SPRE ZAMOLXIS SI SARMISEGETUZA, NU SPRE ISUS SI IERUSALIM.


SCRISOARE DESCHISA
Motto: “Religia – o fraza de dansii inventata/ Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug/ Caci de-ar lipsi din inimi speranta de rasplata/ Dupa ce-amar muncirati mizeri viata toata/ Ati mai purta osanda ca vita de la plug? “ Mihai Eminescu
Domnul Nostru (OUR LORD) Mihai Eminescu
Subject:
SPRE ZAMOLXIS SI SARMISEGETUZA, NU SPRE ISUS SI IERUSALIM.
Date:
5/23/2013 10:37:09 A.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)
"Read More" 

 
Stimata Doamna Maria Diana Popescu,
V-am urmarit cu atentie articolele pe care le publicati si pot sa va spun ca cele legate strict de interesul national, de cultura, istoria,  civilizatia si traditiile stramosesti ale rasei si natiei noastre mi-au placut, insa articolul dvs. “Spre Dumnezeu” (http://www.art-emis.ro/editoriale/1572.html), mi-a produs dispret  ca si atunci cand erati considerata de nemernicul asta de Horia Roman Patapievici, asasinul de astazi al lui Mihai Eminescu, o importanta prietena si suportera al lui pe Facebook. Ce v-a determinat sa va schimbati dintr-o femeie pasnica, care se ingrijea de nevoile neamului nostru, intre-o calugarita judeo-crestina dictatoare, care vrea sa impuna cu forta dumnezeii abrahamitici si mostenirea judaica, popoului roman ? Daca ati fi indemnat lumea sa se indrepte spre Dumnezeul adevarat pe care rasa si natia noastra l-au avut inainte de a se lepada de el si converti cu forta la o religie de import, v-asi fi dat credibilitate ca, prin acest articol vreti binele poporului roman, dar a-l subjuga mai tare religiei judeo-crestine care i-a intunecat si indobitocit mintea de circa 500 de ani, ma face sa cred ca nu sunteti ceea ce am crezut, ci o fiinta de rea credinta.
Stapanita de emotii, aveti senzatia ca, cartea “Facerii”, copiata dupa filozofia pagana a Cultului Soarelui, ori “parintii bisericii”, ori Isaia,”fericitul” Augustin, “sfantul” Anastasie cel Mare,Clement Alexandrinul, “parintii” capadocieni, “sfantul”Vasile cel Mare, pe care i-ati citat ca dovada demna de a-l urma pe jidanul Isus Cristos si sinagoga satanei pe care a frcventat-o pe timpul lui, sunt unica cale de a te indrepta spre Dumnezeu, dar va inselati amarnic. Sunt rase si natii pe acest pamant care poate nici n’au auzit despore ce vorbiti dvs., dar asta nu inseamna ca n’au ori nu cred in Dumnezeu, natura, divinitate si cosmologie.Prin urmare dvs. aveti impresia ca religia judeo-crestina a dumnezeilor abrahamitici este unicata, insa in realitate nu este decat o religie diabolica a intunericului satanic  cu care incearca sa insele lumea pentru a pune-o sub dominatia imparatiei lui Israel pe pamant.Apoi Isus al dvs. n’a fost in stare sa se salveze pe el insusi, nu mai cu seama sa invinga intunericul inventat de rasa si neamul sau, o natie  a raului, diabolica si satanica, ca sa folosesc termenii inventati de judeo-crestini. Aaaa! uitasem, ca Isus n’a reusit sa se salveze pe el insusi, in schimb prin smecheria sa religioasa, a reusit sa-si salveze  natia sa din sclavia Imperiului Roman si  sa faca acest imperiu, care-i tinuse sclavi pe jidani in Judeea si Israel, ori in Peninsula Balcanica, sclavul jidanilor cu ajutorul religiei crestine. Nu-i asta adevarat doamna “sfanta” crestina Maria Popescu ? Am omis intentionat sa spun ca va numiti si  Diana, ca acest nume apartine unei mari zeite pagane si nu cred ca-l mai meritati sa-l purtati, de vreme ce indemnati lumea sa mearga pe calea care duce spre Isus si Ierusalim, nu spre Zamolxis si Sarmisegetuza. 
Sinagoga Satanei din care provine religia  judeo-crestina.
Ziceti ca “CreÅŸtinătatea va triumfa prin Hristos”, dar in mod sigur habar n’aveti la ce data s-a nascut Cristos si nici la ce data a murit. Un lucru este sigur, ca-i mort  de-a binelea, de doua mii de ani. Sarbatorirea nasterii lui Isus Cristos la 25 Decembrie, este un fals grosolan, cum de fapt este un fals toate povestea cu Isus Cristos scrisa la zeci de ani dupa rastignirea lui pe crucea pagana, de catre oameni care nici nu l-au cunoscut vreodata in viata lor ca sa stie exact ce a spus. Ori dvs. traiti cu impresia ca, discursurile lui au fost inregistrate pe banda magnetica, ori au fost publicate in ziare, asa cum scrieti dvs. astazi in Art-Emis, nu-i asa ? Nu exista nimic concret scris de catre Isus Cristos decat ce a fost descoperit recent din care rezulta ca, a fost casatorit cu Maria Magdalena si a avut copii, ca toti pamantenii.
Nu incerc sa va descurajez ori supar cu ceva, dar este bine sa intelegeti ca erei crestine i-a sunat sfarsitul si lumea nu mai poate fi prostita cu povestile de adormit naivi din Biblie, care nu este o carte sacra, ci o carte imorala, mincinoasa, plina de aberatii si absurditati bizare si aceasta ma face sa cred ca, n’ati citit si studiat biblia, ci ati frunzarit-o ori v-ati insusit din ea, numai ce v-a convenit, pentru a-i atrage si pe altii in intunericul crestin, sora buna cu ateismul, dar care se prefac ca sunt dusmani, pentru asi atinge mai bine ori unul ori altul scopul. De circa 500 de ani, crestinismul isi face de cap cum vrea in tara noastra si n’am vazut nimic bun creat de religia judeo-crestina in binele poporului roman. Dimpotriva, biserica crestina i-a fortat pe tarani sute de ani sa presteze gratuit ori pentru o strachina de faina,zile de claca pe mosiile bisericesti,unde i-a biciuit ca pe animale, i-a obligat sa plateasca taxe pana si pentru cenusa din vatra,taxe care erau trimise fanariotilor judeo-greci din Constantinopol, ori manastirilor de pe muntele Athos din Grecia.
Cu banii colectati de la popor, reprezentatii religiei crestine au construit o puzderie de biserici si manastiri, in care sute de ani slujbele religioase erau facute intr-o limba straina de neinteles de  poporul nostru. Cei care refuzau sa se roage in aceste limbi straine (greaca, rusa ori ebraica) li se taia limba, iar daca refuzau botezul crestin erau inecati. Intr-o tara civilizata, normal ar fi fost bine sa fie construite mai multe scoli si spitale decat biserici si manastiri, dar la noi totul este invers. O mare vina in aceasta privinta o are insusi Domnitorul Moldovei,Stefan cel Mare, care cazand in mreaja religiei judeo-crestina, ne-a umplut Moldova cu biserici si manastiri ortodoxe, si i-a obligat pe oameni sa se inchine in ele la icoanele jidanesti cu care erau umpluti toti peretii, atat in interior, cat si in exterior.Faptul ca, a construit cetati de aparare este o fapta buna de toata cinstea si lauda, dar sa nu construieasca el nici o scoala, pentru a face o educatie nationala sanatoasa poporului nostru este o rusine si o crima. Nu l-a interesat sa construieasa nici cel putin un spital cum am vazut ca se pastreaza unul pana si in Malta de 1000 de ani, ci i-a lasat pe ranitii din luptele cu polonezi si turcii sa se taraie pe pamant ca ramele si aceasta este o rusine si o crima. 
STEFAN CEL MARE
Cu aceasta sabie, nu cu crucea a aparat Stefan cel Mare, Moldova de dusmani.
Harta MOLDOVEI MARI in timpul domniei lui Stefan cel Mare
Se stie bine ca, sute de ani, copiii taranilor n’au avut dreptul la invatatura, ci erau tinuti in inapoiere si fortati sa munceasca pentru bisericile si manastirile crestine, ca vitele de la plug. Cu scopul de a se razbuna pe taranii romani, pentru ca Domnitorul Alexandru Ion Cuza a luat mosiile manastirilor si bisericilor crestine si le-a dat taranilor, in timpul regimului dictaturii comuniste, preotii si calugarii crestini din tara noastra, au umblat cot la cot cu ateii comunisti, securitatea, militia si procuratura si i-au fortat pe taranii romani sa dea pamantul la colectiv, o forma socialista a agriculturii, inventata de atei. Mai mult, acesti reprezentati ai lui Isus Cristos, i-au turnat pe oameni la securitate, din care cauza sute de mii de romani au fost arestati, inchisi ori dusi in fata plutoanelor de executii si impuscati ca pe niste caini turbati. Iar daca victimele acestora vor dreptate si cer inceperea procesului comunismului si judecarea lor, ei vin cu scuza ca pe ei n’arde nimeni dreptul sa-i judece, decat Dumnezeu, adica acel Dumnezeu spre care dvs. indemnati  lumea sa se indrepte, de parca lumea n’ar fi auzit pana la dvs. de Dumnezeu.
Raul facut umanitatii de religia judeo-crestina este inimaginabil.Sute de milioane de oameni inocenti, au fost ucisi in cruciadele crestine, inchizitie, revolutii si razboaiele declansate de catre tarile crestine, aflate la cheremul religiei judeo-crestine. Marele nostru poet national, Domnul Nostru (Our Lord) Mihai Eminescu a fost ucis de cei care credeau in Isus Cristos, nu de catre anti-crestini. Mihai Viteazu, primul voievod care a unit Muntenia, Trasilvannia si Moldova a fost ucis la Turda, de un general crestin, nu anti-crestin.Tudor Vladimirescu, a fost asasinat de catre eteristii crestini greci, nu de catre anti-crestini. Taranii romani rasculati in 1907, impotriva asupririi si exploatarii sangeroase jidanesti, au fost ucisi din ordinul unui rege si a unui govern crestin, nu de catre anti-crestini.Corneliu Zelea Codreanu liderul miscarii nationaliste Garda de Fier, a fost arestat si asasinat din ordinul patriarhului bisericii ortodoxe romane in complicitate cu regele crestin Carol al II-lea, nu de catre anti-crestini. Maresalul Ion Antonescu, seful Statului si al Armatei Romane, a fost arestat si asasinat din ordinul regelui crestin Mihai I si crestinii din fostele partide asa-zise istorice, nu de catre anti-crestini.
Mihai Viteazu
Tudor Vladimirescu
Mihai Eminescu
Corneliu Zelea Codreanu
Maresalul Ion Antonescu
Se face mare valva despre domnitorul Constantin Brancaveanu ca, ar fi fost ucis impreuna cu fiii sai din ordinul sultanului pentru ca a refuzat sa se lepede de religia judeo-crestina si sa se converteasca la Islamism, dar aceasta este o mare minciuna. Conform legilor coranului este interzis ca cineva sa fie convertit la Islamism contra vointei lui, de aceea toate tarile cotropite de Imperiul Otoman nu li s-a impus religia islamica. Constantin Brancoveanu fiind judeo-grec, a fost ucis impreuna cu fiii sai pentru ca-l inselase pe sultan, care-l pusese domnitor, cu mii de galbeni colectati din taxele oamenilor si pe care i-a pus in buzunarul sau personal, deci a fost un hot, escroc si sarlatan, nu un om drept si cinstit. Si hapcari ca alde Constantin Brancoveanu intalnim si  astazi, iar dovada este ca, in timp ce poporul abia reuseste sa supravietuieasca de la o zi la alta, patriarhul bisercii ortodoxe romane,Daniel, se plimba in autoturisme care costa sute de mii de euro, are ceas de aur la mana, telefon celular cu diamante si este imbracat in vesminte cu fir de aur. Pai parca Isus, dumnezeul crestinilor, a spus sa nu umbli incaltat nici cu pantofi, ci doar cu sandale ori descult, de ce patriarhul Daniel, nu respecta cuvantul celui in care zice ca crede si a inlocuit magaru cu automobile blindate ? Si de ce este insotit de o armata de badigarzi ? Oare de cine se teme, daca zice ca crede in atotputernicul Isus Cristos ?! Se intelege de la sine ca numai hotii se tem si incuie usa, ca nu cumva sa-i fure alti hoti mai mari ca ei.
Escrocul crestin Constantin Brancoveanu si fiii sai.
Recent cu ocazia sarbatoarei judaice a passoverului, careia judeo-crestinii i-au dat denumirea de Pasti, care vine de la pasca jidaneasca pe care au impartit-o jidanii intre ei, in fuga lor din sclavia egipteana, organizata de Moise,  i-am vazut la Tv, pe episcopii si patriarhul Rusiei, tinand o slujba la catedrala ortodoxa din Moscova. Ei erau imbracati de ziceai ca sunt impanati cu ceva, incat abia puteau sa se miste din care cauza aratau ridicoli. Tot  astfel de ridicol  arata patriarhul Daniel si episcopii ortodocsi romani, cand se imbraca in vesmintele lor specifice “vitelului de aur”. Ei poarta niste coifuri in cap de zici ca sunt orientali de la sinagoga ori sultani turci. Oare tot asa ceva purta pe cap si Isus Cristos, ori avea o simpla tichie care apartinea traditiei judaice ? Si culmea ironiei, la slujba de Pasti de la Moscova, au participat si ateii Vladimir Putin si Dimitri Mededev si uite ca nu i-a trasnit Dumnezeu pe acesti diavoli daca au atins crucea ori au facut semnul crucii, asa cum sperie crestinii lumea. Tot astfel se intampla si in Romania, ca la Moscova, unde patriahul Daniel, episcopii si preotii crestini sunt inconjurati la slujbele religioase de atei comunisti care s-au imbogatit peste noapte, securisti, masoni si chiar din natia celor care in trecut se inchinau la “Vitelul de Aur”. Si atunci, de ce prostiti dvs. lumea ca “CreÅŸtinătatea va triumfa prin Hristos”, cand vad ca crestinatatea triumfeaza cu ajutorul ateilor comunisti, masonilor, fostilor securisti, a monarhistilor, mafiotilor, mercenarilor si a unor legionari debusolati, care au pierdut trenul istoriei si al adevarului ?!? 
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse
Famfaroni impopotinati cu vesmite de aur ai Bisericii Ortodoxe Ruse.
Trei diavoli Putin, Kirill si un alt reprezentant al religiei diabolice iudeo-crestina.
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,masonul Daniel.
Reprezentatii Bisericii Ortodoxe Romane, arata imbracati ca niste fanarioti si sultani.
Patriarhul Daniel, sfatuindu-l pe Basescu sa vanda Statul Roman, iar banii sa-i doneze preotilor pentru a construi catedrala imbecilizarii neamului si alte biserici, temple masonice si sinagogi ale satanei in tara noastra.
Una dintre limuzinele blindate ale lui Daniel
Pana in present, vad ca Dumnezeul crestinilor, ii ajuta pe toti ateii, comunistii, masonii, criminalii, hotii si sarlatanii, nu pe oamenii cinstiti si drepti. Din aceasta cauza multi oameni se trezesc la realitate si devin anti-crestini, care nu inseamna ateism,ori fara credinta, ci liberi cugetatori si neopagani moderni.Apoi este bine sa aveti in vedere ca povestea cu crede si nu cerceta, s-a dus pe apa Sambetei, iar religiei judeo-crestine i-a sunat sfarsitul. In tara noastra, nu numai religia trebuie schimbata, ci si denumirea tarii, pentru ca atat judeo-crestinii si judeo-masonii, cat si judeo-monarhia si judeo-comunismul, ne-au falsificat totul, inclusiv trecutul istoric si ne-au impus mostenirea iudaica cu legile si traditiile ei draconice. Asadar, cu scoaterea acestui adevar la lumina ar trebui sa va ocupati dvs. daca vreti binele rasei, natiei si tarii noastre,nu cu intarirea imparatiei satanice a lui Israel pe pamant.
Si lasati-o balta ca “armonia universală este opera bunătăţii ÅŸi iubirii divine” ori ca “frumuseÅ£ea lui Dumnezeu se reflectă mai întîi în frumuseÅ£ea lumii”, ori ca “frumuseÅ£ea lui Dumnezeu se reflecta în om”, ca acestea sunt vrajeli ale unor sarlatani, care vrea sa ascunda fata falsa si hidoasa a religiei judeo-crestine.Ati citat din Fac.1,26,27, urmatoarele: „Åži a zis Dumnezeu: Să facem om după chipul ÅŸi după asemănarea Noastră. Åži a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său".Pai parca mergea vorba ca crestinii sunt monoteisi, adica cred intr-un singur Dumnezeu, dar expresia ca “Să facem om după chipul ÅŸi după asemănarea Noastră” denota ca-i vorba de mai multi dumnezei, nu de unul singur, nu-i asa ? Judeo-crestinii mint cand spun ca,  cred intr-un singur Dumezeu si dovada este ca, ei cred in sfanta treime, adica in Dumnezeu, fiul  si sfantul duh,deci in trei caractere diferite, dar pe care crestinii prostesc lumea ca-i vorba de unul singur. Unde esti Pitagora sa-i inveti pe crestini matematica, ca sa inteleaga ca 1(Dumnezeu) + 1(Fiul)+ 1 (Sfantul Duh) = 3, nu 1. “Åži a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său",se spune in “Cartea Facerii, Crearea Lumii si Omul Inceputurilor”, scrisa de Ieromonahul Serafim Rose si tradusa in romaneste de catre Constantin Fagetan.  Pai daca Isus Cristos este unicul fiu al  lui Dumnezeu, inseamna ca el seamana cu Dumnezeu, nu-i asa ?
In revista Newsweek, am vazut peste 28 de imagini care-l infatisau pe Isus Cristos. In unele avea infatisare de rasa alba, in altele de rasa neagra, iar in altele de rasa semita. Interesant, nu l-am vazut nici unde sa aiba infatisare de rasa galbena, mongoloida, dar cu timpul nu-i exclus sa apara si asa ceva. Insa acum cativa ani, am vazut ca, un pictor roman, a pictat-o pe sotia sa, pe o icoana, careia i-a dat infatisarea lui Isus Cristos, icoana pe care a donat-o unei biserici ortodoxe romane  din Queens, New York, iar crestinii care treceau pragul acelei biserici, in realitate o sarutau si se inchinau la nevasa-sa. Cred ca varianta ca Dumnezeu a facut omul dupa chipul si asemanarea sa este eronata. Spun aceasta avand in vedere faptului ca, daca in universal acesta infinit exista fiinite umane care n’au infatisarea oamenilor de pe pamant, acest fenomen cade. Apoi Dumnezeu a creat nu numai oamenii, ci si animalele, pasarile, pestii, copacii, florile, buruienile si neghina,deci fapturile insufletite si neinsufletite, dar aceasta nu inseamna ca le-a creat dupa chipul si asemanarea sa.  Pana si despre Lucifer, adica diavolul se spune ca au fost creat tot de Dumnezeu, deci cu alte cuvinte cine este impotriva diavolului este impotriva creatiei lui Dumnezeu, nu-i asa ? 
Isus Cristos, cu infatisare al rasei albe.
Isus Cristos, cu infatisare tipica jidaneasca.
Isus Crisos, cu infatisare semitica.
Isus Cristos cu infatisare africana.
Dumnezeu este o mare stiinta, un spirit atotputernic pe care nimeni nu l-a vazut, ca sa poata spune cum arata, daca are infatisare de om, daca este barbat ori femeie, asa ca Moise a fost un excroc si mincinos cand a spus ca Dumnezeu  s-a aratat lui, pe muntele Sinai si i-a dictat ori i-a dat doua table cu cele zece porunci iudaice din Biblie. Cele zece porunci judeo-crestine, care au fost scrise prima data in cartea Exod,au aparut inaintea scaparii jidanilor din sclavia Egipteana si au apartinut vechii religii egiptene, deci Moise a fost un plagiator si un sarlatan ca mai toti jidanii si crestinii.
Jidanul Abraham, tatal jidanilor si al arabilor.
Solomon, fondatorul masoneriei.
Jidanul David, adeptul stelei cu sase colturi.
Moise, cel care a furat cele zece porunci pagane de la egipteni.
Isus Cristos, concurandu-se cu Satana.
Citind articol dvs. “Spre Dumnezeu” D-l Virgil Ciuca mi-a comunicat urmatoarele: “Sunt "socat" de eseurile care au ca scop "imbecilizarea religioasa a romanilor" - sunt socat si uimit mai cu seama ca doua dintre eseuri sunt semnate de Doamna Mariana Daiana Pop, pentru care mai am "inca" deosebit respect si admiratie, ori eu cred ca traim o "perioada de istorie" cand Romania are nevoie de "arme" si nicidecum de cruci pentru a se salva de la dezintegrare si a salva si neamul romanesc de la disparitie.” Scarbit de raul pe care-l face religia judeo-crestina prin afacerile murdare pe care le invarte, D-l Virgil Ciuca,patriot nationalist roman, a preferat sa se declare ateu, decat adeptul Dumnezeului crestinilor, fara sa-si dea seama ca cade in aceiasi plasa, dar are perfecta dreptate, cand mi-a  spus ca, “nu vad nici-o diferenta intre Dumnezeu si Diavol! Mi se pare ca se concureaza unul pe altul!”. Asadar Dumnezeul despre care vorbesc astazi judeo-crestinii este unul si acelasi cu Diavolul.
            Pe data de 10 Mai a.c. D-l Virgil Ciuca. Mi-a trimis urmatoarele: “Colaborarea bisericii ortodoxe romane cu segmentul securitatii care a practicat politia politica a transformat aceasta institutie intr-o aparatoare a fostilor turnatori si criminali! Construirea Catedralei Imbecilizarii Neamului cand in Romania este nevoie acuta de scoli, spitale si case pentru batrani , fara sa mai vorbesc de necesitatea revitalizarii economiei pune ortodoxismul romanesc intr-o lumina penibila. Cele doua legi date de un parlament controlat de fosta securitate care stipuleaza ca:
-averile popilor nu pot fi cercetate-deci popii au furat
-dosarele popilor nu pot fi cercetate deci au turnat, au schigiuit, au comis crime
sunt dovezi irefutabile despre rolul malefic si imbecilizator al bisericii-si religiilor in general- in societatea romaneasca.
Biserica si monarhia -doua institutii capuse si tradatoare de neam si tara - este bine sa fie total eliminate din orice actiune menita pentru Reintregire si mai cu seama pentru salvarea Romaniei de la dezintegrare si anihilarea intentiei "puterilor financiare" ca poporul roman sa dispara ca Neam.Tare mult as vrea sa gresesc in acuzatiile mele dar adevarul adevarat este mult prea dur iar pedeapsa tradatorilor de neam si tara trebuie sa fie neiertatoare.
 
Tot D-l Virgil Ciuca, mi-a trimis recent urmatorul mesaj:
“Lecturati, judecati si condamnati hotii in sutane si biserica -institutie privata- care capuseaza statul si deci poporul roman!
Cereti:
-Confiscarea averilor manastiresti
-ca provenienta averiilor popilor sa poata fi cercetata de instantele statului
-ca dosarele popilor de turnatori, colaboratori si criminali sa fie cunoscute publice
-ca biserica sa se supuna in totalitate legilor tarii
-ca popimea sa fie platita in exclusivitate din daniile credinciosilor, la fel si toate cheltuielile bisericilor nou construite.”
 
Sunt total de acord cu punctele de vedere expuse de D-lui Virgil Ciuca,mai ales cu faptul ca noi, romanii, avem nevoie de arme sa ne reintregim tara, sa ne aparam poporul si bogatiile naturale, nu  de cruci pentru a-i inmormanta pe romani. Dar daca dvs. si alti adepti ai jidanului Isus Cristos,veniti sa intariti mai tare mostenirea judaica in tara noastra si afacerile murdare ale bisericii crestine, noi nu putem elibera poporul nostru mintal si fizic din sclavia religiei judeo-crestina. Deci inainte de a scrie articole pe teme religioase judeo-crestine ar fi  bine sa invatati sa priviti ce se ascunde in spatele acestui zid, care blocheaza constiinta umana, nu sa va imbatati cu aghiazma si sa vorbiti despre niste lucruri a caror adevar adevarat nu-l cunosteti, ci vi-l imaginati ori i-l preluati din diferite speculatii nefondate.
 
In articolul dvs. ati spus:
 
“CreÅŸtinul timpurilor noastre este tot mai îngrijorat pentru că „viÅ£elul de aur", zeul străvechi se arată ca o uzină uriaşă, care a deschis porÅ£ile unei tiranii fără precedent, livrînd în ambalaje strălucitoare, la scară mondială, ateismul menit să dizolve cultura creÅŸtină. Răstignită de multă vreme, robotizată, capitalizată, supusă ÅŸi controlată, omenirea pierde puÅ£in cîte puÅ£in dimensiunea mesianică. ForÅ£e demonice deÅ£in puterea lumii, oÅŸtiri ÅŸi legi proprii le organizează ÅŸi le apără. Ideologii tiranice ÅŸi chiar noi religii create anume să înÅŸele oamenii, le justifică puterea. O pseudo-religie a dogmelor consumismului, a binelui fals, a finalităţii neantice, a împins lumea să se închine fiilor întunericului, celor care deÅ£in monopolul armelor sofisticate ÅŸi tehnicii de manipulare a conÅŸtiinÅ£elor. Ateismul lor este absolut, imoralitatea - centrul gîndirii ÅŸi acÅ£iunii lor. Åži cu cît insistă mai mult pe aceste coordonate, cu atît loviturile date omenirii sînt mai dramatice. ViaÅ£a ÅŸi libertatea nu mai pot fi garantate în această civilizaÅ£ie „atomică", de aceea pot spune că omenirea se află „pe culmile disperării". ÃŽnsă, toate suferinÅ£ele care ni se pricinuiesc au menirea să biciuiască pasivitatea lumii ÅŸi să lumineze drumul spre Dumnezeu. Numai încrederea în puterea Sa va învinge fii întunericului, iar CreÅŸtinătatea va triumfa prin Hristos.”
 
Ati facut aluzie la “Vitelul de Aur”, sau zeul stravechi al religiei iudaice, in care au crezut si s-au inchinat jidanii in trecut, dar este bine sa aveti in vedere ca crestinismul isi trage radacina din Judaism, adica din acest “Vitel de Aur”. Asadar, nu inteleg de ce va detestati trecutul religios judeo-crestin. ?! Faptul ca astazi jidanii au  inlocuit “Vitelul de Aur” cu dolarul, euro si alte finante ale lumii, si au devenit putrezi de bogati, vanzand la scara mondiala ambalaje stralucitoare, unele chiar cu chipul lui Isus Cristos si al Maicii Domnului, nu inseamna dizolvarea religiei crestine ori ca acestia daca fac acest lucru sunt atei. Se stie bine ca majoritatea magazinelor de aur din tarile crestine sunt ale ateilor, ori a fostilor adepti ai “Vitelului de Aur”, dar n’am vazut ca in ele sa se vanda svastica, care este un simbol sacru pagan al vietii, luminii, binelui si fericirii, in schimb se vand cruci cu chipul lui Isus Cristos, ori medalioane cu Maica Domnului. Si atunci, cum puteti pretinde ca, aceste forte ale intunericului vor sa “dizolve cultura crestina”,cand in realitate raspandesc cat mai tare simbolurile crestine, pe care oamenii din prostie si naivitate le atarna la gat, maini, le agata in urechi, sprincene, nas, buze, limba, tate,buric si chiar in partile sexuale ? Sa nu mai vorbesc despre fratii dvs. intru Cristos,tiganii, care dupa ce fura si comit crime, isi pun la gat lanturi cu cruci de cateva kilograme de aur, crezand ca astfel, daca poarta simboluri crestine, gata i-a iertat Dumnezeu, iar victimele lor nu trebuie sa-i traga la raspundere pentru raul comis, ci trebuie sa tremure de frica cand vad pe pieptul lor niste cruci mari de aur cu chipul lui Isus Cristos.
Vitelul de Aur, dumnezeul antic al jidanilor si judaismului.
Steaua lui David si Vitelul de Aur.
Tiganii crestini ai lui Isus Cristos cu lanturi si cruci de aur la gat.
 
Toata lumea stie cu exceptia dvs., ca tarile crestine si mai cu seama Statele Unite au devenit jandarmul lumii, iar daca cineva indrazneste sa se atinga de interesele Statului Sionist,Terorist si Criminal numit Israel, sunt in stare sa declanseze cele mai nimicitoare revolutii si razboaie si faca uz chiar de arme nucleare pentru a ucide milioane de semiti arabi, pentru a infaptui Israelul Mare. Dvs. se pare  ca nu va dati seama de multe lucruri ascunse ale crestinismului, si mai cu seama ca este o religie corupta si manipulata de catre atei,dar este bine sa se stie ca, fara ajutorul goimilor crestini, Israelul si sonismul globalism n’ar supravietui nici 24 de ore.
 
Mult timp am crezut in autenticitatea “Protocoalelor Inteleptilor Sionului”, dar urmarind planurile miscarii sioiniste de dominarea si subjugarea lumii, mi-am dat seama ca, ele au fost modificate de preotul orthodox rus, care le-a publicat in 1912, pentru a lasa impresia ca globalismul sionist urmareste doar distrugerea crestinismului, nu si a celorlalte religii, culturii si civilizatii umane. Si ce a inteles daca le-a falsificat pentru a-i alerta pe crestini, s-au opus cu ceva omenirea,in afara de Adolf Hitler, Benito Mussolini si Maresalul Ion Antonescu, acestor forte ale raului si intunericului satanic ? Nici vorba de asa ceva! Si nici n’are cum sa se opuna crestinii planurilor diabolice jidanesti, atata timp cat se stie bine ca crestinismul este construit pe o temelie jidaneasca sionista.
 
Ateii nu cred in nimic, nici in Dumnezeu si nici in “Vitelul de Aur”,ci cred ca omul a evaluat din maimuta, ca si cum celelalte animale de pe fata pamantului cu forme total diferite au evaluat tot din maimute, dar n’am vazut nici un alt animal sa i-a cu timpul forma de om.  Deci afirmatiile sustinute de atei, n’au nici o logica si justificare. Adevarul este ca atat judeo-crestinii, cat si ateii, lupta pentru distrugerea divinitatii si punerea omului, pamantului si cosmosului sub stapanirea si controlul lor. In multe imagini, capetenile religiei judeo-crestine sunt infatisati infigand sulita ori  sabia in dragon (balaur) simbol al credintei stramosesti a mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci, care apartineau constelatiei si civilizatiei dragonului.  Si asta denota ca atat judeo-crestinii cat si ateii au distrus cultura pagana, pentru a supune si controla poporul nostru si umanitatea asa cum ati spus: “ForÅ£e demonice deÅ£in puterea lumii, oÅŸtiri ÅŸi legi proprii le organizează ÅŸi le apără. Ideologii tiranice ÅŸi chiar noi religii create anume să înÅŸele oamenii, le justifică puterea. O pseudo-religie a dogmelor consumismului, a binelui fals, a finalităţii neantice, a împins lumea să se închine fiilor întunericului, celor care deÅ£in monopolul armelor sofisticate ÅŸi tehnicii de manipulare a conÅŸtiinÅ£elor.” Prin urmare judeo-crestinii si ateii sunt fiii intunercului, “a dogmelor consumului, a binelui fals”, a “ideologiilor tiranice” si “cei care detin monopolul armelor sofisticate si tehnicii de manipulare a constiintelor”. Cine altele daca nu tarile crestine si mai nou Israelul detin cele mai sofisticate arme pe care le-au folosit impotriva Romaniei, Germaniei, Japoniei, Vietnamului, Coreei, Afganistanului, Irakului, Pakistanului si Palestiniei ? Nu-i asta adevarat D-na Maria Popescu ?! Si atunci, de ce nu aveti curajul sa priviti realitatea in fata si sa recunoasteti adevarul ?!
Sfantul Gheorghe,  infigand sulita in balaur, simbol sacru al paganismului, puterii divine si intelepciunei.
Acest steag al civilizatiei pagane, a fost distrus de diavolii judeo-crestini ai lui Isus Cristos si ai celorlanti dumnezei abrahamitici.

SVASTICA, simbolul sacru pagan al vietii, luminii, binelui si fericirii, este interzis astazi de catre sionistii globalisti si colaboratorii lor,  judeo-comunisti si judeo-crestini.

Este adevarat ca pentru distrugerea Statului Roman sunt implicati ateii, dar majoritatrea celor care au distrus Statul Roman sunt comunistii, care au devenit crestini. Acesti crestini romani,au vandut uzinele, fabricile, intreprinderile agricole si comerciale,padurile, lacurile, raurile, pamantul la metru patrat,iar mai nou vor sa vanda totul, caile ferate, trenuri, autobuze, avioane, vapoare, drumuri, scoli, facultati,spitale si tot ce apartine Statului Roman, Stat Centralizat si de Drept infiintat de regele geto-dac Burebista, cu mult timp inaintea aparitei cabalei judeo-crestine.Vad ca, credeti orbeste in crestini si crestinism, dar va recomand prieteneste sa nu bagati mana in foc pentru ele, ca veti lua plasa, cum a luat si Corneliu Zelea Codreanu si multi alti nationalisti romani. In spatele lui Isus Cristos si a crestinismului se ascunde diavolul si satana, adica raul si intunericul, si sa nu-mi spuneti vreodata ca nu v-am avertizat la timp.

Noi, pamantenii, sustinem notiunea de Dumnezeu, care este o simpla conceptie a umanitatii, dar poate el are alte definitii, pe care nimeni nu le cunoaste.Iar atunci cand, cineva sustine ca Dumnezeu este bun, ori este nedrept, ori ca exista ori ca nu exista, sunt niste constatari aproximative. Eu cred ca o supra putere divina exista, ca altfel pamantul,luna, stelele, soarele si acest univers infinit, n’ar functiona cu atata perfectiune, dar ma indoiesc de faptul ca Dumnezeu care reprezinta puterea divina, este papusa de teatru a judeo-crestinilor, iar daca nu crezi in miturile mistice, aberatiile si absuritatile bizare ale cabalei judeo-crestine, gata te iea in primire diavolul si arzi in focul iadului. Pai asta denota ca diavolul ar fi jandarmul lui Dumnezeu,iar lui Dumnezeu, nu-i pasa de destinul oamenilor, cine conduce popoarele si cum le conduce, ori de saracia,umilintele si suferintele oamenilor. Nu pun la indoiala existenta lui DumneZeu, dar prea multe speculatii eronate se fac in numele lui. Spre exemplu se spune ca primul om creat de Dumnezeu pe pamant a fost Adam, apoi Eva, dar aceasta este o poveste care tine de domeniul fantasticului, nu al adevarului si stiintei. Daca aceasta poveste ar fi adevarata, Adam si Eva fiind creatia lui Dumnezeu pe pamant ar trai si astazi, asa cum exista si celelalte creatii ale lui Dumnezeu, ca pamantul, natura si cosmosul de milioane si miliarde de ani. 
“Dumnezeu”, Adam si Eva
Adam si Eva, nu arata deloc a negri ori a mongoli, cum a facut DumneZeu lumea.

In concluzie, dvs. sunteti libera sa credeti in ce vreti, dar este bine sa intelegeti ca, pentru a merge pe calea cea buna in viata pamanteasca si avea parte de pace, armonie si fericire, ori de a ajunge in cosmos a carui membru este omul, ori  a separa binele de rau,ori  a apara libertatea si legile naturii,ori  a revizui istoria si  propaga cultura, literatura, arta si muzica, ori de a pune in practica filozofiile stiintifice -- politice si religioase--, ori de a gandi logic, argumentat si intelept, nu avem nevoie de Isus Cristos ori ceilalti dumnezei abrahamtici ai mostenirii iudaice a “Vitelului de Aur”. 
Zeul din cosmos. (Sa va fereasca DumneZEU de blestemul si razbunarea zeilor, ori a stramosilor nostri geto-daci).
Regele Geto-Dac, Burebista, primul fondator al Statului Dac Centralizat.
  
 




TARA NOASTRA, in timpul regelui Burebista

Stiinta si religia judeo-crestina au fost intodeauna intr-un mare conflict, iar cel care a castigat batalia si a facut progrese uimitoare a fost stiinta,pe cand religia judeo-crestina, a pierdut batalia si orice credibilitate. Tot ce vedeti ca exista astazi in lumea moderna se datoreaza stiintei, nu religiei judeo-crestine. Si degeaba va aratati fanatismul judeo-crestin, ca putini oameni sunt selectati sa traiasca viata vesnica in imparatia cerului, majoritatea lor se reincarneaza ori dispar in neant. Din  anumite studii efectuate pe copii pana la 3-4 ani, s-a putut constata ca, ei cunosc si vorbesc despre frumusetele cosmului, ceea ce inseamna ca spiritual omului a venit din cosmos cand s-a nascut si a plecat in cosmos cand omul a murit. In fine, sunt multe lucruri pe care omul, din lipsa unei educatii sanatoase, nu le cunoaste, dar este bine de retinut ca, pentru salvarea rasei, natiei si tarii noastre, nu exista alta cale mai buna decat, intoarcerea la radacina nationala a Geto-Dacilor, la credinta sacra pagana a Cultului Soarelui, la demnitatea de om cinstit si drept, la trecutul nostru de glorie, ca vorba proverbului “Cine-si neaga trecutul, n’are parte de viitor”, cu toata palavrageala judeo-crestina.

Cu stima,

Dr.Constantin Burlacu

New York City, 23 Mai 2013
PENTRU ZAMOLXIS, NEAM SI PATRIE !
Subject:
Răspuns: SPRE ZAMOLXIS SI SARMISEGETUZA, NU SPRE ISUS SI IERUSALIM.
Date:
5/23/2013 11:44:42 A.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Dr. Constantin Burlacu,
E o greseala grava. Eu nu am facebook, nu am avut niciodată, nu ştiu cine s-a servit de fotografia mea, dacă aş afla ar fi vai şi amar de el, iar pe horia roman patapievici l-am criticat întotdeauna, niciodata nu l-am susţinut şi agreat. Sînt mai multe persoane cu acelaşi nume. N-am ce căuta alături de asasinii culturii poporului nostru.
Rog, citiţi în linkul albastru unul din articolele mele, pe care îl am acum la îndemînă, cu privire la patapievici.

În ceea ce priveşte credinţa în Dumnezeu, pot să vă spun doar că m-am născut într-o famile în care un bunic era preot, iar celalalt notar. Aşadar, tradiţia, ca transmisie educativă şi-a spus cuvîntul în formarea mea ca individ pentru societate. Articolul a fost scris în preajma sărbătorii Sfîntului Paşti, a fost fundamentat pe credinţa mea, nu în ideea de a convinge pe cineva cu privire la ideatică. Eu tot mai cred că omul e liber să aleagă ce este bine pentru spiritul său.
Dacă domnia voastră are să-mi comunice anumite aspecte pe care nu le cunosc, primesc cu plăcere. Omul învaţă, se adaptează, se şlefuieşte pînă la sfîrşitul vieţii.

Consideraţie,
Maria Diana Popescu


 
  
   
 
   
  
 
 

    
 



 

Comments

Plugaru Decebal said…
NE CHEAMA STRAMOSII SA NU MAI EZITAM =BASARABIA ACASA =aducem si DACIA MULTIMILENARA VREM..SA FACEM Pasul de conducator ..NAPOLEON SAVESCU E TRIMBITAR..DEGEABA CU CONGRESE DACICE DE 14 ANI FARA REZOLUTIE .. de vrei ca DACIA sa Reinvie fa un partid al dacilor pe a lor glie sa aibe tot neamul Savenilor blagostovire ..de nu pleaca omule nu te juca cu focu- DE-a DAKU-..CA TE BLESTEM DE-TI PIEZI norocu..
Traian Dusu said…
blestem pe cel ce la fucut in mizerabila lui decadenta =scheletul din debara =DEIE DUMNEZEU SA AJUNGA EL CEA CE A AFIRMAT FATA DE ILUSTRU NOSTRU INAINTAS==hhoooo epigonule pata pi..piii..
Anonymous said…
cititi gratuit (pentru inca 10 zile)cele 4 zamolxiade... la
www.babelink.us

si eu sunt satul sa ma duc la biserica si sa aflu ca altii sunt poporul ales, iar eu sunt deci un cetatean de categoria a doua...
Marian said…
Sunt nevoit să fac o corecție:
http://verdenfata.com/poezie/eminescu-rasucindu-se-in-mormant/
Anonymous said…

Vă rog să citiÅ£i cu mare atenÅ£ie cartea de căpătâi a neamului rumânesc : „Dacia preistorică” de Nicolae DensuÅŸianu, capitolul despre „Saturn” care este Zamolxis 1 - ucigaÅŸul tatălui său Uran/Anu, Munteanu, Toma, Ceriu, Harmakis, Amon-Ra, etc. Saturn - Zamolxis (Sal-MO-xiS) este „EL” (fenician, în fapt prenume a limbii rumâne). ZamolxiS 1 poartă multe nume: EL îi Baal, „Aton – Ra”, Bes (Iabes = IERSUSALIM = „ÃŽS LEU ARIM”, deci nu SEMIT), Dokius, IL (Domnul, găsit în numele „Il.I.ON” = Templul din TROIA care înseamnă „târfă” în latină), Heliu (babilonian, Belus a fost unul din fiii lui Saturn 1 ucis de africanul Osiris sau Bâc, Bâchus, Liber pater, a nu se confunda harapul cu albul Dionysos care este Apolon, fratele Dianei/ Artemis/RoÅŸia, copii lui ZeuS (Diaus-Pitar) ÅŸi a destrăbălatei Leta/Latona, adept al bacantizării osiriece ÅŸi a cultului lui Isis - ARFODITA = „TÂRFA DIO”, în varinată africană), KIUN (la vechii ebrei/hibri, din UNKI ÅŸi UNIK ...) sau „Lupul cu tri cojoace” ÅŸi „Negustor cu vâlvă mare”(în „Cântec” de G. CoÅŸbuc, vezi ÅŸi poezia „Un cântec barbar”!), Manu (hinduÅŸi), Men (egipetni), Menes (în Creta), Min (perÅŸi = ÅŸerpi), Manea (care mână, adică conduce)... grosu' ÅŸi arţăgosu' (rumâni), Novac, adică UrieÅŸ, Ispolin, ori Jidov (rumâni), Kronos (Timp = Anu), adică Noroc, adică Dracu'), Moloh (Baal-Moloh la cartaginezi, nume care se află încriptat în cuvântul „HOLO-CA-UST”), Roscoban (roÅŸcovan - vezi pe net foto „Saturn” cum înfulecă copilaÅŸii, Saturn 1 (tursan = pelasgul care a zidit „PeleÅŸet=Palestina” plasând acolo ÅŸapte neamuri arime/ramane, arameice ÅŸi nu semite), Seb ÅŸi „Bes+Rica” - Rhea (sora ÅŸi soÅ£ia lui Saturn 1, sora/soÅ£ia dar ÅŸi amanta tatălui său Uran ÅŸi mama lui Set - Nehes = Typhon = Gruia din „grădina lui Novac” - Saturn 2 - ZamolxiS 2 = Purpureus). Saturn 1 mai poartă nume precum: SărmanDus (vechii germani vorbitori de limbă ramană până la invazia scandinavă), Titan (din Tătân), alias Iahveh, Iehova (IHVH, Adonai, Sabaot, cu varianta Sa: IHWH prin care se cumplu Saturn 1 + Rhea, Rica, Maia, muica zeiÅ£ei Cybela = Afrodita. Acest Saturn 1 - Zamolxis este numit de ordodocÅŸii care afiÅŸează toiagul cu ÅŸarpele/draco ÅŸi ÅŸerpoica în vârf: „DuMNeZău” (cu MN = DaCa. A nu se confunda ZamolxiS 1 - NimroD (Saturn 1 ) cu Saturn 2 - ZamolxiS 2 care este „GRUIA” lui Novac ( ÅŸi dacă: „I GRÂU”, atunci EL nu este neghină...!) alias Set-Nehes ori Typhon, tatăl lui Hierosolimos ÅŸi a lui Judaios, întemeietorul oraÅŸului IaBes (IERUSALIM = ÃŽS LEU ARIM) ÅŸi a Templului (Toex) din Iabes, templul destinat sacrificiilor umane (a „întâilor născuÅ£i”. „SACRIFICIUL” = „SCRI ACI FIUL”). ZamolxiS 2 - Saturn 2 - Purpureus, ultimul apărător al Ţării Zeilor - Ramania, în bătălia de la Izvernea împotriva trădătorilor Joe - Diaus Pitar, Hermes, Hercules (Iovan Iorgovan), Vulcan (Hefaistos, Opas, adică „Dracu' cel ÅžCHIOP” - Fară-On, deci fără templu), dar mai ales a trădătorului, titanului Musaeus din pricina căruia Guria (fiul lui Uran ÅŸi al ficei sale Rhea (Rea), fratele lui Dokius - Saturn 1, pierde bătălia împotriva nevolnicului Joe (ZeuS = SueZ), „Åžarpele” intră în pământ pe data de 14/N Septembrie (CÂRSTOV = VÄ‚ STORC!) ..., străbate drumul către Soare Apune ÅŸi iese din pământ în Sicilia (Ausonia) unde întemeiază o nouă civilizaÅ£ie, o nouă lume, o nouă cultură. ÃŽnainte de a muri, saturn 1 – Zamolxis 1, trădat ÅŸi alungat de către ZeuS după bătălia de la (PAC)ATHOS, se refugiază în Etruria ÅŸi pune bazele civilizaÅ£iei etrusce (tursane). Etruscii vor fi dascălii romanilor , aÅŸa după cum grecii au avut dascăli pe pelasgi (tursani), aÅŸa după cum neamurile semite au prealuat întreaga civilizaÅ£ie de la aramei (ramani) ÅŸi filisteni (pelasgi). DeÅŸteaptă-te rumâne ! Rumân/rumen, adică copt, sau bărbat, adică OM, de unde Adam.
„Co thi tebes”. ANO-NIM.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928