Sistemul mondialist a pus la punct cea mai simplă şi odioasă păcăleală: disocierea beneficiarului de executant, a păpuşarului de păpuşă. Cei care cred că ruşii au fost autorii experimentului „comunist” se înşeală amarnic. Şi ei au fost nişte cotropiţi.

 „STATUL MODERN” SUCURSALĂ A IMPERIULUI CONSPIRAT – NOŢIUNI GENERALE
 
Secolul XIX  a reprezentat o  perioadă de expansiune sistematică a imperiului conspirat, organizat sub conducerea evreimii. Procedeul a fost şi continuă să fie instituirea unui instrument de exploatare a teritoriilor şi popoarelor atacate sub forma funcţională a unei organizări statale după modelul organizării interne a etniei evreieşti, organizare practicată şi perfecţionată în secole în ascuns pentru propria lor organizare şi folos intern. Au numit această formă de organizare statală „Statul Modern” întrucât pentru populaţiile atacate, apare ca fiind ceva nou şi propagandistic i se construieşte şi o aparență de a fi avansat.
Imperiul Roman a făcut exact acelaşi lucru, în trecut, dar pe faţă: a implementat propriul sistem organizatoric în teritoriile şi asupra populaţiilor atacate spre exploatare în forma codului juridic roman.
Imperiul Roman a avut o mai lungă existenţă pe un teritoriu mai larg decât alte imperii ca rezultat a trei inovaţii care au optimizat sistemul de exploatare: "Read More"

1) drumuri centralizate (de unde zicala „toate drumurile duc la Roma”) pentru rapida circulaţie a bunurilor şi a informaţiei de la centrul de decizie la teritoriul cotropit,
2) scrisul pentru comunicare uniformă de ordine şi rapoarte;
3) sistemul juridic roman, constituit dintr-un set de legi aplicat identic, uniform, pe tot teritoriul, măsură care a avut ca scop nu binele populaţiilor cotropite, aşa cum se pretinde în prezent de unii, ci exploatarea cruntă a acestora de către minoritatea conducătoare.
În imperiul Roman, administratorul sistemului de exploatare şi beneficiarul erau acelaşi grup de persoane vizibili pentru exploataţi.
    Etnia evreiască a adus o fundamentală inovaţie: disocierea beneficiarului exploatării de administratorul sistemului de exploatare. Astfel, statul exploatator este prezentat drept autohton, izvorât chipurile din aspiraţiile de libertate, egalitate şi fraternitate a patrioţilor băştinaşi, având o structură şi legi precum constituţie, preşedinte, guvern, ministere şi miniştri, sistem electoral, parlamentar, juridic, sistem financiar bazat pe banca centrală, nişte noutăţi absolute pentru populaţiile lumii, noutăți care par a fi o invenţie utilă şi benefică.
    Patrioţii se trezesc cu greutate din mirajul acestei escrocherii când observă că nu e chiar o coincidenţă că toate statele au aceeaşi formă şi instituţii de parcă toţi patrioţii au avut brusc aceeaşi idee genială în toate neamurile, apoi că banca națională nu este de fapt naționala de loc, este centrală, dar de fapt, este independentă de acest „stat modern” şi este subordonată instituțiilor etniei evreieşti, că în fapt este un stat organizat pentru exploatare pe baza aceluiaşi sistem juridic care la bază se laudă că este izvorât din „măreţul” sistem juridic imperial roman, actualizat pe vremea imperiului napoleonian, numit „cod civil francez”, în fapt un sistem juridic şi financiar care asigură preemţiunea etniei organizatoare asupra etniilor băştinaşe, simultan pretinzând că este un stat avansat care garantează o egalitate de şanse tuturor locuitorilor care însă, printr-o, surprinzătoare coincidenţă, acest stat modern nu realizează egalitatea de şanse niciodată nicăieri, inegalitatea fiind întotdeauna înclinată în acelaşi sens.
Patrioţii sunt scuturaţi când realizează că „statul modern” este de fapt un sistem de exploatare a teritoriului şi populaţiei băştinaşe administrat în orb de băştinaşi, condus de etnici evrei printr-un grup de băştinaşi de mare vocaţie infracţională subordonaţi total acesteia, unicul beneficiar fiind etnia evreiască aflată în afara graniţelor statului exploatator.
Unul din instrumentele de derutare a patrioţilor este pendularea intre identitate etnică şi naţionalitate, între etnie şi cetăţenie. Totul este etnic, dar este promovat ca fiind naţional de către mass media omniprezentă, deţinută de etnia evreiască în totalitate.
   
IMPERIUL CONSPIRAT – SUCURSALA ROMÂNIA
Confruntat continuu cu agresiuni din partea migratorilor veniţi din sud, est şi vest, Neamul Românesc nu a avut liniştea să îşi constituie un stat românesc pe specificul lui care să administreze teritoriul locuit de membrii Neamul Românesc. În perioada cunoscută drept „fanariotă”, un grup evreiesc amplasat în cartierul Fanar din Istanbul a cumpărat de la sultan dreptul de exploatare a ţărilor româneşti, aşa cum se cumpără licenţa de exploatare a unui zăcământ natural. Pentru a stoarce valoarea din „zăcământul licenţiat” a destrămat şi anihilat orice brumă de organizare adaptată specificului românesc, lăsând practic Neamul fără nici o organizare statală.
   Pe fondul unei structuri statale practic inexistente şi slăbirii drastice a puterii de coerciţie a Imperiului Otoman, etnia evreiască a declanşat o agresiune neprovocată pentru preluarea directă a controlului teritoriului şi populaţiei româneşti pentru exploatare, peste şi pe lângă Imperiul Otoman. În acest scop, şi-a instalat propriul „stat modern” pe teritoriul ocupat de Neamul Românesc, un stat străin, în fapt prezentat drept românesc doar în formă. Pentru instalare s-au folosit de patrioţi români pe care i-au indus în eroare făcându-i să creadă, precum cred încă mulţi în prezent, că acest stat reprezintă un progres. Etnia evreiască ştia că pentru administrarea sistemului de exploatare trebuiau oameni de o cruzime şi duritate care nu se puteau găsi între români cu uşurinţă, aşadar, după prima fază realizată cu etnici români pentru a putea invoca aparența că a fost izvorât dintr-o concepţie autohtonă, în a doua fază au adus străini din etnia lor sub diverse false naţionalităţi cu scopul de a ocupa funcţiile esenţiale în stat şi derula operaţiunile de exploatare complexe ale teritoriului şi poporului.
Alexandru Ioan Cuza a fost un patriot care a pus în aplicare cu entuziasm planul de structurare a „statului modern” fără să înţeleagă, de fapt, pentru cine îl dezvoltă în fapt, convins că îl face pentru Neamul Românesc. Când a insistat ca statul să servească Neamul Românesc cu prioritate, a fost alungat de slugile obediente ale etniei evreieşti. Ca de obicei, după cum știau din experiențele trecute cu alte neamuri, un băştinaş nu putea fi folosit în întregime împotriva băştinaşilor, o problemă de care s-au lovit peste tot, inclusiv în Rusia când în 1917, au plasat ruşi de formă în guvern ca să pretindă că sistemul sovietic este o emanaţie rusă, dar au fost nevoiţi să îi schimbe cu evrei după numai 20 de zile pentru că nu erau capabili să elimine fizic oponenţii noului sistem sovietic de exploatare a ruşilor, în fapt nu aveau inima să asasineze milioanele de ruşi pentru a forţa populaţia să se subordoneze noului sistem de exploatare.
Mult se vorbeşte de marile dezvoltări economice între care de infrastructură şi progresele economice ale perioadei: Podul de la Cernavodă, căi ferate, silozurile şi portul Constanţa etc... dar la o inspecţie mai atentă, dincolo de propagandă, se vede că au servit exportului de produse agricole de care a beneficiat… în exclusivitate etnia evreiască şi slugile lor locale.
Iată aici un „microscopic” detaliu: în Moldova, câteva judeţe erau numite în silă „Fisherland” după arendaşul lor Froim Fisher. Acesta a fost condamnat după ani de procese în 1913 pentru că a otrăvit ţăranii lucrători pe terenurile arendate de el cu mâncare stricată, printre altele din varză stricată, peşte stricat şi măsline putrezite. Arendaşii români nu puteau concura cu arendaşii evrei care plăteau proprietarilor arende mai mari pentru că evreii primeau bani din afara ţării şi aveau costuri mai mici prin exploatarea cruntă a ţăranilor români, ceea ce arendaşii români nu aveau inima să o facă. Producţia se ducea pe calea ferată la export în beneficiul… etnicilor evrei şi desigur nu a etnicilor români. Cui a servit in fapt acest mare „progres”?
În toată perioada lui Carol I au fost nemulţumiri ample, răscoale, greve, de fapt reacţii ale Neamului Romanesc la exploatarea exercitată prin intermediul „Statului Modern Român”.
 
DAR patrioţii români nu s-au lăsat distruși. Au înţepenit în tranşee la Mărăşeşti şi Oituz, au respins pe germani, s-au îndreptat spre est şi au dezarmat şi alungat hoardele ruseşti dezorganizate de revoluţie, s-au repliat şi au respins atacurile din aprilie şi iulie 1919 ale ungurilor sub conducerea lui Bela Cohen, evreu, şi au eliberat Budapesta de guvernul evreiesc, chipurile comunist şi au pus şi opinca românească pe Parlamentul de la Budapesta la 4 august 1919.
 
Patrioţii români ca generalul Eremia Grigorescu care a reamintit Lumii că „PE AICI NU SE TRECE!”, patrioţii care au luat arma în mână, ei singuri contra manevrelor guvernului și regelui au făcut eliberarea armată a ţării şi întregirea statului.
 
Si cand te gandesti ca si evreimea este doar o unealta...

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928