IN ATENTIA CELOR TREI AMIGOS (McCain,Graham si Lieberman)

Senatorul John McCain
Senatorul Lindsey Graham
Fostul senator Joe Lieberman
Presedintele Barack Obama (un Rockefeller cu fata neagra).


Eu nu stiu de pe ce planeta ati venit, dar voi sunteti foarte departe de civilizatie, libertate, justitie si democratie, chiar daca tu senatorule McCain te consideri  un “erou” American. Conform Constitutiei Americane, Congresul Statelor Unite, nu poate declara razboi contra unei tari daca acea tara nu a atacat ori amenintat Statele Unite. In cazul Siriei, tu senatorule McCain, senatorule Graham, fostule  senator Lieberman si presedintele Obama, sunteti niste oameni dificili  si voi doriti sa declarati razboi impotriva Siriei, sa distrugeti aceasta tara semita araba, pentru ca voi v-ati pierdut mintile.
Poate ca voi credeti in Dumnezeu, dar voi nu sunteti Dumnezeu, sa faceti ceea ce voi si clica voastra sionista doreste sa faca contra popoarelor arabe semitice, ori impotriva restului umanitatii. Multumesc lui Dumnezeu, ca tu senatorule McCain n’ai devenit presedinte al Statelor Unite, ori tu senatorule Graham vice-presedinte al Statelor Unite, ori tu fostule senator Lieberman Secretar de Stat al Statelor Unite, pentru ca, in mod sigur voi ati fi bombardat nu numai Siria, dar toate celelalte natiuni islamice si restul lumii, cu arme nucleare, agentul galben, uranium, napalm, gas si arme chimice, asa cum Statele Unite au folosit in Japonia,Vietnam, Coreea, Irak, Afganistan si in alte tari din jurul lumii. Voi ati uitat aceste crime oribile, genocidul si tragedia impotriva oamenilor inocenti ? Asadar, ce exact doriti voi cei “trei amigos”, sa incepeti al treilea razboi mondial ?  Si cine va da voua miliarde si trilioane de dolari  pentru acest razboi catastrofal, poporul American care este impotiva razboiului contra Siriei si impotriva oricarui razboi ?
Eu am o veste pentru voi si presedintele Obama, ca serviciile inteligente americane si-au pierdut orice credibilitate cand au dezinformat poporul American si umanitatea in cazul Irakului, iar acum acestea folosesc minciuni asemanatoare pentru a provoca razboi contra Guvernului Sirian, nu impotriva  rebelilor si Al Queda care au ucis oameni inocenti, inclusive copii cu arme chimice pentru a impinge Statele Unite si suporterii ei contra lui Bashar Al-Assad, a tarii sale, a armatei sale si a poporului sau sirian. Voi cei trei amigos, nu sunteti capabili sa salvati problemele americane in Statele Unite, pentru ca, dupa cum ati recunoscut chiar voi, nu mai sunt bani in bugetul American pentru educatie, scoli,spitale, asistenta medicala, somaj, iar acum de unde aveti voi miliarde si trilioane de dolari sa cheltuiti in razboiul contra Siriei ori al altor tari din jurul lumii ?
Poporul American, nu mai este stupid, asa ca, ar fi bine pentru voi, sa va pensionati si sa nu umblati cu idei nesabuite, pentru ca nimeni nu cumpara asa ceva. In timpul erei comuniste, in fostul URSS si in fostele tari comuniste, regimurile comuniste au comis crime, genocid si holocaust rosu impotriva umanitatii si pacii, in care au murit peste 100 de milioane de oameni inocenti, insa Statele Unite si aliatul ei principal NATO, n’au tras un singur cartus contra tiraniei comuniste, iar acum voi va impuneti si abuzati de putere in lume ? Voi vreti ca America sa piarda orice credibilitate, pe toti prietenii, pe toti anti-comunistii, nationalistii si aripa dreapta ? Si nu mai contati atat de mult in jidani si Israel, pentru ca inaintea voastra, acestia au fost cu judeo-bolsevicii din URSS, si lor nu le pasa de Statele Unite, daca dispare asa cum a disparut URSS-ul.
Tatal tau senatorule McCain a fost comandantul navei americane “Liberty”, care a fost bombardata de catre aviatia Israelului. Au trecut Americanii la vreo actiunie contra Israelului daca a atacat Statele Unite si a ucis soldati americani ? Asa ca nu mai juca un joc murdart senator McCain. Daca va  place sau nu, America trebuie sa fie un bastion al libertatii si democratiei, nu un imperiu diabolic  care ameninta si distruge lumea in numele lui Jehovah, dumnezeul jidanilor si al Israelului.A te uita pentru un razboi inutil este ca un cancer,asa ca ar fi mai bine sa va duceti sa va tratati si vindecati de acest sindrom periculos, inainte de a infecta oameni inocenti. ASADAR FACETI PACE,NU RAZBOI !
AMERICA PENTRU  AMERICA! SIRIA PENTRU SIRIA! ISRAEL PENTRU ISRAEL!
Dr.Constantin Burlacu - un republican, conservativ, anti-comunist, American right-winger, si Romanian Freedom Fighter.
 
 


Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928