Skip to main content

Scrisoare Deschisa adresata lui Traian Basescu

Romania - Express Mail Int’l
Label1 #: EI509822815US
CustomsForm #: LC759539032US
Your Item's StatusYour item has arrived at the delivering post office in ROMANIA at 10:51 am on June 05, 2012


SCRISOARE DESCHISA
New York, 28 Mai 2012

D-lui Traian Basescu
Presedinte al Romaniei
Palatul Cotroceni
Strada Geniului nr.1-3
Sectorul 5, Bucuresti ,Romania
Cod Postal 060116
Tel: +40-21-410.05.81
Fax;+40-21-410.38.58


Stimate Domnule Traian Basescu,

Dupa cum stiti, sunteti de cativa ani buni presedinte al Romaniei, si va rog sa-mi spuneti cu exactitatea ce anume ati facut bun in aceasta perioada de timp pentru rasa, natia si tara noastra ? Din cate sunt informat in aceast timp, atat economia nationala, cat si nivelul de trai al populatiei s-au inrautatit considerabil, iar datoriile externe ale Romaniei au ajuns la zeci de miliarde de euro si dolari. Va rog sa justificati in fata poporului roman, ce ati facut cu miliardele de euro si dolari, pe care i-ati primit de la Uniunea  Europeana, Fondul Monetar International, Banca Mondiala si alte banci internationale ale capitalului jidanesc ? Nu exista nici o dovada din care sa rezulte ca, cu acesti bani primiti din bancile straine ati construit ceva nou in Romania, ori ati modernizat industria care de fapt nu mai exista dupa 1990, ori ca romanii traiesc mai bine. Din contra, cu acesti bani au fost incurajate coruptia si frauda, care au  stimulat inflatia, somajul, saracia si mizeria. Toate aceste rele, dificituri si necazuri  s-au intamplat sub ochii dvs. si a cripto-comunisto-securistilor deghizati in capitalisti, care s-au perindat la putere dupa 1990 incoace, fapt pentru care sunteti direct raspunzatori.

Trecand cu vederea, peste ororile dictaturii comuniste de trista amintire, adevarul este ca, din 1990 incoace, Romania este condusa atat de dusmanii interni cat si de cei exterini, iar dvs. nu sunteti deloc strain de acest lucru. Dupa cum rezulta din dovezi si surse demne de incredere, va numarati printre infidelii Romaniei si aceasta ma face sa cred ca nu sunteti moldovean get-beget, asa cum s-a vehiculat, ci sunteti probabil vre-un ceangau de prin partiile Bacaului. Spun aceasta, avand in vedere ca, un moldovean adevarat, n’ar fi acceptat in ruptul capului sa vanda la preturi de nimic flota comerciala a Romaniei, ori sa faca cadau companilor straine aurul, argintul si alte metale pretioase de la Rosia Montana. In cazul Rosia Montana, nu sunteti decat un Bacilis,adica un tradator al bogatiilor nationale ale tarii noastre.  In anul 106 E.N., din cauza tradarii generalului geto-dac,Bacilis,imparatul roman Traian, a carui pronume il purtati, a jefuit de langa Sarmisegetuza,165 000 kg.de aur si 331 000 Kg. de argint, iar acum acest jaf al bogatiilor noastre nationale de la Rosia Montana, este repetat  cu aprobarea dvs.,deci de  un Traian presedinte,nu imparat.

Va cer in mod solemn sa opriti imediat exploatarea aurului, argintului si a altor metale pretioase de la Rosia Montana de catre asupritorii si exploatatorii straini cu care sunteti  in complicitate. De mii de ani, rasa si natia noastra a extras metalele feroase - bronzul, fierul, aurul etc.- cu proprile ei maini, fara sa apeleze la straini, iar daca credeti ca tara noastra n’are o tehnologie avansata sa extraga aceste metale, cum au stat acolo miliarde de ani, poate sa mai stea cateva mii ori milioane de ani, fara sa fie facute cadau globalistilor sionisti. Si lasati vrajeala ca prin aceasta exploatare de la Rosia Montana  dati de lucru romanilor, ca aceasta nu-i decat un pretext pentru a acoperi jefuirea bogatiilor nationale ale Romaniei. Daca chiar vreti sa extrageti aurul, argintul si alte metale pretioase de la Rosia Montana, aceasta trebuie facuta in exclusivitate numai de catre romani si intreprinderi  romanesti, iar profitul trebuie sa intre suta la suta in venitul national al Statului Roman, altfel aceasta nu-i decat o hotiei, escrocherie  si o crima ordinara. Sa fiu suncer n’am auzit de la nimeni, ca in perioada de cand sunteti presedinte al Romaniei sa fi cerut Romei, despagubire pentru jaful facut de imparatul Traian in Dacia, ori sa fi cerut Moscovei sa inapoieze tezaurul de aur si alte obiecte pretioase si de mare valoare depuse la Kremlin, in timpul primului razboi mondial, pentru salvarea lor. De ce ?  Chiar nu va intereseaza sa reparati nedreptatiile facute de-a lungul istoriei rasei, natiei si tarii noastre ?  Pai daca astfel sta situatia, ce fel de presedinte al Romaniei sunteti, unul de florile marului ?!

Recent,v-am vazut la reuniunea informativa a Consiliului European  de la Bruxelles, cot la cot cu Angela Merkel, patroana Uniunii Europene, iar la conferinta NATO de la Chicago, cu jandarmii lumii Barack Obama si Anders Fogh Rasmusser, care pun interesele Israelului si cercurilor elitei sioniste inaintea intereselor nationale ale tarilor lor. De aici se poate deduce ca ieri ati fost cu comunismul, astazi cu capitalismul, ieri cu Moscova, astazi cu Bruxellesul, deci cand cu crucea cand cu dracul si aceasta este o dovada ca sunteti lipsit de bun simt si un om fara discernamant si caracter national.

Dupa cum bine stiti sunt roman, nascut pe meleagurile si plaiurile insorite pe care s-a nascut Domnul Nostru (Our Lord) Mihai Eminescu si am luptat cu inversunare contra regimului dictaturii comuniste din Romania inca din frageda tinerete. In Statele Unite ale Americii am venit in anul 1980 din motive politice nationaliste si anti-comuniste, nu de dragul dolarilor americani, ori a muzicii rock-roll, ori a organizatiilor secrete judeo-masonice care bantuie pe aici, ci am venit pentru a continua lupta pentru libertate, dreptate si adevar, atat pentru tara adoptive, cat si pentru tara mea natala, Romania. Nu regret ca am venit aici, ca astfel continuandu-mi studiile, care mi-au fost interzise sub regimul dictaturii comuniste, sub motivul ca sunt fiu de chiabur si legionar,  am aflat ca, comunismul a fost un experiment al jidanilor capitalisti si a fost instaurat la Moscova de catre jidanul homosexual Lenin in 1917, cu ajutorul dolarilor americani din bancile jidanesti din New York. Asadar, falsa poveste ca “Vin Americanii” , a fost scormonita chiar de catre propaganda comunista, pentru ca comunistii care colaborau strans cu americanii erau informati bine ca americanii, n’au nici un interes sa strice stransele relatii cu tovarasii lor comunisti si sa elibereze Romania de sub dictatura sionisto-comunista. In  ce priveste NATO, care a fost infiintat cu scopul de a lupta contra URSS-lui si tarilor comuniste  din Pactul de la Varsovia, adevarul este ca n’a fost in stare sa traga un singur cartus asupra Cortinei de Fier comunista, in schimb astazi fiind la cheremul globalismului sionist se da mare scula in cruciadele judeo-masono-crestine contra tarilor islamice, pentru a le jefui petrolul, atat de valoros si cautat astazi.

Vad ca, va considerati un mare politician “democrat” si mare “patriot” roman, dar exista vreo dovada ca ati cerut Ucrainei retrocedarea nordului Moldovei, tinutului Herta,sudului Moldovei si Insula Serpilor ocupate ilegal in cel de-al doilea razboi mondial de catre fostul URSS, ori ati cerut Bulgariei retrocedarea tinutului romanesc Cadrilater ? Daca pana in prezent n’ati facut acest lucru si n’ati cerut ONU-lui, Uniunii Europene si altor foruri internationale sa recunoasca si respecte granitele Romaniei de la Nistru pana la Tisa, ce rost are sa va mai considerati seful Statului Roman  si sa va dati drept presedintele romanilor de pretutindeni ?  In cazul Republicii Moldova, un stat artificial creat de rusofoni, haholi si cripto-judeo-bolsevico-comunistii de la Chisinau,  in loc sa mutati in mai putin de 24 de ore, granita Romaniei de pe raul Prut pe raul Nistru, ii lasati pe agentii Rusiei si Ucrainei sa-si bata joc de fratii nostrii moldoveni dintre Prut si Nistru. Moldova a fost dezmembrata si impartita in trei, de catre indivizi egoisti, afurisiti  si haini la suflet si la gand, pentru ca acolo a fost leaganul culturii si nationalismului romanesc, iar cei care sunt impotriva retrocedarii teritoriilor noastre ocupate ilegal de tari straine, nu merita sa manance o paine romaneasca, ori sa respire aerul din tara noastra, ori sa vada ziua de maine.

 Pe mine nu ma intereseaza pretentiile absurde ale Rusei, Ucrainei, Statelor Unite, Chinei, Germaniei, Bulgariei, Ungariei, Israelului, Uniunii Europene  ori ale altor tari, ci ma interesaza ca Romania sa fie reintreginta in vechile ei graniti istorice, si nu numai atat, dar sa fie schimbata denumirea tarii din Romania in Dacia,care este o denumirea adevarata si  istorica de necontestat. Mai mult, avand in vedere ca Uniunea Europeana si NATO sunt controlate de criminalii economici si agresorii umanitatii, cer retragerea imediata a tarii noastre din Uniunea Europeana si NATO. Noi romanii, n’aveam nevoie de ifosele si  infumurarile germanilor. Am suferit doua razboaie mondiale din cauza Germaniei, asa ca, sa ne lase odata in pace, sa putem trai in legea noastra. De asemenea, n’avem nevoie de gulasul unguresc, ori de painea turceasca, ori cazaciocul rusesc, ori produsele de proasta calitate chinezesti, ori de satra tiganeasca, ori de democratia vestica a suprematiei elitei sioniste. Am indurat destul persecutiile si teroarea  sistemului diabolic sionisto-comunist si nu dorim sa induram acum  brutalitatea si torturile sistemului sionisto-capitalist ale imperiului sionisto-american. Statele Unite nu mai este de mult o tara a democratiei si libertatii, ci a preluat  rolul Uniunii Sovietice, iar de dragul Israelului si a suprematiei elitei sioniste au devenit jandarmul lumii.

 Eu am fost educat de parintii, bunicii si unchii mei, sa fiu un om drept si cinstit, si sa nu-si inchipuie cineva ca, daca n’am fost de acord cu abuzurile si torturile judeo-comunistilor voi fi de acord cu abuzurile si torturile judeo-capitalistilor, contra unor oameni inocenti,  care-si apara interesele tarii si famililor lor, precum si libertatea si drepturile lor umane. Nu sunt deloc patimas ori rasist, de aceia atunci cand, un roman greseste fata de semenii sai ori umanitate il mustrez  foarte aspru, iar daca un strain, fie el chiar jidan ori tigan, face bine umanitatii il apreciez si respect. Prin urmare tin prea mult la cinstea, onoarea si demnitatea mea de patriot nationalist, precum si  la viitorul vietii vesnice spirituale, ca sa ma compromit, pentru putinii ani care-i mai am de trait pe acest pamant. Si aceste ideii si teorii filozofice dupa care ma ghidez in viata, le recomand tuturor romanilor urmasi ai geto-dacilor.

Noi romanii, suntem un popor european cu o veche cultura si civilizatie si nu trebuie sa ne lasam ademeniti si coplesiti de inamicii nostrii, care de circa 2000 de ani, uneltesc sa ne stearga de pe fata pamantului pentru a deveni ei stapani  in tara noastra, tara parintilor, bunicilor si stramosilor nostrii, tara zeilor lui Zamolxis si tara Soarelui. De aceia, orice tradare a nazuintelor si aspiratiilor noastre nationale, ori a mostenirii traditiilor stramosesti, ori a bogatiilor noastre nationale trebuie pedepsita exemplar, asa cum a fost pedepsit calaul poporului roman, Nicolae Ceausescu. Asa ca, degeaba se tot uita el,  inainte de impuscare, mereu la ceas, in speranta ca doar-doar vine Mossadul ori CIA-ul sa-l salveze, ca drept rasplata pentru ca,  a acordat Israelului materialele necesare pentru fabricarea armelor nucleare de nimicire in mase, ori pentru rolul jucat in stabilirea relatiilor intre China comunista si imperalismul American, contra caruia se prefacea ca lupta. Nicolae Ceausescu a fost prevenit din timp de ce i se poate intampla, iar daca avea un gram de nationalism in el, nu numai ca putea sa fie si astazi in viata, dar putea salva Romania din punct de vedere economic, financiar, social, industrial, agricol, comercial si militar. Sfatuit gresit de slugoii lui, el a refuzat cu incapatinare  sa fie ceea ce de fapt trebuia sa fie, adica un ocrotitor al Romaniei si a cauzei nationale, si a preferat sa moara ca un prost cu internationala socialista pe buze, fapt pentru care colaboratorii lui au ras cu gura pana la urechi de ingamfarea si prostia sa.

Dar apropo de marea dragoste intre capitalistii americani si comunistii chinezi. Facand legaturi diplomatice si economice cu China comunista (o tara slab dezvoltata din punct de vedere economic) si mutandu-si companiile americane in China, unde mana de lucru era ieftina, iar profiturile avantajoase, China a inceput sa prospere considerabil  si sa devina chiar o supra putere mondiala economica si militara. In schimb Statele Unite din aceasta cauza este falimentara, putreda de datori externe, inclusiv Chinei si gata sa alunece intr-o mare prapastie economica. Astazi, numai vorba merge ca Statele Unite este un bastion al libertatii si dreptatii, in realitate Statele Unite nu produce nimic, decat razboaie de jaf si contropire, exact ce a facut  Imperiul Roman, cu sloganul lui “Divide et Impera”. Toate acestea dau de inteles ca chinezii sunt mult mai destepti decat gheseftarii jidani din Statele Unite, care conduc marile companii si bancile americane. Si nu-i drept, ca daunele economice si financiare americane, comise de aceasta mafie de sarlatani/speculanti/gheseftari sa fie platite din taxele poporului American. Deci dupa ce s-au bagat cu mainile in fecale pana la cot, mai indraznesc unii politicieni americani, care pun intresele Israelului inaintea intereselor Statelor Unite sa spuna, sa stam cu ochii pe China ? Pai cum mai poate Statele Unite sa stea cu ochii pe China cand se afla in buzunarul Chinei ?! Din cauza crizei economice, somajului, inflatiei si a inrautatirii nivelului de trai, in Statele Unite au loc zilnic manifestatii de protest a celor ce reprezinta 99% din populatia tarii, impotriva Wall Streetului si a altor banditi economici si financiari. Aceste manifestatii de protest ale populatiei nemultumita sunt inabusite in sange de catre politia Americana, din ordinal Noii Ordine Mondiale a globalismului sionist si aceasta este o compromitere si o distrugere totala a democratiei si libertatii americane, mult visata, dorita si aparata de fiintele umane care traiesc in aceasta tara. Soldatii americani care lupta in diferite razboaie la mii de kilometri de Statele Unite, nu se sacrifica acolo, pentru interesele Statelor Unite, ori a democratiei si libertatii, asa cum sunt indoctrinati,ci pentru interesele celor 1% din bogatasii din Statele Unite, ca sa devina tot mai bogati si aceasta nu-i numai opinia mea, ci a zecilor de milioane de cetateni americani. Trist, dar adevarat!

In Statele Unite, indiferent daca sunt la guvernare republicanii ori democratii, nu acestia au un cuvant de spus in aceasta tara, ci sistemul diabolic sionist, care a pus stapanire pe aceasta tara si din care fac parte fostii comunisti trotkisti de la Moscova, deveniti peste noapte mari neoconservativi in Washington,D.C. Si aceasta denota ca,  Statele Unite ale Americii este o prada a elitei sioniste globalista. Acest sistem sionist American, dupa ce se foloseste la maximul de oricine, il inlatura de la putere, il intemniteaza ori chiar asasineaza fara nici o crutare si remusare. Si  exemple sunt:  Ferdinad Marcos, Manuel Noriega, Saddam Hussein, Slobodan Milosevic, Hosni Mubarak, Osama bin Laden, Muammar al-Gadafi si altii. Ce a crezut Nicolae Ceausescu, ca daca a fost plimbat cu caleasca regala la Londra, ori a fost primit pe carpeta rosie la Casa Alba, anglo-americanii il vor lua in brate ? Nicivorba ! Din contra, dupa ce l-au sfatuit sa infometeze poporul roman pentru a-si plati datoriile externe si a acceptat sa fie pionul principal in ce priveste stabilirea relatiilor diplomatice si de prietenie  intre Statele Unite si China comunista, l-au lasat sa cada ca o baliga, iar drept recompensa a primit un glont in cap, dar nu de la nationalistii romani, pe care i-a vanat ca pe iepuri, ci de la cei pe care i-a crescut la sanul sau.  Dupa felul cum va lasati magulit de catre mafia teroristilor si criminalilor financiari internationali, tare am teama, ca calcati pe urmele lui Nicolae Ceausescu si veti avea aceiasi soarta cu toate serviciile aduse tarilor colonialiste si capitaliste occidentale. Si ex-regele Mihai de Cohenzollern, dupa ce a adus  inalte servicii URSS-lui si aliatilor ei anglo-americani in detrimentul Romaniei, a primit un picior in fund si timp de peste 40 de ani, a stat  ascuns ca un vulpoi in vizuina sa din Elvetia. In aceasta perioada lunga de timp, pe fostul rege Mihai,nu l-a interesat Romania si n’a condamnat persecutiile, crimele, genocidul si holocaustul rosu indurate de Natiunea Romana sub regimul dictaturii judeo-comuniste. Din contra, a cochetat cu serviciile secrete comuniste si se duce ca invitat de onoare la Moscova, pentru a participa la paradele militare sovietice de infrangerea Germaniei, Romaniei si a altor tari anti-comuniste. Un mai mare misel, ipocrit si imbecile, nici nu cred ca exista pe aceasta lumea, decat  ex-regele Mihai.

De asemenea, tin sa precizez ca, pe mine nu ma intereseaza faptul, ca Statele Unite lasandu-se pe mana gangsterilor de la Wall Street  au ajuns sa aiba un dificit de circa 150 de trilioane de dolari, ori ca Grecia, Spania, Italia si alte tari europene trec printr-o mare criza economica si financiara din cauza dictaturii Uniunii Europene. Pe mine ma intereseaza ca tara mea natala Romania sa nu fie implicata in aceste afaceri murdare internationale a Uniunii Europene, FMI si globalismului sionist, ci sa iasa din aceasta mocirla, pentru a fi libera si independenta, iar poporul roman sa poata trai o viata buna, decenta si fericita, in armonie si liniste. Prin urmare trebuie sa spunem NU,NU, NU dictaturii Uniunii Europene,  asa cum am avut curajul sa spunem  si Uniunii Sovietice,  o alta escrocherie pur jidaneasca, dar cu alta tichie. Tara noastra, n’a avut niciodata de-a lungul istoriei ei multimilenara, ambitii coloniale de cotropirea si subjugarea altor tari, cum au multe tari occidentale din Uniunea Europeana si NATO, asa ca n’are  nici un rost, ori motiv credibil sa stea alaturi de aceste tari compromise si sa-si faca din cauza lor dusmani nedoriti.

Din alte puncte de vedere, vad ca, pe fostul rege Mihai in loc sa-l arestati si diferiti justitei pentru inalta tradare si vanzare de Neam si Tara, pentru infaptuirea actului rusinei nationale de la 23 August 1944, pentru complicitatea directa in asasinarea Maresalului Ion Antonescu si a altor inalti demnitari romani, precum si pentru instaurarea regimului tiraniei judeo-bolsevico-comunista in Romania, a carui regea a fost timp de 3 ani si jumatate, il lasati sa se plimbe  in tara noastra ca Voda prin lobada. Cu scopul de a continua circul monarhiei in Romania, fiica sa Margareta, s-a casatorit cu un scamator de origine judeo-tiganeasca din Iasi si unelteste sa de o lovitura de stat in Romania pentru a pune mana pe putere, pe pamantul si resursele naturale ale patriei noastre, asa cum au procedat inaintasii ei. Numai ca, vorba lui George Cosbuc “Sa nu de-a DumneZEU cel sfant/ Sa vrem noi sange nu pamant”. Monarhia Hohenzolern, a facut prea mult rau rasei, natiei si tarii noastre ca sa mai fie acceptata de romanii cu scaun la cap.

Sunt informat ca, pastrati in Romania legile criminale ale mostenirii iudaice si codul penal civil si militar al  dictaturii comuniste, care condamna si pedepseste orice manifestare cu caracter nationalist de apararea rasei, natiei si tarii noastre. Conform acestor legi, daca Mihai Eminescu, Corneliu Zelea Codreanu si Maresalul Ion Antonescu, ar trai astazi in Romania, in mod sigur ar fi arestati, condamnati si asasinati a doua oara si aceasta este o CRIMA, CRIMA, CRIMA . De aceia, aceste legi, care contin o ura rasiala criminala impotriva romanilor trebuie abolite si declarate nule pentru totdeauna.

Parintele nationalismului romanesc, Domnul Nostru (Our Lord), Mihai Eminescu a spus “in tara asta totul trebuie dacizat” si eu nu inteleg ce mai asteptati dvs. si altii din conducerea Romaniei, de nu infaptuiti dorinta lui Eminescu si a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci ??? Chiar vreti sa va ajunga blestemul lui Eminescu in care se spune, citez: “Cine-a îndrăgit străinii. Mânca-i-ar inima câinii, Mânc-i-ar casa pustia. Åži neamul nemernicia!” ?! Ori vreti sa va ajunga blestemul lui Zamolxis si sa va bata puterea divina  ? Credeti ca daca va inchinati la dumnezeii abrahamitici, aveti vreo sansa de salvare in fata puterii divine  cosmologice ? Nicivorba ! Se stie bine ca cine-si neaga trecutul, n’are parte de viitor, ori cam de asa ceva are parte la ora actuala Romania. Denumirea de Romania data acum circa 150 de ani, este o falsitate grosolana  si a fost opera masoneriei, Bisericii romano-greco-catolice si a aromanilor. De aceia trebuie revenit  la Dacia, fara nici o sovaire si cracnire, chiar daca pe dvs. va cheama Traian ca pe cel care a cotropit candva 14% din teritoriul Daciei si ne-a jefuit ca un talhar de drumul mare tezaurele de aur si argint, precum si alte bogatii ale tarii noastre. Reintorcandu-ne la radacina nationala, la credinta sacra a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci, ne vom regasi identitatea nationala si vom fi nu numai ce am fost altadata, cand vanturam Europa, dar vom fi mai multi, mai uniti si puternici.

Astept raspuns, iar daca aveti vreo neclaritate va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,

Dr.Constantin Burlacu
Presedinte al Ligii Apararii Nationale
P.O.Box 292
Brooklyn, N.Y.,11237,SUA
Tel/Fax:  718-381-3804
Email: DACIALAN@AOL.COM

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928