc dreptul de a fi securisti, comunisti, socialisti, marxist-leninisti, atei, liberi cugetatori, judeo-crestini,pagani, democrati, nationalisti, legionari, fascisti, nazisti s.a.m.d. Insa cand ai facut rau, ori incerci sa faci un rau prin inrobirea natiunii noastre unor religii si filosofii politice de import, poate sa fie acea persoana cel mai mare legionar, nu securist ori “sfant crestin”, dau cu el de pamant de nu se vede.Si acest lucru ar trebui sa-l faca orice roman cu dragoste si iubire pentru rasa,natia si tara noastra, nu sa se prefaca pe de o parte ca-i mare nationalist, legionar, ori securist si crestin,iar pe de alta parte sa suporte interesele straine rasei, natiei si tarii noastre.
Asa cum am spus mai sus, nu-l cunosc personal pe Pavel Corut, nu-i cunosc trecutul, deci nu bag mana in foc pentru el, dar pentru faptul ca scoate in relief adevarul despre religia judeo-crestina care a indobitocit si intunecat mintiile oamenilor il FELICIT, si asta nu inseamna ca “ling unde am scuipat” cum a indrugat un alde Jhirinovsky care o face pe-a marele anti-semit si anti-securist, dar el insusi este jidan la origine si dupa nume. Apoi nu trebuie sa spun eu despre Pavel Corut ca a fost securist, ci el insusi nu neaga acest lucru, cum neaga toti cei care astazi se dau mari prmisti, liberali, taranisti, democrati, monarhisti, crestini si chiar legionari.Am vizionat filmul de pe YouTube “Memorialul durerii Alexandru Nicolschi” (http://www.youtube.com/watch?v=zWjkN8PzUK8), in care acest cadavru sinistru si feroce al tiraniei comuniste incerca sa se disculpe ca n’are nici o vina in ce priveste abuzurile, brutalitatile, crimele, genocidul si holocaustul rosu pe care le-a ordonat impotriva natiunii, pacii si umanitatii.Dar are dreptate cand spune ca unii legionari din anturajul lui Eugen Turcanu, Gheorghe Calciu-Dumitreasa si altii, au fost mai sadici cu fostii detinuti politici legionari si anti-comunisti decat securistii. Si dovada este reeducarea fortata de la inchisoare din Pitesti. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca, dupa iesirea din inchisorile comuniste in 1963-64, majoritatea elitei legionare s-a pus in slujba regimului tiraniei comuniste si aceasta este o dovada de inalta tradare a Miscarii Legionare si a Garzii de Fier. Asadar, fenomenul legionar a fost cel mai tare compromis de insusi legionari,  si ma indoiesc ca se merita sa mai refaci Miscarea Legionara si Garda de Fier. Pentru cine si pentru ce ? Doar in amintirea si respectul fata de cei care au preferat moartea decat sa tradeze cauza nationala si numic mai mult.
In interviul luat lui Nicolschi, se poate vedea clar cum acesta, ii acuza pe legionari de fascism, dar n’a scos un cuvant de rau despre Horia Sima. Interesant, nu ? Deci se leaga de niste amarati de legionari, dar nu are nimic impotriva celui care pretindea ca era seful legionarilor. Apoi este nu numai o pata rusinoasa pe obrazul legionarilor, ci o crima, faptul ca Nicolae Patrascu, loctiitorul lui Horia Sima la conducerea Miscarii Legionare a incheiat pactul cu sionisto-comunistii Teohari Georgescu si Ana Pauker. Cum au putut unii pretinsi mari legionari sa faca aceasta tradare si sa colaboreze cu Alexandru Nicolschi (Boris Grimberg), Gen.Misu Dulgheru (Dulbergar), Iosif Nemes, Tudor Sepeanu, Marin Jianu, Walter Newlander, Matei Socor, Alexandru Draghici, Leonte Tismaneanu ( Leonid Tisminetski) si multi alti jidani, unguri,  tigani, armeni si de alte etnii straine ? Pai asa i-a educat si sfatuit Corneliu Zelea Codreanu ?! In acest film am vazut imagini din timpul manifestatiilor taraniste in care taranistii purtau pancarte cu “Jos Fascismul” si “Traiasca Iuliu Maniu!”. Vai de capul lor ! Taranistii au fost atat de “destepti” prin lupta anti-fascista, incat au ajuns coadele de topor ale comunismului, iar daca au avut ceva de suferit sub comunism si-au meritat soarta, cum si-au meritat-o si legionarii care au tradat cauza nationala.
O fosta detinuta politica, l-a numit pe Nicolschi sobolan pentru ca, intr-adevar avea mutra de sobolan.Aceasta creatura diabolica, dupa ce Maresalul Ion Antonescu, i-a comutat pedeapsa la moarte, cu inchisoare pe viata, cand au venit judeo-bolsevicii lui la putere in Romania, i-a tras un glont in cap Maresalui Ion Antonescu, vorba proverbului “Pe cine nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”. Prin urmare legionarii ca alde Florin Dobrescu care se iau de mana cu jidanul Dr.Aurel Vainer si alti jidani, ar trebui mai intai sa vada barna din ochii legionarilor simisti, apoi paiul din ochiul Maresalului Ion Antonescu. Intretinand ura si divergentile intre legionari si Maresalul Ion Antonescu, ori intre legionari si Prof.A.C.Cuza, ori intre legionari si ceilalti nationalisti si oameni de dreapta, adeptii lui Horia Sima, nu fac altceva decat sa loveasca in unitatea si cauza nationala.Apoi prin slugarnicia fata de biserica judeo-crestina, ori fata de monarhie, legionarii nu fac altceva decat sa se umileasca, injoseasca si incalce principiile nationaliste pe care si le-au ales in viata.
Se stie bine ca, pe ici pe colo se gaseste cate un calugar ortodox, cu sentimente legionare care demasca masoneria.Aceasta este o fapta salutabila, dar nu trebuie uitat ca acel calugar se inchina in altarul crestin, regelui jidan Solomon, intemeietorul masoneriei si ca superiorii acelui calugar sunt masoni, cu grade inalte in masonerie. De fapt cine credeti ca se inscrie in masonerie ? Toti sarlatanii, escrocii, perversii, mincionosii, oamenii egoisti,deci toti  cei care nu sunt capabili sa se descurce pe cont propriu si n’au nici o onoare, prestigiu si demnitate nationala.Acest soi de oameni se vand masoneriei pentru un bob de linte, in schimbul jefuirii tarii noastre de catre aceasta organizatie oculta. Mai nou, am aflat ca, masonul Victor Roncea se da drept inlocuitorul lui Corneliu Zelea Codreanu, stricandu-i astfel linistea spirituala a acestui erou si martir al neamului romanesc. In trecut a mai incercat un alt mason, Mihai Stelescu, sa-i ia locul anti-judeo-masonului Corneliu Zelea Codreanu, si ce a patit o stim cu totii si ar trebui sa tina cont de aceasta si Victor Roncea, ca vorba proverbului “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Sa fiu sincer, inainte de a deveni mason, imi placea cum gandea si scria articole Victor Roncea, dar devenind mason, a terminat-o cu nationalismul, oricat ar incerca sa-l apere Prof.Univ.Dr Gheorge Buzatu din Iasi.Asadar, Victor Roncea are de ales din doua una: nationalismul ori masoneria, ca vorba Prof.Dr.Nicolae C.Paulescu, nu poti suge din tata caprei lui Solomon si sa te dai drept cinstit si nationalist. Asta e ca si cum se spune “Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase”.

Revenind la Pavel Corut, vreau sa mentionez, ca unele publicatii crestine, au publicat materialul in care se spune:  “L-am descoperit pe mentorul lui Corut—Virusul anti-crestin vine de la New York” (http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/03/l-am-descoperit-pe-mentorul-lui-corut.html_ ) si (http://blog-crestin-ortodox.blogspot.com/2010/03/l-am-descoperit-pe-mentorul-lui-corut.html)

 

Ideile cu care Pavel Corut a bulversat lumea crestina din Romania se trag de la Constantin Burlacu * Cu trecut legionar, Burlacu il acuza pe Corut ca era spion comunist, pus sa-i supravegheze lucrarile * Corut l-a "spionat" atat de bine incat a ajuns sa-i impartaseasca opiniile * Victima si Calaul ataca acum Biserica.

Ne-am tot intrebat de unde scoate Pavel Corut toata bazaconiile legate de religie, de Vechiul si Noul Testament. Acesta, intr-o emisiune la OTV a izbutit sa scandalizeze romanii crestini cu tot soiul de blasfemii. Cand am publicat si noi materialul cu pricina, pe site-ul Agentiei s-a starnit o furtuna de comentarii pro si contra. Din intamplare, l-am descoperit pe mentorul lui Corut. Acesta este Constantin Burlacu, care locuieste la New York. Omul e chiar doctor in filosofie (PhD) si imprastie aceste idei pe unde poate. La Pavel Corut a gasit un teren roditor. Culmea este ca Burlacu il considera pe Corut spionul trimis de comunism sa-l urmareasca in Occident si sa-i supravegheze lucrarile. Daca-i asa, Corut le-a studiat atat de bine, incat a devenit un veritabil adept al lui Burlacu.”, a tinut sa precizeze revista “Ortodoxia” si “Blogul Crestin Ortodox”.


N’am nici o dovada ca Pavel Corut a fost pus sa ma spioneze, sa-mi supravegheze lucrarile si articolele mele, ori ca ar fi un calau. Iar ceea ce spun eu si Pavel Corut despre religia judeo-crestina, nu inseamna un atac comun impotriva Bisericii, ci un adevar gol-golut, care coincide, dar pe care crestinii avand creierii spalati este greu sa-l inteleaga, iar conducerea ortodoxismului crestin pentru a nu-si pierde afacerile, n’au nici un interes ca lumea sa cunoasca adevarul. De aceia, pentru a creea confuzie vine cu ideia ca “ Victima si Calaul ataca acum Biserica”. Nu suntem noi primii care demascam raul si pericolul ce-l reprezinta religia judeo-crestina, ci acest lucru au facut-o mosii si stramosii nostrii geto-daci si alte popoare pagane, apoi Domnul Nostru (OUR LORD) Mihai Eminescu, Prof.A.C. Cuza si multi alti nationalisti. Iar daca ideile noastre in privinta religiei judeo-crestine coincid, nu inseamna ca Pavel Corut, a devenit adeptul meu ori eu sunt mentorul lui, ci omul, ca de altfel oricine, are dreptul sa gandeasca si sa se exprime liber cum crede de cuviinta ca-i mai bine. Asadar, nu inseamna neaparat, daca anumite lucruri coincid trebuie eliminate, numai pentru ca le-a spus cutare ori cutare persoana, de stanga, centru, ori de dreapta; crestin, securist ori nationalist. Si lui Nicolae Ceausescu, i-am trimis o scrisoare din Statele Unite, in care i-am cerut sa aboleasca dictatura comunista, sa-i indeparteze pe jidani, unguri, tigani si pe toti strainii din institutiile Statului Roman si sa lase Romania sa fie Romania, dar asta nu inseamna ca daca-mi urma sfatul si era astazi in viata, inseamna ca era adeptul meu ori eu mentorul lui,ci repara o nedeptate facuta rasei, natiei si tarii noastre.In fond asta  trebuia s-o faca el, fara sa-i spun eu ori alti anti-comunisti,daca era roman adevarat, cinstit si  “nationalist” cum vor unii sa credem, nu se se lase dus de nas de jidauca de nevasta’sa si sa lase tara pe mana comunistului Ion Iliescu, a FMI si a dictaturii Uniunii Europene, care nu-i altceva decat o noua Uniune Sovietica, dar cu alta tichie jidaneasca.Acum scoate mielul din gura lupului daca mai poti.

In legatura cu mentiunea ca “Virusul anti-crestin vine de la New York”imi reaminteste de o alta formula asemanatoare, cea pe care o folosea “nationalistul” Corneliu Vadim Tudor in revista Romania Mare, in urma orcarui material pe care mi-l publica si anume ca: “Anti-smitismul in Romania vine de peste ocean”. Cu alte cuvinte prin aceasta precizare, “sfantul” judeo-crestin Vadim, pe de o parte ii atentiona pe jidani, iar pe de alta parte dadea vina pe mine ca lupt contra raului si pericolului ce-l reprezinta pentru umanitate aceste fiinite biologice numiti, jidani, evrei, israeliti, kazari, “popor ales al lui Dumnezeu”  ori cum se mai numesc acesti diavoli ai sinagogii satanei. Dupa cum se vede treaba, daca Pavel Corut, ar imbratisa miturile, aberatiile si absurditatile religiei judeo-crestine ca Corneliu Vadim Tudor, dupa parerea celor de la revista “Ortodoxia” ori alte publicatii crestine, ori a celui care se da drept anti-securist din “Botseni”, ar fi cel mai bun securit roman, omul care serveste ca si ei interesele de dominarea si sclavizarea omenirii de catre jidani, prin biserica si masonerie. Bine ca nu s-a intamplat asta, ca ar mai fi una, dar mai stii pana la urma.  Oricum, ar fi bine daca tot mai multi nationalisti,legionari,  fosti securisti si foste cadre militare din Romania s-ar destepta si ar avea curajul sa vorbeasca adevarul ca mine si ex-securistul Pavel Corut, dar se pare ca n’au ajuns inca la acel inalt grad de dezvoltare si civilizatie umana. Si nici nu-i bine sa-ti pierzi timpul cu oameni incuiati la minte de religia judeo-crestina,ca n’au o memorie sanatoasa, caracter si discernamant, ci-i bine sa-i lasi sa creada orbeste in sperantele desarte ale judeo-crestinismului,ca unii atunci se simt bine si fericiti cand au jugul robiei dupa cap si trag in el ca, boii la plug. Apoi vorba proverbului “ Fiecare pasare pe limba ei piere”. Iar cum biserica ortodoxa, vrea sa intoarca tara noastra la perioada fanariota, enoriasii crestini vor fi din nou biciuiti sangeros pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine ale jidanului Isus Cristos si al Maicii Domnului, ca nu degeaba unii crestini, vin cu inchipuiri bizare ca tara noastra este “Gradina Macii Domnului”, adica proprietatea neamului lui Juda, ca asa au auzit ei de la filozofii crestini, ca Petre Tutea si altii.
In concluzie, eu nu voi inceta sa-l apreciez si suport pe Pavel Corut, atata timp cat el lupta pentru libertate, dreptate si adevar, indiferent cat de mare securist roman a fost. Dictatura comunista a lui Ceausescu a cazut, dar vad ca dictatura ortodoxa a lui Ciubotea continua, dar ii va suna si judeo-crestinismului sfarsitul, asa cum i-a sunat si judeo-comunismului.Pentru asi redobandi identitatea nationala, poporul nostru trebuie sa se intoarca la radacina din care si-a tras si-si trage seva, la origine, la geto-daci, Dacia si puterea divinitati, la filozofia si intelepciunea pagana si cosmologica. Sper ca asa cum am lamurit eu situatia, o va face la randul lui si D-l Pavel Corut, daca n’are nimic de ascuns, ori ceva impotriva mea, pentru ca important pentru noi este sa, scoatem adevarul la lumina, sa-i trezim pe romani la realitate,nu sa-i incitam unul contra altuia, sub considerentul ca au fost securisti, codrenisti, cuzisti, antonescieni,ori sunt crestini, ori pagani, ori liberi cugetatori, iar foloasele sa le traga dusmanii rasei, natiei si tarii noastre, adica dusmanii umanitatii, care se considera “poporul ales al lui Dumnezeu”, ales pe dracul.Iar cei care cred ca intentia noastra este sa-i sugrumam de gat pe crestini, care nici nu stiu cum au devenit crestini, unde si cand s-a nascut “dumezeul” in care cred ei, ori ce in fond a urmarit si urmareste religia judeo-crestina, se inseala amarnic. Incercand sa le dechidem ochii crestinilor, inseamna ca noi vrem binele acestor oameni, nu sa-i inrobim mai tare Imperiului Diabolic Jidanesc de dominarea si sclavizarea lumii de catre dumnezeii abrahamitici si sionisti. Si asta sa fie clar ca Buna Ziua! Scopul meu este sa-i conving pe fratii mei romani, ca crestinismul este o falsa religie, o religie de import, inventata de jidani, care-si trage radacina din Judaism. Religia judeo-crestina n’are nimic de a face cu Dumnezeu, divinitatea si viata vesnica de dincolo de moarte, desi in mod fraudulos propaga asa ceva, pentru asi mari turma de goimi, adica de animale de munca pentru jidani.Iar daca reusesc, sa salvez pe cineva din robia judeo-crestina, nu-i o victorie pentru mine, ci pentru cel salvat, pentru cauza nationala si viitorul luminat de maine. Din aceste motive, extremistii fanatici crestini se pronunta cu atata vehementa impotriva mea, a D-lui Pavel Corut si a tuturor celor care vor binele rasei, natiei si tarii noastre.

Dr.Constantin Burlacu
New York, 25 Ianuarie 2013.

Comments

D. Pavel said…
Ai perfecta dreptate domnule Burlacu si tot asa are si Pavel Corut precum si tori romanii care gindim la fel!
D. Pavel said…
Ai perfecta dreptate domnule Burlacu si tot asa are si Pavel Corut precum si tori romanii care gindim la fel!

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928