ARMATA POPORULUI A TRAS IN POPOR CA IN 1907.RUSINE!!!



VIDEO Atrocităţile ascunse ale Mineriadei. Nu doar minerii au bătut în iunie ’90. Armata a însângerat Bucureştiul
13 iunie 2013, 13:37
Zorii democraţiei româneşti: Armata snopea în bătaie oamenii nevinovaţi în faţa camerelor TV.

Despre evenimentele din 13-15 iunie se ştie că minerii au bătut cu bestialitate sute de bucureşteni nevinovaţi. Imaginile de arhivă dovedesc faptul că înainte de venirea minerilor în Capitală, Armata a dat tonul violenţelor: a arestat şi a bătut, la întâmplare, oameni care treceau pe lângă sediul TVR, femei, bătrâni şi copii.

În seara zilei de 13 iunie 1990, emisia Televiziunii Naţionale a fost întreruptă brusc. La revenirea semnalului TV, preşedintele ales Ion Iliescu a făcut un apel la „oamenii de bine”, să vină la Televiziune pentru a apăra de manifestări huliganice democraţia proaspăt cucerită. Apelul a avut efect şi sute de bucureşteni şi chiar oameni din ţară au venit la sediul Televiziunii Române. Numai că din apărători ai democraţiei au devenit victime.
Militarii din jurul Televiziunii i-au arestat pe cei care veniseră la îndemnul lui Iliescu şi chiar pe cei care treceau pur şi simplu pe stradă. Au fost băgaţi în subsolul Televiziunii, bătuţi şi filmaţi pentru a fi prezentaţi pe post drept autorii manifestărilor huliganice din Capitală.
Cel mai bun exemplu este cel al unui bărbat reţinut în subsolul TVR şi bătut bine, care povesteşte: „Am venit de la Ploieşti. Organizat am venit, cu maşini, din faţă de la Casa Albă (n.r. – Palatul Administrativ, sediul Primăriei Ploieşti şi al Consiliului Judeţean Prahova) , de la «Feseneu». Am venit organizat“. Un tânăr explică: „Am venit să văd dacă e chiar aşa cum a zis tovarăşu’ Iliescu, domnu’ Iliescu“. Asemenea lor sunt mulţi minori, chiar şi preşcolari!

www.adevarul.ro vă prezintă imagini rare despre atrocităţile comise de Armată, cu complicitatea Frontului Salvării Naţionale, în seara de 13 iunie 1990. Vă avertizăm că imaginile de mai jos sunt şocante.
http://adevarul.ro/cultura/istorie/iunie-90-armata-1_51b99ee7c7b855ff5689ad58/index.html#

Comments

Anonymous said…
ARMATA nu a tras nici un cartus in popor.ARMATA a tras in RAKETII rusi proveniti din Uniunea Sovietica,care in 1990 misunau prin Bucuresti cu zeciile de mii,faceau bisnita,specula,trafic de arme,pistoale,prostitutie,proxenetism.

In anul 1990 existau in Romania peste 85000 de cetateni sovietici,intrati ca ,,turisti,, la asa-zisa revolutie KGB din decembrie 1989!

Dr.Constantin Burlacu said…
Domnule, nu te supara dar cred ca d’ta este prost de-a binelea daca urmarind filmele documentare din care rezulta clar ca, romanii erau umpluti de sange in bataie de catre armata,pentru ca au vrut inlaturarea de la putere a ultimelor ramasite comunste inclusiv regimul totalitar Iliescu-Roman, vi cu perla ca acei batuti nu erau din Bucuresti si din restul tarii, ci erau rusi.Iar daca Armata Romana a facut numaratoare rusilor infiltrati in Romania, care s-ar fi ridicat dupa cum spui la 85 000 de KGB-isti, de ce nu i-a arestat si diferit justitiei ? Nici chiar pe 1000 dintre ei, nici 100, nici 10 si nici cel putin pe unul singur ?! Aaaa! nu s-au legat de rusii, pentru ca Armata Romana fiind indoctrinate in spirit comunist nu national, era mana-in-mana cu KGB-ul si Armata Rosiei, nu-i asa ? Dar la Timisoara in Decembrie 1989, cine a tras in populatia rascultata contra regimului dictaturii comuniste, nu Armata Romana, care pretinde ca-i armata poporului si are obligatia sa apere poporul si patria, nu interesele partidului comunist, ori a globalismului sionist, nu-i asta adevarat ? Si atunci ce tot te deghizezi d’ta in mare patriot,cand in realitate esti un apartor inversunat al terorismului si crimelor comise de armata comunista contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii ? Armata si minerii au reprimat sangeros manifestatiile din Bucuresti in 1990 sub motivul ca ar fi fost organizate de romani cu vederi nationaliste si legionare. Dar vorba aceia “De ce te temi, de aceia nu scapi”. Astazi Armata Romana este o armata de mercenari care pentru interesele Israelului si globalismului sionist comite crime oribile in Irak,Afganistan si acolo unde este trimisa de catre NATO, sa-i asasineze pe luptatorii pentru libertate ai tarilor care nu accepta dictatura globalismului sionist. Sper ca ai inteles si iti vei varsa veninul si ura in alta parte nu pe un blog nationalist, anti-comunist, anti-monarhist, anti-sionist si impotriva tuturor veneticilor straini care ne tot sug,ne sug mereu. Si inca ceva, noi, nationalistii, aparam rasa,natia si patra noastra, nu guvernele, armata si serviciile secrete vandute intereselor straine.
Anonymous said…
domnule Burlacu,nu te supara,dar nu ARMATA NATIONALA a batut pe acei studenti inocenti,ci SECURITATEA aripa KGB,cea mai dura,si cea mai criminala,SECURITATEA jidanului porc BRUCAN SILVIU,ion ILICI ILIESCU KGB,PETRE ROMAN NEULANDER si altii!
D. Pavel said…
De acord!
...astia ar putea fi unii avortoni de dupa 1966 care cred ca au inceput sa inteleaga ce s-a intimplat cind Romania a fost lasata singura sa fie mulsa si de khazarii rusi, si de cei din USA si Israel, etc. bazati fiind de urmasii alogenilor din 1944 (CARE NU AU PLECAT IN ISRAEL) si care acum, iata, au nume neoase de romani! Oare de ce isi schimba aceste fantome mondiale numele lor de la Itzic la Ioan? Oare NOI le facem rau lor, or ei noua?
Dr.Constantin Burlacu said…
D-le anonim, dupa cum se vede treaba a-i luat plasa ca si Ceausescu, care fiind intrebat la process, cine trage in popor, a spus ca Securitate, cand in realitatea tragea Armata si in Popor si in Securitate.Daca Securitatea ar fi vrut sa-l apere pe Ceausescu si Iliescu, fii sigur ca astazi aveam in Romania un regim comunist ca cel din Cuba si Coreea de Nord. Securitatea a comis multe crime, pana in 1989, dar s-a desteptat, mai ales din materialele capturate de la mine si gruparea mea nationalista, care au fost trimise in intreaga tara impotriva dictatorii comuniste si a colaboratorilor ei. Securitatea avand pe mana o multime de material din care rezulta clar ca, comunismul a fost creeat de jidani pentru jidani, a inteles rapid despre ce-i vorba, dar armata fiind indoctrinate pana peste cap cu ideologia comunista i-a trebuit timp sa se destepte si poate nici astazi nu s-a trezit la realitate, si dovada este ca nu incearca nici o lovitura de stat, pentru a salva Natiunea Romana si Patria noastra.
Anonymous said…
domnule Burlacu,LOVITURA DE STAT a fost in vara anului trecut cand jidanul NILS SNECKER ,francmason si agent israelian,omul lui DAN VOICULESCU a dat o lovitura de stat si l-a suspendat pe BASESCU! iar ROMANIA prin criza politica a pierdut miliarde de dolari INVESTITII STRAINE,au plecat companii mari din Romania,in INDIA si CHINA si alte piete,iar pe plan mondial Romania a avut reputatia patata.

Ori azi ARMATA a fost dezarmata,ca in timpul sovieticilor,dupa 23 august 1944,azi avem doar cateva zeci de mii soldati REZERVISTI,multi pensionari militari,batrani si neputinciosi,iar tinerii in Afganisan carne de tun,ba ca si dau SPAGA sa ajunga acolo,pentru ca salariul pe front este enorm de mare comparand cu posibilitatea materiala din Romania somera!

Deci,noi vorbim despre ocuparea sovietica dupa 1944,si ocuparea americana de dupa 2002!

si CINE a bagat Romania in NATO in anul 2002?

raspuns scurt pe doi: ILIESCU KGB!

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928