Mentalitate de sclavi: proslavirea cuceritorilor romani


Legiunea-XIII-Gemina008La Alba Iulia a avut loc celebrarea cuceritorilor romani. Din presa locala aflam ca „Legiunea a XIII-a Gemina a făcut din nou spectacol în Cetatea Alba Carolina. De această dată tabloul a fost întregit de daci dar şi de gladiatori”.
Li s-a facut o concesie si dacilor, sa mai stie lumea ca au existat si ei. Dar spectacolul a fost facut de „cuceritorii romani”.
„Ceva mai puţin numeroşi au fost dacii, astfel că au avut nevoie de întăriri din rândul celor prezenţi. Tinerii care au avut curajul să accepte provocarea au avut ocazia de a înfrunta veritabilii soldaţi romani”.
Sa intelegem ca in Alba Iulia majoritatea tinerilor vor sa fie soldati romani?

In articol nu ni se spune ce s-a intamplat dupa lupta dintre romani si daci de la Alba Iulia. Au fost dacii omorati, jefuiti, batjocoriti de „veritabilii soldati romani”?
Trebuie sa fii cel putin labil psihic sa organizezi astfel de manifestari in cinstea cuceritorilor tarii tale.
(citatele au fost preluate din Ziarul Unirea ce apare la Alba Iulia)

Sursa DanLupu.net

Comments

Anonymous said…
ABSOLUT REVOLTATOR CEA CE SE PETRECE IN PREZENT -CULMEA INPERTINENTI ESTE CA ACUM AVEM REZULTATELE GENETICII HAMBURG care spune clar -Sintem Daci --Nu ne tragem din romani=CONCLUZIA E CLARA -atita timp cit exista tara lu dom sef buriceala SE VA PROMOVA teza fasa a SC.ardelene spre indignarea noastra generala.
Dr.Constantin Burlacu said…
Astfel de manifestare anti Geto-Dacica de la Alba Iulia, a fost organizata cu acordul lui Traian Basescu, care are impresia ca daca-l cheama Traian, este reincararea imparatului roman Traian. Apoi de catre o puzderie de subproduse ale Imperiului Roman, cum sunt armanii,armanjii,aromanii,farserotii,istro-romanii, macedono-romanii,macedonoarmanii si altii din aceasta categorie, carora daca li s-ar face un DNA, s-ar putea constata foarte simplu ca au putin sange de geto-dac ori deloc. Fiind un produs al Imperiul Roman, acestia sunt considerati de catre Parlamentul si Constitutia Romaniei ca fiind romani si chiar intemeietorii Statului Roman, ori a Romaniei.Daca tara noastra ar purta denumirea istorica si de drept de Dacia, aceaste etnii care n’au avut nimic comun cu triburile geto-dacice si Dacia Libera, ar pierde orice identitate si credibilitate. La atacarea Daciei lui Decebal, au participat si doua legiuni romane formate in exclusivitate de mercenari macedoneni. Acei mercenari macedoneni, precum si mercenarii din celelalte legiuni romane, au cucerit 14% din teritoriul Daciei, unde au ucis barbati, femei, batrani si copii geto-daci, au luat peste 50 000 de soldatii geto-daci prizoneri si i-a transformat la Roma in gladiatori ori sclavi, au jefuit ca talharii la drumul mare bogatiile tarii noastre, furand peste 165,000 kg de aur, 331,000 kg de argint, pietre pretioase si produse agricole si mai cu seama cantitati enorme de grau. Astazi ca si in timpul cotropirii romane, macedonenii si ceilaltii venetici straini, ca jidanii, tiganii, ungurii si altii jefuiesc pe capete Statul Roman. Un exemplu este hotul de Gigi Becali si clanul lui de macedo-tigani. Se stie ca macedonenii si grecii sunt frati, desi se dusmanesc intre ei. Ei sunt slavi si au parvenit in Europa ca si bulgarii si sarbii. Despre jidani se stie ca provin din Kazaria si sunt o rasa turcomana convertita la Judaism.Tiganii provin din nordul Indiei, mai exact din Nepalul de astazi, iar ungurii provin din Altai, o regiune asiatica destul de imensa unde poate sa-si faureasca chiar mai mult de 65 de county cum vor hortistii unguri.
Zob said…
Mă bucur că păstrați linia.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928