SUA: DE LA DEMOCRATIE LA TIRANIE


de Constantin Burlacu,PhD
 Multa lume, stiindu-ma nu numai pro-american, dar American si romano-american ultra de dreapta, se v-a  intreba desigur, ce m-a determinat sa scriu aceste randuri. Dar nu-i deloc greu de aflat si nici de inteles acest lucru.  In primul rand vreau sa scot in evidenta faptul ca, aproape jumatate din viata mea mi-am trait-o sub regimul tiraniei comuniste din Romania, tara mea natala. Pentru a scapa de cruntele persecutii indurate sub Cortina de Fier a Imperiului Diabolic Comunist, visul meu a fost sa ajung in Statele Unite ale Americii, tara a democratiei si a libertatii umane. 
"Read More" 

Dr.Constantin Burlacu
Am plecat din Romania pe data de 21 Mai 1980 la Roma,Italia, ca refugiat politic, iar dupa o sedere in Italia de cateva zile, pe data de 6 Iunie 1980, am pasit pentru prima data pe pamantul American, indeplinindu-mi astfel cea mai arzatoare dorinta. Atat pe aeroportul Leonardo Da Vinci din Roma,Italia cat si pe aeroportul JFK din New York,SUA,am fost asteptat si insotit de agenti speciali ai Departamentului de Stat, Serviciului de Imigrare si Naturalizare, Departamentul de Justitie (FBI) si politie.  Am fost intampinat aici cu multa caldura, respect si ospitalitate din partea autoritatilor, a FBI-ului, Politiei si a oamenilor cu vederi de dreapta si anti-comuniste.Mi s-a pus la dispozitie o vila frumoasa in orasul Lafayette,Indiana, dotata cu toate cele necesare vietii, cum poate putini refugiati politici anti-comunisti romani  s-a bucurat de acest lucru. Am fost inrolat imediat la Universitatea Purdue din Lafayette, una dintre importantele universitati americane, unde erau si unii profesori de origine romana cu concepti politice legionare. Astfel a inceput noua mea viata pe pamantul American. 
Am fost profund impresionat de tot ce am vazut in aceasta noua tara adoptiva, dar cel mai mult m-a impresionat  modul de gandire si libertatea Americana, unde omul este liber sa gandeasca si sa se exprime liber, nu-i oprimat, ori tinut ca cainele in lanturi, ori leul in cusca, cum procedau judeo-bolsevicii sovietici si agentii lor. Nu pot uita niciodata, atentia si respectul care mi-a fost acordat pentru activitatea mea contra fortelor raului, a intunericului satanic comunist, care puse stapanire pe o buna partea a Europei si a lumii.In aceasta tara democratica mi-au fost oferite toatele posibilitatile unei vieti mai bune si in primul rand dreptul la munca, invatatura si dreptul de a spune liber adevarul, fara teama de a fi raportat ori turnat de cineva, cum se obisnuia in fosta Republica Socialista Romania. Printre imgrantii romani de aici, am intalnit si astfel de indivizi care pastrau inca mostenirea de turnator cum erau obisnuiti in Romania, dar cu timpul vazand ca nu le merge, a trebuit sa se integreze in societatea civilizata Americana, care detesta turnatoria si nedreptatea.
Totul a fost bine si este inca bine in SUA, cu execptia faptului ca, de cativa ani, mai cu seama dupa prabusirea Imperiului Diabolic Comunist, aceasta tara a democratiei si libertatii a inceput sa devieze de la linia ei dreapta si sa devina subordonata Israelului si numarului mare de jidani comunisti, socialisti si sionisti, care au invadat aceasta tara dupa 1990.  Dar nu numai jidanii de stanga au cotropit aceasta tara, ci si elemente de stanga din mai toate tarile lumii si mai cu seama din China comunista. Si cand ma gandesc cat de greu a fost pentru mine si familia mea sa obtinem o viza Americana de venire aici, cate dovezi de justificare a persecutiilor indurate ne-au fost cerute si cum mii si mii de anti-comunisti romani au fost respinsi de catre Ambasada Americana din Bucuresti si lasati in ghiarele tiraniei comuniste pentru a fi sfasiati, iar astazi vin aici zeci de milioane de imigranti ilegali fara sa fie intrebati nici cum le sunt ochii, te apuca scarba si dispretul pentru ce a ajuns SUA-ul astazi.
Nu mai departe, dar mie personal, mi s-a intamplat un lucru destul de neplacut si anume. In anul 1967, fiind urmarit de securitate pentru raspandirea de manifeste anti-comuniste in tara,pentru a evita sa fiu arestat, m-am refugiat si am cerut azil politic in Ambasada Americana din Bucuresti. Dar consolul general American de la Ambasada Americana, in loc sa anunte Departamentul de Stat, a anuntat Securitatea sa vina in ambasada sa ma aresteze.El mi-a spus ca daca vreau sa n’am probleme in Romania comunista, n’am decat asa cum 20 de milioane de romani construiesc comunismul sa fac si eu acelasi lucru. L-am dat dracului cu toata functia care o avea si i-am spus ca este mai comunist decat comunistii, daca-mi impune sa fac acest lucru.Cand securistii au venit in sala de asteptare a Ambasadei Americane, mi-au spus “Ei Costica, vezi ca tot noi suntem si aici!” Desigur ca i-am dat dracului si pe acestia ca pe acel reprezentant procomunist al SUA in Romania. Ajutat de un ofiter American, am reusit sa ies din Ambasada Americana si cum eram un mare expert in a aparea si disparea fara urme, fapt pentru care securistii ma porecleau “Fantomas”, am reusit sa scap atat in Bucuresti cat si in apropiere de Botosani de incercuirea trupelor de securitate si militie.
La circa un an, am fost arestat de Securitate si anchetat pentru activitati ostile regimului comunist. In timpul anchetei, fiind intrebat si despre vizita mea la Ambasada Americana, un maior de securitate, mi-a spus ca am scapat atunci ca prin urechile acului, pentru ca, ordinul Consilului Securitatii Statului, a fost dat, sa fiu impuscat, iar in geamantanul meu sa-mi puna un kilogram de cocaina, pentru a lasa impresia ca americanii mi-au dat droguri sa vand in Romania si ca ma ocup cu traficul de droguri, nu ca asi avea vreo nemultumire din partea guvernului comunist.Cu timpul, din informatiile obtinute de la Departamentul de Stat, am aflat ca consolul general American din Romania din perioada respectiva era de fapt fiul unui rabin din SUA. Deci tortura si moartea mi-a dorit acel consol American, fiu de rabin, de aceia a chemat securitatea sa ma aresteze si asasineze.Si se mai intreaba unii, ce am eu cu jidanii, cand ei au adus tirania comunista in Romania si tot ei aduc tirania sionista in SUA ! Iata prin cate greutati am trecut eu si alti bieti oameni pana a ajunge aici, ca acum SUA sa deschida larg portile pentru toti imigrantii ilegali, pentru toti netrebnicii. De ce oare americanii nu-i sfatuiesc pe  oameni sa nu emigreze aici, ci sa stea in tarile lor, asa cum m-a fortat pe mine acel fiu de rabin care reprezenta sectia consulara a Ambasadei Americane din Romania ?
Si culmea ironiei, acesti imigranti ilegali, care-i lasa pe americani fara lucru,si care sunt intretinuti din taxele poporului american, sunt suportati si amnestiati de senatori americani ca: Chuck Schumer,Marco Rubio, Lindsey Graham, John McCain, Kelly Ayotte, Jeff Flake,  si chiar de catre presedintele American Barack Obama. Acordandu-le acestor imigranti ilegali dreptul de sedere in SUA si cetatenie Americana, atat democratii, cat si republicanii, spera sa atraga cat mai multe voturi de partea lor, mai cu seama voturile spaniolilor, iar bogatasii sa obtina mana ieftina de lucru, pentru a-si mari profiturile. “Dar oamenilor de afaceri bogati nu le pasa . Marii donatori ai republicanilor – si consultantii campaniei lor—ei vor doar sa faca bani. Lor nu le pasa de hispanici, si cu certitudine nu le pasa ce se intampla  cu aceasta tara. ‘Daca tara este ranita, mie nu-mi pasa, atata timp cat mie imi merege bine !’ Aceasta este definitia de complot contra sigurantei statului” a spus conservativa Americana Ann Coulter.
Ann Coulter
Da, astazi asistam la un complot pe fata contra Constitutiei si legilor americane, care apara democratia si libertatea. Elementele cu vederi de dreapta au fost indepartate rand pe rand din FBI, CIA, Pentagon, NASA, Departamentul de Stat, Departamentul de Justitie, Serviciul Secret, Politie si INS, iar golul creat a fost umplut cu elemete incompetente, puse in slujba globalismului sionist de dominarea si subjugarea lumii.Au fost adoptate noi amendamente ca “Patriotic Act”, care da dreptul sa aresteze si detina pe cineva fara drept de judecata ori de apel. In baza acestui decret de lege, americanii si  sute de luptatori pentru libertate din tarile islamice sunt acuzati de actiuni teroriste si detinuti fara judecata si respectarea drepturilor umane. Un caz concret sunt prizonierii politici de la inchisoarea Americana Guantanamo Bay din Cuba. Desi Barack Obama inainte de a ajunge presedinte, a promis ca v-a inchide aceasta inchisoare a torturii si crimei umane,nici pana astazi nu s-a tinut de cuvant, ci prefera sa cheltuiasca anual din taxele poporului cate 900 000 de dolari pentru fiecare detinut de acolo, ducand SUA la faliment financiar. Din aceasta cauza detinutii politici de acolo au intrat in a 4-a luna a grevei foamei, preferand moartea decat “dreptatea” si “libertatea” Americana. Dar americanii pentru a avea pe cine tortura, ii hranesc fortat cu furtunul si nu tine cont ca acestia sunt fiinte umane si sunt nevinovati in majoritatea cazurilor.Acum hai sa fim seriosi, in lume exista zeci de milioanea de islamici ca cei inchisi la Guantanamo Bay, asadar, ce asa mare pericol reprezinta o mana de oameni detinuti acolo ? Asta dovedeste ca americanii nu mai sunt adeptii democratiei, justitei si libertatii, ci niste tortioneri si monstrii umani.
Torturile si greva celor de la Guantanamo Bay, imi reaminteste de torturile indurate sub regimul tiraniei comuniste si de greva foamei care am declarat-o impreuna cu parintii mei in anul 1969, atunci cand, am fost arestati si inchisi pentru activitati ostile regimului represiunei comuniste din Romania. Timp de 7 zile, n’am mancat nimic  si nici n’am baut apa, in semn de protest fata de nedreptatile indurate. Detinutii din celula vazand cum ma sting, in urma torturii si a grevei foame,imi aruncau cana lor cu ceai ori cu apa pe obraz, incercand sa ma tina in viata.N’am sa uit acest gest facut de cei cu care eram la suferinta, mai cu seama pe Adam Odon, un tanar voinic din Radauti, care s-a luptat si cu un urs nu numai cu bestile comuniste. De teama de a nu muri in beciurile securitatii din Botosani, am fost dusi la inchisoarea Botosani, una dintre cele mai grele si periculoase inchisori comuniste. Ne mai stiindu-se nimic de noi, si circuland zvonul ca am murit in timpul torturii si grevei foamei, rudele ne cautau in cimitirul de langa inchisoarea din Botosani, unde erau ingropati detinutii morti in acea inchisoare, fara nici o inscrptie a numelui.
Drumul parcus de mine sub tirania comunista, pana a ajunge in SUA, n’a fost deloc usor. Dar cu chin cu vai eu am reusit sa ajung aici, insa milioane de romani, care au avut aceiasi dorinta si traiau de la o zi la alta cu speranta ca “Vin americanii!” sa ne salveze, n’au mai reusit sa vada libertatea mult asteptata si nici pe “eliberatorii” americani,ci zac in morminte si gropile comune inca nedescoperite, ori traiesc dintr-o pensie mizerabila. Unchiul meu Ion Burlacu, fost legionar si care a stat 9 ani ca prizonier de razboi in Gulagul Sovietic, apoi a fost inchis in Romania de mai multe ori, pentru ca, a facut parte din miscarea de rezistenta nationala contra comunismului si a incercat cu grupuri militaro-legionare rasturnarea de la putere a regimului tiraniei comuniste avea o vorba a lui  si anume. “Daca americanilor le-ar pasa de noi, pe genunchi si pe coate daca se porneau si tot ajungeau in Romania. Dar nu le-a pasat si nu le pasa de noi romanii”. Am venit eu si multi alti luptatori romani pentru libertate in SUA, si cu mare greutate i-am convins pe americani sa intreprinda ceva pentru zdrobirea Imperiului Diabolic Comunist.Iar cand americanii au venit dupa 1990 in Romania, n’au venit acolo sa faca dreptate poporului roman, sa-i judece si  pedepseasca pe teroristii si crminalii comunisti, in majoritatea lor jidani de origine, ci s-au dus in Romania sa faca afaceri cu fostii comunisti, sa-i salveze si imparta cu ei bogatiile Statului Roman.
Legionarul Ion Burlacu
Sa fiu sincer, nu m-am asteptat ca dupa prabusirea Imperiului Diabolic Comunist, americanii sa colaboreze tot cu fostii comunisti din fostele tari comuniste, imbogatandu-i peste noapte, in loc sa-i bage la puscarie pentru crimele lor. Vad ca si astazi, dupa 68 de ani de la caderea nazismului, sunt vanati nazistii si colaboratorii lor si  condamnati pentru crime contra jidanilor, tiganilor, comunistilor, homosexualilor si hotilor de tot felul, dar nimic, absolut nimic, contra fostilor comunisti care in timpul dictaturii comuniste au comis abuzuri, atrocitati, crime, genocid si holocaust rosu contra Natiunii Romane,pacii si umanitatii.Si asta ma face sa cred ca, americanii sunt cu doua fete, n’au nici o credibilitate si respect pentru dreptate si adevar. Si mai vin unii americani cu ideia ca islamnicii lupta contra americanilor din gelozie fata de democratia si libertatea Americana ? Care democratie si libertarte,cele care de fapt au incetat sa mai existe de cativa ani si figureaza doar pe hartie ?! Cei care demasca secretele cu care umbla americanii, si mai cu seama actele de terorism si crimele care le comit in numele libertatii, democratiei si chiar in numele lui Isus Cristos, sunt aspru pedepsiti in baza unor legi introduse in SUA de sionisti si agentii lor.
Spre exemplu: Atunci cand, activistul australian de Internet, Julian Assange, fondatorul lui WikiLeaks -- o organizatie internationala non-profit -- a publicat milioane de informatii secrete ale cablului Departamentului de Stat, despre razboiul nedrept din Afganistan si Irak,despre guvernele corupte de SUA,despre dosarele secrete ale detinutilor de la Guantanamo Bay,Cuba si alte informatii secrete despre torturile si crimele contra unor oameni inocenti,imediat s-a cerut extradarea lui Assange in SUA pentru a fi judecat si condamnat pentru spionaj si punerea securitatii nationale in pericol. O astfel de acuzatie seamana perfect a stalinism si tiranie. Deci in loc, ca acesta sa fie felicitat, pentru ca, a avut curajul sa spuna adevarul si sa dea in vileag nedreptatile care se intampla in lume cu concursul SUA, tot acesta este urmarit,acuzat si condamnat de catre SUA. Astazi Assange se afla exilat politic in ambasada Ecuadorului din Londra si abia asteapta anglo-americanii sa iasa de acolo sa puna mana pe el si sa-l extradeze in SUA, pentru a fi judecat si condamnat la inchisoare pe viata ori la moarte.Si aceasta este o dovada ca SUA trece de la democratie la tiranie.
Julian Assange
Un alt caz este cel al soldatului American Bradley Manning, care este arestat si judecat de tribunalul militar din SUA, pentru ca intre anii 2009-2010,  a transmis pentru Web-situl anti-secret WikiLeaks, peste 700 000 de dosare secrete ale guvernului Statelor Unite in legatura cu torturile si crimele inumane din Irak.In loc ca Manning sa fie decorat cu cea mai inalta decoratie militara Americana,  i s-au adus 21 de acuzatii, inclusiv ajutorarea  inamicilor, care prevede inchisoarea pe viata fara derept de apel. Mii si mii de americani au protestat impotriva arestarii si judecarii lui Manning. Dar presedintele Obama care de fapt conduce acum razboiul secret contra umanitatii, ori congresul, pentagonal  si departamentul de justitie, nu tin cont de protestele americanilor in favoarea acestui soldat American care a avut curajul sa demaste torturile si crimele comise de americani in Irak in numele asa-zisei “democratii si libertati” americane in realitate a intereselor meschine si perfide ale Israelului si sionistilor din SUA.Si aceasta este o dovada ca SUA trece de la democratie la tiranie.
Bradley Manning
Recent, un alt caz a zguduit lumea ca un cutremur. Este vorba despre ofiterul de CIA, Edward Snowden in etate de 29 ani din Hawaii. Acesta avand acces la informatiile Agentiei de Securitate Nationala,a livrat ziarului The Guardian si Washington Post informatii precum ca, NSA monitorizeaza companiile de internet si apelurile telefonice a milioane de cetateni americani. Acest lucru il facea in trecut KGB-ul si Securitatea,iar acum il face NSA din SUA. Pana in 1989, am participat activ, chiar cu suportul autoritatilor americane la manifestatile de protest din fata Misiunei Romaniei la ONU din New York impotriva faptului ca Securitatea asculta telefoanele oamenilor, viola corespondenta si inabusea in sange orice forma de exprimarea libera a cuvantului, mai ales contra tiraniei comuniste. Astazi prin aceste metode si procedee, NSA nu face altceva decat ceea ce facea in trecut Politia Secreta comunista in Romania. Si aceasta este o dovada ca SUA trece de la democratie la tiranie.

Edward Snowden
Un fanfaron American, care o face pe-a desteptul si multe spume la gura in favoarea Israelului si globalismului sionist, John Bolton, fost ambassador American la ONU, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei online “Newsmax” ca Edward Snowden este un “tradator”, care a comis “un act de razboi contra Statelor Unite”.”Daca va fi sa primeasca o sentinta de condamnare, aceasta trebuie sa fie de cinci ori termenul pe viata consecutiv”, a spus pro-sionistul asta de Bolton, care vrea sa tina secret abuzurile si crimele comise de NSA si guvernul American.Auzi la la el desteptul, cica  “ Poporul American intelege ca noi suntem amenintati nu numai de teroristi dar, spre exemplu, de catre incredibila cyberwarfare de capacitate a Chinei…” 
John Bolton
Abia acum s-au trezit americanii si vad ca China i-a pus in buzunar si nu le merge cu chinezii cum le-a mers cu europenii, mai cu seama cu Europa de Est pe care a vandut-o si tradat-o cum au vrut ? Dar nu seful lui Bolton de la Departamentul de Stat, Henrri Kisinger, este cel care s-a rugat cu lacrimi de crocodil pe langa dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, singurul sef de stat comunist care avea relatii diplomatice cu China comunista sa-i puna pe americani in legatura cu comunistii chinezi ? Si cine credeti ca era presedinte in SUA pe atunci, cumva vre-un democrat ? Nicivorba! Din contra era republicanul cu pretentii “anti-comuniste”, Richad Nixon. Daca americanii nu si-ar fi mutat intreprinderile de productie din SUA in China, contribuind din plin la ridicarea nivelului de trai al Chinei comuniste si astazi chinezii circulau cu bicicleta si magarul,nu aveau ei milioane de automobile si nu aveau nici ce manca nu sa mai exporteze ceva, asa cum vedem astazi mai peste tot, inclusiv drapelul American cu eticheta “Made in China”. Intrebandu-se daca Obama spune adevarul in legatura cu scandalui IRS si Benghazi, Bolton a spus: “Tradarea este singura crima definita in Constitutie”. Dar ceace fac americanii in Irak, Afganistan, Pachistan, Libia, Siria si in alte tarii nu-i tot o crima si o tradare a Constitutiei americane ? “Lasa-ma sa intreb,cine a murit si l-a facut pe el rege ? Cine i-a dat lui autoritatea de a pune in primejdie 300 de milioane de americani ?  Aceasta nu-i o cale de a lucra, si daca el crede ca poate scapa cu aceasta, el va avea altele de intampinat” , a spus Bolton despre Obama. “Eu chiar sunt ingrijorat daca el intelege ori acorda atentia cuvenita, cand i s-a vorbit despre acest varios program al NSA” a tinut Bolton sa-i reproseze lui Obama.
Henrri Kisinger
Richad Nixon

Vazand-se in pericol, ca a spus adevarul,ofiterul de CIA, Edward Snowden, a fugit din Hawaii in Hong Kong, China. Directorul Agentiei de Securitate Nationala,Gen.Keith Alexander a declarat in fata Comitetului de Inteligenta a Senatului ca “nu stie unde este acum Snowden”. Dar din interviul pe care ziarul britanic l-a luat lui Snowden, rezulta ca, acesta traieste intr-un hotel din Hong Kong.”Eu nu sunt nici tradator nici erou. Eu sunt un American”, a tinut sa precizeze Snowden intrun interviu acordat in exclusivitate acestui ziar britanic, inainde de a-si schimba resedinta intr-un adapost ascuns.
 Extradarea lui Snowden este ceruta de congresmenul Peter King, un inganfat care sub pretextul ca apara intersele de securitate ale Statele Unite, creaza o multime de dusmani, nu numai in randurile islamicilor, ci chiar in randurile americanilor.El ca si cercul in care se invarte duce SUA de la democratie la tiranie si acesta nu-i lucru de gluma, ci un semnal de alarma, un mare pericol. Pana si FBI o institutie destul de serioasa Americana in loc sa-i ancheteze pe cei care incalca democratia si libertatea Americana, ii pune sub microscop tot pe cei care spun adevarul si demasca abuzurile si crime comise de agentiile guvernamentale, puse in slujba Israelului si a globalismului sionist. Recent directorul FBI-lui, Robert Mueller cu o vechime de 12 ani in acest serviciu, a declarat in fata Comitetului Judiciar al Congresului ca “ Noi vom lua toate masurile necesare de a pune mana pe persoana responsabila pentru aceasta divulgare”,fara sa-l numeasca pe Snowden. Dar de ce nu pune el mana pe cei care ingradesc drepturile umane, democratia si libertatea Americana si urmaresc sa impuna in SUA un regim totalitar in geniul celui stalinist din fosta Uniune Sovietica? Este mai cinstit, just si corect sa-l pedepsesti pe omul care spune adevarul decat pe cel care minte si impinge SUA spre tiranie ?!
Fanaticul crestin anti-islamic, congresmenul republican din New York, Peter King, care-l acuza pe Snowden si presa de tradare.
Directorul FBI-lui, Robert Mueller.

Multi americani au trait cu impresia ca, purtatorul de cuvant al Congresului American,John Boehner, este un om cinsit si drept, dar recent a iesit la iveala ca el face parte din acelasi sistem corupt american, deci nu este de fapt ceace s-a crezut si a pretins.El l-a descris pe ofiterul de CIA, Snowden ca fiind un “gigant” violator al legii. “Este un tradator” a declarat Boehner postului de Tv ABC News. “Dezvaluirea acestor informatii ii pune pe American in risc. Le arata adversarilor nostrii care sunt capacitatile noastre”, a spus Boehner. Daca Boehner crede ca este mai bine sa fie tinute in secret masurile anti-americane si anti-libertate practicate astazi in SUA, ar fi bine din partea lui sa-si dea demisia din Congres si sa se apuce de soferit, cum a facut tatal lui, ca astfel poate circuland printre oameni v-a intelege ca SUA se indreapta de la democratie spre tiranie.
John Boehner

Nu toti americanii sunt de acord cu programul de spionaj al NSA. Spre exemplu fostul congresman si candidat la presidentia Americana,Dr. Ron Paul a declarat reporterei  Melissa Francis de la Fox Business in legatura cu  Edward Snowden, urmatoarele: “Eu nu cred nici pentru un minut ca el este un tradator”. “Toata lumea este ingrijorata despre el si ce ei vor intreprinde impotriva lui, si cum ei il vor pedepsi pe el pentru tradare, si cum ei vor proceda sa-l ucida, dar ce se v-a intampla cu oamenii care vor sa distruga Constitutia noastra? “ a spus fostul congresmen republican din Texas. “Ce fel de penalitati vor primi acesti individuali care iau al 4-lea amendament si-l distrug ?  Ce noi credem despre oamenii care asasineaza cetateni americani fara judecata si-si asuma raspunderea ca ei sunt legea acestui pamant ? Aceasta indica unde sunt problemele noastre… problemele noastre nu sunt cu oamenii care incearca sa ne spuna noua adevarul despre cea ce se intampla” a declarat Ron Paul. Snowden nu a incercat sa vanda secrete despre guvernul Statelor Unite, Rusiei, ori Chinei ori altor guverne, ci a divulgat tirania care se instaleaza in SUA si asta ii deranjeaza pe cei care pun interesele Israelului inaintea interselor SUA. “Este o rusine ca noi suntem in anii cand oamenii care spun adevarul despre ce face guvernul, ajung in probleme” a tinut sa precizeze Ron Paul. “Sunt ingrijorat ca cineva din guvernul noastru il v-a ucide pe el cu o racheta Cruise ori o racheta drone.Eu cred ca noi traim un timp rau, in care cetatenii americani n’au nici un drept, din care cauza ei pot fi ucisi, iar acest domn incearca sa spuna adevarul despre ce se intampla”, a tinut sa mai precizeze Dr.Ron Paul.
Dr.Ron Paul

Tot raul care se intampla astazi in Statele Unite si in lume nu-i din cauza islamicilor asa cum in mod eronat este sustinuta aceasta tema, ci din cauza Israelului si globalismului sionist.Si acest lucru nu este numai parerea mea, ci a fost avertizat de foarte mult timp de parintii Americii. Spre exemplu iata ce a spus Benjamin Franklin in 1787 la Adunarea Constituanta de la Philadelphia despre pericolul jidanesc,citez: : "Sunt perfect de acord cu Generalul Washington, ca trebuie sa protejam tinara noastra natiune de  influenta nociva care vine din exterior. Aceasta amenintare, domnilor, vine din partea evreilor. In toate tarile in care evreii au imigrat in numar mare, ei au adus atingerea integritatii morale a natiunii, au distrus reteaua comerciala, s-au izolat de restul societatii si au refuzat asimilarea, au incercat sa elimine crestinismul, iar atunci cind au intimpinat rezistenta, au purces la strangularea financiara a respectivei tari.(...). Daca nu ii vom exclude din Statele Unite ale Americii prin insasi Constitutia noastra, evreii vor ajunge in mai putin de 200 de ani atit de puternici, incit vor domina si vor devora intrega tara, iar apoi vor schimba forma de guvernamint (modul de organizare a societatii in stat) pentru care americanii si-au varsat singele, si-au dat viata si si-au pus in pericol libertatea.” “Din pacate, profetia lui Benjamin Franklin s-a implinit. In mai putin de 200 de ani, previziunile batrinului om de stat american au devenit cruda realitate. Sper ca nu este cineva atit de rau-voitor incit sa-l acuze de "rasism", "antisemitism"  sau "xenofobie" pe marele ideolog al Revolutiei Americane !”a tinut sa sublinieze avocatul Vlad Hogea, dat afara din PRM de catre Corneliu Vadim Tudor sub acuzatia ca ar fi “oaia neagra” a legionarilor din America.
Unul dintre parintii Americii,Benjamin Franklin
Fanaticul crestino-comunistul Corneliu Vadim Tudur, urla ca o potaie turbata contra nationalistilor.

Intr-adevar jidanii astazi inceraca sa schimbe Constitutia Americana si sa elimine in special cel de-al  2-lea amandament, care garanteaza dreputul la libera exprimare a cuvantului si dreptul de port-arma. Nu stiu daca primarul orasului New York, Mike Bloomberg, are cunostinta despre previziunile profetiei lui Benjamin Franklin, dar el incearca sa ia armele cetatenilor americani, pentru a nu se putea apara in cazul ca aici v-a fi instaurata tirania sionista. Dar nu numai armele vrea sa le confiste, ci incearca sa dicteze cetatenilor cate grame trebuie sa manance, ce cantitate de sucuri are voie sa bea, sa inlocuiasa masina cu bicicleta chineza si daca s-ar putea chiar cu magarul cu care circula Isus Cristos pe timpul lui. Aceasta imi reaminteste de un alt dictator, de cel comunist, Nicolae Ceausescu, care pentru a-si achita datoriile la bancile mondiale jidanesti, le dadea romanilor doar cateva grame de mancare si multe oase sa roada ca cainii.
Directorul Executiv al NRA, Chris W.Cox, intr-o scrisoare adresata americanilor, a spus” Nu-i lasati pe Obama, Biden si Bloomberg sa vorbeasca in numele vostru”. “Zi si noapte in stirile de pe network,presa repeta aceasi minciuna din nou si din nou—din care cauza majoritatea americanilor doresc ca Congresul sa se lege de detinatorii de arme, decat de criminali. Si zi dupa zi, presedintele Obama trimite la zeci de milioane de americani E-maiuluri, in care pretinde ca NRA sata in calea agendei lui de control al armelor care cel mai mult o doreste americani. Tu si eu, ambii stim ca aceasta nu-i adevarat. Noi stim ca toate acestea sunt un pachet de minciuni.Dar daca noi dam inapoi si permitem mediei si lui Barack Obama si Joe Biden si Michael Bloomberg sa pretinda ca vorbesc pentru noi, si injecteaza aceasta minciuna in mintea oficialilor nostrii alesi si a americanilor nostrii, noi vom vedea distrugerea drepturilor noastre prevazute in al 2-lea amendament in lunile si anii care vor veni. In realitate, aceasta déjà s-a intamplat”, a declarat Chris Cox.Cel care combate puternic campania lui Bloomberg & Co. contra detinatorilor legali de arme si de suspendare a celui de-al 2-lea amendament, este senatorul republican Dr.Rand Paul,fiul fostului congresmen  din Texas, Dr.Ron Paul si un viitor candidat la presidentie Statelelor Unite.
Senatorul republican din Kentucky,Dr.Rand Paul
N’am auzit niciodata ca NRA sa indemne posesorii de arme la violenta si crime. Dimpotriva i-a indemnat pe americani, sa foloseasca arma de foc, numai in scopuri de aparare, atunci cand, sunt atacati de criminali. Cei care propaga violenta si crimele sunt producatorii jidani ai filmelor de la Hollywood. Din filmele acestora se inspira criminalii la violenta si crime. Dar primarul Michael Bloomberg, ori senatorul Chuck Schumer, nu se leaga de existenta acestor filme a caror profituri se ridica la trilioane de dolari, ci se leaga de posesorii legali de arme care incearca sa se apere contra criminalilor. Atunci cand, Mike Bloomberg a devenit primar, avea circa 6 miliarde de dolari, astazi din reclamele pe care le face, mai cu seama la filmele care indeamna la violenta si crima, profitul lui Bloomberg s-a ridicat la peste 26 de miliarde de dolari.
Primarul orasului New York,Michael Bloomberg
Senatorul democrat de New York, Chuck Schumer
Presedintele American, Barack Obama
Vice-presedintele American, Joe Biden

Un necunoscu care doreste sa-si pastreze anonimatul mi-a trimis recent urmatoare dezvaluiri despre SUA.Intemeiata pe genocidul indurat de indienii americani carora europenii le-au ocupat pamintul pe care locuiau de mii de ani. Populatii intregi exterminate, infometate, alungate in rezervatii ca niste animale salbatice ca sa faca loc foamei de inavutire a colonistilor europeni. Cea mai mare tara cu oranduire sclavagista dupa caderea Imperiului Roman ce inca a practicat segregarea rasiala pana prin anii 60. Exemplu al democratiei si iubirii crestine? Poate o ora Dumineca la biserica. Aventurile militare germane din cele doua razboaie mondiale i-au accelerat industrializarea si inarmarea si i-au transformat in jandarmul planetar. Fortati si de expansionismul Rusiei si Chinei comuniste SUA, dupa Al Doilea Razboi
Mondial, a purtat mai mult de 10 razboaie importante - Vietnam , Iugoslavia, Irak, Afganistan s. a., alaturi de diverse alte interventii militare in toate colturile planetei mai mult sau mai putin legitime. A rasturnat
regimuri instalate democratic si de frica comunismului a sustinut dictatori corupti si sangerosi atat pe continentul american( Chile , Argentina etc) cat si Africa(Mobutu in Congo ) sau Asia . Au finantat in America Centrala grupari armate teroriste vinovate de crime pe banda rulanta. Nu le-a pasat ca poate
oamenii saraci din acele tari aspira la acelasi nivel de prosperitate si democratie ca in SUA. Sub masca apararii drepturilor omului si cu ajutorul institutiilor financiar bancare multinationale au pus mana pe resursele naturale ale mai multor tari. Este emblematica pentru politica SUA declaratia publica facuta de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: "Sa le luam petrolul libienilor!". In Afganistan mai important decat Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-si mentine suprematia. Desigur ca se pune si intrebarea ce se intampla cu planeta daca nu contrabalansau amenintarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost
o lume mai buna? Putin probabil daca ne uitam ce a insemnat gulagul Sovietic si revolutia culturala din China unde se taiau degetele pianistilor”.

Nu de mult SUA, a incercat sa declanseze un nou razboi in Coreea.Pe langa cele cateva mii de soldati americani stationati in Coreea de Sud, SUA au trimis in acea zona portavioane si submarine purtatoare de rachete nucleare. Imediat si-a facut aparitia la Seul in Coreea de Sud,secretar general al NATO-lui si fost prim ministru danez, Anders Fogh Rasmussen. Acest cepeleag a crezut ca-i merge cum i-a mers in Irak, Afaganistan si Libia, unde a facut ruini aceste tari. Numai ca China le-a pus in vedere atat americanilor cat si NATO-lui ca nu doreste un razboi in pragul ei si sa-si vada de treaba lor in tarile lor.Au cam pus coada intre picioare atat americanii, cat si NATO, dar la intalnirea recenta din California, intre presedintele Chinei Xi Jinping si presedintele Americii Barack Obama, s-a adus in discutie  printre altele si divergentele teritoriale care exista intre China si tarile vecine.
Presedintele Obama l-a intrebat pe presedintele Xi, urmatoarele: “Presedinte Xi,poti tu sa fi dragut cu tarile vecine si nu fii asa de agresiv in legatura cu disputele unor insule”. La care Xi pe un ton foarte serios i-a reprosat “Desigur, China intodeauna iubeste pacea, dar dreptul nostru de proprietatea asupra acestor insule nu este negociabil. Eu sper ca America va sta departe de acesta. Aceasta sunt materii care privesc China si aceste tari in cauza”. Printre altele presedintele Obama i-a cerut lui Xi sa opreasca fortele militare chineze sa hacking guvernul American,media,industria si complexul militar. La care Xi foarte ofensat a reprosat “ D-le presedinte, aceste sunt false acuzatii. Nu ascultati la aceste rapoarte intocmite de oameni cu motive bolnave”. Se pare ca americanii si chinezii incearca sa-si fure caciula unul la altul, dar China nu-i Rusia, unde jidanii s-au infiltrat la cel mai inalt nivel,iar Armata Americana va fi nevoita sa paraseasca teritoriile asiatice,daca vrea sa evite un razboi cu China.
Presedintele chinez, Xi Jinping
Secretarul General al NATO-lui,Anders Fogh Rasmussen
Vazand ca nu i-a mers cu Coreea de Nord, care se inarmeaza puternic nuclear, SUA care umbla dupa razboi cu lumanarea si-a indreptat acum obictivul militar impotriva Siriei. “ Regimul Assad a facut uz de arme chimice, inclusiv gazul sarin, pe o mica scara de mai multe ori in anul trecut. Noi avem o inalta incredere in aceaste informatii confidentiale” a declarat Ben Rhodes, deputatul de securitate nationala al lui Obama. Rhodes a spus ca presedintele considera doua obtiuni, politice si militare,dar sugereaza ca implicarea adanca nu poate fi iminenta.  Presedintele Obama a spus in repetate randuri ca daca Siria foloseste arme chimice depaseste “linia rosie” si determina SUA-ul sa “schimbe jocul” privind Siria. 
Planul lui Obama este sustinut de senatorii republicani John McCain din Arizona si Lindsey Graham din Carolina de Sud.  “Noi apreciem ca presedintele a gasit de cuviinta ca regimul Assad a folosit arme chimice in mai multe ocazii. Noi deasemenea suntem de acord cu presedintele ca aceste fapte afecteaza politica SUA in ce priveste Siria” se spune intr-o declaratie a acestor senatori.” “Linia rosie’ a presedintelui a fost depasita”au continuat ei. “Credibilitata SUA-lui este in line. Acum nu mai este timp de a face un pas incriminator. Acum este timpul de a lua mai multe decizii de actiune”, a spus senatorul McCain. Iar congresmenul Mike Rogers, republican din Michigan si chairmanul Comitetului de Inteligenta a Congresului,i-a  declarat lui Bret Baier de la Fox New ca Casa Alba “a asteptat prea mult”, ca sa declare ca armata presedintele Siriei, Dr.Bashar al-Assad  a facut uz de arme chimice impotriva fortelor de opozitie in razboiul civil in care au murit mai mult de 93,000 de oameni.
Senatorul republican din Arizona, John McCain
Senatorul Republican din Carolina de Sud, Lindsey Graham
Congresmenul republican din Michigan,Mike Rogers
Guvernul Sirian a respins acuzatiile Statelor Unite ca fiind o “mare minciuna”.Ministrul Afacerilor Externe al Siriei, a acuzat Washingtonul ca raspandeste declaratii “pline cu minciuni in legatura cu folosirea armelor chimice in Siria”. Iar intr-o declaratie a guvernului Sirian transmisa de agentia de stiri SANA, Siria acuza SUA ca foloseste “ o flagranta inseleciune pentru a putea justifica decizia presedintelui Obama de a inarma opozitia siriana”. Washingronul da dovada ca este “implicat intr-un scandal de dublu joc, cand merge vorba despre terorism” se mai spune in declaratie,avandu in vedere ca guvernul sirian ii considera teroristi pe rebelii din Siria. Nu exista nici o dovada concreta din care sa rezulte ca Armata Siriana  a folosit gaze chimice contra rebelilor. Din contra, rebelii au facut uz de arme chimice contra armatei siriene si a populatiei civile. Apoi nu inteleg de ce americanii si NATO se amesteca in treburile interne ale Siriei,Iranului,Libanului, Irakului,Egiptului si altor tari,  in loc sa-si vada de redresarea economiei lor si respectarea drepturilor umane. Nu mai departe, dar gazele chimice folosite de politie in Turcia, Grecia, Italia, Spania  si alte tari europene contra  celor care protesteaza impotriva austeritati si dictaturii Uninii Europene si a FMI, sunt de fabricatie Americana. Deci povestea cu armele chimice, ridicata de americani, este ca povestea in care hotul striga prindeti hotul.









Presedintele Siriei, Dr.Bashar al-Assad
Ambasadorul Federatiei Rusiei la ONU,Vitaly Ivanovich Churkin, a spus ca, prin acuzarea adusa Siriei ca foloseste arme chimice, SUA comite aceiasi greseala pe care a comis-o atunci cand a intrat in razboi cu Irakul sub pretextul ca Saddam Hussein, are arme nucleare si chimice de distrugere in masa. Ministru Afacerilor Externe al Rusiei, Sergei Lavrov,de origine armeana, a spus recent ca, orice incercare de a impune “no-fly zone” deasupra Siriei, folosind avioane de lupta F-16 si rachetele Patriot din Jordan, v-a viola legile internationale.”Nu trebuie sa fi un mare expert sa intalegi ca aceasta v-a viola legile internationale” a declarat Lavrov.
Insetati dupa sangele sirian, Franta si Anglia au declarat ca nu trebuie aprobarea  ONU-lui pentru o interventie militara in Siria si sunt gata sa-i ajute pe teroristii din Siria inclusive gruparea Al Qaeda, a carui lider a fost asasinat de americani, dupa ce l-au folosit impotriva sovieticilor in Afganistan. Am vazut declaratiile unor rebeli din Siria. Pe de o parte, acesti rebeli,  pretind ca apara populatia siriana, iar pe de alta parte ca, lupta pentru rasturnarea regimului lui Bashar al-Assad. Nici ei nu stiu cum sa-si justifice activitatea terorista si criminala pe care o desfasoara cu ajutorul Vestului si Israelului. Am vazut in reportajele de la televiziune si din filmele de pe YouTube cum acesti rebeli, ucid femei, copii si batrani inocenti, iar soldatilor sirieni le scoteau ochii si inima si le manacau carnea de pe corp ca niste canibali salbatici. Pe acesti teroristi si criminali sadici, vor sa-i puna americanii si europenii  in locul lui Bashar al-Assad ?  Si de dragul cui, al Israelului si al globalismului sionist ?!
SUA trebuie sa puna captat de a mai fi la cheremul Israelui si al globalismului sionist ori de a trece de la democratie la tiranie,altfel Imperiul American, va avea soarta Imperiului Roman, Imperiului Englez, Imperiului Sovietic si a celorlalte imperii manipulate de catre jidanul international si care s-au prabusit ca un castel de nisip. Sper ca oamenii de dreapta de la Departamentul de Stat, Departamentul de justitie, Senat, Congres, din FBI, CIA, Pentagon, Politie, Serviciu Secret si alte institutii federale, precum si din randurile partidului republican, democrat, conservativ, Tea Party si din alte grupari de dreapta nu vor mai dormi, ci vor trece la actiuni severe de salvarea SUA-lui, a Constitutiei, democratiei si libertatii americane.
New York City, 15 Iunie 2013


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 








Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928