Imagini in exclusivitate aratand un OZN avand inscriptia “Air Force”. Ar putea armata sa foloseasca acest tip de farfurii zburatoare?

Aceste fotografii ridica din nou semne de intrebare asupra proiectelor Fortelor Aeriene Americane. Din fotografii se vede destul de clar cum un asa-numit OZN cu inscriptia “Air Force” se ridica de la sol, de langa un avion american. Citand un serial science fiction classic, probabil ca “Adevarul este dincolo de noi”, oamenii obisnuiti.

Comments

Dr.Constantin Burlacu said…
In cartea “Area 51” scrisa de Annie Jacobsen,pe care am citit-o recent este scos in evident faptul ca,in urma unor cercetari a unor documente secrete declasificate, asa-zisele aparate extraterestre OZN/UFO, despre care s-a facut si se face inca multa valva si speculatii, sunt opera unor oameni de stiinta nazisti, capturati de sovietici si americani dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial. Aceste obiecte zburatoare copiate dupa rechetele germane V-2, au fost construite in Statele Unite in Area 51 si 13 al proiectului 57 si altele din Nevada si New Mexic, iar in Rusia in area NII88 si Kyshtyn 40 din localitatea Sverdiovsk. In aceste locuri au fost construite cu ajutorul oamenilor de stiinta naziste cunoscuti in Statele Unite sub codul secret “American’s Paperclip”avioane supersonice, sateliti si rachete nucleare. Se pare ca oamenii de stiinta nazisti capturati de sovietici, au fost mult mai buni maistri tehnologici si ai industriei nucleare decat cei care au colaborat cu americane. Si dovada este farfuria zburatora construita in URSS,care s-a prabusit in Stalele Unite la Roswell, apoi satelitii de spionaj trimisi in cosmos de sovietici inaintea americanilor.Nu incape indoiala in ce priveste puterea militara aeriana Americana,prezenta peste tot in lume, dar nu-i exclus ca Rusia, sa dispuna datorita nazistilor luati prizonieri de avioane, submarine, vapoare si rechete nucleare mult mai avansate decat cele americane, iar dovada este ca desi puterea sovieteca s-a prabusit de mult, rusilor nu prea le pasa de superioritatea militara americana.In realitate la mijloc sta insa “Fourth Reich”, asa ca atentie: “Noi vom veni din nou!”.
Dr.Constantin Burlacu said…
In cartea “Area 51” scrisa de Annie Jacobsen,pe care am citit-o recent este scos in evident faptul ca,in urma unor cercetari a unor documente secrete declasificate, asa-zisele aparate extraterestre OZN/UFO, despre care s-a facut si se face inca multa valva si speculatii, sunt opera unor oameni de stiinta nazisti, capturati de sovietici si americani dupa terminarea celui de-al doilea razboi mondial. Aceste obiecte zburatoare copiate dupa rechetele germane V-2, au fost construite in Statele Unite in Area 51 si 13 al proiectului 57 si altele din Nevada si New Mexic, iar in Rusia in area NII88 si Kyshtyn 40 din localitatea Sverdiovsk. In aceste locuri au fost construite cu ajutorul oamenilor de stiinta nazisti cunoscuti in Statele Unite sub codul secret “American’s Paperclip”avioane supersonice, sateliti si rachete nucleare. Se pare ca oamenii de stiinta nazisti capturati de sovietici, au fost mult mai buni specialisti tehnologici si ai industriei nucleare decat cei care au colaborat cu americani. Si dovada este farfuria zburatora construita in URSS,care s-a prabusit in Stalele Unite la Roswell,New Mexico, apoi satelitii de spionaj trimisi in cosmos de sovietici inaintea americanilor.Asa-zisi martieni gasiti in aparatul zburator prabusit in Roswell erau niste copii, care in urma experentilor medicale facute de Dr.Joseph Mangel in lagarele de concentrare naziste, li s-a marit capul si ochii . Rezultatul acestor experente medicale i-au fost donate lui Stalin, inainte ca Dr.Mangel sa fuga in Argentina, dupa ce a stat circa 4 ani in Germania sub un nume fals. Nu incape indoiala in ce priveste puterea militara aeriana Americana,prezenta peste tot in lume, dar nu-i exclus ca Rusia, sa dispuna datorita nazistilor luati prizonieri de avioane, submarine, vapoare si rechete nucleare mult mai avansate si sofisticate decat cele americane, iar dovada este ca desi puterea sovieteca s-a prabusit de mult, rusilor nu le prea pasa de superioritatea militara americana.In realitate la mijloc sta insa “Fourth Reich”, asa ca atentie: “Noi vom veni din nou!”.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928