Legiune

                                                 LEGIUNE
                         „Isus l -a întrebat: ,,Cum îți este numele?
             ,,Legiune,`` a răspuns el; pentrucă intraseră mulți draci în el.”
                              Evanghelia după Luca, 8:30
"Read More"


            E cunoscut faptul ca marele nostru poet Grigore Vieru a fost asasinat de catre javrele de sorginte KGB-ista  Mihai Contiu, Iurie Rosca , Ilie Bratu si 0K. Problemele de sanatate, care au dus la disparitia trambitei de aur a poporului roman, au fost cauzate de atacurile dirijate ale jalnicilor anonimi condusi, evident, de un centru din tara “Siberiiilor de Gheata”. Alaturi de marele disparut, a fost atacat in permanenta de catre slugile NKVD-iste si neinfricatul luptator pentru cauza nationala, poetul si academicianul Nicolae Dabija. Scopul evident era decapitarea miscarii nationale prin discreditarea creierului acesteia- prin distrugerea liderilor nationali. Este un procedeu pe cat de vechi, pe atat de classic, al serviciilor secrete din toate timpurile. Odata rezolvata problema asasinarii lui Grigore Vieru, dusmanii basarabiei si-au concentrate fortele asupra distrugerii lui Nicolae Dabija si a altor lideri nationali. Multi dintre asasinii lui Grigore Vieru s-au grabit sa-i puna piatra de temelie  mormantului minunatului nostru contemporan cu o viclenie diavoleasca. Mai mult, ei folosesc diabolic numele marelui poet  pentru distrugerea a tot ce a mai ramas din miscarea nationala. Este viclenia suprema satanista, ca numele marelui poet cu marea sa forta de magie sfanta sa loveasca in miscarea nationala, tocmai cea mai draga inimii sale pentru care a respirat si a batut inima marelui nostru poet. Inventia apartine “fratelui” in “cauza” al lui Mihai Contiu, ratacitului prin New York la comanda securitatii, asa zisul “domn” Florin Carlan. Acest recrutat a luptat in diverse feluri impotriva liderilor  miscarilor romanesti de pe mapamond, fiind inregimentat de catre sefii sai in miscarea de eliberare nationala, subminand-o din interior prin “metoda” roscista “sub flagul unirii”: -prin vorbe batand "apa in piua" despre interesul national, iar prin fapte lovind in inima miscarilor romanesti.
Daca preotul, poetul si profesorul Teodor Damian, organizand venirea lui Grigore Vieru in SUA, a deranjat cu siguranta KGB-ul, distinsul antiroman Florin Carlan  porneste imediat o cruciada totala impotriva celui care s-a “invinovatit” de a invita marele poet pe pamant American (paralel, impostorul, care nu reprezenta pe nimeni isi  asuma meritul).
Daca doctorul si savantul Napoleon Savescu organizeaza lunar un minunat seminar  plus mai multe conferinte stiintifice internationale  despre problema trecutului poporului roman, marele antiroman Florin Carlan porneste din umbra atac dupa atac, insirand barfe  impotriva distinsului cercetator (apoi asumandu-si cu o aroganta infinita numele de Malus-dacus…si “prietenia”).
Daca marele patriot si martir roman Nicole Popa a construit o biserica romaneasca in inima Basarabiei istorice pe teritoriul ucrainean, dandu-le un licar de speranta romanilor de pe teritoriul ucrainean, acest locas sfant  nu e bun pentru dusmanii poporului roman, si bineinteles permanentul antiroman Florin Carlan porneste o furioasa campanie “publicistica” impotriva neinfricatului fost detinut politic al temnitelor comuniste.
Daca savantul si publicistul Tudor Spataru organizeaza mai multe atacuri biruitoare  impotriva regimului communist, intre care si vizita grupului Ilascu in SUA, el este cosiderat "prost" pentru KGB, iar slugarnicul antiroman Florin Carlan isi dedica viata in totalitate pentru discreditarea anticomunistului si antitotalitarstului neinfricat (lipindu-se, in prealabil ca o lipitoare de savant).
Aceeasi poveste se repeta si cu alti luptatori romani inclusiv cu marele nostru  Grigore Vieru. Asa zisul "domn" Florin Carlan dandu-se popularizarii murdariilor confratelui sau Contiu din Moldova Suverana in timpul vietii marelui poet si martir, murdareste in permanenta  printre romanii din New York si nu numai, cu povesti inexistente pe sotia si copiii marelui Poet (lipindu-se ca o Iuda de familia marelui, rabdatorului si bunului  fratelui lui Eminescu). De asemenea murdareste pe distinsul  Nicolae Dabija si pe tot "Departamentul Pentru Romanii de Pretutindeni" ,barfindu-i ca ar fi KGB-isti ai URSS,  pe fosta fundatie “Iuliu Maniu” ca s-ar fi lichidat din cauza ca "probabil" au furat bani si pe multi, multi altii.Metoda de actiune a agentului Florin Carlan fiind urmatoarea: a) lipirea de liderii de eliberare nationala prin metode securiste; b) asumarea actiunilor acestor lideri  pentru a patrunde in inima miscarii de eliberare nationala, remarcandu-se astfel prin informarea regimului communist despre aceaste actuni din timp si prin telefoanele “ascultate”; c) lichidarea sau nihilarea morala a liderilor miscarii de eliberare nationala.
Si in comunitatile romanesti KGB-ul isi atinge scopurile datorita “activitatii” de deznationalizare si de dezunire  a antiromanului infocat Florin Carlan. Astfel, dupa mai multe actiuni commune anticomuniste romanii si basarabenii americani nu se mai intalnesc impreuna de ani buni, cauza nationala ramanand de izbeliste iar scopul KGB-ului implinit si dusmanii romanilor frematand de fericire: divide et impera. Datorità actiunilor diversioniste si antiromanesti ale acestui "patriot" toată suflarea românească din New York si din împrejurimi a suferit o dezbinare fără precedent. Daca in fiecare an aveau loc multiple activități comune frățești iar ambele comunitati se unisera intr-un gand traind ca frații, de ani buni aceste întâlniri au fost malefic distruse de actiunile antinationale ale “patriotului” Legiune. 
Dar sa aflam, totusi, cine este acest neobosit luptator impotriva cauzei romanesti?  El este nimic mai mult, decat un simplu lucrator de cale ferata. Ar fi dus o viata de cosmar cu “profesia” obtinuta, dar… in SUA ajunge printr-o organizare a “trecerii frauduloasa a hotarului Romaniei”, apoi este “arestat” pentru a induce in eroare liderii romani din strainatate,  si bineinteles in acest mod trimis in SUA, in inima rezistentei anticomuniste. El de fapt a plecat fara nici un impediment in SUA, cu acordul regimului comunist ca si alte rude ale sale. Fabula securista ,din pacate pentru el,fara nici o actiune anticomunista cat de cat observabila pe teritoriul Romaniei, a ramas doar trecerea frauduloasa a hotarului, lucru pe care il faceau mii de romani, fara vreo miza nationala, pentru a cauta o viata mai indestulata in Occident.
Care sunt atuu-rile sale? Doar cateva, fiindca sunt multe si greu de enumerat. Este arogant si josnic caci a demonstrat acest lucru in nenumaratele sale actiuni antiromanesti si de promovare a “imaginii” personale. Este lipsit de calitati intelectuale si umane demonstrate  prin nenumaratele si necioplitele sale interventii in presa si prin “inaltimea” “studiilor” sale. Este un campion al injuraturilor, nu am intalnit nici o persoana care sa injure atat de murdar, asta fiind unica sa calitate “intelectuala”. Este un minciunos si un viclean caci stie a se lipi de personae care nici nu banuiesc calitatea sa maliefica si insira fel de fel de istorii idilice despre sine si despre relatia sa cu romanii basarabeni din SUA. Si nu in ultimul rand, este o persoana obraznica si  un hot caci sub acoperirea “fundatiei” Grigore Vieru, asumandu-si tot felul de bunuri primite de la romani pentru asa zisa "cauza nationala”. Sa nu uitam ca este totusi un om, caci paradoxal nu ar fi fost numit "domnul" Florin Carlan, dar este un om plin, plin de rautate.
Ca o concluzie ne dam seama, ca este greu sa nominalizezi o calitate proasta, care sa nu fie excelata de acest individ, deci se poate spune ca are o legiune intreaga de calitati proaste, calitati care il ajuta sa faca rau peste tot si tuturor. Feriti-va de IUDA,-adevar spunea marele nostru poet.

Fostii membri fondatori ai asa-zisei
“Fundatii” Grigore Vieru



Andrei Guzun
Nicolae Zagariuc

New York


P.S. Ne pare rau ca am cazut in capcana acestei legiuni. Rugam ca aceasta scrisoare sa serveasca drept marturie ca nu mai suntem demult membrii ai asa-zisei fundatiei Grigore Vieru,
care este o facatura antidemocratica si antinationala a  antiromanului Florin Carlan si a altor dusmani ai poporului roman.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928