Escroaca Irina Walker,fiica tradatorului Mihai Cohenzollern,arestata in S.U.A.

Poliţiştii federali i-au arestat joi pe John Wesley Walker, fost adjunct de şerif în ţinutul County, pe Irina Walker şi alte 16 persoane în Oregon şi Washington.

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale.

Principesa Irina şi soţul său mai sunt inculpaţi, alături de alte 12 persoane, pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013.

"Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state", a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon. "Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale", a adăugat procurorul.

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.
În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, soţii Walker riscă să-şi piardă şi ferma din Irrigon, în ţinutul Morrow, statul Oregon.

John Wesley Walker a lucrat pentru poliţia ţinutului Coos de la 1 august 1998 şi până la 30 iunie 2003, potrivit departamentului de resurse umane al ţinutului.
Procurorii americani au avertizat că Irina ar putea încerca să ceară azil în Elveţia, motiv pentru care autorităţile i-au confiscat paşaportul şi i-au interzis să părăsească localitatea. Pe lângă dovezile privind pariurile ilegale, presa scrie că poliţia ar fi găsit în locuinţa familiei Walker marijuana, precum şi zeci de arme. Totuşi, oficialii nu au formulat alte capete de acuzare. 
 Fiica lui Mihai,Irina, va fi cercetată în libertate, alături de soţul ei, americanul John Wesley Walker. Un magistrat din oraşul Portland a decis ca "Principesa", născută în Elveţia, să fie monitorizată electronic, cu ajutorul unei brăţări, pentru a se asigura că nu va părăsi Statele Unite.

Comments

Anonymous said…
NU MERGE VRAJEALA REGALISTO-SIONISTA IN AMERICA!

ACOLO FBI SI SERVICIILE ISI FAC DATORIA,CU TOT SANGELE REGAL DE CACAT AL UNORA!

REGALITATEA E UN CONCEPT PRIMITIV MEDIEVAL PENTRU PROSTI SI NAIVI!

AUZI LA EA,SA CEARA AZIL POLITIC IN ELVETIA,IRINA DE COHENZOLLERN!

MAI BINE CEREA AZIL DIRECT LA TAC-SU MARE IN ISRAEL!

CAT TUPEU SI OBRAZNICIE PE ASTIA DIN FAMILIA REGALA DE COHEN ZOLLERN ISRAELIEN!

DUPA 23 august 1944,ISI INCHIPUIE CA POT SA-SI FACA DE CAP ASA CUM TAC-SU SI-A FACUT IN ROMANIA ALATURI DE RUSII BETIVI,CARE JUCAU KAZAKCIOC PE CADAVRELE FETITIELOR ROMANCE DE 3 SI 4 ANI VIOLATE DE EI LA BETIE.MAJORITATEA REFUGIATE DIN BASARABIA BUCOVINA SI MOLDOVA!

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928