Romania a ajuns o Colonie a Vestului cu suportul lui Iliescu & Co.


Da! da si nu prea!
Se intampla ca l-am cunoscut pe tatal Doamnei Carmen Firan!
Oltean fiind si eu, am tinut sa-mi public prima carte de versuri - Blestem strabun - la o editura craioveana "patronata" de Domnul Firan-tatal poetei Carmen Firan- care a vrut sa ma cenzureze ca de, eu sunt poet si nu trebuiue sa ma amestec in politica! In politica nu se amesteca nici Doamna Carmen Firan! desi a facut politica antiromaneasca sprijinind si elogiind un tradator de tara ca Ion Iliescu.
Venita la New York, dumnezeu stie cum, nu o prea intereseaza ca Romania a ajuns doar in cativa ani o Colonie a Vestului! Si asta si datorita lui Ion Iliescu si datorita Domniei Sale si datorita unor sefi de edituri care-ti baga pumnul in gura! Daca incerci sa pomenesti de adevar! Ca rolul lor este sa fabrice ei altul! Asa cum o face si Doamna Carmen Firan!
A invatat al dracului de repede sa fie foarte "pozitiva". Da, Domnia Sa si Nina Casian! Personaje rasfatate ale sistemului comunist pe care l-au parasit fara strangere de inima si fara sa le pese ca si datorita lor Romania a fost ingenuncheata!
Poate ii trimiteti Doamnei Firan "opinia" mea, caci newyorkez sunt si eu cam de 28 de ani si nu am prea auzit de Domnia Sa care a fost se pare - de altfel si recunoaste - "propulsata" inca de la venire direct in "marea societate"! A fost doar in anturajul tradatorului de tara si de neam Ion Iliescu! Surprinzator ca acum Doamna Carmen Firan-nu Sangeorzan-se rusineaza ca poporul roman se "lamenteaza"! si este derutat de statutul de scalv in care a fost adus tocmai de activistii lui Ion Iliescu! asa cum cu "mandrie nedisimulata" a fost si Domna Carmen Firan!.
A fi pozitiv in America inseamna sa nu critici, sa nu-ti pese pe cine omori ca sa ai "petrol" si putere, sa nu te opui celor "puternici" fie patroni, fie Oficiali! Sa nu fluieri deci in biserica, adica sa fii un bun activist dedicat "partidului" si nu un "sabotor", cum era "formula" in Romania!
Oare de ce nu o deranjeaza pe Doamna Carmen Firan statutul de Colonie a Vestului in care a fost adusa Romania si cu contributia benevola a Domniei Sale?!
Sunt multe de spus despre astfel de "reprezentatnti" ai culturii romanesti crescuti in "spiritul internationalismului proletar" al tradarii de neam si tara, internationalism metamorfozat azi in "globalism"
Virgil Ciuca
Bucuresti
29 mai 2013

Comments

Anonymous said…
stimate d-le doctor,

cu scrisul asta de-o schioapa n-am reusit sa citesc aproape nimic.


http://talpesnicador.blogspot.ro/
Anonymous said…
A FACUT APOSTATE CA =2-RECUNOASTEREA BASARABIEI CA STAT INDEPENDENT UN GROSOLAN FALS ISTORIC DE REA CREDINTA =BASARABIA A FOST DIN VECI DE VECI PAMINT AL DACIAMUNTEANA APOI AL MOLDOVEI DE LA DINASTIA MUSATINILOR =PENTRU EA STEFAN CEL SFINT DE 47 DE ORI SI -A ASCUTIT SABIA..2-TIGAN FACE ROM==3=AURUL LA TIGANI==4==LEGI PROASTE DE SPARGERE A PROPITATII COOPERATISTE SI DE STAT==5=LASA DREPT MOSTENIRE UN STAT CU UN DRAPEL INVERAST CU GAURA NEAGRA IN EL SI UN IMN HAIOS [DESTEAPTA-TE IOANE]==6==LASA URMASILOR APOSTATA =DEZBINA JEFUIESTE SI CONDU//MAI FRATILOR NU FACURA TURCI NICI TATARII CE FACU ASTA IN TIMPUL SI DUPA INVALMASEALa toke dece.89..ne adusa tara lu dom sef buriceala ..==//hai DACIA..spus BINE DAR CIT TRAIESTE OMU NU E DE BINE...

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928