EX-REGELE MIHAI ESTE UN TRADATOR SI CRIMINAL AL POPORULUI ROMAN

„Mihai-Viteză” urmărit cu „Pobeda” şi cu două avioane
Maria Diana Popescu
Luni, 08 Iulie 2013 08:26

"Read More"

Să înceteze odată pentru totdeauna campania de spălarea la faţă a fostului rege! A mai rămas să găsim în cutiile poştale pliante cu „Happy king-day”, astfel, încît unii din neştiinţă, alţii de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, să ne pună în spinare alţi trîntori, scrobiţi la pălării şi manşete, şi mai costisitori şi mai lacomi. La ce-i foloseşte regatul în capitalism? N-a fost răsplătit cu două avioane şi o medalie de către Stalin, pentru că l-a scutit de un efort important de război în 1944 şi pentru că a deschis drumul Glorioasei Armate Roşii să ocupe România şi să o subordoneze U.R.S.S.? La sfîrşitul lui iunie 1945, ziarele bucureştene anunţau că Stalin şi Guvernul U.R.S.S. dăruiseră regelui două avioane şi publicau telegrama sa de mulţumire. Pe 6 iulie 1945, Prezidiul Sovietului Suprem al U.R.S.S. a adoptat Decretul pentru acordarea ordinului „Victoria” regelui Mihai, fiind cea mai înaltă decoraţie de război sovietică, acordată doar cîtorva personalităţi, printre care generalul american D. Eisenhower şi generalu britanic B. Montgomery. Motivaţia era menită să-i satisfacă regelui orgoliul. Un fel de mită post-factum. La fel ca şi nostalgica expunere a fotofantomelor pe simezele Bibliotecii Naţionale. Pe cine interesează cum a huzurit în „exil”? Care exil, de fapt? Pe măsură ce apar noi versiuni ale photoshop-ului, vor apărea alte „fotografii inedite”, trucate regeşte. Mai potrivită ar fi fost organizarea unei expoziţii cu fotografiile celor care au furat şi distrus România după lovitura de stat din 1989. Prin găselniţa „Regele în dosarele Securităţii”, C.N.S.A.S. a primit ordin să-l transforme din trădător de Ţară, în victimă. Şi cît a mai îndurat bietul de el în exil? Poate ne spune şi nouă aşa-zisa casă regală (a Republicii România) cînd are de gînd să restituie valoroasele tablouri, scoase din ţară în noiembrie 1947, cînd a plecat la Londra, cu gînd să nu se mai întoarcă. L-a făcut să se răzgîndească doar Churchil, care i s-a adresat: „mai presus de orice, un rege trebuie să fie curajos”. Halal curaj!
Rege, rege, dar cum la şcoală a fost doar de complezenţă, n-avea cum să ştie definiţia demnităţii naţionale. Asta explică de ce l-a asasinat pe Antonescu, refuzîndu-i graţierea după mascarada procesuală din 1946. Stalin i-a dat mînă liberă lui Groza să negocieze abdicarea, iar acesta i-a asigurat o rentă viageră substanţială, pe care preşedintele Ceauşeşcu i-a sistat-o. De ce oare marele profesor Nicolae Iorga îi zicea „Mihai Viteză”? Îmi poate răspunde pentru ştiinţa mea un cititor avizat? Da, regele a fost urmărit cu Pobeda şi cu geanta de bani promisă ca rentă viageră, pîna la sfîşitul vieţii, pentru actul trădării. La pagina 60 din cartea „Între linii”[1], a domnului Eugen Mihăescu se poate citi: „Imaginea Regelui de om înfrânt de viaţă m-a urmărit mult timp, (după o întâlnire a celor doi la Versoix, înainte de 1989) până în ziua în care, prin anii '90, am aflat ce l-a făcut să păstreze tăcerea în faţa regimului ceauşist. Dan-Mircea Popescu, ministrul muncii în guvernele Stolojan, Văcăroiu şi Năstase, mi-a mărturisit că a fost unul dintre mesagerii care, fiind în misiune oficială la Berna, îi ducea personal regelui cei 10.000 U.S.D., renta lunară pe care i-au plătit-o comuniştii de la Groza la Ceauşescu. [...] Până în 1985 când, obsedat să facă economii, dictatorul a decis să nu-i mai plătească nimic. Din acel moment, nici Mihai nu a mai tăcut.” Deşi cel citat a negat acuzaţia, fără foc, nu iese fum... Ca ripostă tardivă, a urmat alt act al trădării României - Declaraţia de la Budapesta (1989), pe care, alături de alţii, a semnat-o şi fantoma regală.
Mi-e tare dragă monarhia! La fel cum i-a fost drag domnului Mihai marele erou naţional, Mareşalul Antonescu. Singurul moment în istoria contemporană cînd România a fost reprezentată cu demnitate de un conducător, a fost pe timpul lui Antonescu. În Occident, monarhia este considerată depăşită, fiind intens criticată. Pe Mihai românii l-au avut rege, şi n-a fost demn! Ne-a vîndut comuniştilor ca să scape de sub papucul Mareşalului! Apoi s-a tîrguit cu ei şi cu Groza, pentru avere. Pentru tablouri, un ceas de aur şi-un bilet de tren pentru neamuri. Acum ce se tot bîţîie ca un hopa-mitică în lumina noastră? Ca să ia vederea generaţiei tinere? Poporul flămînzit şi asuprit dă în clocot, iar unii, bocind după monarhie, fabrică tot felul de bazaconii şi dosare de urmărire. Hai, că sînt buni profesionişti! Pe măsură ce tehnica photoshop va avansa, şi Traian de pe columnă va avea dosar la securitate. Mă dezgustă literalmente campania de spălare a trădătorilor poporului român. Monarhie în România? Hai să nu mai batem cîmpii cu regalitatea decrepită, căreia, chiar de-ai vrea să îi mai dai, acolo, un rol de trădător, n-ai avea de unde. Rechinii capitalişti le întrec pe toate, depăşind capacitatea unui monarh. Regii de azi nu mai sînt decît un decor pentru diverstisment, extrem de costisitor. Gata cu poveştile sîngelui albastru, bune de adormit copiii. Dar nici ei nu mai adorm cu asemenea bazaconii. Cei care îi urăsc pe antimonarhişti, numindu-i comunişti sau securişti, nu ştiu sau nu vor să priceapă că Mihai a fost un bun tovarăş al comuniştilor la marea trădare de la 23 august. Există şi o fotografie celebră, cu regele, la o ţigară, alături de un general rus. Generalul ţine chibritul aprins de aşa manieră încît ex regele se apleacă în faţa lui.
Se vede clar că fiecare face ce vrea cu istoria noastră naţională. Deşteptaţi-vă, dragi români! Cum adică? Să propui tu de capul tău ca regalitatea să aibă zi naţională pe 10 mai! Piei, satană! Trădătorii naţiunii române au intrat în casă, acum vor la masă şi în spinarea noastră. Li s-au dat bogăţii netrudite şi vor acum Ţara toată! Ţineţi minte un adevăr: Mareşalul Antonescu rămîne pe veci un român-patriot, iar ex regele, un trădător. Aţi uitat de semnătura pe care fostul rege a depus-o pe hîrtia Declaraţiei de la Budapesta, în 1989, prin care subscria afirmaţiei că Transilvania aparţine Ungariei? Într-un cuvînt dorea anularea Tratatului de la Trianon. Şi atunci? Încetaţi cu fidelitatea pentru cei care au dorit distrugerea Patriei! Încetaţi o dată cu propaganda „perlelor” leneşe ale coronei britanice în Ţara noastră! Gîndiţi-vă la Convicts Island Australia, astăzi parte a Commonwealth, unde tot ce mişcă aparţine haitelor marelui palat. Gîndiţi-vă cum a devenit Marea Britanie o superputere bogată! Prin sclavagism şi teroare! Ca, de altfel, şi azi. De ce şi-a cumpărat Charles o duzină de case? Este un semnal clar, la care vă rog, reflectaţi! Politicienii noştri şi toţi propagandiştii monarhişti dovedesc că nu au habar de istoria României Mari. Ce să mai aşteptăm de la ei? Doar lovituri de stat. Mai nou, fărîmiţarea Ţării. Ei sînt unici în lume. Nu oriunde găseşti atîta originalitate în rîndul trădătorilor şi vînzătorilor de neam, ca în politica românească. Parol! Cum limba română li s-a părut greu de învăţat, îi invit pe majestăţile interesate de România să înveţe limba chineză. Declinul Occidentului e aproape. China se ridică peste orizont! Ascensiune Chinei va da de furcă forţoşilor capitalişti transfrontalieri ai lumii. Casele regale vor vorbi singure în somn. Invazia asiatică va face bucăţele prea-cucernicul Occident, precum bucăţele s-a făcut Imperiul Roman de mîna barbarilor şi otomanilor. Istoria nu uită să se repete!

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928