CITESTE…SI IA AMINTE!!!


Radu Cristescu
 
 
Stimate Domnule Radu Cristescu,
Am citit cu mare atentie, raspunsul pe care mi l-ati dat pe marginea subiectului “Adevarul la lumina”si doresc sa va spun ca in unele privinte aveti perfecta dreptate, dar in altele sunteti total gresit si dezinformat.  De exemplu,sunt total de acord cu dvs. ca, “Azi numai stiinta de carte te poate ajuta sa reusesti din punct de vedere economic, social, moral, militar.”si ca, “Vrem ca cineva sa ne invete sa ne ridicam in aceasta lume, nu pe lumea cealalta”, precum si cu ideia “Ca sa-ti infrangi dusmanul trebuie sa-i cunosti si limba si gandurile si atitudinile. Orice se invata este folositor. Nu poti sti care este binele daca nu cunosti care este raul. Dar nu se invata, acesta este adevarul”. Dar nu sunt nici pe departe de acord cu ideia dvs.,ca,  “Daca vrem sa reusim, nu numai ca nu trebuie sa-i alungam pe evrei ci sa ne rugam sa ajungem pe langa ei ca sa invatam ceea ce trebuie.” Dvs. ca orice om, aveti dreptul la opinii diferite, dar ideia dvs. de a lua exemplul de la jidani si de a face ceea ce fac jidanii, este o prostie,tampenie si ipocrizie rar intalnita. Si acum la drept vorbind, ce exemplu sa ia taranii romani de la jidani, muncesc jidanii in domeniul agricol, ca sa ia ceva bun de la acestia ? Ori ce exemplu sa ia muncitorii  romani de la jidani, lucreaza jidanii in industrie, in uzini, fabrici, mine,hidrocentrale, termocentrale, drumuri,poduri, santiere de constructii, ca sa ia ceva bun de la acestia ?  Ori ce exemplu sa ia intelectualii romani de la jidani, au facut jidanii vreo descoperire stiintifica,cu care se pot lauda, ca sa ia ceva bun de la acestia ? Nici vorba de asa ceva, din contra aceasta este o dovada ca sunteti lipsit de cele mai elementare cunostinte de istorie, filozofie si logica.

"Read More"

Sustineti ca “Azi, fara irigatii, ingraseminte, pesticide, ierbicide, masini agricole, etc, nu faci fata”.  Irigatiile, ingrasamintele naturale si masinile agricole  sunt recomadabile si apartin agriculturii moderne de astazi, dar pesticidele, ierbicidele si mai cu seama agrochimicalul Monsanto, care face sa umfle cerialele, fructele si legumele pentru a face fata economiei de piata, sunt daunatoare corpului omenesc, o otrava care provoaca cancer si moarte sigura. Mai departe ati spus: “Trebuie facute drumuri, hidrocentrale, amenajari silvice, hidro-tehnice, etc”. Pai din cate stiu, ca doar am venit in America din Romania, nu din Patagonia, pana in 1990 in Romania erau drumuri destul de amenajate, hidrocentrale, amenajari silvice, hidro-tehnice, combinate, fabrici si uzine in care oamenii munciau zi si noapte,  in trei schimburi si erau obligati sa presteze munca voluntara in zilele libere. Unde sunt acum toate acestea?  Cine le-a furat si distrus, cumva nationalistii cuzisti, legionari si antonescieni, nu fostii comunisti si mai cu seama copiii fostilor jidani cominternisti despre care ati spus clar si respicat ca “nu trebuie sa-i alungam pe evrei ci sa ne rugam sa ajungem pe langa ei ca sa invatam ceea ce trebuie.” Prin urmare, ce sa invatam noi de la jidani cum sa ne distrugem economia nationala si tara, pentru ca natiunea romana sa ajunga pe veci  sclava jidanilor ?!

 
In afara de comert, finante si o propaganda mincinoasa, jidanii nu sunt buni la nimic altceva, nici la munca cinstita, nici la razboi, iar daca rusii si americanii ar lua mana de pe Israel si globalismul sionist,iar bate pana si palestinienii care se lupta cu pietrele cu jidanii, ca in timpul epocii primitive.Cu sprijinul americanilor jidanii au ocupat ilegal Palestina si mari suprafete  teritoriale din Siria,Liban,Iordania si Egipt.Si nu cred ca-i un exemplu demn de luat de la jidani, de a ocupa teritoriile tarilor vecine care nu ne apartin.Lund exemplu din Biblia judeo-crestina, de a fi supusi si-i iubi pe dusmani, romanii nu mai sunt in stare sa lupte ca pe timpul regilor geto-daci, ori ca Stefan cel Mare, Mihai Viteazu,Horia,Closca si Crisan,Mihai Eminescu, Prof.A.C.Cuza, Prof.Nicolae Iorga, ori Maresalul Ion Antonescu, de a apara ori  recuceri teritoriile nostre nationale invadate si ocupate ilegal de Rusia/Ucraina, Polonia, Bulgaria,Sarbia si Hun-garia. Si atunci ce exemple sa ia romanii de la jidani, hotia,escrocheria, specula,camata, frauda, inselaciunea, gheseftul, minciuna in care jidanii sunt cei mai mari specialisti ?
 
Jidanii au asuprit si exploatat sangeros Rusia,popoarele europene,Africa si America, de unde au furat mai toate bogatiile  naturale si dispun astazi de zeci si zeci de trilioane de dolari, deci isi permit sa faca tot felul de afaceri. Insa romanul care a ajuns sarac lipitul pamantului si-i chioroie matele de foame, cu ce sa se apuce de afaceri si sa faca ceea ce fac jidanii cu trei lulele trei surcele ? Romanii nu sunt in stare sa-si pastreze bogatiile lor naturale si mai cu seama aurul ramas nefurat de romani, turci, rusi,unguri, jidani si tigani,dar nu mai cu seama sa deschida ei exploatari miniere in America de Nord si de Sud, Australia,ori Africa asa cum procedeaza sobolanii astia de jidani. Sunteti ridicol domnule! Si sa tineti minte de la mine ca oricat de inalta educatie ar avea romanii, acesti jidani si ceilalti dusmani ai Natiunii si Tarii noastre, nu dau un scuipat pe asa ceva, pentru ca, ei n’au teama de vorba ori cuvantul romanului, ori de faptul ca se lingusesc pe langa ei si incearca sa-i imite, ci de o opozitie pe fata cu arma in mana contra acestora. Asadar, de  moarte, nu de vorbarie goala, au teama acesti dusmani inversunati ai nostrii si ai umanitatii.
 
Ziceti ca sunteti ateu, ati fost comunist si ca “Materialismul dialectic si istoric, marxism-leninismul m-au invatat ca Biblia nu este cuvantul lui Dumnezeu ci o poveste cu bune si rele. Iar povestea lui Cristos este si mai poveste dovedit de faptul ca majoritatea evreilor nu au trecut la crestinism decat atunci cand au fost fortati. Dar tot evrei au ramas.” Apoi tot dvs. veniti cu ideia ca “Este bine sa privim cu respect Biblia ca o carte cu multe invataturi, care te ajuta sa distingi raul de bine, ceea ce sa faci si ceea ce nu sa faci. Pentru asta iti trebuie o anumita invatatura, o anumita intelepciune, ca sa stii ce este bine si ce este rau, la un moment dat.” Pai D-le Radu Cristescu nu vedeti cum va contraziceti singur ?! Din doua una D-le Cristescu,ori este Biblia cuvantul lui Dumnezeu si trebuie respectata, ori este o carte care-i dicteaza omului, ca si comunismul si mai nou globalismul, cum ati spus,citez:“ceea ce sa faci si ceea ce nu sa faci”? Si care sunt marele invataturi si intelepciuni, expuse in Biblie,faptul ca, copiii se nasc cu pacat si toata viata trebuie sa te rogi sa te ierte DumneZeu de pacate, ori faptul ca fratii se ucideau intre ei pentru averi, tatal isi viola fiicele, ori indemnul de a te face frate cu dracul daca vrei sa treci puntea, sa fi supus, smerit, tolerant si milostiv fata de stapanirea si asuprirea straina,sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului, sa curvesti, dar sa nu prea curvesti, sa-ti iubesti dusmanii, chiar daca iti distrug rasa, natia si tara,ori  sa te lepezi de parinti,frati,surori, copii si strabuni daca vrei sa faci voia lui Isus Cristos si sa stai la dreapta sa, sa crezi dar sa nu cercetezi, sa nu intreprinzi nimic bun si intelept, ci sa traiesti cu speranta desarta ca vine Isus Cristos, sa-ti dea mura-in-gura si ca maine vei duce o viata mai buna daca accepti sa fi robul lui Isus Cristos si al dumnezeilor abrahamitici ? Si mai indrazniti sa spuneti ca “Prof. Ion Coja, un om cult se pare, nu a inteles nici pana in ziua de azi ca nationalismul cu ortodoxia este ca bomba atomica. atunci cand ajung la o masa critica, explodeaza, dar nu omoara pe cine vor ei ci pe ei insisi.” Pai dvs. nu faceti de fapt acelasi lucru, adica amestecati nationalismul cu religia,deci cu aceiasi religie judeo-crestina, indiferent ca este a iudeilor, ortodocsilor, catolicilor ori pocaitilor ?
 
Mai departe ati spus:  “Curaj am numai pe internet ca pe strada n-am sa ies sa faca jandarmii exercitii de manevrat bastoane pe spinarea mea. Nu sunt gen masochist si nici n-am inclinatie de a fi martir.” Bine,bine, pai daca nu aveti curajul sa luptati pentru drepturile umane,pentru Neam si Tara, pentru libertate, dreptate si adevar, cine vreti sa faca asta pentru dvs ? Jidanii ? Tiganii ? Ungurii ? Muscalii ? Haholii ? Gagauzii?,Germanii ?, Americanii ? ori Gheorghe Dracul ? Ati afirmat ca: “Sunt nationalist cat sa-mi apar saracia si nevoile si neamul, cu vorba sau cuvantul si nicidecum cu o carabina in munti cum au facut partizanii legionari. Aceia au tras in alti romani, ostasi sau jandarmi sau securisti. Ca nu erau evreii comunisti sa se duca ei in munti si sa omoare. La ei functioneaza porunca "Sa nu ucizi!". Pai cum va aparati dvs. “saracia si nevoile si neamul, cu vorba sau cuvantul”, daca Neamul si Tara sunt pe mana minoritatilor straine, a agenturii straine,UE, NATO, FSB, FMI, ZOG, CFR, gruparea Bilderberg, Mossad, iar dvs. nu vociferati nimic decat pe Internet, ca in rest nu indrazniti sa ridicati un pai de jos,ori sa va aparati si luptati cu vitejie si eroism cu arma in mana in cazul ca jandarmii pun bastoanele pe spinarea dvs. si a poporului roman ? Si asta denota ca sunteti un fals nationalist, iar in sinea dvs. ati ramas un comunist pervers, de aceia il tot dati ca un bun exemplu pe Lenin care a ucis peste 20 de milioane de oameni inocenti in Rusia.Si de unde ati scos dvs. ca la jidani functioneaza porunca "Sa nu ucizi!" ? In legile mozaice ale Talmudului ori Torei se spune clar ca Buna Ziua, ca nu-i nici un pacat sa-l uciz pe un nejidan, din contra este o demnitate si mandrie sa le tai gatul si sa le bei sangele. Acei ostasi, jandarmi si securisti care s-au luptat in munti cu legionarii, nu erau romani de demnitate si onoare nationala, ci erau niste tradatori vanduti intereselor conspiratiei diabolice internationala sionisto-comunista.Dupa cum se vede treaba, inainte de a ne razboi cu jidanii,tiganii si bozgorii, care ne tot sug-ne-sug mereu, noi trebuie sa facem un razboi romano-roman, ca sa alegem neghina din grau si sa scapam tara de lasi, misei si tradatori.
 
Sunt de acord ca “Miscarea Legionara a avut fisuri, falii care au permis sa fie penetrata de asasini printre care si cei ce l-au asasinat pe Iorga. Si astfel este si in ziua de azi.” Dar ca sa spuneti ca  “Cei ce promoveaza miscarea legionara ori sunt prosti si nu inteleg cursa ce ni se intinde ori sunt de rea credinta si fac jocul dusmanilor”,este o aberatie si o absurditate. Despre ce “cursa”,”rea crdinta” si “jocul dusmanilor” aiuriti ? Sa stiti si dvs. ca,nu toti legionarii sunt simisti ori cred orbeste ca pe timpul lui Corneliu Zelea Codreanu, in religia judeo-crestina, in Isus Cristos, Maica Domnului,Arhanghelul Mihail si dumnezeii abrahamitici. Din contra, exista legionari versati, bine informati si documentati, care s-au lepadat de judeo-crestinism si s-au renascut pagani, asa cum au fost mii si mii de ani stramosii nostrii traco-geto-daci.Astazi, Internetul este plin de Web-situri care promoveza Cultul Soarelui a lui Zamolxis, si in care  cei care s-au desteptat vorbesc cu fruntea sus despre trecutul nostru istoric, despre mosii si stramosii nostrii geto-daci, si despre credinta noastra strabuna. Si numai niste legionari ratati si descreierati nu inteleg ce a spus Mihai Eminescu si anume ca, “In Romania totul trebuie dacizat”. Ori ce a spus comandatul legionar Dr. Alexander Eugene Ronnette,citez: “Vom putea rezista impotriva eforturilor oculte a dusmanilor ce ne inconjoara si aspira sa dezintegreze tara noastra,Romania ? Raspunsul este cu fermitate: DA. Numai o totala dedicatie pentru binele natiunii, prin revenirea la vechile traditii geto-dace si a acceptarii principiilor de lupta si de viata legionare se poate ajunge la aceea ce dorea Capitanul” “O TARA CA SOARELE SFANT DE PE CER.” Cu durere constat ca virusul simist domina in publicatia clubului de la “PERMANENTE”. Membrii acestui club se misca pe dimensiunile unui politicianism perimat si ruginit de ambitii si egocentrism. Onoarea,cinstea, integritatea morala si setea de adevar nu mai sunt principii de baza.”
 
Eu sunt un vis al Garzii de Fier, dar cred in Domnul Nostru (Our Lord) Mihai Eminescu, in principiile strict politice ale lui Corneliu Zelea Codreanu,ori ale Prof.A.C.Cuza, Prof.Nicolae Iorga, Maresalul Ion Antonescu si a altor eroi si martiri ai neamului. Apoi cred cu mandrie si onoare in zeul Zamolxis, zeita Bendis, in divinitatea pagana, cosmologie si New Age. Iar ca dvs. sa veniti sa-mi spuneti ca eu n’asi fi ca poporul majoritar, n’asi apara din rasputeri istoria, cultura, libertatea, dreptatea si adevarul, asa cum ati afirmat,citez:”Dumneavoastra sau Ion Coja sau Dan Puric sunteti oameni cu pregatire dar nu sunteti ca poporul majoritar, cel sarac si urgisit si facut carne de tun si pe vremea lui Stefan si pe vremea lui Carol si pe vremea lui Antonescu. Este greu sa-i stiti daca nu sunteti de-ai lor. Noi nu vrem sa fim carne de tun, sa fim pioni pe tabla de sah a istoriei.”,este o ipocrizie,insulta si jignire grava la adresa mea si a altor patrioti nationalisti romani. Deci dupa parerea dvs.daca eu si alti nationalisti adevarati ne-am sacrificat tineretea si viata pentru binele romanilor, pentru ca Romania sa fie independenta si suverana, de la Nistru pana la Tisa si a romanilor si numai a romanilor, inseamna ca prin aceasta am urmarit sa-i fac pe romani carne de tun, nu-i asa ? Hai fiti serios domnule, ca prea exagerati situatia !
 
Ati spus ca : “Nu ma pot pronunta despre cuzisti, am citit mai putin despre ei. Dar cand voi citi, daca mai apuc sa citesc, ma voi exprima.”Ar fi bine sa va informati si documentati bine asupra cuzistilor, inainte de a incerca sa va exprimati ceva contra lor, asa cum v-ati exprimat eronat contra  legionarilor, ca cu cuzistii nu va merge. Am sa va dau doua exemple.Din cate imi amintesc am citit in cartea “Din imparatia mortii: scrisa de Gabriel Balanescu, fost comandant legionar si redactor sef al revistei legionare “Buna Vestire” ca in inchisorile comuniste prin care a trecut, a intalnit un smecher care se dadea mare si se lauda ca i-a tras pe sfoara pe toti din asa-zisele partide istorice,pe liberali,pe taranisti si pe legionari, pe toti. Chiar si pe cuzisti, l-a intrebat Balanescu ?! Cand a auzit de cuzisti a pus capul in jos rusinat si a amutit.Chestiunea cu jidanii a fost amplu discutata in tot timpul in Romania. Intr-o sedinta a parlamentului,Prof.A.C.Cuza a avut o discutie contradictorie cu deputatul taranist Lupu, jidan de origine. Prof.Cuza, i-a acuzat pe jidani ca-si baga mainile pana la coate in visteria tarii, si o manipuleaza dupa bunul lor plac. La care reprezentatul taranilor romani, jidanul Lupu, i-a reprosat lui Cuza ca, el n’are decat doi poli in buzunar. Iar Prof.Cuza i-a spus sa lase vrajeala ca si pamantul are doi poli, dar se invarte,se invarte, incat toti parlamentarii romani au izbucnit in ras, ca era ceva de ras, dar si de plans.
 
 
Vad ca sustineti sus si tare ca,citez: “Si primul pas ar fi eliminarea balastului sovin sau antisemit.” Pai asta sa le-o spuneti jidanilor a caror exemple doriti sa le urmati, ca ei sunt sovini, xenofobi, bigoti,anti-semiti si plini de o ura rasiala criminala contra umanitatii si mai cu seama contra semitilor palestinieni si arabi. Anti-semiti sunt jidanii si dovada este ca, jidanii au sters Palestina de pe fata pamantului, au comis crime, genocid si holocaust contra populatiei palestinene si uneltesc sa-i extermine pe cei peste 300 de milioane de semiti arabi, pentru a infaptui Israelul Mare.Noi romanii am fost si suntem anti-jidani si anti-sionisti si aceasta din cauza ca aceste fiinte biologice ne-au facut un mare rau. In primul rand ne-au asuprit si exploatat poporul roman si bogatiile lui, iar in al doilea rand au adus Imperiul Diabolic Comunist la putere in Romania si Moldova si au comis holocaustul rosu contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii in care au fost ucisi din 1917 si pana in 1990, peste 100 de milioane de fiinte umane inocente, in numele materialismului dialectic maxist-leninist.Mai aveti ceva de spus? Vreo nelamurire ? Ati obtinut tot ce ati dorit de la mine ?!
 
Sa va dea Zamolxis minte si intelepciune,
 
Dr.Constantin Burlacu
 
 
P.S.1). Ii indemnati pe romani sa stea alaturi de jidani, sa ia exemplul lor, dar dvs. ati stat vreodata langa un jidan sa vedeti ce duhoare emana corpul lui ? Conform legilor si poruncilor judaismului,lasate de dumnezenii abrahamitici, nu de Dumne-ZEU cel drept si adevarat, jidanii nu se spala in anumite zile si cum umbla cu paltoane si caciuli de jder,cand temperature afara este de 45 grade celsius, emana un miros insuportabil, a hoit, incat iti vine greata si sa vomiti.
P.S.2). In SUA am vazut segvente dintr-un film facut in timpul lui Adolf Hitler, in care jidanii erau comparati cu soboloanii, pentru ca rod bogatiile altor popoare asa cum rod sobolanii din roata de cascaval. Din Romania jidanii au furat mai toate bogatiile tarii si tot ce a produs natiunea romana mai bun.  Si atunci ce sa invete romanii de la jidani hotia ? Nu destul ii avem pe capul nostru pe tigani care fura si sunt confundati cu romanii, dupa mai noua lor denumire de “rom”, mai trebuie sa fure si romanii ca tiganii si jidanii, pentru a se duce tara mai tare de rapa ?! Jidanii au furat multe, inclusive descoperirea insulinei, facuta de Prof.Dr.N.C.Paulescu, precum si solul nostru, care l-au transportat cu vapoarele in Israel, si-i obliga pe palestinieni sa faca agricultura cu pamantul nostru pentru jidani. Din folclorul nostru, au furat pana si melodia “Cucuruz cu vrunza’n sus” de prin partile Bacaului, cu care si-au infaptuit imnul national al Israelului.Si atunci ce sa luam bun de la jidan, ceea ce a fost a nostru ?!
P.S.3).Astazi Armata Romana nu mai este ca pe timpul celor trei maresali : Maresalul Constantin Prezan, Maresalul Alexandru Averescu si Maresalul Ion Antonescu,adica o armata disciplinata de onoare si inalt prestigiu militar, ci este o armata tipica de jungla, formata din mercenari si care fiind la dispozitia NATO-lui, ucid oameni inocenti in Irak, Afganistat si acolo unde are nevoie sa ucida lumea globalismul sionist. Cum adica Armata Romana n’are curajul sa lupte sub nasul ei, pentru a ne redobandii teritoriile nationale ocupate ilegal de tarile vecine, dar are curajul sa lupte la mii de kilometri de tara pentru interesele Israelului si ale sionimului globalist ? Hai sa fim seriosi ! Povestea ca armata romana lupta in cadrul NATO=lui contra teroristilor, este o poveste de adormit naivi. Asa-zisii “teroristi” contra carora lupta NATO,USA si Israelului, sunt de fapt luptatori pentru libertate islamici care nu vor sa stea sub talpa dictaturii sionisto-globaliste, ci vor sa traieasca liberi in tarile lor, tot asa cum au luptat si romani pentru libertate contra dictaturii judeo-comuniste si care erau numiti “banditi” din aceasta cauza. Acum  termenul de “bandit” a fost inlocuit cu cel de “terorist” ca sa nu se prinda fraeri de figura ca este tot opera jidanilor, dar cu alta tichie, una sub palarie, ca sa nu se vada si sa se stie cine si de ce sunt numiti luptatorii pentru libertate nejidani, teroristi. Rolul si menirea Armatei Romane este in primul rand sa apere Natiunea Romana si teritoriile ei nationale, de aceia daca in Romania ajunge la putere un govern nationalist de dreapta, in doua saptamani Armata Romane, trebuie sa recucereasca toate teritoriile nationale romanesti din Ucraina,Insula Serpilor, Bulgaria, Serbia si Ungaria. Iar daca este incapabila de a infaptui nazuintele si aspiratiile poporului roman, Armata Romana trebuie desfiintata, pentru ca noi romanii nu avem nevoie de o armata care nu sulujeste interesele Neamului si Tarii, ci interesele straine. Noi avem nevoi de soldati romani in geniul celor care au luptat la Marasesi si Odesa nu de mercenari pe care ii intereseaza punga lor, nu tara noastra.

Comments

Mireanu said…
Buna seara,
Dar m-ati disecat, nu gluma.
Eu m-am referit la evrei, dvs. v-ati referit la jidani. Reprezinta acelasi lucru ? Unii fac totusi distinctie intre evrei si jidani.
Sper sa nu se supere evreii, dar ei sunt ultimul lucru la care sa ma gandesc. Alte probleme personale imi apasa gandurile.
Imi pare rau ca nu suntem in multe privinte pe aceeasi linie. Imi pare rau din cauza ca va vad un sufletist. S-ar putea sa ne lege dragostea de neam si tara. Dar sigur ne desparte modalitatea sau modalitatile de a privi lumea romaneasca si calea ei de emancipare.
Eu vad calea invataturii, sa avem multi oamenii pregatiti care sa nu ajunga cu milioanele capsunari prin Spania sau spalatori de vase in Italia. Daca in tara sunt oameni inalt instruiti, inalt pregatiti profesional, sa facem ceasuri bune, sa facem calculatoare bune, sa facem telefoane mobile bune, sa speriem vestul si estul cu calitatea muncii noastre. Si de exemplu, din Spania sa solicite de la noi nu capsunari ci personal cu inalta calificare. Sa se bata pe noi marile corporatii sa ne aiba angajati. Nu va uitati la marii specialisti romani care lucreaza in Vest. In mare majoritate sunt dintre minoritarii din tara noastra. Cine poate face poporul sa se autodepaseasca in cultura si instructie scolara? Nu am solutie deocamdata.
Dvs credeti ca neamul romanesc se va izbavi daca ia pusca in mana si-l mitraliaza pe dusman si mai ales pe "jidan". Nu subscriu la asemenea idee.
Asta-i realitatea trista pentru mine, sunteti un roman pe care il iubesc, cum ii iubesc pe toti romanii, dar nu-i pot fi alaturi din cauza unor contradictii fundamentale in interpretarea social-politica si istorica din Romania.
I'm so sorry.
Cu stima,
Radu Cristescu
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Cristescu,nu stiu ce sa cred despre dvs. ori habar nu aveti despre ce vorbiti, ori va prefaceti ca habar nu aveti de anumite lucruri pe care le aduceti in discutie, pentru a nu fi acuzat de ceva. I-ati dat exemple demne de urmat pe jidani/evrei/kazari/judeo-bolsevici/sionistii glogalisti, apoi dupa ce ati fost “disecat” ati sucit-o si ati spus ca: “Sper sa nu se supere evreii, dar ei sunt ultimul lucru la care sa ma gandesc.” Mai mult ati facut-o pe-a nea Ghita si ati spus: “Eu m-am referit la evrei,dvs. v-ati referit la jidani” , de parca n’ar fi unul si acelasi drac.
Stimate domn, dvs. stiti pe ce baza se da denumirea unui popor ori a unei natiune, ori nu ? Daca nu stiti va spun eu, ca, dupa denumirea tarii, pentru ca tara si natiunea sunt una si aceiasi.Vad ca dvs. sustineti contrariu de aceia va rog sa-mi indicati unde este pe fata pamamnului o tara numita EVREIA, ca sa-i spunem poporului ori natiunii ei EVREU/EVREI ? In intreaga lume, aceasta pretinsa rasa semitica este cunoscuta ca jidan, juda, jew, care vine de la Judea si Judaism, numai la noi in Romania li se spune “evreu”, ori “evrei”. Acest termen este o nascocire a judeo-bolsevicilor sovetici, deci vine din ruseste, prin care admiratorul dvs. Lenin & Co., care a ucis din 1917 pana in 1990 peste 100 000 000 de oameni inocenti, vroia sa lase impresia ca jidanii proletari-atei --comunisto-socialisto-sionisti -- pe care i-a numit evrei, nu sunt de aceiasi rasa si sange cu jidanii capialisti si religiosi. Asta a fost un tric, pentru naivi, pe care romanii din prostie l-au luat de bun, asa cum au luat de bun si faptul ca, atunci cand, judeo-tiganul Ion Iliescu i-a numit pe romanii “golani”,ei fara sa gandesca si-au pus in piept ecusonul de “golan” si golani au ramas.Poate toate aceste naivitatii si prostii ale poporului roman, l-a determinat pe jidanul Silviu Brucan sa afirme public, ca “poporul roman este un popor de prosti”.
Dr.Constantin Burlacu said…
Intr-adevar, un popor se cultiva si progreseaza prin invatatura, dar nu vorbele mari, ori nivelul de invatatura il face mare pe om, ci faptele. Ii tot trageti cu “invatati,invatati,invatati”, dar credeti ca cei care conduc Romania din 1990 incoace,ma refer la presedinti, prim-ministri,ministri, parlamentari si cei care invart tot felul de afaceri, nu sunt oameni cu carte, cu facultati ori universitati la baza, ci au doar doua clase primare, ori nici atat, iar in loc de semnatura pune degetul ca pe timpul lui Pazvante chioru ? Si atunci, de ce cu atatia oameni invatati in Romania, economia, tara si natiunea se duc dracului de rapa ? Credeti ca mosii si stramosii nostrii geto-daci in fata carora tremura toata Europa, aveau facultati facute la Paris, Londra,ori in alte parti ? Nicivorba de asa ceva, ci prin intelepciunea lor sclipitoare data de Zamolxis, ei aveau spirit national si stiua sa manuiasca bine arma, ca doar nu erau ca pocatii niste rahitici, care nu pun mana pe arme sa apere tara, dar vor sa lupte altii pentru ei ca ei sa traiasca bine in numele “domunului Isus Cristos”. Firar mama lor al naibi de sarlatani si slugi ai dumnezeilor abrahamitici, care fac in zadar umbra pamantului. Vedeti astea sunt marile deosebiri intre mine si dvs., pentru ca, eu sunt nu numai pentru ca lumea sa invete carte, ci sa stie sa lupte cu arma in mana, pentru ca nimeni, nici un conducator,presedinte, rege,deci nici un regim,nu cedeaza putere de vorba buna, ci numai cand aude zanganitul armelor, iar fundul lui este facut poligon de tragere. Am incercat eu, la inceput sa ma adresez lui Nicolae Ceausescu cu vorbe bune sa lasa Romania sa fie Romania, si sa abandoneze dictatura comunista, dar credeti ca a inteles ? Nicivorba! De aceia am fost nevoit sa i-au alte masuri contra lui, ca sa cada ca o balega de vaca.Deci fara vointa de a lupta, cu sau fara arma in mana nu faci niciodata nimic, ci traiesti ca un sclav.
Nu mai departe dar luati exemplul Ucrainei. Pai daca cei care s-au rasculat contra cardasii ucraineano-rusesca, aveau arme si le puneau la nevoie in functie, mai ucideau politistii ucraineni 75 de personae si raneau peste 1000 ? Nicivorba, din contra, erau ucisi 150 de politisi si raniti 2000 daca indrazneau sa foloseasca forta contra poporului fata de care au jurat ca au obligatia sa-l apere, nu sa-l macilareasca cum macelaresti vitele la abator. V-am spus aceasta ca, poate-poate se va trezi in dvs. si cei care gandesc ca dvs. spiritual national, de dreptate, libertate si adevar.
Cu aceiasi stima,
Dr.Constantin Burlacu
P.S.Astazi exista Israelul, iar populatia lui corect ar trebui sa se numeasca israelita/israeliana, dar refuza cu incapatinare sa poarte aceasta denumire, ci tot jidan/iudeu/jew isi spune, pentru ca isi trage radacina din Judeea si Judaism. Termenul ateu de “evreu/evrei” este o contradictie fundamental de intrepretare si o insulta la adresa Judeei si Judaismului, dar prea putini oameni isi dau seama de acest lucru, asa ca lasati-o balta cu “I’m so sorry”, ca de dvs. ar trebui sa va para rau, nu de mine si cei care spunem lucrurile pe nume.
Dr. Constantin Burlacu said…
D-le Cristescu,nu stiu ce sa cred despre dvs. ori habar nu aveti despre ce vorbiti, ori va prefaceti ca habar nu aveti de anumite lucruri pe care le aduceti in discutie, pentru a nu fi acuzat de ceva. I-ati dat exemple demne de urmat pe jidani/evrei/kazari/judeo-bolsevici/sionistii glogalisti, apoi dup ace ati fost “disecat” ati sucit-o si ati spus ca: “Sper sa nu se supere evreii, dar ei sunt ultimul lucru la care sa ma gandesc.” Mai mult ati facut-o pe-a nea Ghita si ati spus: “Eu m-am referit la evrei,dvs. v-ati referit la jidani” , de parca n’ar fi unul si acelasi drac.

Stimate domn, dvs. stiti pe ce baza se da denumirea unui popor ori a unei natiune, ori nu ? Daca nu stiti va spun eu, ca, dupa denumirea tarii, pentru ca tara si natiunea sunt una si aceiasi.Vad ca dvs. sustineti contrariu de aceia va rog sa-mi indicati unde este pe fata pamamnului o tara numita EVREIA, ca sa-i spunem poporului ori natiunii ei EVREU/EVREI ? In intreaga lume, aceasta pretinsa rasa semitica este cunoscuta ca jidan, juda, jew, care vine de la Judea si Judaism, numai la noi in Romania li se spune “evreu”, ori “evrei”. Acest termen este o nascocire a judeo-bolsevicilor sovetici, deci vine din ruseste, prin care admiratorul dvs. Lenin & Co., care a ucis din 1917 pana in 1990 peste 100 000 000 de oameni inocenti, vroia sa lase impresia ca jidanii proletari-atei --comunisto-socialisto-sionisti -- pe care i-a numit evrei, nu sunt de aceiasi rasa si sange cu jidanii capialisti si religiosi. Asta a fost un tric, pentru naivi, pe care romanii din prostie l-au luat de bun, asa cum au luat de bun si faptul ca, atunci cand, judeo-tiganul Ion Iliescu i-a numit pe romanii “golani”,ei fara sa gandesca si-au pus in piept ecusonul de “golan” si golani au ramas.Poate toate aceste naivitatii si prostii ale poporului roman, l-a determinat pe jidanul Silviu Brucan sa afirme public, ca “poporul roman este un popor de prosti”.
Mireanu said…
Buna seara Domnule Constantin Burlacu,
Dupa ce am tot scris si corectat un raspuns mai bine de o ora, cand am click pentru publicarea comentariului, am primit mesajul ca domnul browser Firefox mi-a pierdut comentariul. Sa fie sanatos. Nu mai am rabdare sa reiau ideile pe care le-am comentat. Imi pare rau.
Niciodata n-am sa le zic jidani la evrei. Nu le place sa li se zica jidani, ii deranjeaza. Le respect dorinta. Asta-i educatia mea, nu pot s-o abandonez.
Tara evreilor este Israel. Evreii din Israel sunt numiti israelieni. Evreii din Romania nu sunt israelieni, sunt evrei.
Nu stiu care criminal este mai mare : bestia capitalista de Hitler sau bolsevicul Lenin si urmasul lui Stalin ?
De ce sunteti asa sigur de 100 miliane de victime ale bolsevicilor ? Daca-i minciuna cifra ? Minciuna a fost si cu armele de nimicire in masa ale lui Sadam. Istoria este plina de minciuni.
Raman la parerea ca cea mai buna lozinca si sfat pentru romani este "Invatati, Invatati, Invatati". Eu nu am respectat-o cum trebuie si-mi pare rau. Daca romanii vor mantuire prin inchinaciune si nu prin invatatura, asta este, n-ai cum sa-i opresati.
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Cristescu, nu mi-ati raspuns la intrebarea mea, unde este tara asta numita EVREIA , de populatia ei se numeste evrei.Si nici nu mi-ati raspuns unde si cand a avt loc in Romania un holocaust contra jidanilor, ori evreilor cum le spuneti dvs. Foarte rau din parte dvs. ca nu aveti dovezi si argumente sa ma contraziceti,iar vina o dati ca v-a sters computerul documentatia,ideile si argumentele dvs. palpabile. In fine jidan, evreu, israelit, kazar este tot un drac, iar numele adevarat al acestora ar fi de diavoli impelitati asa cum a spus chiar unul dintre ai lor Isus Cristos, citez: “Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru.El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentruca in el nu este adevar.Oridecateori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii” Ioan 8:44
Ziceti ca in Romania se numesc evrei, dar in SUA si alte tari tot evrei se numesc, nu jews/judas, iudei,israeliti ? Si atunci de ce umblati cu cioara vopsita, de dragul acestor dusmani ai umanitatii ?! Este regretabil faptul ca nici acum la batranete n’ati inteles ca denumirea de evreu/evrei este un fals. Eu m-am nascut in Botosani, unde era un incubator de paraziti jidani, iar daca vroiai sa cumperi ceva de la acesti afaceristi/gheseftari, ei nu te trimiteau la evreul acela din colt, ci spuneu dupe la jidanul acela din colt.Deci intre ei isi spuneau jidani, nu evrei, asa cum de fapt este specificat clar in Enciclopedia Judaica din Israel si din alte parti ale lumii, si asta nu inseamna nici un deranj, ci chiar le place aceasta pentru ca are o insemnatate istorica de mii de ani, nu doar de circa 100 de ani.
Si tiganii de vreo 20 de ani pretind ca nu mai sunt tigani, ci rom/romi, iar daca le spui tigani iseamna o insulta si ura rasiala. Acesta este un fals grosolan, ca si povestea cu evreii. Tiganii au venit in Europa din nordul Indie, mai exact din Nepalul de astazi. Fiind un trib nomad parazitar si mizerabil, tiganii au fost alungati din India, prin secolul al 12-13-lea, dar pricepandu-se la nicovala,au fost preluati ca sclavi de catre tatari, pentru a le potcovii caii, cu care atacau si jefuiau tarile europene. Tatarii fiind infranti, s-au retras in Crimea,iar tiganii fiind abandonati de tatari au ramas ca o plaga canceroasa pe capul nostru si al altor tari eurpene.
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Ei pretind ca romanii sa le spuna rom/romi pentru a fi confundati cu romanii, dar ei tot tigani au ramas. Si aceasta rezulta chiar din cantecele cantata de tigani si tiganci din Romania. Iata o multime de exemple:
Narcisa - Tigane tu ai amanta
http://www.youtube.com/watch?v=AZlNCJhB-Jo

Narcisa - Ma iubeste un tigan (Video Oficial)
http://www.youtube.com/watch?v=zpdNZRh8qNw
Narcisa - Sukar san tigane mo
http://www.youtube.com/watch?v=TozNBrbCvP8
Sandu Ciorba - Mo, tigane mo
http://www.youtube.com/watch?v=XfbnyzTT5EQ
Nicolae Guta & Roxana - Tigane, tigane [DVDRip] @ pad_vlad
http://www.youtube.com/watch?v=ZMSDQd0JKV0
Nicoleta Guta - Tiganul mafiot
http://www.youtube.com/watch?v=5W6NpMNrvk0
Nicolae Guta - Tigan european
http://www.youtube.com/watch?v=XGTkhxxY77M
Sorina - Ce tigan afurisit
http://www.youtube.com/watch?v=QpMF5De55hE
Sorina - Eu tiganca, tu roman
http://www.youtube.com/watch?v=1EUm1WEv9G4
Tibisor Gheza - S-a modernizat tiganca
http://www.youtube.com/watch?v=_kmeIytOfnc
In ce priveste cifra de 100 de milioane de oameni inocenti ucisi de bestiile comuniste rezulta din statisticile documentare istorice publicate de cercetatori si istorici care au simpatizat ori au denuntat era comunista.Multe din aceste informatii au fost preluate din arhivele de la Moscova, Kiev, Berlin si din multe alta partii. Povestea cu 911 si armele lui Saddam, toata lumea stie ca a fost o inventia a sionismului globalist, pentru a ataca tarile islamice si mai cu seama pe cele semite arabe. Saddam Hussein a primit arme biologice si chimice de distrugere in masa de la americani, pentru a le folosi contra iranienilor,care este un mare obstacol pentru Israel si jandarmul lumii.Cand Saddam, ca si Bin Laden, si-a dat seama ca SUA sunt cu doua fete, ori chiar mai multe,s-au intor contra americanilor,de aceia au fost ucisi.
Dr.Constantin Burlacu said…
(continuare)Ei pretind ca romanii sa le spuna rom/romi pentru a fi confundati cu romanii, dar ei tot tigani au ramas. Si aceasta rezulta chiar din cantecele cantata de tigani si tiganci din Romania. Iata o multime de exemple:
Narcisa - Tigane tu ai amanta
http://www.youtube.com/watch?v=AZlNCJhB-Jo

Narcisa - Ma iubeste un tigan (Video Oficial)
http://www.youtube.com/watch?v=zpdNZRh8qNw
Narcisa - Sukar san tigane mo
http://www.youtube.com/watch?v=TozNBrbCvP8
Sandu Ciorba - Mo, tigane mo
http://www.youtube.com/watch?v=XfbnyzTT5EQ
Nicolae Guta & Roxana - Tigane, tigane [DVDRip] @ pad_vlad
http://www.youtube.com/watch?v=ZMSDQd0JKV0
Nicoleta Guta - Tiganul mafiot
http://www.youtube.com/watch?v=5W6NpMNrvk0
Nicolae Guta - Tigan european
http://www.youtube.com/watch?v=XGTkhxxY77M
Sorina - Ce tigan afurisit
http://www.youtube.com/watch?v=QpMF5De55hE
Sorina - Eu tiganca, tu roman
http://www.youtube.com/watch?v=1EUm1WEv9G4
Tibisor Gheza - S-a modernizat tiganca
http://www.youtube.com/watch?v=_kmeIytOfnc
In ce priveste cifra de 100 de milioane de oameni inocenti ucisi de bestiile comuniste rezulta din statisticile documentare istorice publicate de cercetatori si istorici care au simpatizat ori au denuntat era comunista.Multe din aceste informatii au fost preluate din arhivele de la Moscova, Kiev, Berlin si din multe alta partii. Povestea cu 911 si armele lui Saddam, toata lumea stie ca a fost o inventia a sionismului globalist, pentru a ataca tarile islamice si mai cu seama pe cele semite arabe. Saddam Hussein a primit arme biologice si chimice de distrugere in masa de la americani, pentru a le folosi contra iranienilor,care este un mare obstacol pentru Israel si jandarmul lumii.Cand Saddam, ca si Bin Laden, si-a dat seama ca SUA sunt cu doua fete, ori chiar mai multe,s-au intor contra americanilor,de aceia au fost ucisi.
Mireanu said…
Stimate Dle Constantin Burlacu,
Si in privinta armelor de nimicire in masa ale lui Sadam s-au scris nenumarate carti, informari, rapoarte din partea celar mai buni specialisti pe care i-au avut guvenele marilor puteri si nu numai. Si s-a dovedit o minciuna.
Cand eram mic copil auzisem ca au fost niste bestii umane care faceau din oameni si din copii sapun, si-i jupuiau de vii si le faceau din piele obiecte de marochinarie. Si mama ne speria sa nu ne lasam abordati de straini ca s-ar putea sa ne rapeasca si sa ne faca sapun. Mult mai tarziu am aflat ca cei care faceau sapun din oameni erau hitlerisii iar oamenii erau evreii. Exista o intreaga literatura, erau documente si marturii, erau filme. Si totusi s-a dovedit a fi o mare minciuna gogonata.
Asa si cu sutele de milioane de oameni "cuminti", ucisi de bolsevici.
De mult nu mai cred minciunile cu care este impanata istoria.
Se pare ca nici cei 6 milioane de evrei gazati si arsi de vii nu sunt la nivel de 6 milioane. Bolsevicii de la Moskova nu fac publice documentele confiscate de la Auschwitz.
Raman la ideea ca inainte sa vedem paiul din ochiul evreilor sa vedem mai bine barna din ochiul nostru, al romanilor. Noi trebuie sa ne purtam noua de grija, nu sa le purtam grija evreilor. Sunt baieti mari si stiu sa-si poarte si singuri de grija. Iar noi, daca nu ne purtam de grija noastra ajungem ca in proverbul "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".
Dr.Constantin Burlacu said…
Aveti dreptate D-le Cristescu "Cainele moare de drum lung si prostul de grija jidanilor, ca nu cumva sa li se intample ceva, sa nu le fie confiscate averile obtinute prin afaceri ilicite,sa nu fie trasi la raspundere si pedepsiti pentru crimele, genocidul si holocaustul rosu comis contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, ori sa nu fie cumva alungati din tara noastra ca pe niste javre turbate".Deci dupa dvs. bolsevicii au fost niste melusei, n'au ucis pe nimeni, n'au torturat pe nimeni si n'au deportat pe nimeni, ci oamenii au trait sub comunism ca in paradis,cu toate bunatatile la indamana,inclusiv cioloane de ros care era de fapt mancarea de baza a popoarelor de sub Cortina de Fier bolsevica. Nu ma indoiesc ca jidanii isi poarta singuri de grija, sau mai bine spus au avut ei grija sa puna tarile crestine sub dominatia lor in asa fel, incat astazi romanii si alte natiuni crestine, nu pot scoate un cuvant contra raului si pericolulul ce-l reprezinta aceste fiinte biologice numiti jidani/evrei/kazari/bolsevici/sionisti etc.Deci cum vreti ca romanii sa poata duce o viata mai buna cand sunt asupriti si exploatati sangeros de catre jidani, iar daca cineva vrea sa se scuture de acest jug asupritor strain, imediat este acuzat de anti-semitism?! Si culmea ironie sa gaseste cate un "destept" de roman sa te faca cu ou si cu otet, sa arunce cu noroi, cu laturi si cu zoi in tine pentru ca indraznes sa spui adevarul despre conspiratia internationala jidanesca contra Romaniei si umanitatii.D-le Cristescu, dvs. ati citit operele "Scrieri Politice si Literare" ale lui Mihai Eminescu? Daca ar trai Eminescu si ar vedea cum le luati apararea jidanilor, iar romanilor le gasiti tot felul de bube'n cap cred ca v-ar da un scuipat intre ochi.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928