Profesorul român care a descoperit datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei către România a fost concediat

Profesorul care a descoperit datoria istorică a Germaniei către BNR a fost concediat la presiunea nemţilor. Radu Eugen Golban este doctor în economie şi profesor la Universitatea de Vest din Timişoara. Consiliul Facultăţii l-a anunţat că nu mai poate susţine cursuri deoarece "ar aduce atingeri Germaniei".

Profesorul Radu Golban a descoperit datoria Germaniei către România în timp ce îşi documenta teza de doctorat. Această datorie s-ar ridica la aproximativ 19 miliarde de euro.

Pentru că a fost demis, profesorul a făcut o plângere la Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării şi a ataşat şi corespondenţa cu rectorul Universităţii de Vest, din Timişoara. Din această corespondenţă reiese că profesorul a fost demis după intervenţia consulului Germaniei.

"Banii României, de la Casa de Compensaţie, la finele războiului, au fost de un miliard de marci imperiale. Azi această sumă se ridică la aproximativ 19 miliarde de euro", spunea profesorul Golban, citat de România TV, la începutul acestui an.

sursa: http://www.rtv.net

Comments

Anonymous said…
DOMNU BURLACU<

individu asta Golban stii ce face si cine e? acuza statul german ca si-a recapatat proprietatile in Romania,confiscate de regimul comunist,si sovietic (si regele mihai),de la nazistii sasi si svabi din Romania.

Cum s-ar face ca individul asta e pe baricata Regelui mihai,pe care-l iubeste,contra nazistilor,si e bun de luat in seama si promovat?sa fim realisti domnu burlacu.Individul asta vrea sa ceara ca si jidanii din israel,despagubiri de la statul german,pentru ca si-a recapatat proprietatiile furate de comunisti si sovietici in conventia de armistitiu semnata de regele mihai ,in 12 septembrie 1944.

Cu alte cuvinte e vorba de un anti-nazist feroce,care doreste sa ia 18 miliarde de la statul german,ca si jidanii din Israel pentru asa-zisul ,,holocaust,, si sa-i duca la BNR,unde conduce jidanul Isarescu.Deci oricum nu in buzunarul romanului,ci in valuta jidanului,care poate face ce vrea cu banii,la BNR..
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le Anonim, nu te supara, dar jidanii, germanii si alte minoritati straine, nu trebuie sa aiba dreptul la proprietatii in tara noastra, ci in tara lor, de aceia proprietatile etnilor straine din Romania trebuie confiscate si date romanilor saraci.Romania este tara romanilor, nu a germanilor, jidanilor, ungurilor,tiganilor ori altor venetici. Este clar!Iar daca Golban a descoperit datoriile Germaniei Naziste fata de Romania, nu inseamna ca-i un anti-nazist. Nici eu nu sunt de acord cu pactul Ribbentrop-Molotov, dar asa nu inseamna ca sunt anti-nazist, ci un nationalist roman adevarat.
Si nu prea cred eu ca Golban nu stie ca fostul rege Mihai este un tradator si vanzator de Neam si Tara, ca sa-si permita sa stea pe aceiasi baricada cu acest terorist si criminal de tale internationala.
Anonymous said…
germanii ne-au aparat domnul Burlacu,de hoardele judeo-bolsevice pana la 23 august 1944,cand regele de cohe-zollern ne-a dat gratis pe tava lui stalin!deci cu germanii ar fi trebuit sa avem o relatie speciala de camaraderie si acum,si nu sa le cerem bani ca si jidanii pentru holocaust,prin acest golban,ca sa imbogatim bancile jidanesti israeliene,conduse de mugur isarescu BNR!
Dr.Constantin Burlacu said…
Romania de astazi nu se poate compara cu Romania din timpul Masresalului Ion Antonescu, cum nici Germania sionista de astazi nu se poate compara cu Germania nazista din timpul lui Adolf Hitler, deci nu sunt interesat in nici un fel de relatii special de camaraderie, mai ales ca Germania se opun reunificarii Moldovei cu Romania. Si cand ma gandesc cat de mult m-am luptat aici pentru reunificarea Germaniei de est cu Germania de vest , ma apuca greata si scarba de comportamentu inuman al Germaniei. Apoi nu trebuie scapat din vedere ca Germania nu ne-a cam aparat in perioada celul de-al doilea razboi mondial, dimpotriva ne-a devizat tara, dand-o la unguri, judeo-bolsevici si bulgari. Ati auzit cumva de Tratatul Rebbentrop-Molotov, care este si astazi considerat in vigoare atat de vest cat si de este, desi cel deal doilea razboi mondial s-a inceiat de mult, iar Germania a pierdut acest razboi? Nu prea cred ! Si aceasta denota ca Germania era interesata in bogatiile Romaniei mai cu seama in petrolul din tara noastra, nu ca ar fi durut-o in cot de Romania.Eu sunt pro-german si pro-Hitler, dar germanii sa stea in Germania, iar romanii sa stea in Romania si sa fie stapani pe tot ce exista in tara noastra. De acord, ori nu ? Daca o sa tot preferam sa depindem ba de unul, ba de altul, nu o sa fim niciodata o tara de demnitate si onoare nationala, ci asa cum am mai spus, ca o curva. Oare tot astfel au procedat si mosii si stramosii nostrii geto-daci care au vanturat Imperiul Roman si Europa ? Noi trebuie sa fim din nou ce am fost candva in istorie, si atunci se v-a termina cu pretentiile absurde ale jidanilor, germanilor, ungurilor, tiganilor, rusilor, ucrainenilor, sarbilor, bulgarilor, polonezilor si al altor venetici straini. Ai inteles!
Anonymous said…
domnule Burlacu Constantin,

asa cum Germania e sionista,si Romania este la fel,iar masonul Isarescu,care conduce BNR este cel mai mare in rang.Problema este ca acest individ golban vrea sa imbogateasca bancile jidanesti,adica pe Isarescu,iar poporul roman nu va beneficia cu nici un cent de pe urma acestei tranzactii cu Germania,pentru ca Isarescu BNR poate sa-i transforme in aur,si sa ii depoziteze acesti bani primiti de la Germania(ca si jidanii pentru holocaust),si sa ii lase acolo in subsolul BNR,pana o sa fie iara vreun razboi mondial,iar Casele regale(Cioaba?) vor da aurul rusilor,ca si familia Regala de Cohen-zollern in primul razboi mondial,sau ca si Regele Mihai in 1944,cand tone de aur provenite de la Germania,inscriptionate cu zvastica,ca pretul platit pentru petrolul romanesc,a fost capturat in TOTALITATE de armata rosie,si dus in Rusia URSS!Eu cred ca va cam amagiti daca credeti ca organizatiile germane din Romania sunt conduse de jidani astazi.Va inselati amarnic.Germania acolo la ei e cu jidanii,ca Bundestagul ,Bundesratul si Parlamentul european sunt pline de jidani si homosexuali.In frunte cu Joska fisher.Insa nu este o solutie sa cerem banii pe care nu ii meritam,ca asta este furt,asa cum jidanii din israel au cerut pentru holocaust,sume colosale,pentru niste cifre scoase din burta.Golban asta daca era patriot,si cetatean german,trebuia sa faca Lobby unor companii mari si mici din Germania sa vina in Romania sa investeasca,sa faca locuri de munca si sa ridice Romania,si POPORUL,nu Banca nationala condusa de jidani,si nu pe Isarescu!
18 miliarde euro cat a cerut ,e absurd,apoi banii astia transformati in depozite de aur,in subsolul BNR vor fi utile jidanilor,cand vor cumpara cu totul Romania,nicidecum pensionarilor,ori salariatilor bugetari din Romania,care stau pe 200 euro salar ca sclavii.Realitatea presentata de Burlacu si Golban este total deformata.Jidanii din Romania nu vor face bine niciodata Romaniei.Romania are nevoie de investitii,asta nu inseamna ca te bazezi pe altcineva,ci inseamna ca iti trebuie investitori din Germania,fabrici de Auto,din Germania aici in Romania noastra,in Botosani sa vina BMW=ul,sa vina apoi niste utilaje agricole sa faca Vaslui si Neamt cele mai performante judete agricole din Romania! si nu sa imbogatim aiurea,si romanii sa il sustina pe Golban,crezand ca au dat de borcanul cu miere,ca apoi jidanii sa transforme totul in aur,precum nu o data jidanul Isarescu a facut,cu profitul Romaniei dintre anii 2004-2008,ani de maxima crestere economica.
Anonymous said…
germanii au pierdut 400000 de oameni din cauza la regele mihai sionistul,la 23 august 1944.Pana in Januarie 1945 au ajuns in Gulag si Siberia 400 mii de germani,inclusiv sasi si svabi,femei,copii,nu doar soldati din Wehrmacht ori SS,SD,sau alte organizatii.

Asta ca o paranteza.Apoi vorbim de patronii BMW care sunt GERMANI azi,ori cel de la Woltvagen,care este nepotul germanului din anii 40 adica tot german.Aceste corporatii trebuiau sa fie convinse sa investeasca in Romania,ca de castigat castiga doar romanul de rand,si nu jidanul de la BNR,pentru a isi asigura provizia de aur,atunci cand Romania nu va mai exista,la Statele unite ale europe.Va aflati in eroare,pentru ca romanul de rand nu va beneficia nici cu un cent de pe urma despagubirilor,platite mai ales de munca germanului,din acest companii germane(nu jidanesti),BMW , SONY,si altele.Germanul este condus de jidan,insa munca si banii sunt ai lui.Apoi nu uitati ca 250000 de germani pe frontul din moldova Pascani-Iasi-Chisinau Nistru au cazut la 23 august 1944 din cauza tradarii pe la spate a regelui Mihai jidanul.Alti 50 000 in interiorul tarii,la Ploesti-zona petrolului si Bucuresti si Brasov.A urmat in jan 1945 100 mii de sasi deportati in Siberia,civili!

iata deci peste 400 000 de germani cazuti din cauza tradarii romanesti.Ei nu au dreptul sa urasca Romania ori pe regele mihai? ori pe GOLBAN,care este sustinatorul regelui mihai,sustinand cu tarie ca bine le-a facut regele in conventia de armistitiu ca le-a nationalizat toate averile sasilor si svabilor in 1945! cerand despagubiri pentru ca dupa 1990 si-au recapatat inapoi bunurile furate.

Apoi 250 mii de romani au cazut la 23 august 1944,pe acelasi front de Moldova si multi altii.

Ce facem acum?plangem de mila jidanilor de Bucuresti,pentru ca sa primeasca BNR despagubiri din Germania,sa se imbogateasca jidanii?ce treaba e asta?

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928