GENETICA HAMBURG-Studiul de paleogenetică care a bulversat România. Nu suntem urmașii Romei! (text și video)

http://adevaruldespredaci.ro/studiul-de-paleogenetica-care-a-bulversat-romania-nu-suntem-urmasii-romei-detalii-complete-text-si-video/

Comments

Anonymous said…
GENETICA HAMBURG NE-A LEGIFERAT=SINTEM DACI -NU NE TRAGEM DIN ROMANI=REVENIREA LA NUMELE MILENAR =DACIA UNITA CU BASARABIA= E ACUM O NECESITATE FIREASCA =ASTA VA FI IN CURIND..
Anonymous said…
Cum te poate legitima un studiu facut pe 1000 de oameni? Nu zic ca e fals, dar nici nu poate fi (inca) considerat adevarat. La cate popoare au trecut pe aici...suntem mai degraba un mix, zic eu, fericit culturi diferite. Alti rautaciosi ar putea spune ca suntem zoaie ale atator valuri de popoare. Tinta nu era teritoriul nostru, ci mai la sud.
Traian Dusu said…
DUTE NEICA PE APA SIMBETEI SA-TI AUZI VOCEA PE APE NEGRE SI ADINCI NU AICI IN SFINTELE STRAMOSESTI SOAPTE ..CE SPUI TU STRAINE STEFAN DOMNUL NU IARTA ..DUTE-N PINZELE NEGRE CU NEGRE BLESTEME..AMIN
TRAIENEL FUGER said…
EVIDENT CA MAI APAR CLAMPANITORI SI DUPA ULUITOARELE REZULTATE ALE GENETICII HAMBURG =DAR REVENIREA LA NUMELE MULIMILENAR O NECESITATE FIREASCA..cine doreste sa porte un mume fals incontinuare pus de masonul pribeag kogalnicea=treaba lui //EVIDENT CA TEZA DACIA DACI UNITI CU BASARABI DACI E IN MARE VOGA ==CONCLUZIA =VICTORIE SIGURA LA VIITOARELE ALEGERI..asteptam partid sau alinta ca sa preia teza..=acum psdm -DACIA/COZMA SI P.A.S..AU ANUNTAT..

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928