Erou National pentru totdeauna..


Luptand impotriva extremei stangi comuniste si a extremei drepte legionare,aparent Ion Antonescu a fost frant in 1946.Insa EL,iar nu adversarii lui ,a ramas in inima poporului roman.
"Timpul l-a confirmat.Maresalul Ion Antonescu este mai prezent decat oricand in inima si constiinta romanilor.Nici un fel de dictatura ,cat de violenta ori de pasnica nu au reusit si nu vor reusi sa-l "detroneze" ori sa-l compromita pe Maresal in ochii poporului sau.A faurit istorie ,pentru si alaturi de ai sai,Poporul Român."

La scara Istoriei,Ion Antonescu a invins definitiv si extrema dreapta legionara si extrema stanga comunista.

Maresalul Ion Victor Antonescu Erou National ! 

Principiul e că ce este român îl instalez în Bucovina; ce este străin, ucrainean etc. îl punem în lagăre şi de acolo îl expediem în ţările slave... Domnilor, să aveţi înaintea dumneavoastră necesitatea pentru acest neam de a profita – în acest dezastru – ca să se purifice, să devină omogen. Suntem fără milă. Nu mă gândesc la om; mă gândesc la interesele generale ale neamului românesc, care ne dictează să nu mai fim îngăduitori cum am fost până acum şi datorită cărui fapt suntem azi împestriţaţi cu atâţia străini care ne-au făcut cel mai mare rău.

Maresal Ion Antonescu (7 martie 1941)

Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
Maresalul Ion Antonescu a luptat impotriva stangii si extremei stangi, dar niciodata n’a luptat impotriva drepte si extremei drepte a legionarului Corneliu Zelea Codreanu. Dimpotriva, Antonescu a fost bun prieten cu Codreanu, iar cand a primit veste ca Carol al II-lea i-a dat ordin patriarhul bisericii ortodoxe din Romaniei,Miron Cristea, fost prim ministru,sa-l aresteze pe Codreanu, a demisionat din functia de Ministru al Apararii. Lui Codreanu i-a fost intentat un proces in care a fost acuzat de inalta tradare, iar printre cei care au venit ca martori in apararea sa,se numara si Antonescu. Pronuntandu-se sentinta impotriva lui Codreanu, de inalta tradare, Antonescu a venit la Codreanu si a dat mana cu el, in fata judecatorului si juriului.Intrebat de judecator cum a indraznit sa dea mana cu un tradator, Antonescu i-a reprosat scurt pe doi ca, generalul Antonescu nu da mana cu tradatorii, ci cu patriotii.Carol al II-lea, afland despre gestul facut de Antonescu, a dat ordin ca Antonescu sa fie marginalizat si deportat la Predeal.Antonescu era un mare adept al Partidului Cuzist, deci era de ultra extrema dreapta. (va urma)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare) Antonescu nu s-a razbunat pe legionarii adevarati, care l-au urmat pe frontul anti-judeo-bolsevico sovietic, ci pe legionarii sectei simiste, care au uneltit impotriva lui Corneliu Zelea Codreanu de a-i lua locul,au fost agentii camarilei regale si ai conspiratiei judeo-masono-comuniste. Din cartile scrise chiar de Horia Sima rezulta clar,cum Horia Sima, se autoinvita in casele legionarilor pentru a-i trage de limba, apoi informatiile le dadea camarilei regale care lucra mana-in-mana cu sionistii. Agentii camarilei regale cu care a colaborat Horia Sima au fost impuscati la Jilava in 1940, de catre fortele legionare de extrema dreapta conduse de Col.Stefan Zavoianu, si aceasta fapta a dat peste cap planul lui Horia Sima de a pune legiunea si Garda de Fier la cheremul lui Carol al II-lea,Elena Lupescu-Wolf si sionismului international. El si-a exprimat imediat desacordul si nemultumirea, pentru uciderea colaboratorilor lui carlisti. Si a uneltit imediat sa-l inlature pe Antonescu de la putere. Astfel, Horia Sima, a organizat rebeliunea legionara din Ianuarie 1941 si a ordonat legionarilor din anturajul sau sa-l impuste pe Antonescu si pe legionarii care sunt fideli lui Antonescu si tatalui Capitanului,Prof. Ion Zelea Codreanu. N’a reusit sa faca mare lucru pentru ca, intre legionarii adevarati si Armata Romana era o fratie si nunitate bine inchegata, iar Sima & Co. a fost nevoit sa fuga din Romania. Ne’avand unde fugii, pentru ca pe atunci nu exista Israelul, a fost bagat in lagarele germane, alaturi de jidani, masoni, comunisti, tigani si homosexuali. Din documentele germane rezulta ca era considerat agentul sionismului si dusmanul nationalistilor si anti-comunistilor.
Dr.Constantin Burlacu, fiu de veteran de razboi, fiu de legionar si nepot de cuzist.
Anonymous said…
ANTONESCU A GRESIT! NU TREBUIA SA TRAGA IN LEGIONARI IN 1941(CA EL A ORDONAT ARMATEI SA TRAGA,NIMENI ALTUL,LA INTELEGEREA CU HITLER!!!)

EL TREBUIA SA TRAGA IN COMUNISTI SI PUNCT!! IN 1941 TREBUIA SA STEA CU LEGIONARII LA PUTERE SI SA REFACA TARA DUPA CUTREMURUL DIN 1940,DUPA NENOROCIREA PIERDERII BASARABIEI BUCOVINEI ARDEALULUI DE NORD SI CADRILATERULUI!

ANTONESCU SI-A REPROSAT IN 1946 CA NU S-A INTELES CU LEGIONARII! A FOST CEA MAI MARE TAMPENIE CE S-A INTAMPLAT IN JANUARIE 1941: ROMANII S-AU IMPUSCAT INTRE EI,DUPA DIVERSIUNIILE FACUTE DE PORCII AGENTI MI5 SI BRITISH INTELLIGENCE!

UN GREC A IMPUSCAT MAIORUL GERMAN DORING.GRECUL AGENT BRITANIC!!!! SI ASTFEL AU INCEPUT CONFLICTELE INTRE LEGIONARI SI ANTONESCU,REZULTAND UN MACEL.SE ACUZAU RECIPROC CA POLITIA LEGIONARA SI ARMATA NU AU MENTINUT ORDINEA,DE LA PORCUL ALA DE AGENT BRITANIC CARE A TRAS IN NEMTI IN 1941 IN JANUARIE!
Dr.Constantin Burlacu said…
Anonimule te inseli amarnic. Antonescu nu a dat ordin armatei sa traga in legionari, ci Horia Sima a dat ordin legionarilor sa-l impuste pe Antonescu si sa traga in Armata Roman, pentru a creea haos si prelua putere si sabota apoi razboiul lui Hitler contra intunericului satanic sionisto-comunist. Antonescu a luat masuri impotriva legionarilor simisti, numai dupa ce acestia s-au revoltat, au trecut la anarhie,jafuri, debandare si impuscaturi. Dar daca o faci asa pe-a “desteptul”,hai sa te intreb si eu, de ce legionarii n’au tras in comunistii din tara in 1937, care prezentau un pericol pentru neamul si tara noastra si s-au dus sa lupte si moara in Spania, pentru judeo-crestinismul ? Este cunoscut faptul ca atat Spania cat si Turcia, au refuzat sa lupte alaturi de Germania, Romania si alte tari impotriva Imperiului Doiabolic Comunist. Iar acum o fac pe-a grozavele cu nationalismul lor ?! Ori de ce in Ianuarie 1941, legionarii n’au avut curajul sa traga in comunisti si colaboratorii lor,ca Iuliu Maniu, Titel Petrescu,Brateni,Ana Pauker, Emil Botnaras, ex-regele Mihai si multi altii ca ei, ca n’ar mai fi avut cine infaptui actul rusinei si tradarii nationale de la 23 August 1944 ? (va continua)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Eu daca asi fi fost in locul lui Antonescu, l-as fi arestat pe Horia Sima si pe cei care s-au dedat la represali violente in Bucuresti,Brasov, Craiova impotriva Armatei Romane si a fortelor de ordine, si i-as fi facut ingerasi, asa cum Col.Stefan Zavoianu, i-a facut ingerasi, pe agentii carlisti la inchisoare Jilava, pe care Sima vroia sa-i faca scapati. Si asta ti-o spune un fiu de legionar autentic, nu dintre cei facuti de Virgil Magureanu si conspiratia globalista sionista, a caror nume sunt bine cunoscute si nu mai pot pacali pe nimeni. Deci pe acesti teroristi si criminali, trebuia sa-i pedepseasca Antonescu, nu pe niste copii de liceu, care nu erau formati inca ca politicieni legionari, ci cantau si ei niste cantece legionare si le placea uniforma para-militara legionara, cum de altfel ii placea si lui Antonescu.Aici a gresit Antonescu, fapt pentru care inainte de a fi ucis, a avut curajul sa recunoasca si sa-si ceara iertare fata de acei legionari nevinoveti. Citeste chiar cartile scrise de Horia Sima, si ai sa te convingi ca Sima si agentii lui carlisti, au complotat impotriva lui Corneliu Zelea Codreanu, Octavian Goga, Prof.A.C.Cuza si Ion Antonescu. Nu mai departe dar fiind numit Ministrul Cultelor (Horia Sima si …cultele religioase ? Hai sa fim seriosi !),intr-un guver de dreapta numit de Carol al II-le, Horia Sima, a demisionat in semn de protest de la guvernare, pentru ca acel guvern luase masuri severe impotriva jidanilor pentru ca, erau asupritorii si exploatatorii singerosi ai neamului si tarii noastre. Si asta rezulta chiar dintr-o cartea a lui Horia Sima. Ce mai ai de spus domnule anonim ? (va continua)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Dar despre faptul ca Horia Sima si ai lui, l-au facut scapat din tara pe regele criminal Carol al II-lea, care la ucis pe Corneliu Zelea Codreanu si elita tineretului legionar ce mai ai de comentat ? Ion Antonescu, ca si Corneliu Zelea Codreanu sunt niste eroi si martiri ai neamului, pe cand Horia Sima a fost un nemernic si tradator si asa va ramane in istorie. Cei care vin cu idea ori sustin teoria ca legionarii adevarati i-au iubit pe jidani,masoni si comunisti, ori ca legionarii codrenisti au fost niste “sfinti” crestini, care nu puneau mana pe pistol si faceau dreptate cu el la nevoi, sunt niste hahalere de pe la PPP, care au nume sioniste, ori sunt vanduti intereselor sioniste, masonice si judeo-crestine. Astia n’au nimic comun nici cu Corneliu Zelea Codreanu, nici cu Prof. A.C. Cuza, nici cu Prof.Nicolae Iorga, nici cu Maresalul Ion Antonescu si nici cu nationalismul, ultranationalismul, dreapta ori extrema dreapta, ci ei sunt judeo-crestini,nimic mai mult. In chestiunea jidaneasca, acesti haidamaci dau toata vina pe Antonescu si cuzisti si asta ma face sa cred ca n’au citit si studiat cartea “Pentru Legionari” a lui C.Z.Codreanu, ca sa-si de-a seama ca lupta anti-judeo-masono-comunista a lui Codreanu a inceput inca din 1919.In concluzie astia, sunt un fel de n’ar mai fi, pentru ca creaza ura,discordie si dezbinare intre romanii nationalisti.
Anonymous said…
HORIA SIMA A SCRIS CARTILE PE CARE LE CITATI PENTRU A-L COMBATE,PENTRU CA HITLER A PIERDUT RAZBOIUL,SI PENTRU A ISI SALVA CURU DE ALIATII,CARE VROIAU SA-L SPANZURE LA NURNBERG CA SI CRIMINAL DE RAZBOI NAZIST,COLABORATIONIST IN GUVERNUL DE LA VIENA,ORI SA FIE EXTRADAT IN ROMANIA PENTRU A FI IMPUSCAT LANGA ION ANTONESCU,IN ACELASI PROCES,DE FAPT A SI FOST CONDAMNAT LA MOARTE IN CONTUMACIE ADICA IN LIPSA.

HORIA SIMA S-A FACUT PRES ALIATILOR NATO PENTRU A ISI SALVA CURU.IN ACELASI TIMP L-A LUAT IN BRATE PE AGENTUL SOVIETIC TRAIAN BOERU-LEGIONAR SOVIETIC COMUNIST CARE L-A IMPUSCAT PE NICOLAE IORGA,CREZAND ASTFEL CA SECURITATEA IN ROMANIA VA FI MAI BLANDA CU LEGIONARII DIN INCHISORI SI CU PARTIZANII DIN MUNTI.

HORIA SIMA S-A PLANS IN SCRIERILE LUI CA A SUFERIT IN LAGARELE NAZISTE GERMANE CA SA ISI SALVEZE POPOUL,EL SI TUTUROR LEGIONARILOR INCHISI IN GERMANIA,DECI INCLUSIV PAPANACE.INSA DUPA RAZBOI A DAT BIR CU FUGITII IN ITALIA,DE FRICA,CA SA NU FIE ARESTAT DE AMERICANI SI SPANZURAT,ORI TRIMIS IN ROMANIA SA FIE IMPUSCAT LANGA ION ANTONESCU.

SUNT DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA CA NU TREBUIAU TINERII AIA LEGIONARI SA SE PUNA CU ARMATA LUI ANTONESCU,CI SA FACA ALIANTA COMUNA CU ANTONESCU CA SA-I CASAPEASCA PE JIDANII COMUNISTI.AICI AVETI DREPTATE.SI HORIA SIMA A GREJIT,INDISCUTABIL,SI CUM SE ZICE PE ROMANESTE ,,SI-A DAT CU MUCII-N FASOLE,,SI ASTA PENTRU CA ERA UN TANAR SI PUTIN CAM TERIBILIST,IRESPONSABIL IN MULTE MOMENTE,INCLUSIV IN TIMPUL REBELIUNII.IN ACELASI TIMP SI ADOLF HITLER ERA NERVOS CA AGENTUL BRITANIC A IMPUSCAT UN MAIOR GERMAN LA BUCURESTI.

TREBUIAU LUATE MASURI RADICALE,JIDANII NU AU FOST PUSI IN GHETTO CA IN GERMANIA LUI HITLER,SI NICI STEA GALBENA NU AU PURTAT.IAR JIDANII COMUNISTI JUCAU SAH LA PUSCARIA DIN TARGU JIU,ISI FACEAU PIESE DE SAH DIN PAINE,ATAT DE BINE O DUCEAU.

IN 1941 A FOST PARASUTAT DIN URSS PORCUL JIDAN CRIMINAL ALEXANDRU NICOLSCHI,PE NUMELE DE LA SINAGOGA BORIS GRUNBERG.A FOST PRINS SI CONDAMNAT LA MOARTE.ION ANTONESCU I-A COMUTAT PEDEAPSA IN ANI DE PUSCARIE,SALVANDU-I VIATA LA ACEST JIDAN.

DUPA RAZBOI,ACEST JIDAN L-A IMPUSCAT PE ION ANTONESCU IN 1946,SI ALTE CATEVA SUTE DE ROMANI I-A INCHIS,CA ASTA A AJUNS MARE SEF LA SECURITATE!

SI SA MAI AI MILA FATA DE ACESTE FIINTE?!?!?!?!? DUPA CE LE-A SALVAT VIATA,A PRIMIT UN GLONT IN CAP DE LA EI,DE LA JIDANI,ACEST ANTONESCU!
Anonymous said…
DESI SIMA A GRESIT,TREBUIE SA STITI CA A MURIT NU MAI TRAIESTE SI DECI SA VA RAZBUNATI PE EL NU MAI MERITA.PENTRU CA NU EL E PROBLEMA AZI,SI NICI URMASII LUI,CI JIDANII,MASONII,SECURISTII CRIMIALII SI TRADATORII.DIMPOTRIVA DACA PUBLICATI SCRISORILE CATRE HORIA SIMA AZI VA DA BINE IN OCHII ROMANILOR DIN ROMANIA.CA DE CRITICA SI CEARTA SUNT SATUI ROMANII PANA DUPA CAP.HORIA SIMA A FOST REABILITAT IN ROMANIA.PARTIAL A MERITAT,PARTIAL NU.CERT,DAR SIGUR DACA PUBLICATI DESPRE EL,SCRISORILE SI CORESPONDENTA DUMNEAVOASTRA,VA DA BINE IN ROMANIA
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le anonim, banuiesc ca esti un tanar care-ti plac romanele politiste, si mai putin realitatea si adevarul. Cum poti crede cel putin pentru o clipa ca Horia Sima ar fi fost judecat de catre tribunalul de la Nurnberg, cand se stia bine ca el era dusmanul de moarte al lui Ion Antonescu si Adolf Hitler ? Apoi credeti ca cei de la Nurnberg erau nebuni ca, sa-l judece si condamne tocmai pe agetul aliatilor anglo-americano-sovietic ? Pe Horia Sima l-a durut in cot de suferintele poporului roman. Daca avea cat de cat ceva pentru poporul roman si nationalistii romani, trecea cu vederea peste conflictul lui cu Antonescu, si cerea sa plece voluntar pe front sa lupte contra intunericului satanic comunist si pentru reinregirea tari, asa cum a procedat tatal meu si mai toti legionarii nationalisti, nu simisti. Dupa ce tara a cazut in ghearele satanei judeo-comuniste, majoritatea legionarii luati prizonieri de razboi, ori ramasi in tara au fost arestati, judecati, condamati la ani grei de inchisoare ori pur si simplu dusi in fata plutoanele de executie si impuscati ca niste caini. (Va urma)
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)N’au auzit nicicand ca Horia Sima, care era la curent cu persecutiile si executiile sangeroase din tara, sa fi cerut sa plece in tara sa fie impuscat in locul celor acuzati si condamnati la moarte din cauza lui, pentru a salva viata unor oameni inocenti si asta este o dovada de lasitate,miselie, egoism si tradare. Nu astfel a procedat eroul si martirul neamului romanesc Maresalul Ion Antonescu, care a comadat chiar executia sa. Deci intre Antonescu si Sima este o diferenta ca intre cer si pamant, cum este si intre Codreanu si Sima.Eu inteleg ca Sima a murtit si-i mort de mult, nu a “inviat “ ca discipolul lui Isus Cristos, dar ma deranjeaza faptul ca cei de la PPP, Permanente, Miscarea Suru, Munteanu si altele il iau drept model demn de urmat, iar rezultatul va fi cel care-l stim ca a fost cand Sima se dadea mare scula legionara, in realitate era agentul secret al dusmanilor nostrii, adica al sionismului, masoneriei si comunismului. A-l ignora pe Corneliu Zelea Codreanu si-l lua drept model pe Horea Sima, care a fost o carpa’n c** este o mare greseala care o comit cei care vor sa mearga pe calea nationalismului.
Anonymous said…
SA NU EXAGERAM: DACA HORIA SIMA ERA DUSMANUL LUI HITLER ATUNCI CUM DE A FORMAT GUVERNUL DE LA VIENA IMPOTRIVA JUDEO-COMUNISTULUI MIHAI REGELE STALINIST?IMPOTRIVA ACTULUI DE LA 23 AUGUST,PRIN CARE OCULTA MASONICA REGALISTA NE-A BAGAT TARA SI NEAMUL IN SIBERIA? HORIA SIMA A RAMAS LOIAL LUI HITLER PANA IN 1945,PANA LA SFARSITUL RAZBOIULUI,IAR 12000 DE SOLDATI SS AI WEHRMACHTULUI GERMAN,CARE ERAU ROMANI DIN GUVERNUL DE LA VIENNA,S-AU PREDAT AMERICANILOR.
Anonymous said…
MARE PACAT CA TATAL DUMNEAVOASTRA A FOST CAPTURAT DE JIDANI SI RUSI SI DUS PRISONIER IN SIBERIA.CA DACA NU-L CAPTURAU,VA GARANTEZ CA EL CA ANTICOMUNIST ADEVARAT SE ALATURA GUVERNULUI DE LA VIENA CONDUS DE ANTONESCIENI,CUZISTI SI LEGIONARI,VISARION PUIU,PAPANACE,HORIA SIMA,SI TOTI LEGIONARII,CARE DUPA 23 AUGUST 1944 AU FORMAT UN GUVERN IN EXIL,LA HITLER ACASA.
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le anonim,ar fi bine sa nu te bagi si sa-l aperi atat de mult pe Horia Sima, ca te faci de ras cu astfel de “erou” legionar. Asa cum ai spus Guvernul de la Viena era compus din antonscieni,cuzisti si legionari, in care si-a bagat coada si Horia Sima.Insusi Maresalul Ion Antonescu a trimis in strainatate prin oameni ca Iosif Constantin Dragan si altii, sume uriase de bani sa alcatuiasca o rezistenta in exil in cazul ca Romania cade prada judeo-bolsevicilor sovietici si aliatilor lor. Guvernul de la Viena a fost ceva simbolic, ca daca ar fi trecut la fapte fii sigur ca toti cei care au alcatuit acel guver contra aliatilor anglo-americano-sovietici ar fi fost judecati de tribunalul de la Nuremberg.Nu tatal meu a fost luat prizonier de razboi de catre judeo-bolsevici si dus in gulagul sovietic, ci fratele tatalui meu, Ion Burlacu. Tatal meu Petru Burlacu, a fost grav rani in luptele de la Cotul Donului, la Tatarca, langa Odesa si fiind un tanar legionar voluntar, a fost imediat transportat cu un avion militar, impreuna cu doi colonei raniti, la spitalul militar din Bucuresti. Unchiul meu, Ionica, a stat 9 ani prizonier de razboi in extremul orient sovietic, iar cand a revenit in Romania cu un tren plin cu prizonieri, in gara de la Ungheni, in care au fost preluati de catre autoritatile Romaniei comuniste,toti cei care figurau pe lista ca legionari, au fost urcati in dubele negre ale securitatii si dusi direct in inchisorie comuniste, iar restul au fost lasati sa plece la vetrele si mamele lor. In Spania, Horia Sima a scris printre altele o carte intitulata “Tehnica de lupta contra comunismului”. Iata cine ajunse sa ne dea lectii cum trebuie luptat contra comunismului, unul care n’a luat si n’a dat nici o palma comunismului, din contra a colaborat cu el pana la moarte.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928