Catre Valentin Manoliu.Citeste ... si ia bine aminte !

D-le Valentin Manoliu, ceva nu-i in regula cu dvs. daca intr-un mesaj promiteti ca-mi trimiteti intr-o saptamana pe DVD, toate filmele pe care le-ati facut pentru mine, iar in altul imi spuneti ca nu-mi trimiteti nici un film. Nu eu v-am pus sa scrieti mizerile acelea contra mea, ci dvs. ati facut-o din propria initiativa ori din obligatiile pe care le aveti fata de cei cu care sunteti in legatura, contra mea.Pana nu mi-ati sters filmele mele pentru care ati incasat de la mine 1800 de dolari, n’am avut nimic cu dvs. dar nu mai cu seama cu familia dvs. Iar daca nu-mi spuneati recent, habar n’aveam ca aveti sotie, copii si poate nepoti si din modestie nu v-am intrebat niciodata acest lucru, pentru ca eu nu ma amestec in treburile familiare ale nimanui.
Eu intodeauna v-am respectat ca om si v-am vorbit frumos, insa dvs. fata de mine ati folosit un limbaj vulgar, obscur si murdar. Spre exempu, ati scris negru pe alb ca:  “sug pula”,”vad pe dracul”,”javra ordinara si infecta”,”esti la supt PULA”, “idiot ce esti”, fraiere de doi lei”,”sa-mi sugi pula de cacat imprastiat”, “rahat ordinar”, “boratura porceasca”,”te fute toti in gura”,” pui botul ca porcul”, “mintea dumnitale dementa”, “om dement”, “dement nenorocit”,”un idiot si un kakat imputit”, “”prostul dracului”, “rahat imprasitat”, “cacat ordinar”, “boratura ordinara”, “cocalar ordinar”,”ultima boratura a planetei”,”puti a cacat”, “scursura ordinara”,”caracter de moldovean prost si imputit”, “curva moldoveanca proasta” si multe altele cuvinte din limbajul dvs. josnic si tiganesc.
Si acum l-a drept vorbind, daca ati stiut ca Prof.Ion Coja este o asa mare “somitate” nationala, iar eu nu ma pot “compara” cu el, si ca “nu poti sa-i stergi nici praful de pe sandale cu limba”,de ce ati postat pe Youtube filmul pe care mi l-ati facut contra lui ? Pentru bani, ori pentru ca n’aveti caracter si discernamant?! Eu n’am nimic de impartit cu D-l Coja, nume care vine din limba slavona si inseamna Piele, dar m-a deranjat faptul ca vrea sa transforme Romania in gradina Maicii Domnului, adica in gradina jidanilor, iar atunci cand, a fost senator a propus sa aduca in Romania, 400 de mii de jidani din Israel in schimbul a nu stiu ce targuiala a lui  cu jidanii, si tare am teama, daca prin absurd ar ajunge presedinte al Romaniei din partea PRM-lui, va aduce nu patru sute de mii de jidani in Romania, ci patru  milioane. Din aceste motive bine intemeiate mare baza nu pun in el, cu toate ca-i critica si ataca pe unii jidani, ci i-au toate masurile de precautie, vorba proverbului “Cine s-a fript cu ciorba, sufla si in iaurt”.
Cat despre academicianul Dinu C.Giurescu, nu stiu ce “valoare” nationala are, daca o fost o viata intreaga comunist, fapt pe care nu-l neaga, ci a spus aceasta respicat  la Tv sa-l auda toti romanii din America.In legatura cu fostul rege Mihai ati spus: “...nu stiti ce faceti, acum regele Mihai e un jidan spurcat si un criminal, iar in urmatorul mesaj e un baiat bun si imi spuneti mie sa scriu ca regele Mihai nu e criminal si e baiat bun, dar o faceti si in mod public si alte chestii, de tot rasul.” N’am spus nici unde si nici cand ca fostul rege Mihai este baiat bun si nici nu v-am cerut niciodata, dar niciodata sa scrieti ca nu-i criminal, ci baiat bun. Aceasta este o nascocire bizara si o halucinatie a dvs. fara nici o justificare,pe care nu o crede in ruptul capului nimeni de pe aceasta planeta, nu numai din Romania. Eu am aratat clar ca Buna Ziua ca ex-regele Mihai este un tradator si vanzator de Neam si Tara, care ne-a adus tirania comunista la putere, cu ajutorul tatucului sau Stalin si care a fost regele comunistilor timp de trei ani si jumantate, a jefuit patrimoniul national, asa ca nu mai umblati cu minciuni trunchiate, ca nu-i frumos. Nu degeaba ziceti ca unul dintre parintii dvs. este din Ploiesti, ca o suciti ca la Ploiesti.
Eu nu v-am atacat niciodata,dar  avand in vedere ca lumea si-a dat seama de pe YouTube ca colaboram, n’am vrut sa-i dau nimanui apa la moara, si sa spuna ca, va las sa postati anumite lucruri care nu stau in picioare, ci sunt doar simple speculatii, inchipuiri bizare si exagerari. Cred ca va mai amintiti cum v-am rugat inca de acum un an, sa va documentati si informati mai bine si sa scrieti la obiect si cu fapte, nu cu stiri culese dupa ureche, si nu cred ca-i cazul sa vi le mai repet.Faptul ca, v-a deranjat si v-ati suparat pe mine ca v-am vrut binele, este problema dvs. nu a mea. Eu unul am ramas si voi ramane cu fruntea sus, iar daca intr-o buna zi voi cadea, fiti sigur ca voi cadea la datorie, cu fata la dusman.

Dar hai sa revin la ale noastre si doresc sa scot in evidenta ce mi-ati spus, citez: “Observ ca de ceva timp ma atacati pe mine si familia mea, fara sa am vreo vina.” Nu rezulta niciunde ca v-am atacat vreodata pe dvs. si familia dvs. Din contra dvs. m-ati defaimat, injurat si amenintat, atat pe mine cat si familia mea. Spre exemplu ati spus, citez: “ma pis de la Bucuresti pe tine si familia ta, rahat ordinar”,”fututi mortii mati”, “sa ma pis pe mata”, “pisamas pe familia ta”,” la BLOGUL facut de Puscasu o sa va postez fotografiile la toata familia dumneavoastra, sa va cunoasca toata planeta”, “va postez si cate o fotografie a familiei dumneavoastre sa va stie lumea ce fel de oameni sunteti”,” o sa postez si fotografia dumneavoastra si a sotiei dumneavoastre si a unui membru din familie”, “am colegi in America si te prinde si te pune sa sugi pula la cani de pe strada” si multe alte bazaconii. Nu-i asta adevarat ? Atunci de ce mai umblati prostind lumea ?!
D-le Manoliu, eu nu m-am legat niciodata de familia dvs, de sotia dvs. de mama dvs. ca nu-i felul meu de a fi, si nu ele mi-au sters filmele pentru care m-ati incasat cu 1800 de dolari, care inseamna circa trei salarii in Romania, iar pentru unii pensia pe jumatate de an sau chiar pe un an,ci dvs. ca un badaran si nesimtit, v-ati legat aiurea’n tramvai nu numai de mine, dar de familia mea, de sotia si mama mea. Am discutat cu familia mea, cu sotia, copiii, mama, surorile si rudele mele apropiate tot ce ati scris contra mea si a lor, fara sa va cunoasca si facut vreun  rau si sunt foarte nemultumit de atitudinea dvs. iesita din comun. I-am povestit familei mele ce s-a intamplat intre mine si dvs. pentru ca noi suntem o familie foarte unita si cand apar dificultati de geniul acesta este bine sa ne punem in garda, iar daca n’am fi fost uniti, ci am fi acceptat sa fim dezbinati si delasatori, nu ajungeam niciodata in lumea libera, ci putrezeam de mult in pamant ca multe alte familii de nationalisti si anti-comunisti romani. Deci dvs.ma  insultati, jigniti si amenintati, atat pe mine cat si familia mea,pe sotia si mama mea, si tot dvs. sunteti cu gura mare ? “Va rog sa-mi comunicati, daca incetati si mai doriti sa va trimit aceste filme in America pe un DVD, cu toate ca nu am nici o obligatie in acest sens, nu asa ne-am inteles, s-au doriti altceva?Nu incetati, din Romania ma pis pe tine si pe toata familia ta de boratura ordinara.”, mi-ati spus. Deci dvs. continuati sa va balaciti in mocirla care ati creat-o si sa aruncati cu zoi, cu laturi si cu noroi in mine si familia mea, si tot dvs. imi cereti mie sa incetez ? Asta-i ca’n povestea cu hotul care striga, prindeti hotul !
 Daca refuzati sa-mi trimteti filmele ori banii inapoi, nu-mi ramane decat sa ma adresez institutiilor juridice in drept si nu mai insistati sa va sterg mizeria dvs. de pe blog, ca eu nu ling unde scuip. Daca intr-o saptamana imi trimiteti filmele ori banii, ca s-o dregeti rapid intr-un fel, puteti sa-mi trimiteti un mesaj, in care sa-mi explicati detailat daca dvs. la manie, ori altcineva anume v-a constrans sa-mi stergeti filmele si sa va intoarceti cu 180 de grade impotriva mea, si atunci lumea va intelege despre ce-i vorba si vorba proverbului “Adevarul recunoscut este pe jumatate iertat”. Prin urmare sa va iasa din cap prostia ca va “atac”, pentru ca ” nu fac ce doresti dumneata si nu ma poti controla”,pentru ca eu merg pe principiul vorba proverbului “Fiecare cum isi asterne asa doarme” si n’am obligat si controlat pe nimeni niciodata.
Eu n-am negat niciodata ca n'am rude crestine, ori ca unii membrii ai Ligii mele, nu sunt crestini. Din contra, am aratat faptul ca din cauza ca eu sunt pagan cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci din care-mi trag originea, cumnatul meu Gigi Busaga, fost preot ortodox a fost batut mar la securitate din care cauza peste cativa ani i s-a tras moartea.A fost torturat crancen sub motivul  ca eu m-am lepadat de religia jidaneasca crestina si m-am renascut pagan, de parca el putea sa aiba vreo influienta asupra mea in America, unde religia este separata de stat. Eu puteam foarte simplu sa ma divortez de sora lui, iar el din cauza acestor securisto-crestino-comunisti s-a ales cu o bataie asemenea cu moartea in numele lui Isus Cristos. Acesti teroristi si criminali, i-a subrezit sanatatea si s-a dus de tanar si nevinovat pe lumea cealalta.Astia sunt securisto-comunisto-crestinii, niste teroristi si criminali, care servesc pe diavolul si satana nu pe Dumne-ZEU cel drept si adevarat.
Adevarul este ca, eu n'am fortat si nu fortez pe nimeni sa fie pagan, sa creada in Cultul Soarelui, in cosmologie si divinitate, cum au fortat judeo-crestinii poporul roman sa se crestineze, taindu-i limba, inecandu-l in apa, biciunidu-l ca pe animale s.a.m.d.Nu credeti, nu mai departe, dar cititi cele doua volume Basarabia si Bucovina scrise de istoricul, patriotul si nationalistul moldovean Ion Nistor si de catre alti istorici si o sa va convingeti singur, fara sa va lamuresc eu. Si sa stiti si dvs. de la mine ca pagan inseamna satean, un om foarte credincios Domnului ZEU, adica lui Dumne-ZEU, in cazul romanilor urmasi ai geto-dacilor, credinciosi lui ZAMOLXIS si Oastei Zeilor lui Zamolxis, nu ce aiuriti dvs. si altii ca inseamna ceva rau, ca romanii sa ajunga sa fuga de tot ce-i al lor sacru, pana si de umbra lor.Recent, papa de la Roma a recunoscut public ca, Isus Cristos, nu s-a nascut la 24 Decembrie, ci aceasta este de fapt o sarbatoare pagana, a Cultului Soarelui, asa ca sarbatori fericite, iar Fiii Luminii sa va destepte, cel putin in ultimul ceas, pentru a ajunge in imparatia lui Dumne-ZEU, nu in sclavia Imperiului Diabolic Jidanesc, a dumnezeilor abrahamitici, rude bune cu islamicii.
Sa stiti si dvs. ca oamenii in trecut credeau in culte, de unde vine denumirea de cultura,deci toata cultura omenirii are la baza cultul pagan, nu falsa religie judeo-crestina a dumnezeilor abrahamitici. Dar se pare ca in zadar va spun toate acestea pentru a va deschide ochii ca aveti creierii prea spalati ca sa puteti gandi corect si sa va indreptati si sa mergeti pe calea cea buna si dreapta. Nu eu am inceput acest meci, ci dumneata, deoarece eu v-am spus ca refuz sa mai colaborez cu dumneavoastra de multe ori”,mi-ati spus. Foare bine, ca ati fost sincer si mi-ati spus ca refuzati sa mai colaborati cu mine si pentru aceasta nu-i nici o suparare si nici o paguba. V-am spus si repet, alaturi de mine si in organizatia noastra intra cine vrea si ramane numai cine poate, iar atunci cand, cineva imi inchide usa,Dumne-ZEU imi deschide fereastra, asa ca eu merg inainte pe drumul biruintei si asta va deranjeaza cel mai mult pe dvs. si pe multi altii. Iar daca oficialitatiile americane, Departamntul de Stat, FBI, etc, au dat curs solicitarilor mele si au contribuit la doborarea calailor comunisti Ceausescu si Voronin, nu inseamna nici pe departe ca aceste institutii americane imi sunt subordonate, ori ca eu ma dau mare si ca “amenintati pe toata lumea, ca sunteti cel mai tare pe aceasta planeta”,cum ati spus.
Eu sunt un nationalist, patriot, luptator pentru libertate, dreptate si adevar si asa vreau sa mor, fara sa ma compromit cu ceva si patez demnitatea si onoarea.Si sa stiti si dvs. ca autoritatiile americane, inclusiv FBI-ul, nu procedeaza ca Securitatea ori SRI-ul, adica daca cineva din invidie personala, gelozie si egism, paraste pe cineva, gata acestea incalca legile si Constitutia americana si de dragul acestui turnatori il aresteaza pe cel parat, ii pune catusele la maini si-l arunca in puscrie, ori il trimite in lagarele din Africa ori de pe planeta Martie unde mi-ati spus ca o sa ajung. Au luat putin democrato-socialistii un avant prostesc, dar aici sunt milioane si milioane de oameni de dreapta, care apara Constitutia americane, drepturile omului si dreptul liber la exprimare.
Asadar, sunteti liber sa scrieti dvs. ce vreti la Ambasada Americana, lui Obama cu care v-ati laudat ca colaboreaza cu dvs.,ori republicanilor si conservativilor, ori FBI-lui, ca mie prea putin imi pasa.Dimpotriva, va deconspirati in fata acestora care este adevarata dvs. fata si le intariti increderea in mine. In legatura cu legionarii, eu n’am nimic impotriva legionarilor codrenisti cu care sunt in bune relatii, inclusiv cu nepotul Capitanului, Nicanor Florea Codreanu, iar tatal meu Petru Burlacu, a fost inmormantat cu onoruri legionare la Botosani de catre legionarii codrenisti. Eu am ce am cu legionarii simisti, care au fost agentii camarilei regale, au uneltit impotriva lui Corneliu Zelea Codreanu si a Maresalului Ion Antonescu sa le ia locul, au fost groparii Garzii de Fier si ai tineretului nationalist legionar, au colaborat in secret cu conspiratia sionisto-comunista internationala si continua sa fie informatorii agenturii straine si ai camarilei regale. Multi dintre adeptii sectei simiste isi dau seama ca au luat plasa si s-au intors contra legionarilor simisti, cum au fost Dr.Alexander Ronnette, Pr.Stefan Palaghita, Prof.Dumitru Gazdaru, Dr.Alexandru Suga si multi altii. Iar tinerii cu vederi nationaliste si legionare din Noua Dreapta de la Botosani, ingrijesc si pun flori pe mormantul tatalui meu, un fost darz si neinfricat legionar, nu ca unii care pretind ca sunt mari legionari, dar in realitate sunt niste haidamaci, hahalere si bestii ordinare.
In concluzie nu sunt responsabil pentru infamiile si gogomanile pe care le debitati contra mea, ori pentru vicleniile, ipocrizia si acuzatiile iresponsabile pe care mi le aduceti,pline de doze de ironie si dispret, ci va cer pe buna dreptate sa-mi trimiteti filmele ori banii inapoi. In cazul ca va conformati, e bine, si nu va voi mai mentiona de la acea data nici unde numele,asa cum mi-ati cerut, iar in sens contrar aveti de a face cu mine,un om, care nu uita si nu ierta pe nimeni. Mi-ati vorbit ceva despre al 12-lea ceas, si ar fi cazul sa faceti dovada cel putin in acel al 12-lea ceas, ca sunteti om, nu o carpa’n fund. Si nu va mai luati dupa gurile rele ca eu asi avea numai dusmani in Romania, si ca mi-ar place sa ma cert cu toata lumea, ca nu-i adevarat. Pe langa unii dusmani, am si foarte multi prieteni si simpatizanti in tara, iar ce am facut eu pentru rasa, natia si tara noastra, putini au avut curajul s-o faca, chiar daca vreti sau nu sa recunoasteti acest mare adevar. Apoi eu nu sunt mason sa umblu cu secrete fata de Neam si Tara, ori fata de semenii mei, si nici nu fac parte din conspiratia sionisto-comunisto-crestino-monarhista, ca sa pastrez secreta corespondenta cu cineva.N’am fugit si nu fug de justitie, n-am nimic de ascuns, iar cand spun ceva sunt stapan pe ce spun si fac, iar dvs. trebuia sa va dati seama de acest lucru din filmele pe care mi le-ati facut, nu sa intrati in conflict cu mine, ca nu pastrez secreta corespondenta noastra, ori cu o alta persoana, ori sa nu stie Vlad Puscasu, ori Fata din Dacia, ori altcineva ca colaboram, si ca mi-ati facut filmele, ca se intelege la mintea cocosului ca filmele mele au fost facute si postate pe YouTube de catre Valentin Manoliu, nu de catre papa Pius. E clar D-le Manoliu ? Mai aveti ceva de comentat impotriva mea ?!
Pentru Dumne-ZEU, Neam si Tara !
Dr.Constantin Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928