ADEPTII LUI ISUS CRISTOS SUNT NISTE IMPOSTORI AROGANTI CA SI EL.

Motto:
“Cu dusmanul nu se poate discuta, fiindca el e irational, e inuman. Lupta cu el e o lupta pe viata si pe moarte. Daca nu-l distrugem, ne distruge.” Dan Ungureanu http://revistacultura.ro/articol.php?rezultat=3795
ADEPTII LUI ISUS CRISTOS SUNT NISTE IMPOSTORI AROGANTI CA SI EL.
Subject: Re: Un raspuns.
Date: 4/3/2010 8:00:41 P.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
Reply To:
To: corneliu888@yahoo.com
CC:
BCC:
Sent on:
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 3/31/2010 11:54:23 A.M. Eastern Daylight Time, corneliu888@yahoo.com writes:
"Doctore" Burlacu,
mi-ai trimis si mie, in calitate de "andrisant BCC", in zilele de 24, 25 si 26 martie niste mailuri continand o cantitate impresionanta de afirmatii devenite stereotipe la d-ta si cat se poate de previzibile.
Cea mai stufoasa scrisoare e cea adresata lui insusi Putin, de parca omul ar avea intr-adevar timp sa-ti citeasca elucubratiile, in ipoteza ca i-ar fi dat vreunui talmaci sa i-o traduca in rusa.
Totul respira de aceeasi ura contra credintei stramosesti, ca sa nu mai spun ca peste tot vezi numai jidani, care dupa dimensiunile pe care le acorzi ar trebui sa fie mai multi decat chinezii... Ba chiar pui la indoiala pana si pe vrednicii descalecatori ai Tarilor Romane, aluzionand (desigur cu totul implicit) ca poate si ei ar fi fost de acea origine...
Lancea propagandei tale absurde ramane insa indreptata constant impotriva slujitorilor Bisericii si a credintei care a tinut acestui popor spatele drept si l-a ajutat sa treaca prin cele mai grele restristi.
Ceeace e clar, precum ti-am mai spus, n-ai nicio sansa sa smulgi credinta din inima si mintea romanului si n-ai cum sa-l transformi in inchinator la pietre cioplite.
Daca poftesti, ridica-ti un altar pagan pe undeva prin Manhattan, adu-ti niste chipuri cioplite la care sa te inchini (cauta sa fie chiar originale, la care sa se fi inchinat candva alti pagani), incearca poate sa racolezi cativa alti excentrici ca d-ta (iti promit ca vei gasi pe acolo) si lasa lumea in pace cu aiurelile.
Eventual consulta si un psiholog specializat in obsesii.
Sau poate adreseaza-te vreunui preot localnic ca sa te pocaiesti.
In orice caz, pentru ca se apropie Sfintele Pasti, iti doresc personal numai bine si sanatate. Probabil ca urarile traditionale de Pasti nu vei fi in stare deocamdata sa le digeri din pozitia ideologica in care te afli.
Corneliu.
Catre,
“Desteptul” Corneliu888
De ce nu stai tu in banca ta si-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala ? Nu-ti este indamana ?! Te mananca cumva sub limba ? Cine te crezi tu, purtatorul de cuvant al lui Emanuel, alias Isus Cristos ? Cumva purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) ? Ori purtatorul de cuvant al fostului KGB-ist Putin ? Mai haidamacule, Putin vorbeste 4-5 limbi, printre care si limba engleza la perfectie, asa ca n’avea de ce sa-i trebuieasca un talmaci, sa-i traduca scrisoarea mea din engleza in ruseste. Deci tu te bazezi numai pe speculatii si imaginatii bizare cand faci astfel de afirmatii si aceasta denota ca n’ai nici o credibilitate si descernamant, ci esti un flutura vant.Dupa mintea ta gaunoasa, a-i cere lui Putin si rusilor retrocedarea tezaurului Romaniei de la Moscova, retrocedarea teritoriilor nationale romanesti din Ucraina, luate ilegal de Uniunea Sovietica si despagubirea moldovenilor care au fost ucisi ori deportati de rusi, sunt niste pretentii absurde si neintemeieate ale mele, nu-i asa ? Mai ce scatoalfe iti trebuie tie de sa te trezesti fara sa vrei la mormantul lui Isus Cristos din Israel.
In primul rand, sa-ti intre bine in capatina ca, eu n’am nici o “ura contra credintei stramosesti”, care este credinta pagana, adevarata noastra credinta nationala. Religia crestina este contemporana, adica cea actual, nu stramoseasca, ca stramosii nostrii nu sunt jidanii,ci traco-geto-dacii. Si nu este nici nationala, pentru ca nu exista numai in Romania, ci este universala, adica exista in mai multe tari, deci este internationalista, nu nationalista. Prin urmare n’are cum fi numita nationala, adica numai a noastra, ca n’a fost fondata de noi romanii, urmasi ai geto-dacilor. Cei care vin cu perla de national-crestin,ori national-comunist, sunt niste naivi, care nu-si dau seama ca, o miscare militanta nationala, politica ori religioasa, n’are nimic comun cu miscariile internationaliste politice si religioase, cum sunt comunismul si crestinismul. Biserica Ortodoxa Romana (BOR), n’are nici un interes sa le lumineze oamenilor mintea in aceasta privinta, ci tace malc. Din contra, ii convine de minune ca patriotii nationalisti, amestecad crestinismul in lupta lor, fac un ghiveci calugaresc,din care profita si se indoapa pe nesaturate slujitorii jidanului Isus Cristos.
In mesajul tau ai spus: “Lancea propagandei tale absurde ramane insa indreptata constant impotriva slujitorilor Bisericii si a credintei care a tinut acestui popor spatele drept si l-a ajutat sa treaca prin cele mai grele restristi.” Nu exista nici o proba din care sa rezulte ca slujitorii Bisericii si religia crestina au tinut spatele drept poporului roman. Dimpotriva, sunt atatea dovezi din care rezulta clar ca Buna Ziua ca, a tinut poporul nostru in intuneric si indobitocire, pentru a-l folosi in jugul robiei pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine, l-a pus la taxe colosale in timpul regimului fanariot,l-a turnat la Securitate in timpul dictaturii judeo-comuniste si, in toate timpurile a aparat interesele internationaliste ale crestinismului, nicidecum interesele nationale ale poporului roman. Deasemenea, nu exista nici o dovada ca slujitorii Bisericii si religia crstina l-a salvat de la moarte pe Domnul nostru (Our Lord) Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu, Horia, Closca si Crisan, Gheorghe Doja, Al.I.Cuza, A.C.Cuza,Octavian Goga, Corneliu Zelea Codreanu, Maresalul Ion Antonescu si altii care au vrut binele Rasei,Natiei si Tarii noastre. Din contra, s-a bucurat ca a scapat de ei si nu mai avea cine sa apere si lumineze poporul roman. Aaaa ! uitasem ca tu esti de fapt cel care denigreaza memoria eroilor si martirilor neamului nostru si-i elogiaza pe cei care le-au vrut moartea si a sclavizat poporul roman intereselor meschine si perfide ale judeo-masono-crestinismului. Probabil ca, tu ca si alti paranoici crestini, aveti in vedere faptul ca, Constantin Brancoveanu ar fi “salvat” natiunea noastra sa nu devina mahomedana.In primul rand Constantin Brancoveanu era jidan de origine si a fost ucis de Sultan pentru ca a fost necinstit, escroc si mincinos, nu ca s-a opus Sultanului de a converti poporul nostru la islamism.Si alte tari eurpene au fost ocupate de Imperiul Otoman, dar nici una n’a fost fortata sa renunte la crestinism si sa se converteasca la mahomedism, asa ca povestea cu Constantin Brancoveanu este contrafacuta.
In legatura cu asa-zisii “vrednicii descalecatori ai Tarilor Romane” daca tu ai dovezi exacte ce sunt de origine si de unde au venit, bravo tie, dar ma indoiesc pentru ca, nici cei mai mari istorici romani n’au descoperit acest adevar, ci a ramas o enigma. Nici despre Stefan cel Mare nu sunt garantii suta la suta ca a fost moldovean get-beget. Apoi n’am inteles ce a determinat-o pe fiica sa, daca era moldoveanca si mare crestina sa se casatoreasca in Rusia si sa se implice acolo in propaganda judaismului, fapt pentru care a fost condamnata si a murit in inchisoare pentru interesele sinagogii satanei ?!? Dupa tine si Ana Pauker, Silviu Brucan,Petre Roman,sotia lui Ceausescu, Moses Rosen si toti jidanii nascuti in Romania, ori care au venit cu cateaua sub caruta in tara noastra, sunt romani, nu-i asa ? Ma mir cum de nu spui ca si Isus Cristos este osean din Satu Mare, ca tot este pictat in toate bisericile si manastirile din tara noastra. Dar mai stii, la mintea celor care sustin ca poporul nostru este crestin inainte de Cristos, te poti astepta la orice surpriza, numai si numai ca sa-l tina pe bietul roman injugat in jugul robiei crestine.
Religia crestina a fost legalizata de catre imparatul roman Constantin cel Mare in anul 313 E.N. in speranta ca Imperiul Roman va deveni universal, adica in intreaga lume. El s-a convertit la religia judeo-crestina, printr-un santaj al jidanilor crestini, care erau slugi la curtea sa. Acestia vazand ca el traiea si o regula pe ma’sa, i-au pus in vedere ca daca nu le da libertate religioasa cum doresc, ei fac cunoscut aceasta fapta rusinoasa. Pentru a nu fi demascat si a se face de ocara, a inventat povestea ca s-a convertit la crestinism, datorita faptului ca a vazut pe cer ziua, in amiaza mare, deasupra Soarelui o cruce luminoasa cu inscriptia “in hoc signo vinces”, si ca noaptea in vis, i s-ar fi aratat Isus Cristos cu semnul crucii pe care-l vazuse pe cer deasupra Soarelui si i-a cerut sa puna acest simbol pe steaguri, ca va birui in lupta dintre el si Maxentiu in anul 312. Deci nu i-a trebuit binoclu ori telescoap sa citeasca pe o cruce deaspra Soarelui, ci a citit aceasta cu ochiul liber. Si vrea sa fie si crezut ? Poate de fraeri ! In articolul “BISERICA IN TIMPUL LUI CONSTANTIN CEL MARE” scris de Pr.Prof.Dr.Ioan Ramureanu, aparut pe Internet se spune printre altele: “Trebuie sa recunoastem, insa, ca pastrarea titlului pagin de pontifex maximus ii da dreptul si posibilitatea de a supraveghea si tine in friu paginismul, in interesul crestinismului insusi. Daca imparatul ar fi renuntat atunci la el, isi ridica un rival periculos, care ar fi putut sa restabileasca situatia de mai inainte a paginismului, inca puternic prin numarul credinciosilor lui, prin influenta si situatia inalta a senatorilor a aristocratilor si functionarilor superiori.”
http://biserica.org/ro/compendium/carti/bisericauniversala/constantin.htm.
Imparatul Constantin cel Mare nu numai ca a fost un sarlatan care si-a pastrat titlul de Cezar si toate titlurile pagane, dar a fost un criminal sadic, care si-a ucis propril fiu, pe Crispus in 325, apoi pe sotia sa, Fausta. Pr.Prof.Dr.Ioan Ramureanu, a recunoscut un adevar, citez: “Din timpul lui Teodosie cel Mare, Imperiul roman devine imperiu crestin.” Asadar, crestinismul este un imperiu de cotropire si jaf, cum a fost Imperiu Roman, nu ca este ceva sacru de la DumneZEU. Si de acest lucru trebuia sa-si fi dat seama si Capitanul Corneliu Zelea Codreanu si sa fi tinut viu spiritul nationalismului, nu sa-i dea denumire Miscarii Legionare de “Arhanghelui Mihail”, sub pretextul ca icoana jidanului Arhanghelul Mihail din incinta bisericii aflata in inchisoarea Vacaresti, unde a fost inchis, i-a facut cu ochiul. I-a facut cu ochiul pe darcul ! Pai cum vine aceasta, adica ii face cu ochiul ca sa-l atraga de partea acestui inger jidan,care a fost numit patronul Miscarii Legionare, dar n’a avut putere sa-l salveze de la moartea crancena pe care a avut-o C.Z.Codreanu, care se autoconsidera atletul lui Isus Cristos ?! Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai luam dupa miracole si minuni imaginare si haluncinante. Legionarii se dau mari crestini, dar habar n’au ca, salutul lor, este de origine pagana si fascista, ca si svastica, care este cel mai sacru si de mare valoare, simbol al religiei pagane.
Religia crestina, a fost introdusa cu forta in inima si mintea romanului, iar cand romanul isi va da seama cum a fost pacalit si a crezut intr-o falsa religie si fals dumnezeu, nu va fi nevoie sa i-o mai spulg eu din inima si minte, ci se va lepada singur de ea, asa cum m-am lepadat si eu si m-am renascut pagan si cred in DumneZEU (ZEUL MOS), natura, divinitate si cosmologie, nu in “pietre cioplite” cum aiurezi tu. Cultul Soarelui, ori dinamicul cult pagan al lui Zamolxis, nu inseamna “pietre cioplite”, ci-l reprezinta pe Dumne-ZEU cel drept si adevarat, natura,divinitate si cosmologie, iar fara energia, lumina si puterea Zeului Soare, in nadejdea lui Isus Cristos si a povestilor de adormit naivii din Biblie, pe voi crestinii v-ar inghite Gaia. Prin urmare, voi crestinii existati pe lume datorita noua, celor care credem in Zeul Soare, dar cum aveti creierii spalati, nu sunteti in stare nici cel putin sa ne multumiti, din contra, ne insultati, jigniti si acuzati pe nedrept de toate relele de pe pamant, cand in realitate voi suntei un rau pe paman ca si jidanii, pentru ca sunteti jidaniti de religia judeo-masono-crestina. Apoi toata lumea in afara de tine stie ca crucea la care se inchina crestinii, mai ales ortodocsii si catolicii, este facuta din lemn ori piatra. Iar daca ai avea onestitate in analizele tale religioase, ai recunoaste ca, voi crestinii va inchinati la lemne si pietre cioplite, nu paganii care se inchina la SOARE. Asadar, nici aici n’ai nimerit-o, ci ti-ai dat singur cu crucia cioplita din piatra in cap. Mai da prost mai esti!
Tu si alti fanatici, maniaci si lunatici crestini, aveti impresia ca daca Romania este o tara crestina, toata omenirea este crestina. Crestinismul nu reprezinta decat 25 % din populatia globului, iar 50% dintre crestini nici nu mai cred in Isus Cristos si religia crestina, ci doar un procentaj de 10% daca sunt crestini convinsi, restul sunt crestini numai cand merge vorba despre botezuri, nunti si inmormatari, cum de altfel sunt crestinii din Romania. Dupa cum rezulta din Web-ul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir (Cantemir este nume pur tataresc), programul de masterat al acestei institutii crestine de invatamant, nu este deloc preocupat de invataturile teologice ortodoxe ci de “Finante si Gestiunea Afacerilor”. Si aceasta este o dovada clara ca, toate interesele crestinismului si institutilor sale se invart in jurul finantelor si ghesefturilor, nu pentru a-l sluji pe DumneZEU, cum in mod eronat pretinde. Apoi, an de an, voi crestinii veniti cu traditia crestina “Hristos a inviat !”(nici nu spuneti Cristos cum se spune corect in limba romana, ci spuneti Hristos, ca grecii, de parca ati fi greci), dar nici eu, nici restul omenirii si nici chiar tu, nu l-ai vazut pe Isus Cristos sa invieze, pentru ca-i mort de 2000 de ani si vrei nu vrei trebuie sa accepti aceasta relitate si sa nu mai umblii cu escrocherii, falsuri si dezinformari.
Cat despre sarbatoarea crestina a Pastelui, aceasta provine de la pasca jidaneasca pe care o manca jidanii la sarbatoarea jidaneasca Passover, adica trecerea jidanilor peste ape, in fuga lor din sclavia egipteana. Respectand traditiile judaismului, Isus din Nazaret a impartit cu ocazia Passovarului o turta ori o pasca jidaneasca discipolilor lui care erau ferm convisi ca el este prezisul Mesia, mult asteptat de jidani sa-i elibereze din sclavia Imperiului Roman,dar sarlatanii crestini, pentru a induce lumea in eroare, au numit aceasta sarbatoare jidanesca “Cina cea de taina”,apoi saptamana “patimelor” si “jertfa” lui Isus Cristos pe “altarul mantuirii”- Pasti. Bullshit !
Isus Cristos si-a dorit singur moartea si l-a pus in cale, pe cel mai de incredere om al sau, Juda, sa-l tradeze pentru a fi crucificat, nu ca Juda l-a tradat pentru 30 de argintii cum a fost mintita si prostita lumea,cu scopul de a-i fura mintile si-si face mila de Isus Cristos si ura pe Juda. Tot cu scopul de a le fura mintile oamenilor care citesc Biblia, in ea, te trimite de la un verset la altul si asa mai departe, si aceasta cu intentia bine definita, de a nu-i da niciodata de capat si afla adevarul. In fine, aceste adevaruri au cam rasuflat, dar vreau sa spun ca n’am vazut budisti sa spuna ca, a inviat si vine Buda, ori hindusi sa spuna ca, a inviat si vine Krasna, ori confucionisti sa spuna ca, a inviat si vine Confucius, ori islamici sa spuna ca, a inviat si vine Mahomed, ori pagani sa spuna ca, a inviat si vine Zamolxis ori alt Zeu,ci numai crestinii racnesc ca nebunii prin statii de metrou si locurile publice ca a inviat si vine Isus si sfarsitul lumii. Si auzi la ei, cica, cine nu-l iubeste pe Isus Cristos il uraste pe Dumnezeu, de parca crestinii l-au prins pe Dumnezeu de picioare si este in exclusivitate proprietatea lor. Pana si jidanii, dupa ce au sclavizat tarile crestine si au pus mana pe finatele mondiale, nu-l mai asteapta pe mult doritul lor Mesia,ca si-au atins scopul si nu mai sunt sclavi, ci sclavizeaza pe altii.
Ca un fapt divers doresc sa scot in evidenta ca, un enorias crestin s-ar fi dus in postul mare al Pastelui la un slujitor al Bisericii, sa-i ceara niste sfaturi crestinesti. La gasit pe acesta la masa mancand o gaina bine rumenita. Vazand cum infuleca din gaina, crestinul i-a spus: - Bine parinte, d’ta mananci in postul mare o gaina, iar pe mine ma indemni sa mananc fasole ? Iar preotul i-a reprosat: - Fiule,cand am binecuvantat aceasta gaina, am spus ca-i fasole si fasole a ramas. Prin urmare sfaturile cu posturile crestine sunt numai pentru cei fraeri, nu si pentru slujitorii Bisericii care prostesc lumea ca, daca nu postesti te vede si bate Dumnezeu. Asadar, ar fi bine ca crestinii sa fie putini mai versati si sa faca ce face preotul, nu ce spune preotul si atunci n-o sa le mai chioroie matele de foame.
Voi crestinii, pentru a distruge credinta noastra stramoseasca, ati furat toate sarbatorile de iarna si primavara pagane si le-ati dat denumiri crestine si va laudati si mandriti cu ceea ce de fapt nu va apartine de drept, istoric si logic. Sa va fie rusine, desi voi crestinii n’aveti rusine, bun simt si caracter, ci sunteti niste impostori aroganti. Ciorba, drobul, tocana si friptura de miel, precum si oule incristate sunt traditii stramosesti pagane, care nu vor muri niciodata, asa ca nu va mai da-ti mari cu traditiile si obiceiurile noastre pagane.
Ne avand argumente concrete si logice sa ma combati ai spus: “Eventual consulta si un psiholog specializat in obsesii.” Dar ia spune-mi, tu ti-ai facut un examen medical la cap sa-ti dai seama cata nebuneala zace in capul tau ? Ar fi cazul sa te grabesti sa-ti tratezi boala de cap de care suferi, ca sa nu-ti explodeze, asa cum explodezi de ura,egoism si gelozie contra mea, pentru ca spun adevarul, demasc comunismul si religia crestina si le luminez mintea celor care au cazut din naivitate si prostie in mreaja religiei diabolice crestine, care-si trage radacina din sinagoga satanei din Israel, nicidecum din cultul Soarelui de la Sarmizegetusa.
Adevarul este ca, daca voi crestinii, ati fi oameni rationali cum pretindeti ca sunteti, v-ati vedea de treburile voastre si ati fi toleranti si iubitori de dusmani, cum v-a poruncit dumnezeul vostru Isus Cristos, dar voi i-l compromiteti pe Isus Cristos, pentru ca, sunteti niste razbunatori sadici, care n’aveti respect nici pentru sarbatoarile voastre crestine. Spre exemplu: L-ati asasinat pe Nicolae Ceausescu in ziua de Craciun. Si mai pretindeti ca sunteti crestini, cand voi sunteti niste calai si asasini cum a fost si Nicolae Ceausescu ?! Este foarte ciudat faptul ca, daca eu demasc conspiratia jidaneasca, sunt imediat acuzat de anti-semitism, desi nu sunt anti-semit, ci numai anti-jidan si anti-sionist, pentru ca acestia au facut cel mai mare rau Romaniei si romanilor, si nu numai lor, ci intregii umanitati, dar nimenui nu va acuza pe voi crestinii de anti-semetism, pentru ca ati uciso pe jidauca Elena Ceausescu (Petrescu) in ziua de Craciun.Interesant nu ?!
O alta dovada.Statele Unite ale Amercii este declarata o tara crestina (desi cam roiesc aici masonii si jidanii), dar datorita faptului ca suporta criminalului Stat Sionist Israel, cum l-a numit chiar un jidan,a fost atacata de islamici, iar ea, n’a dat dovada de toleranta si iertare crestina, ci s-a razbunat sangeros. In urma atacului luptatorilor islamici, au murit cateva mii de americani inocenti (ca jidanii au stat atunci acasa, la adapost de orice pericol), iar crestinii americani in coalitie cu crestinii din tarile NATO-lui, au ucis in Afganistat si Irak sute de mii, ori poate un milion de oameni inocenti. Deci islamicii ucid, hai sa zic prin absurd 10 mii de fiinite umane neislamice, iar crestinii in semn de razbunare ucid un milion de fiinite umane islamice. Si atunci, cine sunt cei mai mari teroristi si criminali, islamicii care de multe ori se apara cu pietre, ori crestini care folosesc cele mai distrugatoare arme si ucid de o suta de ori mai mult decat islamicii ? Si aceasta este o dovada clara ca, crestinii sunt stapaniti de diavolul si satana, de aceea sunt asa cruzi si razbunatori sangerosi.Se tot face multa valva ca Iranul intentioneaza sa aiba arme nucleare, dar n’au vazut o tara crestina sa protesteze si condamne Israelul ca, detine un vast arsenal de arme nucleare, capabil sa dea foc omenirii si sa distruga acest pamant, nu numai Iranul.Apoi nu islamicii,budistii, confucionistii ori paganii au facut uz de arme nucleare impotriva Japoniei, ci crestinii din America, care pretind ca au venit aici pentru libertate religioasa si pace.
Realitatea este ca, atunci cand,colonistii judeo-crestini au venit aici, au recurs la cele mai anti-umane metode si procedee pentru a-i starpii pe bastinasii indieni si deveni ei stapanii acestui pamant si al bogatiilor lui. Pentru a distruge cultura si civilizatia pieilor-rosii de aici, cum sunt cunoscuti bastinasii, colonistii judeo-crestini, i-au impuscat, injunghiat, inecat, spanzurat,ori otravit, iar bietii oameni care au scapat cu viata, nici astazi nu se bucura de prea mare libertate, cu toate ca SUA pretinde ca este tara libertati si vrea sa exporte aceasta libertate in intreaga lume, ci sunt tinuti in rezervatii, cum sunt tinute oile la stana. La fel au procedat judeo-crestinii cand au invadat tara noastra. Ne-au distrus cultura si civilizatia geto-dacica de mare importanta si valoare nationala si umana si ne-au impus cu forta traditiile, legile si mostenirea diabolica judeo-crestina.
Revenid la SUA, cum mai poate fi aceasta considerata tara libertatii, daca in toate statile de metrou si in locurile publice, vezi numai carduri de politisti si militari inarmati pana’n dinti si gata sa-si descarce incarcatoarele armelor automate ??? Ce sa le spui copiilor si nepotilor despre prezenta acestor jandarmi, care zic ca, ne apara de teroristi bagand astfel spaima in copii, care auzind aceasta, traiesc cu impresia ca, oricine din preajma lor, poate fi un terorist si sa fuga pana si de umbra lor ? Apoi cine a distrus economia, industria,agricultura si comertul american, a umplut aceasta tara de someri si imigranti ilegali, a furat banii chiar din bancile jidanesti si a facut un deficit in America de peste 13 trilioane de dolari, cumva islamicii, nu jidanii care invart dupa degete toate treburile aici ? Cine este Alan Grunspan, Paul Wolfowitz si Timothy Geithner, cumva olteni din Calafat ? Si de ce, daca le reprosezi jidanilor ceva, ca sa-ti astupe gura, te acuza imediat de anti-semetism, cand se stie bine ca jidanii sunt cei mai mari anti-semiti din lume ?!
Inteleg ca te obsedeaza adevarul, dar hai sa vad ce mai ai de spus in tot ce ti-am scris. Eu sunt cetatean American si apar aceasta tara si populatia ei, indiferent de ce culoare a pielii este, dar n’o sa fiu niciodata de acord cu democratii si neo-conservativii,adica cu jidanii trotkisti, care pun interesele Israelului si ale jidanului international, inaintea intereselor Statelor Unite, si vor ca Statele Unite sa prea rolul Uniunii Sovietice si sa devina jandarmul lumii. Eu am spus clar ca jidanii sunt o mana de oameni care datorita crestinilor care-i pupa in fund, vor sa detina suprematia in lume,sa subjuge omenirea globalismului economic si financiar jidanesc, nu ce-mi reprosezi tu, citez: “ ca sa nu mai spun ca peste tot vezi numai jidani, care dupa dimensiunile pe care le acorzi ar trebui sa fie mai multi decat chinezii...” Sa sti si tu, ca daca Statele Unite si alte tari crestine si-ar lua mana de pe Israel si jidani, nu numai ca jidanii ar ajunge niste nimeni in drum, dar ar exista pace, bunastare si armonie pe fata pamantului. Iar daca tu crezi ca n’am dreptate, poti tu sa-mi demonstrezi ca cei care au infiitat religia crestina, n’au fost majoritatea jidani ? Ori ca,cei care au instaurat comunismul in Rusia, n’au fost majoritatea jidani ? Ori ca, jidanii n’ar fi exagerati de multi in Senatul si Congresul American, in administratia guvernului American si alte institutii publice, Tv,radio, presa, in comparatie cu numarul mic de jidani care traiesc in Statele Unite ale Americii. Daca ai fi citit cartea lui Radu Theodoru “Romania ca o prada” ai fi vazut cum milioane de romani erau slugi in propria lor tara la o mana de jidani, care detineau in mainile lor 75% din bogatiile tarii noastre, si intentionau sa trasforme Romania in Judeland, asa cum tiganii vor s-o transforme astazi in Romanistan, iar maghiarii intro colonie a HUNgariei. Toate tarile crestine din jurul Romaniei au ciopartit tara noastra, printre care: crestini unguri, crestinii sarbi, crestini bulgari, crestinii polonezi, crestinii ucraineni si crestinii rusi, si aceasta a fost posibil tocmai datorita faptului ca slujitorii Bisericii si a credintei crestine din Romania, n’au tinut poporului roman spatele drept, ci l-au incovoiat dupa bunul plac al intereselor tarilor crestine vecine. Daca natiunea noastra si-ar insusi din nou ideologia pagana, acesti crestini din jurul Romaniei, care nici nu sunt pur europeni, ci niste parventi asiatici, n’ar mai indrazni sa se atinga de pamantul sacru al Daciei, iar romanii ar vantura Europa,ca si mosii si stramosii lor geto-daci, si nu s-ar mai umili la portile Uniunii Europene, ca niste milogi. Din cauza invataturilor crestine ca, sa fi supus, iertator, sa nu ridici capul ca sa nu-l taie sabia si sa intorci si obrazul celalalt cand un strain te scuipa, ori iti da o plama, poporul nostru si-a pierdut orice onoare, demnitate si prestigiu national.
Daca tu ai pacate, si nu ma indoiesc ca ai o gramada, n’ai decat sa te duci la un preot si sa te pocaiesti. Insa faptul ca eu spun adevarul gol-golut, nu inseamna ca pacatuiesc cu ceva in fata lui Dumnezeu cel drept si adevarat si in fata divinitatii, asa ca n’am de ce sa merg la un diavol de preot sa ma pocaiesc, ca n’am nici un pacat, decat cel ca-mi pierd timpul cu un nemernic si impostor ca tine si altii ca tine. Apoi decat ti-ai osteni atat de tare,sa-mi scrii tot felul de bazaconii si aiurieli, mai bine le-ai scrie slujitorilor bisericii ortdoxe, sa nu mai fie membrii ai organizatiilor secrete masonice in detrimental intereselor nationale, si sa nu le mai ia, pentru a se imbogatii si traii ca trantorii, ultimii banuti din buzunarul enoriasului crestin, amarat si batut de soarta, ca banii din munca necinstita nu aduc fericirea si nu tin mult de cald. Sa nu uiti sa le scrii si slujitorilor bisericii catolice, sa nu mai viloleze copiii minori in fund, umpland astfel lumea de homosexuali, ci sa se reguleze intre ei, ori sa te reguleze pe tine ca tot esti adeptul crestinatatii si a “moralei” sale. Si asa, dupa felul cum gandesti si dezinformezi lumea, in mod sigur, ai un fund bun de poligon de tragere.
Astazi tot mai multa lume isi da seama de falsitatea si perversitatea religiei crestine, de aceia se leapada de crestinsim si se renaste pagana. Si nu-ti fa tu grija, ca noi paganii, nu ducem lipsa de sanctuare si organizatii pagane. Ia uite-te pe Internet si vei vedea ca-ti trebuie ore, ori chiar zile si nopti in sir sa poti citi si informa despre ce spun organizatiile cultului pagan. Apoi nu in Manhattan voi face eu sanctuare pagane, ci voi reface sanctuarele din tara mea natala, care s-a numit DACIA si care a fost leaganul culturii si civilizatiei europene, fara de care n’am fi existat astazi ca Rasa,Natie si Tara.
Voi crestinii sunteti oaspeti nedoriti si nepoftiti de urmasii geto-dacilor pe pamantul sacru al Daciei. Fiind patimasi si plini de manie,voi crestinii a’ti sters armonia, zambetul, bucuria si linistea din sufletul oamenilor. Asadar, voi crestinii, n’aveti nici un drept sa ne opriti de a scoate adevarul istoric la lumina si de a ne reface tot ce mostenim de la mosii si stramosii nostrii geto-daci, inclusiv sanctuarele pagane. Intoarcerea la radacina nationala, la paganism si Dacia, inseamna biruinta binelui,restabilirea adevarului istoric, speranta de dreptate si libertate, lumina in suflet si’n cuget si eliberarea din sclavia intunericului satanic judeo-crestin.
Eu nu fortez nici un roman crestin de a se lepada de crestinism si sa devina pagan,dar ar fi bine sa nu se mai lase ademenit de cuvintele pioase rostite cu duiosie in Biserici de catre slujitorii ei, iar cand se intorce inapoi acasa, sa gaseasca pe masa tot saracia, mizeria si necazurile in care traieste de cand s-a convertit la crestinsim. In curand v-a apare o carte despre filozofia dinamicului cult al lui Zamolxis si inteleptii sai, despre Fiii Luminii, si spre surprinderea tuturor, autorii sunt fosti mari teologi ortodocsi, care si-au dat seama ca crestinismul este o religie mincinoasa si falsa si s-au intors la credinta stramoseasca pagana, care este religia nationala originala a romanilor, urmasi ai geto-dacilor.
Cam atat am avut sa-ti spun, iar daca esti un nea Ghita in vreji, si nu intelegi nu-i vina mea, in schimb ii v-a trezi pe multi romani la realitate si nu se vor lasa cu usurinta prada diavolului si satanei judeo-crestina. Eu n’am voie sa gresesc tinta, si mai devreme ori mai tarziu, imi voi atige scopul si indeplini misiunea incredintata de Zeul Mos (Zamolxis) si puterea divina, carora le-am jurat credinta si sa le fiu soldat.
Dr.Constantin Burlacu
http://www.youtube.com/watch?v=-NBCVkrBey8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=S2j_uOY8Z_Y&feature=related
Subject: Re: Fw: MIHAI EMINESCU ESTE DOMNUL NOSTRU (OUR LORD), NU JIDANUL ISUS CRISTOS.
Date: 3/25/2010 11:23:11 A.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
Reply To:
To: copot_ro@yahoo.com
CC:
BCC:
Sent on:
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 3/25/2010 3:12:06 A.M. Eastern Daylight Time, copot_ro@yahoo.com writes:
Nu stiu prin ce intamplare informatica mesajul Dvs adresat altcuiva a ajuns si la mine.
Desi partial va dau dreptate, nu pot sa nu remarc ca nu cunoasteti unele informatii, care circula in cadru mai restrans, este adevarat.
In dorinta de a va ajuta, pe Dvs si pe altii aflati in aceeasi situatie va aduc la cunostiinta urmatoarele:
Va multumesc pentru mesaj si ma bucur ca recunoasteti ca in mare parte adevarul este ascuns opinei publice, din care cauza romanii sunt total debusoloati orientandu-se dupa o falsa istorie si o falsa religie.
1.Exista două feluri de evrei, cu atitudini fata de viata foarte diferite: cei care vorbesc idids si provin din kazari, si cei care vorbesc ebraica si provin din triburile lui Israel.
Aceste fiinte biologice numiti jidani ori evrei, care reprezinta un mare rau si pericol pentru intreaga umanitate, nici ei singuri nu stiu din cate feluri sunt. Adevarul este ca 85% dintre ei nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci sunt asa cum ati spus kazari, o rasa turcomana convertita la judaism, dar care se dau mai jidani decat jidanii.
2.Iisus si Fecioara Maria nu fac parte din niciuna dintre cele doua categorii. Fecioara Maria provine dintr-o familie roamana retrasa in Egipt, iar Iisus si-a facut studiile in Egipt la cele mai inalte scoli sipirituale si nu are nici un atom de evreu in el. Astfel se explica si de ce Partericul Egiptean contine invataturile celor mai vechi sfinti parinti crestini, pentru că ei au trait in Egipt in zona din stanga Nilului inaintea celor din Palestina.
Pentru a va lamuri va recomand cartea LIGURDA pe care o gasiti pe site:
www.horusra.com/fisiere/New%20Folder/LIGURDA.doc
Stimate domn, nu va suparati dar aici v-ati orientat in exclusivitate numai dupa speculatii. In primul rand daca mama lui Isus,Maria, ar fi fost de origine romana, credeti ca jidanii care erau sub ocupatia romana, ar fi indraznit sa se atinga de ea ? Nicivorba! Conform legilor mostenirii iudaice orice minora ramasa insarcinata trebuia sa fie ucisa cu pietre, deci ea facea parte din natia jidaneasca. Faptul ca Iosif si-a luat toata raspunderea asupra sa, nu inseamna ca el ar fi avut contact sexual cu ea. Apoi ia la varsta de 14 ani n'avea altceva mai bun de facut decat sa umble ca o curva dupa regulat ? Ori vreti sa spuneti ca DumneZEU era un curvar si a insarcinat pe o minora sa-si faca un fiu ? Hai fiti serios domnule! Din alta ordine de idei nu exista nici un document istoric din care sa rezulta ca ea s-a crestinat, ci a ramas o jidauca habotnica. Si acum despre fiul ei. Pai daca Isus Cristos ar fi studiat in inaltele scoli egiptene, n'ar fi adus jidanii la procesul lui o singura pagina scrisa de Isus Cristos cu mana sa ? Probabil Isus Cristos a studiat magie in Egipt, cum sa jongleze lumea si sa lase impresia ca face din apa vin si multe altele. Eu nu fortez pe nimeni sa creada in cea ce cred eu, dar este bine sa intelegeti un singur lucru si anume ca legenda lui Isus Cristos este copiata dupa alte legende, iar Isus a fost jidan sadea ca toti jidanii. Daca dvs. pretindeti ca aveti dovezi autentice in ceea ce ati spus despre Isus si mama sa, va rog sa le inserati pe o coala de hartie, s-o semnati in fata unui notar public si sa mi-o trimiteti la adresa: Dr.Constantin Burlacu 464 Woodward Ave.,Ridgewood,NY 11385 USA. In baza acestui document care-l voi prezenta la Institutele de Cercetarea Istoriei si Religilor din SUA si alte tari, veti deveni cunoscut in intreaga lume si veti fi cautat de toata presa, Tv, radio si oamenii de stiinta, istorici etc. Acum cativa ani s-a zvonit ca Isus a studiat in Japonia, probabil arte martiale, acum veniti dvs. cu alta perla. Stimate domn, daca aceasta este doar impresia dvs. bazata pe speculatii si fantezii de tot felul este bine sa nu incercati sa vindeti si altora aceste informatii de doua parale.
3.Ca de obicei la multe popoare, si evreii au dorit sa spuna ca toti oamenii destepti sau spiritualizati provin din neamul lor si au adaptat diferite istorioare pentru a deturna adevarul.
Aici aveti dreptate.
4.In legatura cu crestinismul si legatura lui cu dacii va recomand lucrarea atasata
Lasa-ti prostiile si tampeniile la o parte.Geto-dacii au fost pagani, cei mai credinciosi oameni ai lui Dumne-ZEU, iar crestinii care la inceput au fost in exclusivitate majoritatea jidani, au distrus credinta noastra multimilenara cu scopul sa ne faca sclavii lor. Cei drept, din cauza unor naivi si idoti au reusit sa-si atinga scopul, iar consecintele au fost si sunt grave pentru rasa,natia si tara noastra.

5.Cred ca o atitudine mai ponderata va va permite accesul si la alte informatii de inalta spiritualitate. Atitudinea Dvs actuala este similara cu cea a evreilor pe care-i condamnati poate pe buna dreptate. Dar cu ce sunteti mai bun ca ei?
Stimate domn, nu sunt nascut ieri, asa ca incercati dvs. sa faceti ceva concret pentru a restabili adevarul istoric, credinta adevarata in DumneZEu cel adevarat,si nu-mi mai dati mie sfaturi. Secta crestina a judaismului sub pretextul de a se deosebi de restul jidanilor, invata in mod eronat lumea, sa fie toleranta, miloasa, iertatoare, sa-si iubeasa dusmanii, sa-i dea cezarului ce-i al cezarului, sa plece capul in jug ca boul, sa nu-l taie sabia si multe alte aberatii si absurditati cu care este prostita lumea, cu scopul de a sta in sclavia satanei judeo-masono-crestina. Eu m'am lepadat de religia diabolica crestina si sunt mandru si bucuros ca m-am renascut pagan asa cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci.
6. Fie ca Dumnezeu sa ne lumineze!
DA ! FIE CA ZEUL SOARE SA NE LUMINEZE MAI MULT MINTEA SI SA NU MAI CREDEM IN DUMNEZEII JIDANILOR, CI IN ZAMOLXIS,DIVINITATEA PAGANA, NATURA SI COSMOLOGIE.
Dr.Constantin Burlacu din NYC
Subject: Re: Fw: MIHAI EMINESCU ESTE DOMNUL NOSTRU (OUR LORD), NU JIDANUL ISUS CRISTOS.
Date: 3/29/2010 7:13:01 P.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
Reply To:
To: copot_ro@yahoo.com
CC:
BCC:
Sent on:
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 3/29/2010 3:03:42 A.M. Eastern Daylight Time, copot_ro@yahoo.com writes:
Despre Zalmoxis există vre-un document din care sa arate cu exactitate ziua, luna si anul nasterii lui Isus, ori ziua, luna si anul mortii sale?
Cu toate aceastea eu cred că a existat si mai exista undeva, la fel ca si Iisus.
Despre infinit de multe fiinţe sau lucruri care există, nu există nici un document de atestare.
Şi atunci să negăm existenţa lor?
Zamolxis are o vechime de peste 10 mii de ani, cand nici nu existau pe fata pamantului aceste fiinte biologice numiti jidani, evrei, idish, israeliti, bolsevici, judeo-crestini, judeo-comunisti, judeo-masoni, judeo-globalisti ori cum s-o mai fi numind. Si de ce scrieti Isus cu doi de "ii", pentru ca Isus in limba ebraica inseamna magar sau omul de pe magar ? Numele lui la nastere a fost de Emanuel, nicidecum, Isus cum l-au poreclit, pentru ca calarea un magar. Vad ca tot ii trageti cu crestinismul,si traiti probabil cu impresia ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu. Uite eu va ofer si dvs. asa cum i-am oferit si D-l Prof.Dr.Coja si la altii o mie de dolari sa-mi aratati in Biblie un singur cuvant scris de Dumnezeu cu mana lui. Iar daca vreti sa va dau informatii despre ziua, luna, anul nasterii si al mortii Domnului nostru (Our Lord) Mihai Eminescu, va pot da chiar si ora. Sa crezi ca Isus este Dumnezeu si sa nu se stie nici cele mai elementare lucruri despre el mi se pare ceva ridicol si absurd. Ba ca-i nascut in luna Septembrie, ba ca-i nascut in luna Decembrie si de aici porneste marea contrazicere cu Isus, care credea in Iehova, nu in Dumne-ZEU.
Numai bine domnule si crede in ce vrei, iar cand va veni din nou Isus peste un milion ori un miliard de ani, sa ma anunti si pe mine, ca sunt curios sa vad daca are trasaturi de african ori de european.
Subject: Re: Fw: MIHAI EMINESCU ESTE DOMNUL NOSTRU (OUR LORD), NU JIDANUL ISUS CRISTOS.
Date: 3/30/2010 10:38:48 P.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
Reply To:
To: copot_ro@yahoo.com
CC:
BCC:
Sent on:
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 3/30/2010 1:44:48 A.M. Eastern Daylight Time, copot_ro@yahoo.com writes:
Puteti dovedi când s-au născut strabunicii Dvs.? Aveti documente? Totuşi de la ei moşteniti caracteristici fizice imprimate în genele Dvs.
Puteţi dovedi când s-a născut sufletul Dvs? Dar cine sunt părinţii Dvs sufleteşti şi spirituali?
Asta nu înseamnă că ei nu există. Spiritul fiecăruia provine din Christos aşa cum trupul fiecăruia provine din părinţii trupeşti.
Iisus nu este si nu a fost jidan şi nici evreu sau din alte insiruiri de namuri pe care le pomeniti. Fecioara Maria a trăit cu Iisus copil în Egipt, unde şi Iisus si-a făcut studiile. Cititi LIGURDA.
Daca citeati materialele pe care vi le-am recomandat probabil că vă lămureaţi că Iisus este o persoană iar Christos este energia primordială care a creat totul, un fel de rang spiritual pe care foarte puţini îl ating. Există de la facerea lumii si probabil că si Zamolxis a atins acest nivel (nu am date certe in acest sens dar este foarte posibil).
Numele lui mIehova nu apare în Noul Testament. Iisus nu a vorbit niciodată de Iehova, deci nu este zeul lui. El a vorbit de Tatal din ceruri.
Va dau eu o mie de dolari daca imi aratati un cuvant scris de Zamolxe sau de Iisus.
Eminescu este cel mai mare poet si ziarist al nostru. Un mare patriot, un adevărat martir al Adevărului, al lui Christos, pentru că a murit asasinat pentru Adevăr, dar nu ştiu daca a atins nivelul de Christos. Nu este exclus.
La urma urmei ce va face sa credeti ca Dvs detineti adevarul si toti ceilalti sunt rataciti. Este o atitudine tipic sectară.
Numai bine!
Stimate domn,
Nu stiu cum ati devenit peste noapte din adeptul jidanului ateu Lenin, care a spus "Invatati,Invatati,Invatati", mare adept al jidanului sionist Emanuel, alias Isus Cristos. Eu cred ca trebuie sa aveti cam multe pacate comise in timpul regimului tiraniei comuniste, de ati imbratisat acum religia judeo-crestina, ori vreti sa spuneti ca si la sedintele PCR ori de sindicat socialist predati lectii religioase crestine, nu-i asa ? Aceasta nu-i o noutate daca este sa tin cont ca cei mai mari calai comunisti si-au gasit refugiu in Biserica ortodoxa, crezand ca astfel pot fugi de responsabilitate si nimeni n'are dreptul sa se atringa de ei, ca sunt acum "sfinti" crestini, numai ca se inseala amarnic. Pana si cei mai mari episcopi catolici, nu sunt scutiti de pedepse pentru ca au avut sex cu baieti minori, dar nu fostii atei comunisti, ori mafiotii care ucid oameni inocenti, apoi se duc la biserica, fac o cruce mare in fata icoanei lui Isus Cristos si gata, cred ca Dumnezeu i-a iertat, si nu mai sunt criminali, ci oameni de demnitate si mare onoare.
In mesaj ati spus:"Spiritul fiecăruia provine din Christos" si aceasta ma face sa cred ca sunteti un om, care in afara de cartile doctrinei crestine si comuniste, n'ati citit nimic altceva si aveti o minte atat de ingusta incat traiti cu impresia ca pana acum doua mii de ani, deci pana la Cristos oamenii n'aveau spirit. O astfel de prostie si tampenie numai un crestin o poate afirma si sustine. Daca ati fi studiat istoria religilor, v-ati fi dat seama cat de cat, ca, toate religile,inclusiv religia crestina se roaga ca sufletul omului sa ajunga sus in cer, adica in spatiul cosmic de unde a venit pe pamant. Asadar afirmatia dvs. ca "Spiritul fiecaruia provine din Christos" este lipsita de orice logica si nu-i decat o inchipuire bizara a dvs. pentru a-l linge in fund pe Isus Cristos, ca doar-doar va va face purtatorul lui de cuvant.Nu-i exclus ca chiar in universul nostru sa existe planete necunoscute cu viata (trup si suflet), dar in alte universe mult mai indepartate in mod sigur exista, ca de acolo am venit noi aici pe pamant.Apoi dvs. aveti impresia ca daca Romania este o tara crestina, toata lume este crestina. Crestinismul nu reprezinta decat 25 % din populatia globului, iar 50% dintre crestini nici nu mai cred in religia crestina, ci doar un procentaj de 10% daca sunt crestini convinsi, restul sunt crestini numai cand merge vorba despre botezuri, nunti si inmormatari.
Iehova, adica dumnezeul jidanilor, deci si al lui Isus Cristos, nu apare in Noul Testament, pentru ca a fost scris cu mult dupa Isus Cristos, dupa bunul plac al unor sarlatani judeo-crestini, care in loc de Iehova i-au spus tatal ceresc, ca sa-i deruteze pe fraeri. Isus a spus clar ca el n'a venit sa distruga credinta judaica, ci s-o intareasca, asa ca last-o balta cu Ligurda si alte carti judeo-crestine de adormit naivi. Isus, probabil a studiat in Egipt magie, sau spiritism, nicidecum inaltele valori filozofice ale faraonilor si paganismului. Isus a avut sapte frati, deci n'a fost singur la parinti, ca sa admitem prin absurd ca mama sa a fost insarcinata de Dumnezeu, care n'avea altceva mai bun de facut decat sa violeza o minora de 14 ani, si s-o lase insarcinata, pentru a-si face un fiu, cand toata omenirea este de fapt opera lui Dumnezeu, deci suntem fiii si fiicele lui Dumnezeu. Deci Dumnezeu a facut cerul si pamanul, oamenii si tot ce este viu pe pamant, dar n'avea un fiu pana la Isus Cristos, hai ca asta-i o gluma buna. Mai mult,mama lui Isus niciodata nu s-a botezat, ci a ramas o jidauca habotnica, deci dvs. bateti campii daca sustineti contrariu. Se zice ca, insusi Isus a avut un copil sau patru, cu Maria Magdalena. Dar Petru, care se indragostise de Isus si spera ca vor ajunge o pereche potrivita de homosexuali, din gelozie si ura, i-a starnit zvonul ca a fost o curva si depravata, in fond provenea dintro familie de jidani bogati si a fost cea care l-a finantat pe sarlatanul de Isus Cristos, sa hoinareasca prin "tara sfanta", sfanta pe dracul.
Eu nu pretind ca detin adevarul absolut, dar despre ce vorbesc sunt foarte stapan pe ce spun si daca cel putin 25 % din populatia Romaniei ar fi ca mine, soarta tarii noastre ar fi fara doar si poate acum alta, dar vine si timpul mult asteptat, fiti fara grija, pentru ca, lume nu se sfarsete azi, ori maine ori peste 100, ori 1000 ori 10 000 de ani, iar sufletul celor alesi de DumneZEU sa spuna adevarul este etern.
http://dacia.org/1articole/index.php?news_id=158&start=0&category_id=8&parent_id=0&arcyear=&arcmonth=
http://www.youtube.com/watch?v=zUqegfhsElg&feature=related
Subject: Re: ... (nu pronunta sau scrie ce nu intelegi)
Date: 3/28/2010 6:48:25 P.M. Eastern Daylight Time
From: DACIALAN@aol.com
Reply To:
To: stroilescuconst@yahoo.com
CC:
BCC:
Sent on:
Sent from the Internet (Details)
In a message dated 3/28/2010 4:39:17 P.M. Eastern Daylight Time, stroilescuconst@yahoo.com writes:
prost esti tu , si tampita o fo' mata, ca te-a lasat asa, handicapat
De ce te legi tu tam-nesam de mama mea, m'am legat cumva eu de ma'ta ? Vezi cat de incult, prost si tampit esti. Mai si faci pe oamenii sanatosi handicapati, cand tu esti un handicapat mintal. Spune Stroilescu si trage apa!
--- On Fri, 3/26/10, DACIALAN@aol.com wrote:

From: DACIALAN@aol.com DACIALAN@aol.com
Subject: Re: ... (nu pronunta sau scrie ce nu intelegi)
To: stroilescuconst@yahoo.com
Date: Friday, March 26, 2010, 4:20 PM
In a message dated 3/26/2010 7:35:19 A.M. Eastern Daylight Time, stroilescuconst@yahoo.com writes:
Nu intelegi ca nu ma intereseaza elucubratiile tale, izvorate din gandirea perciunatilor din care faci parte,(te-ai tradat, fara sa vrei, intre altele si prin inversunarea impotriva crestinilor, asa ca las-o balta).
Prostia este demonstrata de faptul ca deranjezi mitocaneste o persoana - fara sa o cunosti- sub protectia anonimatului (josnica alegere), desi aceasta iti cere sa stergi din memorie adresa de e-mail pe care ii trimiti tot felul de mesaje.
Deci:
-- Daca continui sa imi mai trimiti astfel de mesaje inseamna ca esti irecuperabil, ai nevoie de un tratament balneo-climateric etern in statiune "Fundul iadului".
-- Daca esti intelegator si ma lasi in pace, poate ca eu m-am inselat in privinta ta si ma rog sa ti se arate si tie Calea spre Mantuire.
Mai Stroilescule, numele tau nu cumva este de fapt al perciunatilor, iar tu sari in apararea crestinilor numai pentru faptul ca sunt oi bune de muls de catre voi jidanii ? Apoi daca nu vrei sa primesti mesaje de la mine de ce-mi raspunzi si-mi ceri sa te sterg de pe lista, chiar atat de prost si tampit esti incat nu esti capabil sa ma blochezi ??? Si inca ceva, tu deja traiesti in "Fundul iadului", asa ca lasa vrajeala ca ai gasit "Calea spre Mantuire". Termenul de "mantuire" vine din limba maghiara si inseama ca te-a terminat, te-a omorat, adica ai ajuns in "Fundul iadului", cum zici tu. Eu am gasit Calea spre SALVARE si aceasta este Zamolxis, cultul Soarelui,divinitatea pagana, natura si spatiul cosmic de unde a venit sufletul omului pe acest pamant si poate pe multe alte planete necunoscute de voi judeo-masono-crestinii.
http://www.youtube.com/watch?v=6bL6agEVXcI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4W9nEzQYyEo

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928