Mongolii au castigat in instanta un INTREG sat din judetul ARAD

 Dosarul -Cazului Nadas il gasiti atasat la acest link

Locuitorii unui sat din Arad sunt disperaţi, după ce o familie a câştigat în instanţă 8.700 de hectare de păduri şi terenuri, adică întreaga suprafaţă a satului lor, Nadăş.
  • SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA! O familie a câştigat în instanţă întreaga suprafaţă a unui sat. Proprietarii vor să evacueze localnici
Totul a pornit de la faptul că, sătenii, în urmă cu şase ani de zile au primit vestea că locurile în care trăiesc nu le mai aparţin. Moştenitorii unei familii din grofi din zonă au  revendicat terenurile iar acum, după ani întregi de scandaluri şi procese, familia din Arad a reuşit să obţină în instanţă practic întreaga zonă.Reprezentanţi ai familiei care a obţinut o sentinţă definitivă şi irevocabilă la Tribunalul Arad, prin care primeşte aproximativ 8.700 de hectare de terenuri în jurul localităţii Nadăş, s-au prezentat, miercuri, cu un executor judecătoresc pe unul dintre terenurile care i-ar reveni şi pe care există o gospodărie.

Peste 30 de localnici s-au adunat pentru susţinerea celor care locuiesc în această gospodărie, afirmând că beneficiarii sentinţei au obţinut practic toate terenurile şi pădurile din zona satului.

Tot miercuri, beneficiarii sentinţei au mers cu un buldozer pe o păşune unde există un adăpost, intenţionând evacuarea zonei.

În ambele situaţii, jandarmii şi poliţiştii au intervenit pentru a fi evitate conflictele între părţi, astfel că nu s-au semnalat incidente.

Petrică Horga, viceprimarul comunei Tauţ, de care aparţine satul Nadăş, a declarat că sentinţa de restituire în natură a 8.700 de hectare de terenuri datează din 2007, iar în ultimul an beneficiarii acesteia au început să o pună în aplicare, identificând terenurile şi intrând astfel în conflict cu localnicii.

Satul Nadăş are aproximativ 1.200 de locuitori şi aparţine de comuna Tauţ, care are o suprafaţă totală de 20.600 de hectare, integrând localităţile Tauţ, Minişel, Minişu de Sus şi Nadăş, cu un total de 2.200 de locuitori.


Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
Sentinta judecatoreasca data de o Judecatorie din Judetul Arad in Dosarul-C azul Nadas, trebuie considerata nula si neavenita, iar judecatorii, procurorii si toti membrii care au facut parte din acea instanta de judecata, trebuie dati afara din serviciu si pedepsiti, pentru nesocotirea Romania, ca Stat de Drept. Cum si-au permis acei judecatori si procurori din judetul Arad, sa recunoasca niste acte de proprietate asupra suprafetiei de 8700 de hectare de paduri si terenuri agricole, obtinute de o famile de unguri, in mod frudulos si pe nedrept din timpul cruntei ocupatiei austro-hungara ? Asta este nu numai o nedreptate, insulta si o crima fata de romanii din satul Nadas, dar este o insulta si o crima oribila impotriva inaintasilor nostrii ca dacii: Horia, Closca si Crisan , care s-au rasculat impotriva abuzurilor, asupririi si exploatarii sangeraoase a bastinasilor romani de catre grofii austro-hungari. Mai mult, acea sentinta nedreapta, este o dovada clara ca locuitorii satului Nadas si ceilalti locuitori din Transilvania, se afla inca sub ocupatia straina a Hungariei. O mare dovada in aceasta privinta este faptul ca hungurii sunt prezenti in toate guvernele Romaniei din 1945 incoace,apoi fac parte din administratile statale, in judete, orase si sate,precum si in Senatul si Parlamentul Romaniei, cu partide proprii, ceea ce inseama, ca ei formeaza stat in stat in Romania. In Statele Unite, cred ca traiesc mai multi maghiari decat in Romania, dar daca ar indrazni aici , cum indraznesc in Romania, sa-si faca partide proprii ca:Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania,Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Partidul Maghiar al lui Laszlo Tokes,Partidul Civic Maghiar si altele, ar fi imediat diferiti justitei pentru incalcarea Constitutiei si legile statului American, si ar fi imediat expulzati in Altai, de unde acesti mongolo-huno-maghiarii isi trag originea. Prin urmare in Altai, au drepturi asupra pamanturilor, nu in Romania, tara mosilor si stramosilor nostrii geto-daci. Sper ca satanii romani, din satul Nadas, judetul Arad sa nu se lase intimidati de complicii regimului de trista amintire al ocupatiei austro-hungara, ci sa faca recurs la instantele judecatoresti superioare, iar daca nici atunci nu li se face dreptate, trebuie schimbata Constitutia si legile tarii noastre si puse o noua Constitutie cu legi care apara intersele romanilor, nu a navalitorilor ori imigrantilor straini. “Nevoia schimba legea” se spune intr-o vorba inteleapta,iar statul de drept al Romaniei, trebuie sa fie un stat de drept pentru romani, nu pentru escrocii, asupritorii si exploatatorii sangerosi straini.
Dr.Constantin Burlacu,presedinte al Ligii Apararii Nationale
New York City,28 Decembrie 2012

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928