Românii - „jidanii” secolului al XXI-lea

Mihai Giurgea
Joi, 14 Martie 2013 14:04
Românii sunt jidanii secolului al XXI-lea
Împotriva românilor s-a lansat o campanie oficială de propagandă. Nu există zi în care să nu apară știri despre curvele din România, despre hoții de buzunare din România, despre cerșetorii din România, despre criminalii şi violatorii din România. În Marea Britanie, Daily Mail chiar s-a specializat în biciuirea românilor. Cum să nu te enervezi, când acest articol despre românii care fură ajutoarele sociale ale britanicilor?
[1] În Franța, Căile Ferate au pus în trenuri afișe cu „Atenție la hoții de buzunare ROMÂNI!". De fapt, în Franța, campania împotriva românilor e oficială şi susținută chiar de televiziunea de stat: încât au protestat chiar unii jurnaliști francezi.[2] In Italia, o româncă ce avea nevoie de un transplant a fost lăsată să moară, iar medicul a spus cu voce tare: „inimile italienilor nu sunt pentru români". Până şi în Japonia, după uciderea studentei de la Otopeni, presa a scris: „românii sunt criminali cunoscuți în lume, care exportă crime oriunde se duc şi sunt prezenți şi în Europa de Vest cu lanțuri de prostituție, rețele de cerșetori şi crime din toată gama posibilă. Este deja tipic pentru români să dea vina pe « țigani ». Îi sfătuiesc pe toți japonezii să stea departe de români, pentru că sunt oameni foarte periculoși şi necivilizați".
"Read More" 
 
Despre infractorii români
Conform Uniunii Europene, cele mai multe prostituate din Europa nu vin din Rusia, din Ucraina, sau din Republica Moldova: ci vin din România! [3] Tot românii sunt şi cei mai numeroși infractori europeni, spun oficialii britanici. Deci, după datele lor oficiale, România nu este doar cea mai coruptă țară din Europa: ci și țara curvelor și a criminalilor.
Despre românii cinstiți.
Sunt şi români care muncesc cinstit? Sigur ca da! Milioane! Dar statul român habar n-are câți şi unde sunt. Cu ocazia referendumului, guvernul U.S.L. susținea că în România n-au mai rămas decât cel mult 14 milioane de oameni, în timp ce P.D.L.-ul susținea ca ar fi 18 milioane. Vă dați seama cât de incompetent este Statul român, dacă nu poate să-şi numere nici măcar cetățenii şi face aproximații de 4 milioane de oameni? Câţi români au plecat cu adevarat în străinătate? Probabil că aici U.S.L. avea dreptate: 7 milioane. E enorm! Putem să vorbim, efectiv, de ruperea României în bucăți. Dar milioanele de români care muncesc cinstit în străinătate, au două mari probleme: ceilalți români, concetățenii lor. La Disneyland, la Paris, la intrare, era un escroc (unul singur) care le oferea turiștilor să-i bage gratis în parc, cu o cartelă falsificată de el. De unde era micuțul? Din... Sinaia! De ce era escroc? Pentru că păcălea şi firma, dar şi pe turiștii care nu știau că o să li se ceara bilet şi la ieșire, nu numai la intrare.
Șomajul. Când 25% din spanioli sunt în șomaj, cum să nu îți vina boala când vezi un român că îți ia locul de munca, la jumătate de salariu? Şi mai muncește si la negru!

„Românii sunt de vina pentru criză!"
Primul care a spus tâmpenia asta, a fost fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy. Ce treabă au românii cu criza economică din Franța? Dar ideea a fost rapid preluată de alți politicieni europeni (chiar şi de actualul şef al statului francez, socialistul Francois Hollande). De ce? Pentru că era o scuză care le pica la fix!
Cum să spui că de vină pentru criza este chiar populismul politicienilor: adică, chiar tu?
Cum să spui că de vina sunt cheltuielile imense cu protecția socială, cu subvențiile agricole, contractele de stat nerentabile?
Cum să spui că trebuie tăiate ajutoarele sociale, pensiile şi mărită vârsta de pensionare?
Cum să spui că trebuie tăiate drepturile angajaților şi scăzute salariile (nu cu 25%: ci cu 90%!)
Cum să spui că de vină este chiar sistemul european, care a încurajat putorile şi traiul pe pomană?
E mult mai simplu să spui că trebuie tăiați... românii. Ei sunt vinovați pentru tot!

Ce îi așteaptă pe români?
Unde se vor termina toate astea? Păi, în cazul evreilor, s-au terminat în lagăre de exterminare. În cazul românilor, multe acuzați sunt reale. Şi chiar dacă unii români sunt nevinovați, europenii îi vor judeca pe toți la grămadă: că e mai comod așa. E nedrept? Ei şi? În cel mai bun caz, românii nu sunt consideraţi decât niște slugi pentru europeni, cu joburile cele mai grele şi mai prost plătite. Păi, se sinchisește cineva vreodată de sentimentele slugilor? Uitați-vă cum îi tratează americanii pe imigranții mexicani! Aveați impresia ca ați intrat în Uniunea Europeana şi gata, sunteți frați egali cu germanii? Aveați chiar obrăznicia să vă comparați salariile cu ale lor? Profesorii voștri cu profesorii lor? Cine bă, voi? Păi, bă, voi sunteți români. Să nu uitați asta niciodată: români! Adică, nişte criminali, cerșetori, curve, hoți de buzunare, violatori. Sclavi împuțiți! Voi n-o sa fiți niciodată egali cu nimeni! Asta-i gândirea Occidentului şi mai trăncănim despre discriminare.

Românii sunt făcuți vinovați pentru tot ce merge rău în Europa
Acest articol a fost publicat prima oară în noiembrie, anul trecut. Îl republic pentru că tot ce am spus atunci s-a confirmat. Românii chiar sunt făcuți vinovați pentru tot ce merge rău în Europa. De la carnea de cal britanică, până la șomajul din Germania. Dar sunt într-adevăr vinovați? Direct, sigur că nu. E criză şi oamenii caută pe cineva să-şi verse furia: românii! Dar pentru imaginea lor mizerabilă, da, românii sunt vinovați şi para-vinovați! Pentru că stă numai în puterea lor să măture, mâine, toată clica ce îi conduce de 23 de ani şi a cărei corupție este hulită în toată lumea. Stă numai în puterea lor să iasă în strada, ca bulgarii, şi să demită Guvernul şi Parlamentul. Se poate face într-o săptămână! Dar dacă te lași condus de bandiți, ești complice cu ei! Îţi meriți soarta!
Grafica - Ion Măldărescu

Sursa: Capitalism pe pâine[4]

-----------------------------------------------------------
[1] vezi Marea Britanie taie ajutoarele sociale

[2] Le Post, La Roumanie moquée chez Ruquier: un racisme à géométrie variable?

[3] sursa: euobserver
footer
http://www.art-emis.ro/jurnalistica/1491-romanii-jidanii-secolului-al-xxi-lea.html

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928