Evelina Negara si Ariel Iacobini, voi nu faceti nici doua parale.

-----Original Message-----
From: MOSBEBEENE@aol.com
Date: Thu, 28 Mar 2013 21:55:36 -0400 (EDT)
Subject: (no subject)
To: evelina.negara@yahoo.com
Doamna Evelina,ma numesc Stefan Caruntul si-l cunosc pe D-l Burlacu de niste ani,pacat ca nu v-am cunoscut si pe d-voastra intre timp;intrebarea mea este: A-ti ramas indocrinata cu vechiul sistemsau da fapt sinte-ti colaboratoare???I-mi dau seama ca va duce mintea,dar ma intreb,,LA CE"???vreti sa faceti mai rau decit este sau decit a fost in Romania NOASTRA sau vreti sa face-ti ca natiunea Romana(nu italiana daca se-ntelege GRESIT?!?) sa DISPARA ?!?!?Si-atunci DE CE sa nu fim romani,de ce sa nu fim NOI?!? nu tiganii,jidanii si sarlatanii?!?Cit despre Domnul Doctor Burlacu(si nu-l tin in brate),l-am cunoscut personal prin anii 80,si a fost si dupa cum se vede a ramas un ADEVARAT NATIONALIST;Dinsul nu ar fi plecat din Romania niciodata,COMUNISTII l-au facut sa plece,dar inima lui a ramas acolo va JUR Domnita;deci ar fi bine (dupa mine) sa reflectati la aspectul discutiei,a nu se ajunge la o,,PROSTIE ROMANEASCA INTRE ROMANI" ca n-ar fi frumos;adevaratii romani se iubesc nu se dusmanesc(DACA SINT ROMANI,CHIT CA-S Regateni_bucuresteni,MUNTENI,MARAMURESENI,OLTENI,BANATENI, MOLDOVENI..ETC...ETC...)!!!ROMANII AU FOST SI VOR FI ROMANI(DECI A NU SE-NTELEGE ITALIENI);Iar cei care au fost cu DOUA fete si sint si-acuma,NU AU CE CAUTA LA ORA ASTA IN ROMANIA,poate sa plece unde vor ei,doar sa-i lase pe romani in PACE;sper ca nu am deranjat cu mesajul meu,iar dacai-mi cer scuze rugindu-ma la ,,Dumnezeul nostru" ZAMOLXES sa ma ierte si sa va deschida ochii in ceeace priveste ROMANIA si romanii; TRAIASCA ROMANIA MARE !!!!!!!!!!!!;AL d-stra,Stefan Caruntul
"Read More"

-----Original Message-----
Date: Fri, 29 Mar 2013 21:38:31 -0700 (PDT)
From: Evelina Negara
Subject: Re: (no subject)
To: "MOSBEBEENE@aol.com"
Domnule Stefan Caruntul,
 
nu va cunosc, dar va raspund acum dintr-un singur motiv: pentru ca dumneavoastra
v-ati adresat frumos, politicos, spre deosebire de d-l Burlacu, care a folosit un limbaj indecent.
 
Pe d-l Burlacu il cunosc foarte superficial, insa a fost suficient ca sa-mi creez anumite impresii, pe care nu le voi expune din motiv, ca nu e frumos sa discuti orice persoana in lipsa ei sau in mesaje private pe la spate.
 
Despre mine puteti citi pe site-ul meu: http://evelinanegara.com/index/0-2
 
Toate cele bune, Evelina Negara.
 
Subject:
FW: HaHaHa Jidauco
Date:
3/31/2013 4:56:59 A.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

D-le Burlacu,
 
Dvs trimiteti pe la spatele meu tuturor mesaje private denigratoare la adresa mea. Multe persoane carora le-ati trimis mesaje private cu insinuari nejustificate, poze denigratoare montate in Photoshop si le-ati scris diverse aberatii despre mine, au fost revoltate de comportamentul dvs lipsit de onoare si m-au contactat pe mine, trimitandu-mi toate mesajele dvs.
 
Cum poate fi calificat si faptul, ca dvs imi scrieti permanent mesaje pline ura, imi expuneti ideologii rasiste, naziste, xenofobe, folosind un limbaj indecent, dupa care ma blocati de fiecare data, pana la urmatorul mesaj. Aceasta e lasitate si lipsa de onoare!
 
Iar actiunile dvs se incadreaza in terminul „terorism cibernetic”.
 
Sper sa nu mai aud de numele dvs. In caz contrar, voi lua masuri adecvate.
 
Evelina Negara.
 
Subject:
"...voi lua masuri adecvate". Ei da, ce sa mai vorbim.Nu mai pot de frica ta!
Date:
3/31/2013 10:09:23 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

Asculta Evelina,ai spus ca” Sper sa nu mai aud de numele dvs.”,dar vad ca, cu toate ca te-am blocat, mi-ai scris de la un alt E-mail, deci te tii ca scaiul de om,iar daca omul te scuipta intre ochi te stergi si te preface ca ploua. Tu nu intelegi ca sunt casatorit, apoi dragoste cu forta nu se face ! Ti-am vazut pozele pe Web-situl care ti-l atasez si pot sa-ti spun ca, ai mutra de betivanca si drogata si asta o scoate in evidenta chiar infatisarea ta din poze, care nu poti nega ca nu sunt ale tale. http://fatadindacia.blogspot.com/p/cine-este-evelina-negara-din-partidul.html Pe mine nu ma intereseaza ca esti betiva, drogata,obsedata sexual,fanatica si nebuna, acestea sunt problemele tale personale, dar ma deranjeaza faptul ca-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala, si arunci cu noroi, cu laturi si cu zoi in mine si alti nationalisti autentici. Dupa cum rezulta din declaratiile tale, tu n’ai cum sa fi nationalista legionara, asa ca degeaba lipesti afise cu Corneliu Zelea Codreanu, ca diminuezi memoria,onoarea si prestigiul acestui erou si martir national al poporului nostru.Spun aceasta avand in vedere parerea ta despre nationalism,citez:
Evelina Negara @EvaNegara23 Mar
Remember, Nationalism is the root cause of racism, racism causes hatred, hatred divides humans, division creates... http://fb.me/16OJ0yFFt
Deci una susti tu si alta sustine tovarasul tau de barfe Ariel Iacobini, care a spus:Trebuie sa invatati ca nationalismul e un sistem de viata”. Deci din doua una, ori este ceva bun, ori este ceva rau, sau voi nu sunteti capabili sa faceti distinctia intre ceva bun si ceva rau, ci le puneti toate in aceiasi oala, nu-i asa ?
Unele informatii despre tine le-am cules chiar din ceea ce postezi tu. Vezi :
Evelina Negara
@EvaNegara
Orhei, R. Moldova · about.me/evelinanegara
 
In legatura cu mesajele si pozele la care te referi ca le-asi fi trimis unor personae, sunt luate de pe Web-ul tau si nu inteleg de ce acum le negi. Ai spus calar ca Buna Ziua ca “Stai cu Israelul pentru totdeanua”, nu-i asta adevarat ? Si mai indraznesti sa spui ca sunt “aberatii”,”insinuari nejusificate”si “poze denigratoare”. Mai jos, adevarul vorbeste:
Cat despre ura rasiala las-o balta ca macane. Eu n’am nimic impotriva negrilor, a asiaticilor, a nativilori americani, a semitilor arabi, ci sunt impotriva jidanilor pentru ca ei sunt anti-semiti si dovada este ca majoritatea lor sunt kazari o rasa turcomana convertita la Judaism, nu descendenti din Judeea si Israel. Apoi ei, au sters Palestina de pe harta lumii si intentioneaza sa-i extermine pe cei peste 300 de milioane de arabi semiti pentru a le lua petrolul si infaptui Israelul Mare. Prima a fost distrusa Palestina, ieri Irakul, astazi Siria, maine Iranul si apoi restul.Dar apropo de termenul de jidan ori iudeu. Acesta vine de la Judeea ori Iudeea si apare chiar in dictionarele academice din Israel. Numai in Romania in loc sa li se spuna jidani, ori iudei, ori israeliti,ori kazari, li se spune “evrei” fara nici o justificare documentara baza pe fapte istorice si o cercetare stiintifica. Deci nu a exista si nu exista nici un popor de evrei, de aceia in engleza, americani li se spune Jews ori Jewish , iar in alte limbi ceva asemantor cu jidan ori iudeu, nicidecum evrei.Iar ca legea sa interzica asa ceva, si cineva sa fie acuzat, judecat si condamnat pentru ca le spune jidani, iudei, israeliti,kazari, tribunalul trebuie sa aduca dovezi si documente din care sa rezulte ca n’a existat la origine niciodata astfel de popor, ci a exista de cand lumea si pamantul doar poporul evreu. Din cate am vazut postezi si in ruseste si ar fi bine sa faci o cercetare in limba rusa si vei gasi ca termenul de evreu a fost dat de judeo-bolsevicii atei pentru a lasa impresia ca evreii sunt un popor nou, care n’are nici o legatura cu Judeea si Israelul si mai cu seama cu talmudul si mostenirea traditiilor judaice.
Ma ameniti, auzi la ea, cica “voi lua masuri adecvate”. Uite iti trimit si o poza de a mea alturi de pomul vietii, obicei pagan mostenit de la mosii si stramosii nostrii geto-daci, ca sa nu nenorocesti din greseala pe altcineva. Si ai grija cum percutezi, ca eu n’am voi sa gresesc tinta.
Col.Dr.Constantin Burlacu
Nu te supara Evelina dar daca ai fi si tu, la inaltimea acestor doamne din aceste doua poze, asi spune ca am ce sa discut cu tine, dar asa vezit-ti de mucii tai si nu mai umbla cu cioara vopsita.
Dr. Alessandra Mussolini
http://www.youtube.com/watch?v=Ac31bixAZEo
Marine Le Pen
Subject:
Re: Fw: I'm your nitemare
Date:
4/5/2013 11:44:22 A.M. Eastern Daylight Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details)

Special for you: http://youtu.be/q3ahRlb5m5Y
Best regards:
……………………………………………………………………………………
In a message dated 3/30/2013 7:26:55 A.M. Eastern Daylight Time, MOSBEBEENE@aol.com writes:
Dar cine mai e si HANDICAPATUL ASTA ?????

-----Original Message-----
Date: Sat, 30 Mar 2013 04:10:09 -0700 (PDT)
From: Sektor
Subject: Re: (no subject)
To: "MOSBEBEENE@aol.com"
Paganii n-au cum sa fie nationalisti. Schizofrenici, prosti sau informatori ai securitatii da, nationalisti niciodata. Nationalistii nu se cearta intre ei in public, nu injura ca si Burlacu si nu aduc acuze fara dovezi. Trebuie sa invatati ca nationalismul e un sistem de viata si nu inseamna "moarte tiganilor" , "jidanilor" si nici "sa cumparam arme sa omoram politia si jandarmeria" si sa facem "purificare rasiala" cum vrea Burlacu... Cretinul poate fi arestat pentru afirmatiile de genul asta.
Sa va intre bine in cap ca nu avem treaba cu voi si nici nu vrem sa avem treaba cu oameni bolnavi ca voi.
Iacobini A.
 

From: Evelina Negara
To: Sektor
Sent: Saturday, March 30, 2013 6:16 AM
Subject: Fw: (no subject)
 
Am gasit acum mesajul. Era la spam.
 
Subject:
Re: (no subject)
Date:
3/30/2013 10:58:26 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

Ba jidan imputit,ar trebui sa te duci in clasa-n -I-a inainte de-ati deschide WC-ul ala de gura-nputita,SI nu in Romania dar acolo-n P**** MATII la Tel-Aviv sau unde-np*** mea va trage rabinul de urechi;si daca il faci cretin pe un DOMN DOCTOR pentru afirmatiile sale referitoare la ,,purificarea rasiala" dinsul NU VA FI ARESTAT pentru asta dar tu C**** IN PLOAIE VEI FI ……. CA SI CEILALTI JIDOVI DE-AI TAI F*****-N GURA DE DOBITOC;Si dupa PROSTIA TA e mai bine a fi JIDAN decit PAGIN ????Vezi de ce va scoatem din tara incetu cu incetu f****** neamu-ngura de HOTI,SARLATANI SI HANDICAPATI;SI SA FACI SCHIZOFRENIC PE MATA NU PE CEI CARE IUBESC TARA ROMANEASCA SI POPORUL ROMAN(nu tigan)Si te atentionez ca daca nu te duci in P**** MATII,te vei baga singur,ca si-acolo te vom prinde si F*** !!!!!!!!!nu-mi place sa vorbesc urit ,dar cu o bestie umana ca tine nu este alta cale;F*** YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Subject:
Re: (no subject)
Date:
3/31/2013 5:36:10 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

 
In a message dated 3/31/2013 5:36:10 P.M. Eastern Daylight Time, sektorrules@yahoo.com writes:
fraiere, daca esti prost si nu stii vorba aia...ca orice pasare pe limba ei piere...pana la urma tot aflu ce cacat reprezinti...nu stii cum sa primesti o pagina la mine pe site....mai insista fraiere sa mai bag niste materiale...mare mincinos te-a facut ma-ta de ma faci pe mine jidan, pui botul ca burlacu la proasta din dacia...ai dreq de botanisti retarzi
 
 

From: "MOSBEBEENE@aol.com"
To: sektorrules@yahoo.com
Cc: DACIALAN@aol.com
Sent: Monday, April 1, 2013 12:25 AM
Subject: Re: (no subject)
 
Mi-ar pare rau(ca doamna Eveline) sa citeasca vorbele astea,,nelalocul lor'',dar nu au fost pentru D-sa,doar pentru niste NEMERNICI care mai traiesc si-acum in Romania Mare cei care de fapt se vor duce asa cum s-au dus si jidanii la CREMATORIU pe timpul lui HITLER !!! iar TU <<> sa faci zdente pe MATA care te-a C**** F*****-N GURA SA TE …. EU ASTAZI SI MAINE;SI TINE-TI GURA BAI <>DACA VREI SA O MAI AI,IN CRUCEA MA-TII;SI F*****-N GURA CU JIDOVII TAI SI LASA-I IN PACE PE ADEVARATII ROMANI(nu tigani ca tine) DRACU SA TE IA!!!
 
 
Subject:
Evelina Negara si Ariel Iacobini, voi nu faceti nici doua parale.
Date:
4/5/2013 10:31:43 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
BCC:




Sent from the Internet (Details)

 
D-le Iacobini,iata ce inseamna pagan, extras din dictionar:
from Late Latin phttp://img.tfd.com/hm/GIF/amacr.gifghttp://img.tfd.com/hm/GIF/amacr.gifnus, from Latin, country-dweller, civilian, from phttp://img.tfd.com/hm/GIF/amacr.gifgus, country, rural district;
PĂGÂN ~i m. 1) Persoană care se închină zeilor sau idolilor; idolatru. 2) (în concepția credincioșilor creștini) Persoană de altă credință.
Istoric paganii sunt primii nationalisti de pe fata pamantului, pentru ca cuvantul pagan, vine din latinescul "Paganus" care inseamna satean, taran, un om care-si iubeste familia, rasa, natia si tara si care este foarte credincios Zeilor, adica lui DumneZEU, ori in grecescul Dominus Deus, ori in romaneste Domnul ZEU. Deci Dumne-ZEU, nu inseamna nici pe departe Isus Cristos ca el n'a fost niciodata zeu, ci un muritor de rand. N'am auzit niciodata in viata mea pana acum, ca securistii si informatorii lor sa fie de religie pagana, adica sa creada in divinitate, cosmologie si Zeul Zamolxis, ca m-asi fi facut si eu securist, nu anti-securist. Insa stiu ca multi oameni sunt naivi, prosti, paranoici si schizofrenici si cred in religia crestina care provine din judaismul satanic si se inchina la evreul Isus Cristos, care in viata lui nu s-a inchinat la cruce si n'a intrat in nici o biserica crestina, ca nu existau pe timpul lui asa ceva, ci au fost construite mai tarziu de evrei si slugile lor credincioase, masonii. Adevaratii adepti ai lui Isus au fost si sunt de fapt evreii, vezi Web-seturile :
Romanii au fost fortati sa se converteasca la religia judeo-crestina, dar in sufletul lor au ramas pagani si isi pastreaza obiceiurile si traditiile pagane stramosesti. Este sau nu aceasta adevarat d-le Iacobini ? Ati umblat vreodata de Ziua Soarelui si de Anul Nou, cu plugusorul, cu pomul vietii, ori cu banda lui Bujor ? Dar de asa-zisul pasti-passovar (sarbatoarea primaverii la pagani) ati incristat vreodata oua, ori ati fript la protap un miel, obicei mostenit de la traco-geto-daci, nu de la religia judeo-crestina, ca israelitii nu prea aveau oi, ci capre, de aceia au avut intr-un timp ca dumnezeu, un tap, apoi vitelul de aur ? Deci daca este adevarat ca traditiile mostenirii pagane sunt pastrate cu sfinteie si in zilele nostre de catre poporul nostru, cine-i bolnav, noi care spunem adevarul, ori voi cei care-l muscati de cur pe nationalistul Constantin Burlacu ? Nu stiu ce etate ai d’ta, dar banuiesc ca nici nu erai nascut cand nationalistul Constantin Burlacu se lupta pe viata si pe moarte cu regimul dictaturii comuniste. Iata ce s-a scris in Jurnalul de Botosani si Dorohoi despre el, citez: “Cert este că Burlacu şi familia sa au suferit multe nedreptăţi din partea autorităţilor române. Când nimeni dintre noi nu îndrăznea nici măcar să se încrunte la activiştii PCR, familia Burlacu organiza demonstraţii şi proteste publice, acuzând comunismul de erezie socială, de dictatură cumplităRepet, ce-am scris despre Constantin Burlacu sunt informaţii absolut reale. Ele pot fi probate cu dosarele din arhiva fostei Securităţi, din arhiva Judecătoriei Botoşani, Vaslui şi Timişoara, dar şi cu documentele existente în Arhivele Statului Botoşani şi arhiva Primăriei Mihai Eminescu.” D-le Iacob-ini, mai ai ceva de comentat negativ despre Constantin Burlacu ? Ori d’ta nu tii cont de adevar si n’ai nici un respect pentru cei care si-au pus viata in pericol , ca Romania sa fie astazi libera, nu sub dictatura comunista ?! Si sa stii si d’ta ca, cu un an inainte de revolutia din 1989, stema comunista a fost taiata de pe drapelul Romaniei, expus la o expozitie comerciala in Penssylvania,SUA, iar drapelul a fost ridicat inapoi pe stalp cu gaura in el. Si faptasul nu cred ca esti d’ta, ci un membru activ din Liga lui Constantin Burlacu, pe numele lui Stefan Caruntul.
Este adevarat ca “Nationalistii nu se cearta intre ei” dar iata ce am gasit pe Internet ca ai spus d’ta la adresa lui Constantin Burlacu, citez: “deie Dumnezeu sa ne intalnim fata in fata, sa-ti scot fumurile din cap!” si “Da-mi Doamne putere sa muncesc sa-mi pun bani de avion de-o parte ca sa pot sa-ti desfac pusca aia din mana in bucati in timp ce te calc cu bocancii pe fata!”. Vorbesti sereios ca vrei sa-l calci cu “bocancii pe fata” pe Constantin Burlacu ? Daca da, cine injura, este fraier, mincinos, are fumuri in cap,aduce acuzatii false si ameninta,Constantin Burlacu ori d’ta ?
Vad ca ai impresia ca nationalismul este o carpa de facut bocanii d’tale ori al etnilor straine.Dar iata ce inseamna termenul de NATIONALISM :
NAȚIONALÍSM s. n. Doctrină politică bazată pe apărarea (uneori exagerată) a drepturilor și aspirațiilor naționale. [Pr.: -ți-o] – Dinfr. nationalisme. Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cornel | Semnalează o greșeală | Permalink
NAȚIONALÍSM n. Atitudine care are în vedere, în primul rând, apărarea drepturilor și aspirațiilor naționale (însoțite, în anumite împrejurări, și de xenofobie). [Sil. -ți-o-] /nationalisme

Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
NAȚIONALÍSM s.n. Ideologie și politică care urmărește întreținerea izolării și ațâțarea neîncrederii și urii între diferite naționalități. Tendință de a aprecia exclusiv și exagerat tot ceea ce aparține propriei națiuni. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. nationalisme]. Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink
NAȚIONALÍSM s. n. politică și ideologie care urmăresc întreținerea izolării și ațâțarea urii de rasă și naționalitate. ◊ tendință de a aprecia exclusiv și exagerat tot ceea ce aparține propriei națiuni. (< fr. nationalisme) Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink
NAȚIONALÍSM (‹ fr. {i}) s. n. Ideologie și politică derivate din conceptul de națiune, cu diferite accepțiuni, în funcție de condițiile istorice și de obiectivele forțelor politice. În sec. 18-20, n. a contribuit la cristalizarea conștiinței naționale și la formarea națiunilor și statelor naționale, mai întâi în Europa, iar apoi în Africa, Asia și America Centrală. În cursul dezvoltării sociale, n. s-a manifestat și se manifestă cu exaltare excesivă a superiorității unei națiuni față de altele și sub forma exclusivismului național în raport cu alte naționalități, îmbrăcând adesea forme de șovinism, rasism și hegemonism, care au condus la crearea premiselor izbucnirii unor conflicte interne și interstatale. Sursa: DE (1993-2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
Sper ca vei medita mai bine asupra originii nationalismului si paganismului, care stau la baza culturii si civilizatiei noastre si iti va iesi din cap eronata impresie care ti-ai facut-o despre nationalism si vei ajunge la concluzia ca nationalismul inseamna purificare rasiala si o opozitie ferma impotriva minoritarilor care vor sa-i domine pe majoritari, altfel nici nu s-ar mai chema nationalism, ci internationalism, multietnic,multiculturalism s.a.m.d. Nu l-am auzit niciodata pe Constantin Burlacu sa spuna ca i-a indemnat pe romani sa-si cumpere arme sa “omoare politia si jandarmeria”, ci stiu ca a spus ca, poporul sa se inarmeze pentru asi apara libertate si daca politia si jandarmeria serveste interesele straine si deschide foc de arma impotriva populatie rasculate din cauza nedreptatii, cei rasculati sa raspunda cu focuri de arme si atunci situatia se v-a schimba radical. Nu crezi ca-i bine asa ? Deci dupa “desteptaciunea” d’tale, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, nu trebuia sa-l impuste pe prefectul de politie din Iasi, Constantin Manciu, ci trebuia sa se lase impuscat de catre acesta ? Da ori nu ? Ori in rascoala din 1907, taranii nu trebiau sa se rascoale impotriva asupririi si exploatarii sangeroase jidanesti, pentru ca, politia si jandarmii erau de partea acestor venetici strani, nu a poporului roman a carui uniforma si pusca o purta ? Ori romanii rasculati in 1989, nu trebuiau sa se opuna militiei, securitatii si armatei comuniste,pentru a rasturna de la putere regimul opresiunii comuniste, ca astfel au incalcat legile tarii ? Cam asta sustii, nu ? In SUA si in multe tari crestine europene, vad ca arabii sunt monitorizati, urmariti pas cu pas, marginalizati, agresati, insultati, arestati si chiar ucisi si nimanui nu-i pasa de aceasta discriminare rasiala, nici politiei, nici guvernelor de la putere. Si atunci de ce sa-i pese lui Constantin Burlacu de tiganii, jidanii si ungurii din Romania, doar pentru faptul ca d’ta ai nume de judeu ? Lui ii pasa in exclusivitate de rasa,natia si tara lui natala si asta insemna mai mult decat nationalism, adica ultranationalism, dar d’ta si cercul in care te invarti sunteti prea bolnavi ca sa pricepeti toate acestea. Chuck Hagel s-a exprimat permanent opozitia fata de evrei si Israel, si vad ca cu tot lobbyul isreelit din SUA, a fost numit Secretar al Apararii, deci nu l-a arestat nimeni, asa cum vrei d'ta sa fie arestat Constantin Bulacu pentru ca arata raul si pericolul care-l reprezinta pentru umanitate, asa-zisul “popor ales al lui DumneZeu” si “Tara Sfanta”. Dupa parerea mea, d’tale ar trebui sa-ti intre bine in cap, ca Constantin Burlacu si oamenii lui, nu doresc nici sa auda de voi, nu mai cu seama sa faca vreo treaba serioasa cu voi, pentru ca voi nu sunteti oameni, ci niste pierde vara si casca gura, ori mai bine-zis niste fiinite bipede care urlati a paguba la luna si la stele. Lumea deja a inteles ca voi nu faceti nici doua parale, dar a sostit momentru potrivit sa intelegeti si voi acest adevar si realitate.
Alexandru Soare

-----Original Message-----
Date: Sat, 30 Mar 2013 04:10:09 -0700 (PDT)
From: Sektor
Subject: Re: (no subject)
To: "MOSBEBEENE@aol.com"
Paganii n-au cum sa fie nationalisti. Schizofrenici, prosti sau informatori ai securitatii da, nationalisti niciodata. Nationalistii nu se cearta intre ei in public, nu injura ca si Burlacu si nu aduc acuze fara dovezi. Trebuie sa invatati ca nationalismul e un sistem de viata si nu inseamna "moarte tiganilor" , "jidanilor" si nici "sa cumparam arme sa omoram politia si jandarmeria" si sa facem "purificare rasiala" cum vrea Burlacu... Cretinul poate fi arestat pentru afirmatiile de genul asta.
Sa va intre bine in cap ca nu avem treaba cu voi si nici nu vrem sa avem treaba cu oameni bolnavi ca voi.
Iacobini A.
 

From: Evelina Negara
To: Sektor
Sent: Saturday, March 30, 2013 6:16 AM
Subject: Fw: (no subject)

Am gasit acum mesajul. Era la spam.
 
Subject:
Re: (no subject)
Date:
3/31/2013 5:36:10 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

In a message dated 3/31/2013 5:36:10 P.M. Eastern Daylight Time, sektorrules@yahoo.com writes:
 
fraiere, daca esti prost si nu stii vorba aia...ca orice pasare pe limba ei piere...pana la urma tot aflu ce cacat reprezinti...nu stii cum sa primesti o pagina la mine pe site....mai insista fraiere sa mai bag niste materiale...mare mincinos te-a facut ma-ta de ma faci pe mine jidan, pui botul ca burlacu la proasta din dacia...ai dreq de botanisti retarzi

Comments

Anonymous said…
Who is evelina and Ariel???? Ilost My touch with Ro.I NEED some refreshed reminders. Where is their writing about Romanian People????

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928