AFARA CU UNIUNEA EUROPEANA SI McDONALDUL DIN ROMANIA !

"Read More"
„Acum trebuie luate măsuri urgente, când UE ne cere să modificăm reţeta mititeilor strămoşeşti!”
Români, ocupaţi pieţele, gările, parcurile, aeroporturile şi străzile! Micul nostru românesc este în pericol! Uniunea Europeană pune în primejdie reţeta strămoşească a micului. Nu mai e vremea de îndopare, ci e timpul de grătare!
Români! Poate că aţi mâncat prea mulţi mititei pe 1 Mai. Să fiţi sănătoşi! De aceea nu aţi fost vigilenţi şi aţi lăsat nesancţionat un atac mârşav asupra mititeilor noştri tradiţionali. Nu e un reproş! Este vorba despre apariţia în meniul restaurantelor McDonald’s a unui duşman perfid al micului românesc: McMici! O batjocură la adresa micilor româneşti!
Iată cum tradiţia noastră este atacată de acest produs subversiv – McMici - al unei corporaţii care s-a obişnuit să aibă restaurantele devastate de protestele patrioţilor din multe capitale europene! Dar la Bucureşti a scăpat! Români, asta e tactica acestor corporaţii, lansează produse „specifice” pieţelor locale, sanchi!, în căutare de a câştiga aşa-numitele „cote de piaţă”, apoi, pe măsură ce derulează campanii agresive de marketing, teleghidează consumatori cu creierii spălaţi la rafturi, făcându-i să le cumpere brandurile venetice. Micul românesc însuşi e un brand! Afară cu McMicii din ţară!
Români, nu râdeţi! De ajuns cu caterinca! Români, nu dormiţi! De-ajuns cu „somnul cel de moarte” (şi cu acela de după grătarul la iarbă verde!) Acum trebuie luate măsuri urgente, când UE ne cere să modificăm reţeta mititeilor strămoşeşti!
Guvernul să-şi desfăşoare şedinţele în prezenţa unor grătare, să se vadă la televizor că iese fumul din reuniune. Un secretar de stat desemnat benevol să facă vânt cu vreo mapă ministerială pentru a încinge jarul. Parlamentul trebuie să aloce fonduri suplimentare pentru achiziţia de grătare şi carne pentru a-şi desfăşura dezbaterile în jarul încins al mititeilor naţionali. Numai aşa vor ieşi legi mai bune pentru români şi pentru micii lor! Şi Palatul Cotroceni să frigă zilnic mici, pentru că destule suflete s-au pus acolo la încins!
CNA trebuie să dea o normă în regim de urgenţă pentru ca fiecare talk-show şi emisiune de divertisment TV să se se desfăşoare în prezenţa unui grătar în funcţiune şi cu mititeii pe masă. Nu se poate discuta cu „cărţile pe masă”, atunci se va vorbi cu „micii pe platou”! Să vadă Uniunea Europeană că ne-am schimbat discursul!
Tot guvernul, uite că sar de la una la alta!, trebuie să dea o ordonanţă prin care fiecare instituţie publică sau privată să fie obligată să deruleze zilnic câteva duzini de mici. Să se pună grătare la ICR şi la filialele sale din ţară şi din străinătate, în locul caloriferelor! La Casa de Sănătate, care nu are citostatice pentru bolnavii de cancer, să se pună cancerele pe grătare! În şcoli să se introducă programul „Micul şi cornul”, urgent!
Nici privaţii să nu scape! Orice produs românesc din domeniul IT&C din magazine să fie însoţit în sistem promoţie de câte un grătar! La orice manifestare a oamenilor de afaceri să fie prezente şi grătarele fumegând. Orice târg de locuri de muncă, de turism, de imobiliare sau de tehnică medicală să fie echipat cu grătare. Să funcţioneze! Să duduie! Duduie grătarul, duduie şi economia naţională! Pe Arena Naţională să duduie grătarele şi fumul să se vadă de pe Lună, dacă se poate!
Români, apăraţi micul de UE! Cu mic cu mare, puneţi mâna pe grătare! Şomeri şi slăbănogi, burtoşi şi diabetici, asudaţi şi constipaţi, frustraţi şi ulceroşi, manelişti şi graseiaţi, consilieri şi analişti, nespălaţi şi vegetarieni! A sosit clipa când trebuie să pornim la război. Un război mic, mic, mic, pe gustul nostru!
Acest text a fost publicat prima dată pe Forbes.ro.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928