COMUNICAT COMUN a Partidului României Europene - P.R.E. , a Academiei DacoRomâne și a Gărzii DacoRomâne a Blocului Unitatea Națiunii – BUN privind alegerile din România și Moldova


DacoRomânia va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!
Sediul legal: Bucureşti, Drumul Taberei nr. 26, Bloc T-1, apart. 119, sect. 6 (Favorit), cod 061335, Tel: 0214138434, 0722972522, Oficiul poştal 58,Căsuţa poştală 14, CIF 22085130, Cod IBAN RO08CECEB60443RON1879199, CEC Bank Dr.Taberei, S. M. Bucureşti ; Dosar nr. 19007/3/2006,TMB Secţia a III- a civilă, Decizia civilă nr.2 din 22. 01.2007, definitivă şi irevocabilă, înregistrat în Registrul partidelor politice la 27.06.2007. Dosar nr.26785/3/2009, decizia civilă nr. 251R, din 3 iunie 2010, Curtea de Apel Bucuresti, secţia a IX -a civ. şi pt . cauze priv. propr. intelect.,şi decizia civila nr.1, Trib.M . Buc, sectia a III -a civila din 8.01.2010.
Ambele sunt definitive şi irevocabile din 28.07.2010 conform site www.partidulromanieieuropene.ro, geostroe@gmail.com

Bucureşti, nr. 19 din 13. 11.2014 (13.11.10 014, după Calendarul DacoRomânilor) 
"Read More"

COMUNICAT COMUN a Partidului României Europene - P.R.E. , a Academiei DacoRomâne și a Gărzii DacoRomâne a Blocului Unitatea Națiunii – BUN privind alegerile din România și Moldova

Conducerile reunite ale Partidului României Europene – P.R.E. partid național de unitate națională, ale Senatului Academiei DacoRomâne, Gărzii DacoRomâne și ale Blocului Unitatea Națiunii, privind alegerile din România și Moldova sunt împuternicite să declare următoarele :
1. În actuala situație internațională în care s-au aprins scînteile unui nou război mondial, România și Moldova sunt nevoite să își mențină statalitatea, stabilitatea internă în conformitate cu principiile democrației și ale statului de drept pentru a demonstra lumii întregi că sunt guvernabile și că pot desfășura alegeri libere și democratice, pentru a-și manifesta voința de state libere și europene. Deși marile puteri nu țin cont de voința noastră națională, noi trebuie să arătăm lumii că suntem o oameni civilizați și uniți, chiar dacă asupra noastră se exercită presiuni divergente atăt dinspre vest, cît și dinspre est și că Prutul nu este și nu va fi un nou zid al Berlinului.
2. Este adevărat ca ,,Timpul jocului s-a terminat…” și că trebuie să ne afirmăm în lume voința de a fi împreună în Europa, chiar dacă peste tot se duce un război contra dreptului națiunilor la autodeterminare și la reunificare în România adevărată.
.
3. Deși toate sistemele de securitate colectivă  la nivel mondial se află în ruine și nu mai există nici o garanție internațională de securitate pentru nimeni datorită S.U.A., iar constructorii Noii Ordini Mondiale au eșuat în toate proiectele lor de a induce instabilitate și haos în lume, războiul global pe care îl vor superputerile poate fi evitat. Cine va ridica sabia va dispărea ca imperiu de pe harta lumii. Ca și în alte etape istorice, România este piatra de încercare, buturuga mica din proverbe va răsturna carul mare al celor care au de ales între o lume în care se respectă regulile clasice de drept internațional și o alta lume, cea a junglei, fără nici o regulă. România este o națiune înțeleaptă pentru că a știe de fiecare data să iasă din situațiile limită în care se află, a știut să plătească celor care au trădat-o, lăsînd-o pradă la discreția inamicului, reacționînd prin surprindere. Indiferent de corupția clasei politice, ori de luptele interne, ea a știut să dovedească patriotismul necesar salvării unității națiunii, apărării integrității granițelor țării și a contracarat năprasnic împotriva celor care au crezut că România este pe moarte ori că poate fi sfîrtecată după placul străinilor. Lumea se află la o nouă cotitură istorică, indiferent dacă se vor institui noi reguli sau un joc fără reguli în arena globală, Ea va privi cu înțelepciune la România adevărată care va renaște din Dacia străbună:
4. Lumea se schimbă foarte rapid, mai ales din cauza celor care dictează unilateral și instituie modelele proprii, producînd, de fapt, rezultatul opus. Minciuna, distragerea atenție, crearea problemelor pentru a oferi soluția, strategia graduală, cea a amînării, tratarea copilărească a unor teme grave ale intereselor naționale, stimularea sentimentelor în locul gîndirii, menținerea în ignoranță și mediocritate a unor națiuni în totalitatea lor, confuzia, complacerea în mediocritate și inducerea lor în masă, învinovățirea continuă și fără temei a celor cinstiți, spionarea și asasinarea personalităților unor națiuni, deposedarea de resurse și intimidarea fățiță unor națiuni întregi nu vor duce niciodată la pace și securitate în lume.
Și România dorește o lume a păcii, a respectului reciproc, unde fiecare națiune să se dezvolte, în colaborare cu celelalte natiuni de pe Terra și împreună, rezolvam marile probleme cu care ne confruntam, ca oameni raționali și demni.
5. Chiar dacă aleșii din România și din Moldova, oricare ar fi ei nu sunt sau nu vor fi respectați de alianțele politico-militare existente, avem șansele de a ne desemna cu demnitate reprezentanții noștri la vîrf. Ei ar putea, pînă la un nou 1 Decembrie, să proclame Reîntregirea României. Recomandăm concetățenilor și fraților noștri de dincolo de actualele granițe politice ale României să se prezinte la vot cu toții, să își folosească cea mai puternică armă – votul, cu deplină maturitate și încredere.
Deși majoritatea înțelege că nici România și nici Moldova nu sunt lăsate să-și conducă, nici să-și făurească sau să-și indeplineassingure destinul de neam, credem că vom da semne în lume că suntem în stare să ne împlinim idealuri milenare.
Prin urmare, exprimîndu-ne deplina încredere că în ciuda tuturor provocărilor unora cu scopul ca ambele țări sa nu ajungă întregi la urne, contrar intrigilor care induc din exterior instabilitate internă, pentru a se porni războaie civile, chiar dacă, pînă la vîrful ierarhiilor demintăților sunt infiltrate agenturi străine, cetățenii din România și din Moldova vor vota așa cum vor vroi pe aleșii lor.
6. Curînd va veni momentul adevărului în politica mondială și europeană, se vor alege prietenii de dușmani și vom înțelege mai bine de partea cui să luptăm în viitorul război pe care nu îl dorim și nu-l vom dori, dar bucuroși îl vom purta învingători. Și dacă istoria ne va pune în fața unor noi jertfe, sacrificii și suferințe nemăsurate, românii știu să lupte chiar dacă, la fel ca și în celelalte războaie, nu am fost pregătiți să le purtăm, fiindu-ne impuse tocmai cînd eram mai slabi decît agresorii. Victoria va fi a noastră, pentru că la finalul confruntărilor națiunea noastră va fi iarăși reîntregită în granițele limbii dacoromâne, iar idealul național va fi împlinit. Suntem ceea ce am fost și vom rămîne ceea ce eram la începuturile Daciei, pentru că suntem ceea ce am fost, vom fi iarăși ceea ce suntem și mai mult decît în anul 1918.
7. Deși Starea națiunii dacoromâne, după aproape un sfert de secol de la evenimentele din decembrie 1989 este la fel ca Starea Armatei României, ne exprimăm convingerea că nu suntem un neam învins, că nu ne-am învins noi pe noi, nici nu suntem un neam de slugi, ci că mereu am stat cu fruntea sus și am pus pumnul în pieptul furtunii mondiale. De fiecare dată am reușit să ne ridicăm fruntea sus, ca o națiune suverană, stăpînă pe teritoriul și destinul său, mai devreme sau mai tîrziu.
O națiune care nu a oprimat pe nimeni, nu a luat teritoriul nimănui și nu a pornit războaie pentru a jefui sau cuceri alte țări sau pentru a subjuga ale neamuri, va fi totdeauna liberă, nu mai poate fi sclavă niciodată!
8. Considerăm România poate evita atragerea ei în război prin participarea la urne a întregii națiuni, pentru ca apoi, după o adevărată reforma electorală și prin organizarea de noi alegeri generale în viitor, să modernizăm actuala legislație electorală, inclusiv pe cea a partidelor politice. Gîndim că numai așa voința națională, manifestată pe cale democratică va aduce la putere acel (e) partid (e), acel președinte care ar putea determina o politică națională autentică, în care statul național român unitar, unic, suveran și independent, al cărui teritoriu este inalienabil și a cărei identitate națională este imprescriptibilă și eternă, să poate să decidă suveran soarta românilor în aceste vremuri. Altfel, s-ar putea lua decizii greșite, antinaționale, de către structuri și persoane fără relevanță pentru viitorul națiunii și interesul național autentic. O țară liberă se construiește cu și de către oameni liberi! O doctrina națională dacoromânească trebuie se bazează pe libertate și demnitate, pe adevăr, dreptate, muncă și credință!
9. Cu toate că România este în pragul destrămării din interior, sub presiunea unor vecini vicleni și hrăpăreți, precum și a unor mari puteri care au virusat clasa politică de la București și Chișinău prin corupție generalizată răspunzători sunt și UE și aliații din N.A.T.O. și Rusia imperială, care nu sunt deloc străine de situația acuală. De aceea, este nevoie ca astăzi, să facă o noua alegere strategică vitală: alianța cu China. Avînd în vedere că S.U.A. se află în situația U.R.S.S. de acum un sfert de veac, trebuie să avem grijă ca S.U.A. și N.A.T.O. să nu se prăbușească, precum U.R.S.S. în 1989-1991, peste România și Moldova, iar sfîrsitul războiului să ne găsească tot dezbinați de partea celor care pierd.
10. Este evident că S.U.A. și N.A.T.O. de acum încolo controlează totul în România, iar Rusia încearcă tot astfel in Moldova, inclusiv alegerile oarecum libere, tot așa cum ne-au controlat și rușii în perioada bolșevică prin Armata roșie de ocupație și consilieri sovietici pe ambele maluri ale Prutului.
11. Pentru o alianță strategică cu China trebuie să mizăm pe patrioții cinstiți, echilibrați și cumsecade din România și Moldova, pe toți oamenii liberi, din clasa mijlocie care s-a format prin ea însăși, românii care nu s-au compromis în relațiile cu corupții și nici nu s-au vîndut străinilor, au respectat jurământul față de țară.
13. Românii au datoria lupte ca Europa Unită să redevină leagănul culturii și civilizației mondiale, nu lagărul națiunilor asuprite și dezmoștenite sub doctrina federalistă europeană și sub controlul S.U.A. ori al Rusiei.
Să mergem cu toții la vot, să votăm pe cel mai cinstit patriot, pe cel mai vrednic și curajos reprezentant iar dacă ea voința noastră va fi nesocotită trebuie să rezistăm cu arma în mînă contra opresorilor interni și externi, așa cum îndeamnă Imnul național: Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,/ Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost' pământ!
DacoRomânia este nemuritoare și va renaște prin adevăr, dreptate, muncă și credință!

Președinte fondator

dr. Geo Stroe
și dacii liberi



Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928