C O M U N I C A T

În seara zilei de 26 martie a.c., la ora 22,15, delegaţia Partidului România Mare a depus la Biroul Electoral Central listele cu cei 209.763 susţinători ai candidaţilor pentru alegerile din 25 mai a.c. pentru Parlamentul European.
          Preşedintele Biroului Electoral Central a semnat pentru primirea centralizatorului listei de susţinători ai P.R.M. şi a celor 39 de candidaţi ai Partidului România Mare pentru alegerile europarlamentare.
          Pe primele 10 locuri din lista de candidaţi ai Partidului România Mare sunt înscrise următoarele persoane: politolog GOLBAN RADU EUGEN, prof.dr.BĂLAN ANGELA MIHAELA, prof.univ.dr. COJA ION, jurist ASAFTEI ION, conf.univ.dr.MILITARU IOANA NELY, economist APOSTOL GHEORGHE MARIUS, ing.ZAMFIR CIPRIAN, ing.SADICI OCTAVIAN, ing.ec.NICOARĂ IOAN –DAN şi prof.dr.BRUDAŞCU DAN.
          În cursul zilei de 28 martie a.c., Partidul România Mare va contesta la Tribunalul Bucureşti lista ilegală de candidaţi propusă de către persoana fizică Vadim Corneliu Tudor în numele P.R.M., partid din care acesta a fost exclus la data de 27 iulie 2013 de către Congresul Extraordinar de la Alba Iulia. Numitul Vadim Corneliu Tudor a sfidat prevederile Legii nr.33/2007 şi refuză să respecte hotărârile judecătoreşti definitive şi executorii pronunţate de către instanţă care au stabilit ca el nu mai este preşedinte al Partidului România Mare din 20 iulie 2013. De asemenea, acelaşi personaj nu ţine seama de modificările consemnate în Registrul partidelor politice din zilele de 6 şi 11 martie a.c. din care rezultă că Partidul România Mare este condus de către cei aleşi la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia.



Dr.Gheorghe Funar
Preşedintele Partidului România Mare



Bucureşti,
27 martie 2014sva

Comments

Anonymous said…
AM VESTI!

FUNAR a fost respins de la candidatura de la BEC,iar VADIM TUDOR a reusit sa candideze legal la parlamentul european.

Respingerea lui FUNAR,se intemeiaza pe deciziile tribunalului Bucuresti,care a dat castig de cauza lui Vadim Tudor,din considerente ce tine de inscrierea PRM la OSIM pe numele lui VADIM TUDOR,si pentru ca Funar nu a respectat prevederiile statutului de functionare al PRM.

Pe lista lui Funar si-au gasit loc si persoane ceausiste de genul Ion Coja!
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Ion Virgil,nu stiu cine sunteti dar in mod sigur sunteti un catel al lui Corneliu Vadim Tudur, care impreuna cu Adrian Paunescu au fost dulaii curtii lui Nicolae si Elena Ceausescu. Daca Gheorghe Funar care este nationalist si a infiintat un partid nationalist in Romania, nu unul de tip ceausist si securist cum a infiintat Vadim, a fost respins de tribunalul Bucuresti, care tine cu securisto-comunistii, inseamna ca Funar reprezinta un pericol pentru comunistii si socialistii din Romania si din Parlamentul European, iar Vadim este omul lor, al crypto-comunistilor si sionisto-glogalistilor. Din cele afirmate, rezulta ca Vadim n’a infiintat PRM-ul pentru interes national, ci pentru interes personal si in primul rand pentru ciolanul parlamentar si pentru a anihila fortele nationaliste si mai cu seama pe legionarii si adeptii Garzii de Fier. Ia intreabati-l care-i pozitia lui in aceasta privinta si veti vedea cu ce rautate si inversunare se pronunta impotriva legionarilor, pe care din pistolari nu-i scoate. Funar a gresit ca s-a alaturat lui Vadim in PRM si i-a cantat in struna ani de zile si tarziu, foarte tarziu si-a dat seama ca Vadim este un mascarici politic, o jigodie si lichea ordinara, iar partidul lui cu” Romania Mare” este un fals si o speranta desarta.
Nu cred ca Ion Coja este mai ceausest decat Corneliu Vadim Tudur, asa ca lasti-va de a baga strambe din acestea ca nu tine vrajeala. Daca Vadim ar fi spus cel putin pe un sfert cat a spus Ion Coja, contra conspiratiei judeo-comuniste, ar fi fost bine,dar asa cum Putin vrea sa reface Uniunea Sovietica, tot asa si Vadim vrea sa reface Republica Socialasta Romania, ca nu degeaba are un nume de rusofon.Numai ca timpul Uniunii Sovietice si al Republicii Socialiste Romania, a apus iar alde Putin si Vadim, nu vor gasi salvare nici in gaura de sarpe, cu toate amenintarile lor puerile. Daca unii comunisti si kgb-sti ca Putin si Vadim au scapat ca prin urchile acului, este bine sa aiba in vedere ca “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Ei o cauta cu lumanare si in mod sigur o gasesc. Iar daca sunt impotriva Rusiei, pentru ca a deportat din Moldova peste un milion si doua sute de mii de moldoveni in Siberia si i-a ucis si a facut de-a lungul istoriei numai rau natiunii si tarii noastre nu inseamna ca sunt de partea lui Soros, ori a altor jidani si jidanti din vesti cum indruga unii imbecili in comentariile lor desuchiate. Sunt un om cu experienta care am cunosctu atat dictatura judeo-comunista de sub Cortina de Fier cat si dictatura sionisto-globalista din vest, asa ca eu nu trag cu urechea la toti nemernicii, escrocii si sarlatanii care traiesc din asa ceva si cred ca mai pot pacalii pe cineva.Cred in dreptate si dreptate va invinge !

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928