EU NU STAU CU INFIDELITATEA SI TRADAREA LA MASA.

Subject:
EU NU STAU CU INFIDELITATEA SI TRADAREA LA MASA.
Date:
5/21/2012 8:27:34 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Buna Stefane,
Am aflat ca m-ai cautat la telefon si asta denota ca n’ai citit cu atentie ultimul meu mesaj, prin care ti-am spus clar ca, cu mine ti-ai mancat omenie din care cauza noi nu mai putem avea nici un fel de relatii de prietenie ori camaraderesti. Dupa cum bine stii, dorinta ta a fost sa te separi de mine, ca nu cumva sa fi acuzat de nationalism, fascism, extremism de dreapta, “anti-semitism” ori de anti-judeo-masono-crestinism si eu iti respect dorinta. Mai mult te-ai cuplat impotriva mea cu nemernicul ala de bozgor si ai aruncat cu noroi, cu laturi si cu zoi in mine si cauza nationalista pentru care lupt pe viata si pe moarte din fragida tinerete si nu-i frumos ca acum sa lingi unde ai scuipat.
Inteleg ca ti-ai incercat norocul, dar nu insista si fi obraznic ca fostul camarad Mircea Teban, ca cu mine nu tine figura. Tu ti-ai ales calea dorita, iar eu pe a mea si sa fiu sincer n’are nici un rost sa ma intorc din drumul meu si sa discut cu tine despre o cauza pierduta, asa ca nu ma intereseaza nici gazeta ta “Garda de Fier” si nici Web-ul “Lupu.US”. Adevarul este ca, dupa asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu, Miscarea Legionara si Garda de Fier, n’au mai fost ceea ce au fost pe timpul lui, ci au devenit un viespar al dusmanilor nationalismului, iar cel mai periculos dintre ei a fost Horia Sima. Astazi asa-zisele organizatii legionare sunt formate din tot felul de agenti ai Securitatii, SRI-lui, Mossadului, ADL etc., vorba lui Virgil Magureanu “voi infiinta atatea organizatii legionare, incat nu se va sti care este cea adevarata”. Avand in vedere care-i situatia la ora actuala cu Miscarea Legionara, doresc sa te incunostiintez ca, tin prea mult la demnitatea si onoarea mea de nationalist ca sa devin o papusa de teatru al Serviciilor Secrete sionisto-comuniste, ori al religie diabolice judeo-masono-crestine.
Domnul nostru (Our Lord) Mihai Eminescu a spus: “in tara asta totul trebuie dacizat”,si asta trebuia sa faca in primul rand Corneliu Zelea Codreanu, nu sa iudaizeze mai tarea poporul nostru cu mostenirea si traditiile jidanesti din Biblie. Vei spune poate ca Corneliu Zelea Codreanu era impotriva conspiratiei judeo-masono-comuniste si chiar a democratiei vestice. Da, asa a fost! Dar pe de o parte el pretindea ca lupta contra raului si pericolului ce-l reprezinta aceste fiinite biologice care se numesc jidani/iudei, israeliti, evrei,kazari,bolsevici ori cum dracul se mai numesc, ca sa nu le dai de capat,iar pe de alta parte inghenuchea, se ruga si saruta chipurile jidanilor expuse in bisericile crestine si aceasta a fost cea mai mare greseala a lui ca nationalist. El trebuia sa tina cont ca jidanul este tot jidan, indiferent daca crede in Judaism, crestinism ori este ateu, ori este de stanga (comunist,socialist, democrat etc), ori este de dreapta (nazist, fascist, legionar, sionist, conservativ,republican etc.), iar cine nu-si da seama de acest joc pe care-l fac jidanii pentru a sclaviza si domina lumea este bine sa se lase de politica si sa nu o mai faca pe-a “sfantul crestin”.
 
Cu bine,
 
Dr.Constantin Burlacu

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928