Scrisoare Deschisa adresata lui Victor Ponta

Romania - Express Mail Int’l
Label 1 #: EI509822807US
Customs Form #: LC759539015US

Your Item's StatusYour item has arrived at the delivering post office in ROMANIA at 9:47 am on June 05, 2012.

SCRISOARE DESCHISA
New York , 29 Mai 2012


D-lui Victor Viorel Ponta
Prim Ministru al Guvernului Romaniei
Palatul Victoria
Piata Victoriei Nr.1, Sect.1
Bucuresti,010023, Romania
Tel: +40-21-313 34 00, 319 15 64
Fax: +40-21-313 98 46
 

Stimate Domnule Victor Viorel Ponta,
Din cate sunt informat ati tinut cu tot dinadinsu sa ajungeti in fruntea Guvernului Romaniei, fapt ce l-ati indeplinit  cu ajutorul pretinsului dvs.adversar politic, Traian Basescu, presedintele Romaniei. Acum ramane de vazut daca ati dorit atat de mult acest lucru pentru a imbunatati situatia economica si nivelul de trai al populatiei,ori a fost o simpla ambitie personala de a ajunge la putere si roade din ciolan, cum se spune in termeni populari.
Pana in prezent, n’am observat ca ati facut vreo schimbare radicala in binele tarii, dimpotriva ati dat dovada de o supunere totala fata de Uniunea Europeana, Fondul Monetar International si alte institutii international ale sistemului globalist sionist, care au ruinat economia nationala, au inglobat Romania in zeci de miliarde de euro si dolari datorii si le-au facut romanilor viata cat mai amara.
Din alta ordine de idei, am aflat ca va considerati un  fel de “Micul Titulescu”. Foarte bine! Dar ce calitati deosebite aveti dvs. ca sa va comparati cu diplomatul roman,Nicolae Titulescu, fostul Ministru de Externe al Romaniei si fidel al Garzii de Fier ? In primul rand, numele familiei dvs. de Ponta, nici nu-i de origina geto-dacica, ci italiana, ori de alta etnie straina. Apoi dvs. nu aveti infatisare de urmas al geto-dacilor, cum au romanii get-beget,ci aveti o infatisare cu totul aparte fata de romani, o infatisare tuciurie tiganeasca. De aceia daca nu-i nici un secret, puteti dvs. sa-mi vorbiti putin despre radacina originei familei dvs., ca sa stiu si eu si poporul roman cine sunteti ? Din cate am observat, dupa 1990 incoace, cum apare un prim ministru al Romaniei, de origine romana ca: Radu Vasile,Emil Boc si altii,sunt imediat inlaturati ca “incapabili” sa conduca Romania, in schimb cand apare un  prim ministru  al Romaniei, din randurile minoritatilor straine ca: jidanul Petre Roman, tiganul Adrian Nastase si altii, sunt laudati de toata presa sionisto-comunisto-masonica din Romania si strainatate si sunt considerati cei mai “destepti” din lume, desi in realitate au facut cel mai mare rau rasei,natiei si tarii noastre. Nu credeti ca ar fi democratic, corect si logic  ca, Romania sa nu se mai lase condusa de regi straini ori de membrii minoritatilor straine, ci sa fie condusa in exclusivitate de majoritatea tarii, adica de romani urmasi ai geto-dacilor ? Dupa cum este prevazut in  principiile democratie originara, majoritatea are dreptul sa-si spuna cuvantul si sa-si aleaga conducatorii, nu minoritarii straini. De acord ori nu ?! Faptul ca in Romania totul este pe dos, pentru ca asa dicteaza Uniunea Europeana, veneticii si agentura straina, este o tragedie si o crima de neiertat.
In afara de redresarea economiei nationale si imbunatatirea nivelului de trai al Natiunei Romane, o importanta problema este urmatoarea si anume. Dupa cum este bine cunoscut, Statele Unite ale Americii, care este falimentara din punct de vedere economic si financiar, are baze militare in zeci de tari ale lumii, inclusiv in Romania. Vorba merge ca pentru apararea intereselor de securitate nationala americane, in schimb multi soldati americani din Romania,sunt prinsi  umbland cu gainarii si comitand acte anti-sociale.  Deci daca Statele Unite au dreptul sa aiba baze militare in alte tari, de ce n’ar avea si Romania ? De aceia, va rog D-le Victor Viorel Ponta,prim ministru al Romaniei, sa infiintati in Statele Unite doua baze militare romanesti, una pe coasta de est, iar alta pe coasta de vest, pentru a apara interesele comunitatii romanilor de aici, precum si interesele de securitate nationala ale Romaniei in aceasta parte a lumii. Ori considerati ca Romania n’are nici un interes national, iar romanii de pretutindeni trebuie lasati in voia soartei, fara nici o protectie din partea Romaniei ?! Asta este ceva ridicol si o mare stupiditate, a politicienilor romani ai aripei stangi internationaliste si ar fi cazul sa-si schimbe mentalitatea invechita, ca-i depasita de timp.
Astept raspuns,  iar daca aveti vreo neclaritate va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Cu stima,
Dr.Constantin Burlacu
Presedinte al Ligii Apararii Nationale
P.O.Box 292
Brooklyn, N.Y.,11237,SUA
Tel/Fax:  718-381-3804

Comments

manoliu said…
Nu aveti informatia si timpul e judecatorul

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928