TARA TIGANILOR ESTE IN NEPAL, ASIA, NU IN ROMANIA, EUROPA. AI INTELES SOROS ?

Este sau nu George Soros "personna non-grata" pe pamant romanesc?
In România va fi țara țiganilor!
"Read More" 

Planul secret al lui George Sörös: Oltenia sã devinã Þara Þiganilor din toatã Europa!Existã o astfel de strategie, care va fi alimentatã cu bani de la Banca Mondialã. Toate þãrile din Europa de Vest vor sã-ºi trimitã þiganii în România. Nu întîmplãtor, în ultimul timp, pe Aeroportul Otopeni au sosit (ca „repatriaþi“), ºi þigani bulgari ºi sîrbi, care au primit bani sã rãmînã, definitiv, în România. Aºa se explicã ºi întîlnirea, la Tabãra de la Frumuºani, a lui George Sörös cu preºedintele Bãncii Mondiale, sud-coreeanul Jim Yong Kim. Marele mafiot iudeo-maghiar a ales Oltenia drept viitoarea Republicã Þiganiada. ªi alte publicaþii ne dau dreptate…
Soroº a venit zilele acestea în România sã punã în aplicare un plan secret: Rromânia
Aºa cum am avertizat de ani de zile, cã se pregãteºte înfiinþarea pe teritoriul þãrii noastre a unei patrii a þiganilor, aceasta se plãnuieºte ºi împlineºte gradual. La sfârºitul anilor 90, succesiv miniºtrii de externe Petre Roman ºi apoi Andrei Pleºu au pus la cale un HG, în urma insistenþelor Bruxellului ca þiganii sã se numeascã oficial rromi. Ca urmare, conform inscripþionãrii Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat în Occident confuzia între români ºi rromi sau þigani. În toatã Europa denumirea tradiþionalã de þigan a fost pãstratã în formele sale lingvistice locale, numai în România denumirea de rrom a fost obligatorie în actele oficiale, iar cei care nu o folosesc sã primeascã imediat amendã de la Consiliul Naþional Împotriva Discriminãrii. Planul Comisiei Europene ºi a unor cercuri americane finantate de Soros, este ca pe teritoriul UE, în România, sã se creeze un stat al þiganilor, folosindu-se translaþia lingvisticã confuzã ºi uºoarã de la România la Rromânia. Nu întâmplãtor în 2009 Guvernul a anulat toate îndemnizaþiile pentru mamele românce ca sã scadã natalitatea românilor ºi sã creascã cea þigãneascã. În þara noastrã, oficial þiganii au ajuns la un numãr de 700 de mii conform recensãmântului, dar neoficial numãrul þiganilor se ridicã la 2 milioane. Toate þãrile din Europa de vest au un plan ferm sã trimitã þiganii din þãrile lor în România. Nu întâmplãtor, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriaþi ºi þigani bulgari sau sârbi, care au primit bani sã rãmânã în România.
Acest plan de „þigãnizare” a þãrii noastre continuã ºi astãzi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiascã George Soroº a efectuat la braþ cu angajatul sãu, preºedintele Bãncii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizitã în localitatea ruralã locuitã exclusiv de þigani, Frumuºani. În urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Bãncii Mondiale, România este prezentatã ca ºi þara þiganilor. Mai grav este faptul cã preºedintele Traian Bãsescu ºi premierul Victor Ponta s-au întâlnit în secret cu miliardarul George Soroº ºi au discutat despre desãvârºirea planului din anii 90 de transformare a þãrii noastre în Rromânia. În faþa acestei deteriorãri grave a imaginii României în lume, românii aºteptã lãmuriri de la SRI ºi SIE despre acest proiect european ºi american de modificare a structurii etnice a þãrii noastre în favoarea þiganilor. Românii trebuie sã cunoascã, dacã în urma acestei întâlniri secrete, între preºedinte, premier ºi miliardarul american s-au discutat lucruri care prevãd modificãri ale structurii populaþiei ºi denumirii þãrii, fapt care încalcã grav siguranþa naþionalã a României ºi Constituþia Þãrii.
CRISTINA ROSIIANU

Comments

ACORDO REX said…
glume cu soros sa treaca timpu ..problema e sa fim atenti pe cine votam ca tara lu dom sef buriceala n-a votato soros ...acum dacii sor trezit la alegerii viitoare nimeni nu va mai sta acasa ..HAI LA VOTARE SA VOTAM TEZA DACIA DACI SA APLICAM =DACIA UNITA =VREM=vrem- UN REGE fie de moment fara prea mari prerogative doar sa ne conduca ..ce ziceti dl BUTLACU...ATUNCI NU ne mai speriem de soros =NOI DACI VA NUMIM REGE= CONTANTINUS DAVE PER DECEBAL= sa vedeti ca nu mai guitaie nimeni si nu ne speriem ..cu genetica Hamburg raminem ETERN DACI=cu mare respect.
Tarabostes Dacus said…
milioane de DA din partea dacilor

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928