Ia sa vedem cum au reusit geto-dacii Aetius si Teodoric cel Mare sa-i alunge pe bozgorii lui Atilla din Europa

Comments

Anonymous said…
STIMATE D-LE DOCTOR CONSTANTIN BURLACU,

am placerea de a va prezenta noul meu web,in urma turnatoriilor si raportarilor,toata munca mea a fost distrusa,si acum am revenit.

http://talpesnicador.blogspot.ro/

Doresc sa colaboram,sa facem o DACIE ca SOARELE!! ca SOARELE sfant de pe cer.

Pentru DumneZEU,NEAM si DACIA zamolxiana,pentru ZEUL MOS,pentru Sarmisegetusa,pentru RENASTEREA spirituala a poporului romanesc,si pentru alipirea Basarabiei la Patria-muma.

Dupa cate se cunoaste, DACIA a fost o forta de nezdruncinat,iar azi in MARAMURES se vorbeste o limba geto-dacica,similara cu cea de la anul 101,din anii lui DECEBAL,care nu a fost sinucis,ca asta e doar o legenda de adormit naivii,ci probabil s-a retras si regrupat la nord de Napoca si Potaissa,in Maramures si Moldova de azi,pentru a ataca impreuna cu costobocii,RAMASITELE imperiului diabolic mondial roman,satanic si corupt.
TRAIAN DUSU said…
SOARE DACIA- subscriu si eu impreuna cu A.D.A-T.O.P.[Asociatia Dacia Antica-traditii -obiceiuri-port]=1-UNpartid al DACILOR==2--O TV. despre davele dacilor si organizare economica -sociala culturala si politica==3--excomunicarea romanizarii[sc.ardeleana si apostatele dacilor]si a statuilor cu invadatorul TRAIAN==4--LEGE PRIVIND LEGALIZAREA CETATEANULUI DAC CONFORM LEGIFERARII DE CATRE GENETICA HAMBURG.

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928