DOI AGENTI AI SATANEI: FIUL UNUI FOST “SABOS GOI” AL SINAGOGII SI SEFUL PRM-LUI.

de CONSTANTIN BURLACU
Recent, am primit la redactia publicatiilor Garda de Fier si The New Right, mai multe mesaje prin posta electronica. Unele dintre mesaje provin din partea unor oameni de buna credinta si cu bune intentii, altele sunt din partea unor iscoade sau mai bine zis agenti ai sinagogii satanei, care in speranta ca vor obtine informatii, pentru sionismul si socialismul international, s-au dat drept adepti ai cauzei noastre nationale, simpantizanti legionari ori ai cultului pagan al lui Zamolxis, sau dupa caz pro ori contra PRM-lui. Printre aceste iscoade al lui Judha, se numara si un sarsaila sclerozat, care s-a dat drept ba roman si-l cheama Alexandu Radulescu, ba spaniol cu numele de Fanny Sanchez, numai numele adevarat de la sinagoga nu vrea sa-l spuna.
Declinad sa-si spuna numele adevarat, de teama ca istoria se repeta, apoi cine stie ce mare comisar sovietic o fi fost, sub regimul tiraniei judeo-comuniste, el foloseste la adresa de E-mail, un nume anonim “lampadari”, adica "sabos goi", indivizi notorii care aprind si sting lumanari si lumina Sambata la Sinagoga, fapt pe care-l recunoaste cu mandrie.
Recurgand la tactica jidaneasca prevazuta in “Protocoalele” inteleptilor sionului, de a se lingusi pe langa cei care nu-i poate cumpara si corupe cu banii lui Judha, lampadarul mi-a trimis cateva E-mailuri, in care, la inceput mi-a apreciat si elogiat activitatea nationalista pusa in slujba Neamului si al Patriei. Pe parcurs insa, vazand ca nu ma las magulit, ademenit si periat, asa cum se lasa “Tribunul” si “Excelenta Sa” Corneliu Vadim Tudor, n’a mai avut rabdare sa-si joace cartea pana la capat, ca’n filmele politienesti, ci a explodat de nervi si si-a dat arama pe fata.
In mesajele pe care mi le-a trimis, el mi-a pus si cateva intrebari ca la Securitate, dar prinzandu-se de figura, ca in raspunsurile pe care i le-am dat, a fost folosit, ca cal de bataie, pentru a demasca conspiratia internationala jidaneasca contra Romaniei si a umanitatii, dintr-un individ, care vroia sa lase impresia ca-i intreg la minte, a devenit brusc anormal, o potaie turbata caruia ii curg balele si urla aiurea la stele. Astfel, cuprins de o ura diabolica sau mai bine spus “hate crimes”, cum spun americanii, acest baiat a unei pravalii de ace, nasturi, mosorele si ale maruntisuri, a dezlantuit un inversunat atac contra mea. In dorinta de a se razbuna pe mine, pentru ca spun adevarul si numai adevarul, lucru care ii deranjeaza foarte mult pe mincinosi, impostori si netrebnici. El a aprobat cu mari laude, metodele si procedeele teroriste si criminale folosite de regimurile opresiunei judeo-comuniste contra pacii si omenirii si mai cu seama contra mea si a altor nationalisti, care au avut curajul sa opuna rezistenta satanei judeo-comuniste.
In mintea bolnava, a acestui sobolan, se invarte ideia anularii prevederilor Primului Amendament al Constitutiei Americane, care da dreptul la libera exprimare a cuvantului, in locul caruia vrea sa introduca in Statele Unite, legi ale unui sistem totalitar, care sa bage in puscarie ori in spitale psihiatrice, dupa bunul plac, pe cei care nu-i iubesc pe jidani si nu accepta sa fie sclavii lor, adica goimi (animale) cum se spune in Biblie. Dar pentru asi atinge scopul in aceasta privinta, acest lampadar care vrea sa devina si gropar, ar trebui sa ucida in Statele Unite, peste 40 de milioane de americani, adepti neinfricati ai Constitutiei Americane, asa cum tatucul sau Stalin, a ucis in Rusia si tarile din Europa de Est, cazute prada Imperiului Diabolic Judeo-Comunist. Apoi ar trebui sa interzica si sa arda operele parintilor si ideologilor natiunii americane, ca: Washington,Lincoln, Jefferson, Hamilton, Ford si mai cu seama ale lui Benjamin Franklin care a spus: "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington , ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare , domnilor , vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare , ei au adus atingere integritatii morale a natiunii , au distrus reteaua comerciala , s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea , au incercat sa elimine crestinismul , iar atunci cind au intimpinat rezistenta , au purces la strangularea financiara a respectivei tari… Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra , evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici , incit vor domina si vor devora intrega tara , iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele , si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.” El vrea ca SOLUTIA FINALA sa fie aplicata numai de catre Israel contra palestinenilor si arabilor, in teritoriile ocupate ilegal de catre Israel, nu si de catre noi romanii, impotriva jidanilor si tiganilor, care sug sangele poporului roman si vor sa ne desfiinteze ca Neam si ca Tara.
In mesajul pe care mi l-a trimis la 20 Martie 2002,ora 8:06 AM, printre alte aberatii, a spus :”…publicarea in aceste materiale a mesajelor primite dela citititori, cu publicarea integrala a numelui a celui care v-a trimis aceste mesaje si care nu maindoiesc ca a fost facuta fara aprobarea lor (cel putin eu nu mi-amintesc sa mi se fi cerut si eu sa-mi fi dat aprobarea ca scrisoarea mea sa fie publicata).” Deci acest anonim, care se da, cand roman, cand spaniol, cand baiat de lampadar al sinagogii, mai are si pretentii sa-i cer aprobarea, pentru a face cunoscut faptul, ca a incercat sa ma ispiteasca ca o iscoada a lui Judha ?! Mai dar mare smecher a crezut ca este aceasta jigodie, numai ca, cu mine nu i-a mers, si ar fi bine sa recunoasca aceasta public.
El a mers atat de departe cu prostia si tampenia, incat, s-a dat drept purtator de cuvant al intregii suflari romanesti si chiar al Miscarii Legionare, spunand : “Dela intoarcerea la paganism, negarea cristianismului, si pina la eculubratiile privind solutiile de rezolvare a problemelor Romaniei de azi, in afara unui cerc foarte restrins de prieteni - daca si acesta exista - toata suflarea romaneasca, Miscarea Legionara, oricare om cu mintea intreaga refuza si va refuza aceste idei.” Acest individ, scapa din vedere ca eu nu sunt Corneliu Vadim Tudor, care de exemplu, dupa ce l-a facut cu ou si cu otet pe rabinul Moses Rosen si cu toate ca acesta, i-a spus de la obraz, ca l-o fi chemand pe el Corneliu ca pe Corneliu Zelea Codreanu, dar el nu-i nici la degetul cel mic de la picior a lui Corneliu Codreanu, atunci cand acest rabin a deceadat, C.V.Tudor s-a prezentat cu flori la funeralul lui si a bocit de mama focului pe cadavrul acestuia, cerandu-si iertare. Si acest lucru nu poate sa-l faca in nici un caz, un nepot adevarat de legionar, ci numai un jidan, care pentru asi atinge scopurile, se ascunde sub diferite nume romanesti.
De fapt, nu-i pentru prima data, cand Corneliu Vadim Tudor, care sub regimul comunist facand pact cu diavolul, a lucrat la cele mai inalte publicatii securisto-comuniste -- unde erau admisi numai jidanii -- si a fost un teoritician al comunismului, adica un Lenin al Romaniei, dupa ce i-a aratat cu degetul pe unii jidani, s-a gudurat si umilit in fata lor, cerandu-si iertare, iar vina a dat-o ca de obicei, pe legionarii din America, de unde zice ca vine anti-semitismul in Romania. Aceasta denota ca, “nationalismul luminat” pe care pretinde ca-l reprezinta, merge pana la un nivel cat ii permit jidanii. Si aceasta nu-i deloc o doctrina nationalista, ci o mascarada tragica, cu care el induce lumea in eroare. Asa ca degeaba se da C.V.Tudor, adeptul lui Eminescu, Kogalniceanu, Alecsandri, Cuza, Iorga, Goga, Antonescu si al altor ideologi nationalisti romani, ca diferenta intre acesti mari oamenti politici si de cultura nationala ai tarii si el este ca intre cer si pamant.
In revista sa, Romania Mare, nr.610, de Vineri 22 Martie 2002, la rubrica “Vitrina cu Monstri”, el a reprodus un text scris si publicat de D-l Ilie Neacsu in revista Europa, Nr.171,Anul V, din Iulie 1994, pe care-l redau mai jos. Dar sunt sigur ca dupa republicarea celor afirmate de D-l Neacsu, C.V.Tudur, de la redactia revistei Romaniei Mari, n’a plecat acasa -- sa-si vada sotia si cele doua fetite -- ci s-a dus direct la Sinagoga Coral, pentru a-i cere iertare lui Nicolae Cojal, presedintele comunitatii jidanesti din Romania, pentru republicarea acelui text, din care citez:
“Se stie că inventatorii Comunismului - si în teorie si în practică - sînt evreii. Rusii, românii, ungurii, bulgarii, cehii, polonezii si germanii au fost doar cobai. Atîta timp cît creatorii comunismului - evreii – s-au aflat la pupitrele de comandă ale partidelor si statelor comuniste din Europa de Est totul a fost bine. Cît timp Trotki a fost omul forte în PCUS, cît timp Ana Pauker si sleahta ei de jidani s-au aflat la cîrma României, evreimea mondială „democrată“ n-a reclamat nimic. După ce evreii si-au pierdut pozitiile privilegiate, tonul s-a schimbat. Conducătorii noi, autohtoni, au devenit „dictatori“. Cazul României este cel mai la îndemînă si este cel mai reprezentativ. După lovitura de stat de la 23 August 1944, Tara noastră, cu toate institutiile ei de bază – Armată, Securitate, Politie, Jandarmerie, Justitie –, a devenit o pradă usoară pentru clica iudeo-bolsevică pregătită la Moscova. Maresalul patriot Ion Antonescu a fost împuscat. Aceeasi soartă au avut-o si apropiatii acestuia. Temnitele, conduse de evrei si maghiari bolsevizati, au fost umplute pînă la refuz cu mari patrioti români. Securitatea Tării a fost condusă de evreul Nikolski, Internele de evreul Teohari Georgescu, Externele de evrei ca Ana Pauker. Tribunalele aveau cea mai mare densitate de evrei pe metru pătrat. Peste noapte au fost fabricati judecători, procurori, avocati evrei, fideli cauzei. Toate arestările, maltratările, schingiuirile, deportările si crimele au fost făcute în perioada cînd Tara a fost condusă de gasca Kominternistă, avînd în frunte pe Ana Pauker, Teohari Georgescu, Vasile Luca, Walter Roman, Nikolski. În toată această perioadă, Vestul „democrat“, condus de secole de masoneriile evreimii, n-a scos o vorbă. Presa străină a acelor ani – 1945-1960 – a tăcut în conformitate cu dispozitiile primite de la editorii evrei.
Dar evreul n-a reusit să ne îngenuncheze în totalitate. Românii s-au trezit si i-au debarcat pe intrusi. Rînd pe rînd au fost aruncati de la bordul navei toti neavenitii deserturilor orientale. Au fost scosi si politrucii rusi, iar în 1957 (corect, 1958 - nota red. R.M.) trupele rusesti au părăsit pentru totdeauna România. Armata, Securitatea, Politia, Justitia au fost curătate de elementele străine Neamului Românesc. Văzîndu-se stăpîni pe situatie, Dej si Ceausescu i-au scos în 1964 din puscării pe toti detinutii politici, inclusiv pe legionari, si au dat publicitătii o Declaratie de independentă fată de URSS. Scosi din toate ungherele, evreii n-au suportat munca de jos si au emigrat în masă.
În perioada 1965-1975, primul deceniu de comunism-liberal sub conducerea unui politician autohton, România a fost Tara în care Raiul pogorîse pe Pămînt. Alimentările si pietele erau pline, muzica românească luase locul cazaciocului, cinematograful ne reda istoria, cultura natională renăstea, Tara devenise cu adevărat un santier, învătămîntul românesc ocupa primele locuri la Olimpiadele Internationale, iar Ceausescu era politicianul cel mai curtat si cel mai bine informat de pe Mapamond.
Toate aceste saluturi (sic!) fără precedent în istoria umanitătii n-au fost privite cu ochi buni. Evreii fugiti din România, aciuati pe la diverse cancelarii europene, au început lucrătura împotriva României si a lui Nicolae Ceausescu. Marile Servicii si-au dat mîna pentru decăderea României. Întregul arsenal propagandistic evreiesc a intrat în functiune. În viziunea lor, o Tară nu poate fi prosperă, democrată si liberă decît dacă e condusă de evrei.
Mă opresc aici, pentru a relua în două vorbe similitudinea unor fapte care se petrec azi cu cele întîmplate acum mai bine de un secol. Atunci, Vasile Alecsandri si alti patrioti români, care în nici un caz nu pot fi învinuiti de Sinagogă si de Ion Iliescu de fascism si extremism, s-au opus articolului 44 din Tratatul de la Berlin, prin care Europa – iarăsi Europa – ne impunea să-i adăpostim si să acordăm toate drepturile evreilor nomazi. Spre stirea cititorilor, prezint doar cîteva cifre. În 1859, în România existau 26.000 de jidani. După 13 ani, deci în 1872, numărul acestora a ajuns la 260.000, iar în 1879 populatia evreiască ajungea la 400.000 de suflete, devenind a treisprezecea parte din totalul populatiei României. Comicul acestei adevărate tragedii constă în faptul că, pe măsură ce pătrundeau masiv în România, evreii se plîngeau aceleiasi Europe iudaizate că sînt persecutati de autohtoni. Doar logica iudaică poate concepe ca puhoaie de nomazi evrei să plece de la un trai mai bun (Austria, Rusia, Ucraina) la un trai mai prost (România). Or, azi o lume stie că proverbul „Unde este bine, acolo este Patria“ se referă în primul rînd la evrei si la tigani. “
Tot in revista Romania Mare, din 22 Martie 2002, C.V.Tudor, prefacandu-se ca ia lectii de la nationalistul si anti-semitul Prof.Nicolae Iorga, pentru a le folosi, tocmai contra nationalistilor si anti-jidanilor, cu care a intrat in polemica, a spus : “ Intr-o polimica sa raspunzi cat are nevoie publicul, nu adversarul”. Astfel, intrand in polemica cu mine din cauza unor texte si remarci ipocrite pe care le-a facut, precum si a cardasiei cu jidanul Sharon, care vrea sa aplice SOLUTIA FINALA contra musulmanilor, si mai cu seama din cauza diversiunii sinistre contra mea si a altor patrioti nationalisti romani adevarati (nu iesiti de la fabrica comunista cum a iesit el), a dezlantuit un nou atac marsav si grosolan contra mea si a afirmat: “A dat strechea-n legionarul Constantin Burlacu! Ce-i la gura lui, pe Internet, împotriva „României Mari“, nu se poate povesti! N-avem cum să-l ajutăm, băiatul e plecat rău cu sorcova si a căpiat cînd a aflat că iubitul său camarad, Ilie Neacsu, a fost scos cu suturi în c… atît din PRM, cît si din fruntea Comisiei pentru Agricultură a Camerei Deputatilor.”
Strechea a dat in Corneliu Vadim Tudor, pentru ca l-am demascat ca-i un microb comunist, si face o politica perversa si parsiva. Fiind un rusofil, si-a luat numele rusesc de Vadim si este cel mai mare agent al resurectiei militarismului rusesc. Deci daca, peste Prut, la Chisinau, il avem pe general KGB-ist si rusofon Vladimir Voronin, pe Dambovita, la hanul grecului Bucur, de unde vine numele orasului Bucuresti, il avem pe rusofilul Vadim. Acest Vadim, cunoscut si sub numele de propagandistul rosu al stangii, desi stia ca sunt casatorit si am copii, din ura si viclenie diavoleasca, a dezinformat opinia publica spunand in revista sa, ca eu sunt “homosexual”. Si aceasta este o dovada clara, ca este un mincinos, marlan si badaran. Si mai indrazneste sa spuna: “Este foarte greu, este de-a dreptul imposibil să se lupte cineva cu un om care a creat o Miscare Natională, să încerce să-l oprească din drum cu cele mai ridicole minciuni…” cand tocmai el minte de ingheata apele ? Asadar, el este capiat si dus cu sorcova, pentru ca minte si este un ratat si infractor pervers fara scrupule. Devenindu-i cosmarul si obsesia vietii lui, el a facut declaratii neintemeiate la adresa mea, si a declansat un adevarat razboi contra fortelor reactionare de dreapta, nationaliste si ultra-nationaliste. Dar ar fi bine sa nu uite zicala populara romaneasca pe care a rostit-o la Cluj-Napoca si anume “Cine scoate sabia, de sabie va pieri”. Aruncand cu tot felul de murdarii in politicienii cinstiti si dintr-o bucata, care lupta pentru o cauza nationala buna si dreapta, pentru faurirea Romaniei Mari, libera, suverana si independenta, de la Nistru pana la Tisa si a romanilor si numai a romanilor, precum si folosind un limbaj vulgar si de mahala, este adevarata opera de “arta” si “literature” a lui Vadim.
Desi se pronunta de ochii lumii contra masoneriei, Vadim, impartaseste ideologia celor mai periculosi masoni ca: Niculae Titulescu, Ion G.Duca, Calinescu,Tudor Teodorescu-Braniste, Petre Pandrea, Mircea Grigorescu, Barbu Stirbei, Virgil Madgearu,A.C.Rossete, Liviu Nasta, Bratenii, Ion Mihalache, Iuliu Maniu si a altor masoni, care au slujit interesele conspiratiei internationale jidanesti si au pus Romania sub dominatia si sclavia jidaneasca. Incercand sa se dea mare scula politica a Socialismului International, Vadim a spus: “Pînă si inamicii nostri au recunoscut că societatea românească s-a peremizat si s-a vadimizat. Sincer să fiu, nu mă asteptam la asemenea verbe, care îmbogătesc limba română.” Cuvantul “Vadim” ori “vadimizat” vine din limba slava, si noi, romanii adevarati, nu avem nevoie de rusisme in limba romana, ci vrem chiar s-o curatim de toate cuvintele de provenienta ruseasca, turceasca, maghiara, greceasca, poloneza, germana, tiganeasca, jidaneasca, engleza, etc. Si aceasta purificare a limbii, culturii si natiei noastre, este bine sa stie ca inseamna nationalism adevarat si iubire de Neam si de Patrie.
Despre tigani, in randul carora se lauda ca are o multime de prieteni si sta cu ei la masa la “supa crestina” vadimistul a spus: “Mai nou, dinspre acelasi Occident s-a răspîndit în lume o terminologie revoltătoare: tiganilor nu li se mai zice tigani, ci … roma, da, da, chiar asa li se spune, la plural, cu numele sacru al Cetătii Eterne! Asadar, românii adevărati sînt făcuti tigani, iar tiganii au devenit … roma! Asa se vorbeste la Consiliul Europei, la sedintele căruia particip de 4 ori pe an, asa se scrie si în documentele oficiale pe care le primim de acolo si eu nu pricep ce nebunie colectivă s-a declansat în mintea unor oficialităti, fiindcă tiganii n-au nimic, dar absolut nimic comun cu mama civilizatiei moderne, “caput mundi”, care e Roma. Pentru noi, românii, Roma e matricea primordială, noi păstrăm numele ei în denumirea Tării… În ceea ce priveste acest abuz lingvistic, prin care se transferă numele de Roma către o etnie care n-are nici o tangentă cu centrul Imperiului Roman, mă voi adresa, zilele acestea, premierului Italiei, dl. Silvio Berlusconi, Parlamentului italian, dar si Sanctitătii Sale, Papa Ioan Paul al II-lea, solicitîndu-le să ia act de utilizarea total deplasată a cuvîntului Roma pentru desemnarea etniei tigănesti, în dispretul Istoriei si al bunului-simt.Asa că tiganii din lumea întreagă n-au nici o tangentă cu Roma.”
Vadim poate sa se adreseze, nu numai premierului Italiei, ori “Sanctitatii Sale” de la Vatican, care este un papa jidan, ci direct la Yerushalayim, care pretinde ca-i centru religiei judeo-crestine si al omenirii, ca tiganii pe buna dreptate folosesc terminologia de “roma”, care vine de la legenda tiganeasca cu lupoaica si cei doi copii alaptati de ea –Romulus si Remus, preluata si propagata de Roma,sau cum o numeste el ” numele sacru al Cetătii Eterne”. Mai nou tiganii isi spun nu numai “romi” ci “rromi”, cu doi de “rr” care reprezinta initialele lui Romulus si Remus, din legenda lor tiganeasca. Asadar, vina este a romanilor, pentru ca nu si-au pastrat denumirea istorica si sacra a tarii noastre de GETO-DACIA, pentru a se numi geto-daci, ci s-au luat dupa Roma si au preluat acea legenda tiganeasca, de la care “păstrăm numele ei în denumirea Tării”, cum a afirmat Vadim, fara sa-si dea seama ca prin aceasta intareste pretentiile jidanesti.
Din alta ordine de idei, Vadim a spus: “În aceasta constă Nationalismul Luminat: pentru mine, românii mei sînt cei mai buni, cei mai destepti, cei mai viteji, cei mai nobili oameni presărati de Domnul pe pămînt !” Despre “Nationalismul Luminat”,a lui Vadim, cred ca s-a lamurit toata lumea, dar nu stiu exact la cine anume se refera, atunci cand vorbeste despre “romanii mei”, ca ar fi “cei mai nobili oameni presărati de Domnul pe pămînt” ? Intr-adevar romanii sunt “cei mai buni, cei mai destepti, cei mai viteji, cei mai nobili oameni”, dar n’au fost presarati de Domnul Isus pe pamant, a carui adept este, ci ei sunt urmasii geto-dacilor si sunt pe acel pamant cu mii si mii de ani inaintea lui Isus din Nazaret, Regele Iudeilor (INRI), adica a Domnului cum il numeste el. Deci din nou Vadim a demonstrat ca este un fatarnic, mincinos si falsificator al adevarului istoric.
Dupa ce, atunci cand, a venit in Romania, Ambasadorul American Michael Guest, cu toate ca stia ca-i homosexual, sfatuit de Radu Petru Toma, la ridicat in slavi, dar vazand ca acesta nu-l baga in seama, Vadim a trecut la atacuri impotriva acestuia. Avand impresia ca acesta este papusa lui a spus :”Parcă niciodată nu s-a adeverit, mai bine, zicala întoarsă, despre omul nepotrivit, la locul potrivit altuia. Dl. Michael Guest mai are o sansă: să se însoare crestineste, cu o fată frumoasă de la Organizatia de Tineret România Mare si eu făgăduiesc să-i fiu nas. Eu mai am în familie un pastor american, din Texas, căsătorit cu fiica sorei mele.” Deci daca, Michael Guest, care este un individ compromis si corupt, cum a afirmat Vadim, accepta sa se casatoreasca cu o fata de la OTRM,iar el sa-i fie “nasul”, totul se sterge cu buretele, iar tara poate fi a americanului, adica a “finului” lui Vadim! Mai dar “destept” mai este acest Vadim! Mai bine ar baga la bibilica, ceea ce i-a spus fostul sau om de baza in PRM, D-l Neacsu, de la care a avut si are multe de invatat si anume: “Este posibil ca un criteriu de bază pentru pătrunderea României în forurile europene sau americanizate să fie generalizarea coruptiei în toate etajele societătii actuale.” Citat din revista Europa,Nr. 197 din Decembrie 1995.
Vazand ca este demascat si nu mai poate prostii lumea cu vadimismile lui politice, Vadim, ca pocait sau mai bine-zis ca tremurici, a inceput procesul de judaizare a Romaniei, proiectat de Adrian Nastase, prim ministru al Romaniei (jumatate jidan si jumatate tigan macedonean). Deci nimic nou sub soare in Romania. Daca in trecut Vadim propaga ateismul marxist-leninist si era un microb comunist periculos, acum propaga dogmatica Bibliei, prevazuta in “Biblia monumentală”, tipărită de fanariotul, sau mai pe intelesul tuturor de judeo-grecul Şerban Cantacuzino, în 1688, care reprezinta judaismul cu cultura si istoria jidaneasca intre anii 1200 i.e,n. si 150 e.n. Blestemand si dandu-se mare “filozof” si “ideolog nationalist”, precum si mare “profet crestin”, Vadim a spus:
“Invoc cerurile să se deschidă si trăznetele si fulgerele potopului biblic să crape catapeteasma vrăsmasilor Neamului Românesc si, cînd le-o fi mai rău pe lume, să-si amintească de blestemul orfanilor, si văduvelor, si bătrînilor, si tuturor românilor umiliti de ei…
Eu n-am adversari politici – eu am dusmani înrăiti, care mă urăsc de moarte, tocmai fiindcă eu si PRM am rămas singura stavilă în calea prăbusirii totale a României. Imaginati-vă, prin absurd, cum ar fi arătat Tara, mai ales Ardealul, dacă nu flutura pretutindeni stindardul cu Vulturul Cruciat!…
Lupta mea, la ora actuală, este pentru a-mi face echipă. O echipă credibilă si redutabilă, de profesionisti, oameni integri si patrioti. Iată de ce am solicitat celui de-al III-lea Congres al PRM, desfăsurat în noiembrie 2001, votul de încredere pentru a conduce Serviciul de Cadre al partidului. Pentru mine, este o muncă în plus. Dar merită efortul. Tot ceea ce fac, eu nu fac pentru mine, am aspiratii ceva mai înalte decît să trebăluiesc cu mîinile în albia cu zoaie a asa-zisei vieti politice dintr-o Tară bolnavă. În loc să-mi scriu opera literară si istorică, eu mă ocup de toti imbecilii. Dar cineva trebuie s-o facă, avînd în vedere că au năpădit Tara si mi-e mai mare mila de milioanele de români. Acei colaboratori care au adus în preajma mea ba chelneri fără minte, ba spioni fără scrupule, vor trebui să-si facă un examen de constiintă foarte atent. Vă promit că nu mai intră nici musca-n zbor si asemenea situatii nu se vor mai repeta. A gresi e omeneste, a persevera e diabolic – spune o maximă latină. Am gresit si eu, au gresit si altii în jurul meu, gata, punem punct, intrăm în linie dreaptă si adoptăm o nouă tactică pentru viitor…
Nimeni nu trebuie să mizeze prea mult pe zicala conform căreia “mămăliga nu face explozie” – ba face, iar atunci cînd e si fierbinte te poate si orbi! Ce are de făcut Partidul România Mare? Trebuie să ne urmăm destinul, cu calm, să nu cădem în capcana provocărilor si să ne pregătim pentru ora astrală cînd vom fi implorati să salvăm ce se mai poate salva. Timpul lucrează pentru noi si va veni apa si la moara noastră. Lumea stie că numai noi n-am fost la guvernare, pînă acum. Şi mai stie că numai noi putem smulge, din rădăcină, iarba rea a anarhiei, care a paralizat functiile vitale ale Statului Român…
În fond, iubitii nostri ardeleni, asistăm la o nouă rundă a bătăliei dintre Directia Natională si Directia Reactionară. Eu, unul, stiu ce am de făcut: ce vă spune vouă cifra ’48, în afară, fireste, de anul în care a strălucit pe boltă steaua lui Avram Iancu si a tribunilor săi? Asta vă spune: în 48 de ore de la preluarea Puterii am să împusc caracatita Mafiei drept în frunte! În 48 de ore am să confisc toate marile averi realizate prin fraudă! În 48 de ore am să scot în afara Legii organizatia teroristă UDMR! Doamne Dumnezeule, mult a fost, putin a rămas! Se apropie Sfintele Sărbători de Paste. Ajută Poporul Român, Doamne, să-si aleagă singur conducătorii, fără poruncile venite din străinătate! Fă o minune, Doamne, si scapă Tara noastră de Apocalipsa banditilor si canaliilor! Jos Mafia! Sus Patria! Trăiască România Mare!” (Extras din discursul sau, rostit la Cluj-Napoca, vineri, 15 martie 2002, la Marea Adunare Populară organizată cu prilejul sărbătoririi a 10 ani de cînd D-l Gheorghe Funar a fost ales, pentru întîia oară, primar al Municipiului de pe malul Somesului).
N’are nici un rost sa mai comentez grandomania si boala cultului personalitatii de care sufera Vadim, vorba proverbului “Prostul daca nu-i fudul, zice ca nu-i prost destul”. El n’are adversari politici in tara, pentru ca este prieten la catarama cu Nastase si ceilalti lideri politici de la putere, iar Iliescu, este pentru el “Nea Nelu. “Am gresit si eu”, a spus Vadim. Aaaa! deci recunoaste public ca a gresit, dar fiind deasupra legilor tarii si al regulamentelor PRM-lui, pe care le calareste dupa bunul plac, el nu poate fi pedepsit, ci numai el are dreptul sa-i pedepseasca pe altii, atunci cand ei gresesc, la fel ca el. Apoi, daca el, n’are nici cel putin bunul simt de a-si cere scuze si iertare, fata de cei care a gresit, va puteti imagina ce suflet si inima haina are ! El se preface ca “mi-e mai mare mila de milioanele de români”, dar in realitate il doare drept in fund de Romania, pe care o defaimeaza si injoseste numind-o “Tară bolnavă.”, deci nebuna. Din alte puncte de vedere, cuvantul “catapeteasma” intrebuintat de el, este folosit mai mult pentru “catapeteasma bisericii”. Deci asta a vrut sa spuna in fond “crestinul” Vadim, adica sa crape catapeteasma bisericii Neamului Romanesc, dar ca sa nu se prinda fraierii de figura, a inlocuit cuvantul “biserica” cu “vrajmasi”., tot asa cum a inlocuit cuvantul “comunist” cu “nationalist”. Este adevarat ca Biserica a carui sfori sunt trase de la Yerushalayim de catre “poporul ales al lui Dumnezeu”, adica de jidani si jidaniti, este vrajmasa Neamului Romanesc, dar oare ce are de spus in aceasta privinta patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Teoctist, cand vede ca cuvintele rostite de Vadim au dublu inteles ? De fapt lui Vadim nu-i pasa de Teoctist, pentru ca acesta ar fi fost legionar, si conform noilor legi din Romania, poate sa-l bage la puscarie pana la 20 de ani, pentru ca a fost adeptul insemnelor si ideologiei fasciste. El este sub ascultarea lui Papa John Paul al II-lea, jidan din Polonia, care s-a numit Katz, a teroristilor jidani ca Ariel Sharon si Shimon Peres. Si pe cine anume vrea el sa impuste “drept in frunte”, pe cei corupti ca el, pe jidanii si tiganii care fura bogatiile tarii si le fac romanilor viata grea si amara, ori pe romanii de dreapta, pe care-i considera fascisti si anti-semiti ? In fine, multe viseaza Vadim,dar ar fi bine sa aiba in vedere, ca si Ceausescu, a fost filosemit ca el, iar dupa ce le-a facut jidanilor toate mendrele, favorurile si concesele, si a fost folosit la maxim de jidani contra Natiunei Romane, a primit nu un picior in c…, asa cum s-a laudat ca i-a dat el D-lui Neacsu, ci un glont in frunte, de la jidani si jidaniti si a murit ca un prost, cu Internationala Socialista Jidaneasca pe buze. Si aceasta, este soarta tuturor celor care-i urasc pe fiii neamului nostru si mai cu seama pe cei nationalisti, si sunt niste lepadaturi, imbecili si tampiti, care-i iubesc si slujesc interesele jidanilor. Mai ales ca badyguarzii lui sunt agenti ai Mossadului.
Si pentru ca eu n’am nimic de ascuns, si prea putin imi pasa ce baliverne indruga agentii satanei despre mine, voi reda un alt text, pe care mi l-a trimis in mesajele sale, celalalt aghiuta, Alexandru Radulescu. In mesajul sau din 7 Martie 2002, transmis la ora 2:59 PM, a spus : “Vreau sa va felicit pentru ideile D_voastra, mai ales ca v-ati nascut in 1949, si cineva ar putea sa spuna ca sunteti un ‘produs al erei comuniste’, perioada in care cea mai mica aluzie la doctrina legionara, era aspru pedepsita, si faptul ca ati reusit in anii care ati stat in Romania sa acumulati educatia necesara pentru a scrie, ceeace ati scris pana acum pe internet, merita tot respectul.Sa stiti ca eu nu sint unul dintre aceia, care in criticile lor la adresa D-voastra, dupa ce citesc ‘GARDA DE FIER’, pe care cu onoare o publicati, fac comentarii timpite, ca ‘din ce traieste omul acesta, Garda de Fier, precis ca nu ii aduce banii necesari traiului, ce a facut in acest peste 20 de ani de cand e aici,etc.,’ , eu sint ferm convins ca sinteti un om onest care ca si mine, a profitat de oportunitatile oferite de sistemul american, si si-a realizat un trai confortabil si o bunastare bine meritata.”
Iar in mesajul 20 Martie 2002, transmis la ora 8:06 AM, acelasi diavol, a spus cu totul altceva, din care citez: “Desi diferenta de virsta dintre noi doi e numai de 19 ani, D-ta te-ai nascut pe 20 Ianuarie 1949, - daca nu gresesc - iar eu pe 15 Februarie 1930. In timp ce eu am crescut si am fost conditionat intr-o perioada cand ideologia legionara era in plina desvoltare, si am trait cel de al doilea razboi mondial, D-ta te nasti dupa ce rusii au intrat, chiar daca nu ne place sa recunoastem, invingatori in tara noastra, la un an de zile dupa Conresul Partidului Muncitoresc Roman care confirma numirea la conducerea tarii a lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, pe scurt dupa ce comunismul a devenit o stare de fapt in Romania. E greu de crezut ca cu toata originea legionara sau de alta culoare a familiei D-tale, sub opresiunea comunista, manualele scolare, mijloacele de informare, ai avut pe deplin libertatea de ati forma o educatie care sa justifice ideile pe care le propagi.”
Cu alte cuvinte, ca sa fiu adeptul si sa vorbesc despre Zeul Zamolxis, Zeita Bendis si Oastea Zeilor lui Zamolxis, trebuia sa fi trait in timpul acestora. Ca sa fiu adeptul si sa vorbesc despre regii geto-daci Burebista, Decebal si Petroporianus, trebuia sa fi trait in timpul lor. Ca sa fiu adeptul si sa vorbesc despre Stefan cel Mare, Vlad Tepes si Mihai Viteazu, trebuia sa fi trait in timpul lor. Ca sa fiu adeptul si sa vorbesc despre Eminescu, Kogalniceanu si Alecsandri, trebuia sa fi trait in timpul lor. Ca sa fiu adeptul si sa vorbesc despre Cuza, Codreanu si Antonescu, trebuia sa fi trait in timpul lor. El vrea sa vorbesc numai despre politicienii judeo-comunisti, din perioada dictaturii judeo-comuniste din Romania, sub care m-am nascut si am fost obligat sa traiesc 31 de ani. De exemplu despre Ana Pauker, Teohari Georgescu, Liuba si Iosif Chisinevschi, Vasile Luca, Gheorghe Apostol, Petre Borila, Ianof Fazekas, Alexandru Moghioros, Constantin Parvulescu, Leonte Stolojan, Serban Leibovici, Miron Constantinescu, Emil Bodnaras (ucrainean), Gheorghe Gheorghiu-Dej (roman), Lucretiu Patrascanu (roman),Spiegel, Ilie Moscovici, Schreger, Leonte Rautu, Dr.C.Parhon, Blumehfeld, Socor, Tismaneanu, Raceanu, Honigman, Silviu Brucan, Moses Rosen, Alexandru Graur, Mihai Roller, Mihai Ralea, Niculae Ceausescu (roman), Alexandru Draghici, Ion Iliescu, Israel Bacu, Bercu Feldman, Constantin Dobrogeanu-Gerea, Paul Iscovici, Anghel Dascalu, Edy Manolescu, Gen. Walter Roman-Neulander, Gen.Hauph, Gen.Zamfir, Gen.Nicolschi, Gen.Suder, Gen.Silviu, Gen.Pintilie, Gen. Maltopol, Gen.Gutman, Gen.Pacepa, Col. Dulgheru, Col.Koller, Col.Zeller, Col.Craciun si altii.
Dar, si atunci cand, vorbesc despre acesti conducatori comunisti si comandanti ai Politiei Politice (Securitatea) si scot in evidenta abuzurile si actele de terorism, jaful, talharia, crimele, genocidul si holocaustul pe care acestia le-au comis contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, de asemenea nu-i convine, si vrea sa-mi inchida gura pentru a nu face cunoscut adevarul. El aproba si elogiaza acele acte teroriste si criminale contra milioanelor de oameni inocenti, printre care ma numar si eu, si aceasta ma face sa cred ca-i nebun de-a binelea. El vrea, sa vorbesc despre jidani si agentii lor numai lucruri bune, cu toate ca stie bine, ca aceste fiinte biologice kazaro-mongolo-turci, care-si zic jidani, reprezinta un mare pericol si rau pe pamant. Intr-adevar sistemul diabolic comunist, a indoctrinat si indobitocit pana peste cap pe multi romani, dar sangele a ramas acelasi, asa ca romanii trebuie sa asculte glasul sangelui, precum si glasul mosilor si stramosilor nostri geto-daci care vine din adancuri.
Nu-i exclus, ca lampadarul, sa fie in stranse legaturi cu peremistul rosu, C.V.Tudor, cu toate ca in mesajul din 16 Martie 2002, transmise la ora 7:49 AM, a spus: “…am impresia ca povestea cu Neacsu-Mesca la afectat destul de rau pe ‘Tribun’. Acordarea unui spatiu atat de larg la rubrica Vitrina cu Monstri pentru a da citate din Revista Europa (de mult defuncta), precum si noroiul care il arunca pe Dvst. te face sa-ti pui intrebarea daca asta reprezinta nivelul de pregatire politica a poporului, care a facut din PRM,al doilea partid al tarii, dupa numarul de votanti. Daca romanii au votat cu acest individ sa ajunga in balotaj la alegerile Prezidentiale si in final au votat pentru kgb-istul Iliescu, l-au ales pe C.V.Tudor Senator, nu stiu daca aceasta nu da dreptate dusmanilor care, vazad nenorocirile in care se sbate tara, se bucura afirmand ca asa le trebuie, lasai sa se marineze in suc propriu.”
Sunt informat ca vechile cunostinte ale lui C.V..Tudor, care fac parte din agentura securisto-comunista din America, au trimis autoritatilor americane diferite anonime, prin care, plini de ura si o viclenie feroce, incearca sa arate ca, eu sunt un nationalist, fascist, nazist si “anti-semit” periculos, cu toate ca ei stiu bine ca, eu n’am nimic impotriva Statelor Unite. Din contra, sunt un patriot care iubesc si apar poporul american si aceasta tara a libertatii, dreptatii si civilizatiei umane. Vadim fiind un gangster al Serviciilor Secrete din Romania, al SRI-lui cum se numeste mai nou Securitatea, are stranse legaturi cu Andrei Badin, care, nu cu mult timp inainte de a se intampla scandalul din PRM, a scris in ziarul Romania Libera, articolul intitulat “CVT fara corespondent la New York”, in care a afirmat ca eu si D-l Neacsu ne’am fotografiat in New York cu simboluri fasciste(svastica). Deci aceasta lovitura, contra mea si a D-lui Neacsu a fost bine organizata mai de mult si Vadim nu-i strain de aceasta. In articolul sau Badin a spus: “Recent,FBI a primit mai multe fotografii infatisandu-l pe Burlacu facand salutul nazist sau abordand zvastica” si ca “FBI a primit numeroase mesaje si din partea unor cetateni americani de origine romana care dezvaluiau admiratia lui Burlacu pentru principiile celui de-al Treilea Reich si prezentand articole ale acestuia care il prezinta ca un ‘antisemit periculos si inversunat’”. Prin urmare, avem de a face cu aceleasi acuzatii, pe care le-a adus Vadim impotriva D-lui Neascu, despre care, fara sa-i pomeneasca de aceasta data numele, a spus: “…nu poti, totusi, să primesti si să păstrezi într-o functie, în mod ilegal, împotriva regulamentelor si cutumelor, un individ primitiv, care scria, textual, că Hitler a salvat Germania de evrei, frază de o gravitate iesită din comun, pe care nici măcar Joerg Heider n-a rostit-o vreodată”. Aceasta este o dovada ca Vadim-Badin, au ramas cu o mentalitate invechita comunista, de a folosi autoritatile statului in intresele lor personale, pentru a-i lichida pe adversarii politici, numai ca, vorba proverbului “Dumnezeu nu se uita in gura vacarului.”, iar FBI-ul nu este o papusa de teatru, ori Securitatea ori NKVD-ul ori KGB-ul ori Mossadul.
Incecand sa se linguseasca ca o jigodie si curva ordinara pe langa Gheorghe Funar, Vadim a spus :”Într-o perioadă în care marii mafioti zburdă în libertate, operînd mînă în mînă cu Politia si Justitia si scotînd miliarde de dolari peste hotare (fiindcă acolo se duce vlaga Tării, în băncile străine!) – a-l aresta, fie numai si pentru cîteva ore, pe primarul celui mai important oras din Ardeal pentru o autorizatie pe care a dat-o, sau n-a dat-o (nimeni nu stie exact motivul) – iată o dovadă de “politie politică”, de intimidare a Opozitiei, pe care eu, unul, n-o voi uita niciodată. “Cine uită, nu merită” – spunea Nicolae Iorga.” Iata cine, detesta “politia politica”, tocmai cel care se foloseste cel mai mult de acest organism represiv. Da ! antisemitul Nicolae Iorga a avut dreptate cand a spus “Cine uită, nu merită”. De aceia, noi, vom scoate la lumina si demasca falsul nationalism al lui Vadim, ori de cate ori v-a scoate capul, si v-a incerca sa ne barfeasca si batjocoreasca ca la usa cortului, sa ne defaimeze si denigreze pe noi, cei care ne-am pus viata in primejdie si luptam pentru indeplinirea idealurilor si nazuintelor nationale si pentru o lume mai buna si mai drepta.
In PS-ul din mesajul din 28 Februarie 2002, transmis la ora 7:30, acest “spaniol” Fanny Sanchez, de la Ramnicul Sarat a spus: “Din informatiile pe care le detin, doi Senatori in Senatul U.S.A., Shumer (NY) and Liberman (CT), cazari-jidovi, au cerut DOJ (Department of Justice), Serviciului care s-a ocupat cu extradare lui Trifa si ridicarea cetateniei americane pe data de 21 Feb. 2002 lui Demianuc, la sezizarea organizatiei cazaro-jidovesti ADL, de a analiza statutul unui oarecare Constantin Burlacu, 464 Woodward Ave., Ridgewood, N.Y. 11385-1533, pentru activitate antisemita.
1. Sint convins ca C. Burlacu la care se refera sezizarea nu este aceiasi cu persoana D-voastra.
2. Procesul de analiza pana la decizia de anulare a cetateniei americane si a extradarii e un proces foarte indelungat. (Amintitiva cati ani a vut nevoie Kremer pana a obtinut victoria asupra lui Trifa).
3. Fondul de $ 200.000,00 pus la dispozitie ADL-ului, de un grup de donatori cazaro-jidovi, pentru plata avocatilor si a celorlalte cheltuieli, nu e suficient.
4. Cu tot spriniul dat acestor doi senatori de alti membrii ai Senatului, nu cred ca vor fi capabili sa obtina o rezolutie privind aceasta situatie, inainte de alegerile di Nov. 2002, pana cand Partidul Democrat are majoritatea in Senat.”
Avand in vedere ca acest scaraoschi, este pensionar si nu lucreaza la Congresul American, ori Departamentul de Justitie (DOJ), ca sa aiba informatii despre anumite persoane, de unde a stiut, ca Shumer si Liberman, au depus plangeri impotriva mea la DOJ, daca n’a fost chiar el, cel care le-a solicitat acestora asa ceva ?! Apoi de unde a stiut, cu atata exactitate, despre suma de 200.000,00 de dolari, pusa la dispozitie de Anti-Defamation League (ADL) of B’nai B’rith, unor avocati, pentru a-mi analiza statutul meu de refugiat politic in SUA; pentru a-mi viola drepturile cetatenesti garantate de Constitutia Americana; pentru a ma persecuta si-mi intenta procese de retragerea cetateniei americane si extrada din America, sub acuzatia ca am desfasurat “ activitate antisemita”, cu toate ca eu n’am comis nici o infractiune contra poporului american si al Statelor Unite, daca n’ar fi membru la ADL si chiar unul dintre donatorii kazaro-jidani ?!? Cum adica, JDL-ul, care actioneaza in ascuns, i-ar fi dat informatii despre ativitatea subversiva pe care o intreprinde pe teritoriul Statelor Unite, daca el n’ar fi omul de baza al acestei organizatii jidanesti ? Hai fi serios domnule, nu te mai ascunde dupa degete, ca nu mai tine vraja si figura !
In prestigiosul ziar american “American Free Press” din 25 Martie 2002, la pagina 13-a, a aparut articolul “ Lobbiul Israilean cere aplicarea ‘SOLUTIEI FINALE’ arabilor”, semnat de Michael Collins Piper. In acest articol se spune ca Abe Foxman, directorul national al ADL, crede ca intreaga lume s-a intors impotriva statului Israel, si tot dupa parerea lui, in general impotriva tuturor jidanilor, in urma actului de la 11 Septembrie 2001. “Acest mesaj, intocmit de Foxman, a fost rostit la 8 Februarie, in fata comitetului executiv national al ADL, care este un “unregistreted lobby” pentru Israel, o propaganda si o agentie a serviciului clandestin pentru Israel a Mossadului”, a spus D-l Piper.
Foxman,a spus, cel mai rau vis pe care el poate sa-l aiba, este ca “intr-o zi, cand ma voi scula, si ceva teribil se va intampla in America, iar noi, oamenii jidani,jidanii, si Israelul, vor fi acuzati. S-a intamplat.” Referindu-se la 11 Septembrie.
Foxman care de ani de zile pretinde ca el si ADL, lupta impotriva bigotismului religios, a spus ca el si aliatii lui sunt in razboi cu Islamul si a cerut aplicarea SOLUTIEI FINALE impotriva mahomedanilor. El a spus ca “anti-sionist” inseamna “anti-semitism” si ca eforturile Belgiei de a-l pune sub acuzare pe Ariel Sharon, prim ministru al Israelului, pentru crime impotriva umanitatii “este antisemitism”. Ca o consecinta a tuturor tragediilor care au loc in lume si a conflictului violent declansat de Israel,Foxman pretinde ca pericolul impotriva jidanilor “este mult mai mare astazi, decat a fost in 1930”. D-l Piper, a tinut sa sublinieze ca “ Foxman a spus ca Internetul, ar fi “dat antisemitism, ura si inscitare puternica si putere de seducere care niciodata n’a avut loc in istorie.” Acest sentiment, repeta lungul efort al ADL,de a cenzura Internetul, si suprima punctul de vedere pe Internet, care nu reflecta gandirea ADL.”
Si acum, iata ce a spus in mesajul din 20 Martie 2002, transmis la ora 8:06 AM, fiul fostului lampadar al sinagogii satanei din Ramnicul Sarat, din care citez:
“Acum despre mine. Parintii mei au reusit ca dintr-o pravalie de ace, nasturi, mosorele si alte articole de galanterie si maruntisuri, sa-si construiasca la Ramnicul Sarat, de unde provin si unde am crescut, o casa mare dupa standardele de atunci. Casa noastra era in imediata vecinatate a Sinagogii din Ramnic, si eu toata ziua ma jucam in curtea acestei Sinagogi, iar parintii mei, ca de altfel tot orasul, au avut relatii foarte bune cu comunitatea kazaro-jidoveasca. Acest lucru a fost evidentiat de faptul ca in timpul prezentei in oras a trupelor germane, foarte putini jidani au fost evacuati in lagare de concentrare, si cu toate ca in casa noastra a locuit un ofiter de rang inalt german, din 1942 si pina in Iule 1944, asta nu l-a impiedicat pe tatal meu sa fie ceeace se numea un "sabos goi", individul care aprindea si stingea lumanarile si lumina Sambata la Sinagoga, ceva ce facea de cand era copil, casa in care am locuit fiind mostenita dela bunici. Dupa plecarea in Israel a aproape intregii comunitati jidovesti din Ramnicul Sarat, si nu mai era nimeni care sa vina la acesta sinagoga, tatal me a angajat niste oameni care saptaminal maturau si faceau curatenie, un gradinar care venea de cateva ori pe ani sa mentina gradina si pomii fructiferi si cu toate ca finantele lui, dupa arestarea de catre comunisti in 1950, pentru ca sa-l determine sa inchida pravalia si pentru ca a dat gazduire in timpul razboiului unui ofiter neamt, iar in 1959 arestarea ambilor parinti pentru motivul ca ar fi detinut aur, lucru care dupa doua luni cat au stat ei inchisi si perchiziti facute cu sapaturi in curte si in beci, sa dovedit ca nu a vut nimic ascuns, tatal meu a platit munca de intretinere a sinagogii, pina in anul 1974, cind a venit din Romania in America, la virsta de 72 de ani. Inainte de a muri, in anul 1990, mi-a lasat cu limba de moarte, ca intr-un fel sau altul, sa ma interesez de soarta sinagogii dela Ramnic. Deabia acum cand m-am retras la pensie, mi-am adus aminte de cele spuse de tatal meu pe patul de moarte, si am trimis in Romania un arhitect sa vada despre ce e vorba. Fotografiile ce mi le-a prezentat, mi-au arat o ruina de ne descris. Cu toate ca azi in Ramnic a ramas un singur jidan, Dr. Grumberg in varsta de 92 de ani, care a fost si doctorul lui tata, si care cred ca nu a mai fost la sinagoga de peste 50 de ani, ca respect pentru memoria parintilor mei, ce cu numai 4 clase primare, au stiut sa respecte religia altora, am decis reconstruirea acestei Sinagogi, pentru valoarea ei istorica printre altele. Cu un fond initial de $ 175,000 pe care l-am pus la dispozitia acestui architect, care in luna Mai va incepe lucrarile, (aceasta in afara vitrali-ilor care le-am comandat personal in Italia), sper ca, daca voi mai trai intr-un an jumate, sa pot sa ma duc si eu acolo, la inaugurare.
Am spus toate acestea ca sa clarific dece crearea unui sanctuar pagan nu intra in vederile mele, iar lasarea integrala a averii noastre la sectia de cercetari pentru eliminarea AIDS-ului la copii de pe linga John Hopkins Hospital, ramane un fapt implinit.
Stiu foarte bine la ce trebuie sa ma astept. De la epitetul de jidovit si pana la spalarea mea cu noroi, stiu ca nu veti economisi nimic in a ma face albie de porci, si mai rau.”
In urma celor afirmate mai sus,cu atata placere si satisfactie, de catre acest fiu al unui “sabos goi”, rezulta ca el se astepta la “epitetul de jidovit” si ca-l voi face “albie de porci”, dar nu-i cazul, ca se intelege de la sine, ca este un mare porc, manjit pe la bot cu tote murdariile si c****** jidanesc. In primul rand, daca n’ar fi un “roman” cu mandravela taiata imprejur, chiar daca nu-i de acord cu mine in vederea construirii unui sanctuar pagan, ar fi facut donatii pentru Catedrala Neamului de la Bucuresti ori pentru oricare alta biserica ori manastire crestina,aflate in degradare, dar nicidecum pentru refacerea unei sinagogi, intr-o localitate, unde dupa cum afirma, exista doar un singur jidan si acela cu un picior pe mal si cu unul in groapa.
Acum la drept vorbind, pentru cine vrea oare sa refaca el acea sinagoga de la Ramnicul Sarat, daca copii si urmasi n’are, iar jidani in acea localitate, nu peste mult timp nu mai sunt nici de samanta ? Dar daca stam si ne gandim bine, nu-i greu sa ne dam seama, ca proiectul lui de refacerea acelei sinagogi, face parte dintr-un plan jidanesc bine determinat pentru viitor. Jidanii stiu ca, micutul stat Israel, nu v-a putea supravietui mult intre sutele de milioane de semiti arabi, mai cu seama daca americanii, i-au mana de pe Israel si jidani, si atunci au de gand sa se intoarca inapoi de unde au plecat acolo.
Adevarul este, ca nu intamplator, Fondul Monetar International si capitalul jidanesc mondial si-au bagat ratul in Romania. Acestea sunt responsabile pentru marea depresiune economica din tara noastra si inrautatirea nivelului de trai al populatiei,intr-un hal fara de hal. Jidanii, care stau in spatele FMI-lui si a tuturor asa zisilor “investitori” in Romania, au facut aceasta, tocmai cu scopul de a-i determina pe romani si mai cu seama pe tineri sa-si ia lumea in cap si sa plece in cautare de lucru in alte tari. Dand de gustul banului si al unei vieti mai bune in strainatate, romanii odata ajunsi in alta tara se stabilesc acolo. Astfel, golindu-se tara de romani si mai cu seama de orice rezistenta nationala, in locul lor, vor apare ca lacustele si sobolanii jidanii din Israel si de pretutindeni. Si uite asa, in cativa ani, Sinagoga de la Ramnicul Sarat, poate fi plina de jidani, ca inaintea celui de-al doilea razboi mondial, unde jidanii cu toate ca trimbiteaza mereu despre existenta unor “pogromuri” si “holocaust” impotriva lor, au trait in tara noastra mai bine ca in sanul lui Avram.
Faptul ca Adrian Nastase,prim ministru al Romaniei, a spus “am distrus statuiele fascistilor, am condamnat antisemtismul si am pastrat mostenirea iudaica a Romaniei”, precum si impunerea in tara noastra, a unor legi totalitare si antidemocratice, care interzic, folosirea unor simboluri si a ideologiei nationale de lupta impotriva raului ce-l reprezinta jidanii, sunt o dovada clara ca se pregateste terenul, ca jidanii sa devina din nou stapanii Neamului si Patriei noastre, asa cum au fost intre cele doua razboaie mondiale, si mai cu seama timpul Imperiului Diabolic Comunist. Asadar, atentie romani si iar atentie, ca jidanii si tiganii ne tot sug, ne sug mereu!
In mesajul pe care mi l-a transmis la 7 Martie 2002, la ora 2:59 PM, acest Radulescu a spus: “Cu toate ca nu e de nici un interes, va informez ca in cei 32 de ani de cand sint in America, am reusit sa acumulez un portfolio diversificat, real estate (9 apartamente in Manhattan cu un venit in rent de $ 360,000.00/an inainte de plata cheltuielilor condominiale (peste $ 130,000/an), si a taxelor de proprietate, (cci.$70,000/an) reprezentat 60% din valoarea profitului, 20% in actiuni, (cu o pierdere relativ suportabila - $190,000, avand in vedere situatia in care se gaseste Bursa astazi), 12% in aur, si numai 8% in cash, CD-uri, Bonds, Money Market accounts, etc,. Va scriu toate acestea din invidia care o am pentru D-voastra, care ati venit tanar in tara asta si inca sinteti tanar cu perspective nelimitate. Noi, sotia mea si cu mine, sintem deacum pensionari fara copii sau urmasi, si cu toate ca ne petrecem 4 luni pe an in Europa, o luna de iarna la apartamentul nostru din Honduras, si doua luni pe an in crucere pe diverse vase, stim ca niciodata nu vom putea cheltui toti banii care i-am acumulat, si ii vom lasa la vre un spital.”
Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca acest fiu de “sabos goi”, este bogat, din contra ma bucur cand cineva a avut norocul sa ajunga bogat, indiferent de ce etnie este. Dar avand in vedere ca lui ta’su, i-a fost inchisa pravalia in anul 1950, si a fost nevoit apoi sa lucreze pentru un salariu fixat de stat, care de multe ori abia ajungea de la o luna la alta, mai cu seama daca nu-ti indeplineai norma, si sa vii, dintr-o tara comunista in America, cu o suma asa mare de bani, pentru a face investitii in atatea apartamente in Manhattan, mi se pare un lucru foarte necurat. Nu-i exclus ca banii, pentru aceste afaceri destul de mari, sa fi provenit din aurul cautat de securitate cu “perchiziti facute cu sapaturi in curte si in beci” lui ta’su, dar care n’a fost gasit, pentru ca luase drumul strainatatii, ca in filmul “A 25-a oara”. Si cum ta’su avea o pravalie de ace, nasturi, mosorele si alte maruntisuri de doi lei, nu de aur, nu-i exclus ca aurul sa provina chiar de la sinagoga ramasa pe mana lui ta’su, de aceia, acea sinagoga ,a fost lasata sa se deterioreze, pentru a se sterge orice urma, si mai cu seama a aurului care a existat acolo. Acum, ca sa-si spele mainele, incearca sa refaca acea sinagoga a satanei pe pamantul nostru sacru. Dar sa n’aiba grija, ca asa, cum judeo-bolsevicii au transformat bisericile crestine in grajduri de vite, tot asa vom putea si noi transforma sinagogile, de pe pamantul nostru sacru, in cotete de porci. Si prin aceasta nu facem decat sa adoptam si noi legea Talionului cu “Palma pentru palma/ Dinte pentru dinte/ Ochi pentru ochi/ si Moarte pentru moarte”. Iar daca pana in anul 1947, jidanii se plangeau ca n’au tara, si ca tara lor, este acolo unde-i bine, acum daca nu le convine tratamentul pe care-l aplicam jidanilor, in tara noastra si in alte tari unde s-au oplosit, pentru a suge sange uman, n’au decat sa se duca in Israel, ca nimeni nu plange dupa ei, nici in Romania, nici in Germania, Austria, Franta,Anglia, Italia, Spania, America, Africa, Asia si alte locuri de pe suprafata pamantului. Stiu ca acesti doi agenti ai satanei: fiul unui “sabos goi” al sinagogii si seful PRM-lui, sunt niste diavoli, carora le-au crescut coarne si au inceput sa impunga. Ei umbla cu tot felul de marsavii si potlogarii contra mea si a adevaratilor patrioti nationalisti, dar exista leac pentru ei si in curand se vor trezi infranti…

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928