MARIAN BATAIOSU, VISEAZA LA O DICTATURA CRESTINA IN ROMANIA.

Marian Bataiosu
Dr. Constantin Burlacu

"Read More"

Domnule Marian Bataiosu,
 
Va multumesc pentru raspuns, dar nu trebuia sa va osteniti degeaba pentru a-mi demonstra cat de avansat este fanatismul si extremismul dvs. judeo-crestin, pentru ca, mi-am dat seama de la bun inceput ca, sunteti un om coplesit de intunericul satanic judeo-crestin si lipsit de orice credibilitate si caracter national. Aveti niste idei fixe, preluate din paranoia crestina, pe care nici DumneZEU cel adevarat, nu cel inventat de Judaism, nu cred ca vi le poate scoate din cap. Si asta inseamna ca-i o problema grava cu dvs, chiar foarte grava, care pune in pericol circa 5 miliarde de fiinite umane necrestine.
Da, aveti perfecta dreptate, ca nu ma consider roman, adica un urmas al tiganilor Romei, ci sunt moldovean din neamul costobocilor, care in limba geto-dacica inseamna neamul inteleptilor. Si ma mandresc ca-mi trag obarsia din neamul moldovenilor, sau mai corect spus al costobocilor. Si sa va spun de ce:  Prin anul 170 E.N.costobocii le-a tras o bataie “vestitelor” legiuni romane de le-a sunat apa in cap. Iar in anul 271 E.N, costobocii, carpii si alte triburi geto-dacice din Dacia Libera, impreuna cu verisorii lor gotii, de origine germana, cu toate ca “faimosul” Imperiul Roman se credea de neinvins, l-au izgonit definitiv din teritoriul de vest-sud al Daciei cotropit de acest imperiu in 106 E.N.Apoi nu numai cu Imperiul Roman s-au luptat urmasii costobocilor, ci si cu maghiarii,tatarii, turcii, polonezii, rusii, austro-ungarii, germanii si cu toti cei care au indraznit sa vine neinvitati si nedoriti de nimeni pe la noi si chiar fratilor lor munteni, le-au tras cate un bobarnac cand au tradat. Si asta nu-i o lauda a mea, ci un adevar istoric de necotestat. Iar pentru a va convinge ca sunt moldovean get-beget, va puteti interesa despre mine, in comuna mea natala Mihai Eminescu, jud. Botosani si ce veti auzi acolo despre mine si familia mea, in mod sigur, vi se va face parul in cap maciuca.
Ca un fapt divers, doresc sa va spun ca, si eu la inceputul vietii mele, am fost crestin si am fost chiar botezat in legile bisericii ortodoxe crestine, pentru ca asa a fost si mai este inca prostul obicei jidanesc in Romania, de a-i baga pe oameni in turma pastorita de jidanii Isus, Petru, Pavel si altii din anturajul sionului. Deci pentru mine crestinismul sustinut si propagat de dvs. nu-i o noutate. Insa dupa ce mi-am dat seama ca crestinismul isi trage radacina din sinagoga satanei si este o secta dizidenta a iudaismului,care urmareste intunecarea si indobitocirea constiintei umane, pentru a  domina si sclaviza lumea nejidaneasca, m-am lepadat de aceasta religie diabolica si m’am renascut pagan asa cum au fost mosii si stramosii mei geto-daci, de mii si mii de ani, cand nici nu exista pe fata pamantului aceste fiinite biologice numiti jidani, evrei, semiti, israeliti, kazari, bolsevici, sionisti ori cum naiba se mai numesc pentru a nu le da nimeni de capat. Revenind la religia pagana, la legile naturii, divinitatii si cosmologiei, ma simt un om luminat la minte, un om liber, cu o ratiune si intelepciune logica, care nu se mai lasa manipulat de dumnezeii abrahamitici ai rasei semite, care prin agentii lor, pun omenirii dupa cap jugul asupririi si exploatarii umane.
Povestea ca Isus Cristos, a fost “fiul lui Dumnezeu”, care a luat “trup de om” si “s-a lasat rastignit de evrei”, este o inchipuire bizara si minciuna gogonata, a unor sarlatani, care incearca sa faca “Dintr-un tantar, un armasar”. Dvs. si chiari marii conducatori ai crestinismului, nu stiti nici cel putin, data exacta a nasterii si mortii lui Isus Cristos, dar nu mai cu seama ca ar fi fost zamislit in pantecele mamei sale, fecioara Maria, de duhul sfant a lui DumneZEU. Iar culmea ironiei, dupa ce ma’sa a dat nastere inca la sase copii, a ramas tot fecioara. Chiar asa de prosti ii credeti pe oameni si mai cu seama pe enoriasii crestini, incat le bagati in cap toate aberatiile si tampeniile acestea ?! Apoi nu jidanii, ori evreii cum ii numiti dvs. in limbajul judeo-bolsevic, l-au rastignit pe cruce pe Isus Cristos, ci romanii care stapaneau atunci Judeea. Jidanii n’auveau nici o influienta si putere asupra Imperiului Roman, ci erau sclavii acestui imperiu, care daca vroia putea sa-i rastigneasca pe cruce, pe toti jidanii, si nimeni nu avea ce-i face, cum n’a avut ce-i face, nici Isus Cristos, despre care spuneti ca era ditamai fiu al lui Dumnezeu. Crezandu-se dumnezeu, romanii i-au demonstrat lui Isus Cristos ca nu-i inzestrat cu nici o putere divina dumnezeieasca si ca-l pot ucide pe cruce fara nici o mila din partea lor, ori vreo indurare din partea lui Dumnezeu, a carui trimis pretindea ca este. Isus Cristos nu s-a inchinat niciodata la cruce, pentru ca crucea era un simbol pagan al Imperiului Roman, care semnifica justitia si moarte, nu ce aiuriti dvs. si altii ca reprezinta simbolul “de viata facatoare”, deci tocmai ceva invers fata de realitate. Crucea a fost introdusa in religia crestina, de catre paganii care s-au convertit la crestinism si au facut-o cu scopul de a-si pastra vechile simboluri si traditii pagane, fara sa se prinda fraierii de figura.
Faptul ca unii jidani l-au umilit si batjocorit pe Isus Cristos, este adevarat, dar au facut-o din lasitate, cu scopul de a se salva si de a nu sfarsi ca Isus Cristos pe crucea pagana. Si in Romania, multi dintre conationalii nostri, cand au fost constransi si in primejdie, pentru a se salva, mostenesc acest prost obicei iudaic,si din lasitate dau vina pe altii, pe care ii toarna si-i ponegresc in toate felurile. Si un exemplu este un fapt trait de familia mea si anume. Dupa ce regimul comunist s-a instaurat la putere in tara noastra, a trecut la depistarea oponetilor regimului comunist.Primii pe lista au fost legionarii, si spre surprinderea familei mele si a altor catorva familii de legionari, majoritatea fostilor legionari, instructuri, preoti legionari, sefi de cuiburi si garnizoane din partile noastre, pentru a se salva, i-au aratat cu degetul pe familia mea si alte familii ca au fost legionari,cuzisti si sunt anti-comunisti. Mai mult, au declarat anchetatorilor securisti ca, ei s-au bagat in randurile legionarilor cu scopul de a-i trage de limba,in realitate  erau  simpatizanti ai partidului comunist inca din 1921. Deci daca romanii crestini,care au cat de cat, un sambure  de bun simt, mostenit de la geto-daci, au fost capabili sa faca astfel de compromisuri josnice, de jidani nici nu mai vorbesc, pentru ca ei, fiind mincinosi, egoisti si perverse, sunt in stare de orice, pentru a supravietui.  Tatal meu, Petru Burlacu, fost legionar si veteran de razboi, mi-a povestit ca in timpul inaintarii Armatei Romane si Germane in interiorul fostului URSS, aviatia germana, a bombardat niste cladiri de unde trageau cu mitralierele grupurile de partizani comunisti jidani. Dupa circa doua saptamani, s-a facut o verificare de catre o comisie militara romano-germana, sa vada daca in acel loc bombardat de germani, mai exista supravietuitori. Si spre surprinderea acelei comisie, au fost descoperiti cativa supravietuitori jidani, care pentru a supravietui i-au mancat de vii pe alti jidanii, partizani de-ai lor. Asta-i “poporul ales al lui DumneZEU” a carui canibalism si doctrina vreti s-o impuneti in Romania, nu numai pentru a se certa romanii intre romani, ci pentru a-si scoate ochii si  manca de viu roman pe roman. Si aceasta se poate intampla din cauza ca poporul nostru, nu are o educatie nationala sanatoasa,sa respinga orice-i rau si strain intereselor noastre nationale, ci accepta cu usurinta jugul sclaviei adus de aceasta religie de import numita crestina, sau mai corect spus judeo-crestina, cum se vorbeste deschis in America si in restul lumii, cu exceptia tarii noastre, unde crestinilor li s-au spalat creieri si sters memoria.
Ati spus ca jidanii “poarta asupra lor blestemul deicid”, probabil din cauza ca s-ar fi dezis de colegionarul lor Isus Cristos, nu-I asa ? Dar pe timpul lui Moise, cand jidanii erau sclavii egiptenilor si nu stiau cum sa fuga din aceasta robie, tot blestemul lui Isus Cristos l-au purtat ? Mai, si ce mai blestem a cazut asupra jidanilor, din cauza ca nu-l recunosc pe Isus Cristos,ca fiind Mesia mult asteptat de ei, ca astazi, jidanii sunt plini de bani, si au nu numai milioane, ci miliarde si zeci de miliarde de dolari si euro. Iar enoriasii crestini, care cred in Isus Cristos si morala crestina, si s-au debarasat de materialism,de bogatiile naturii,poftele lumesti, sunt smeriti,robi si saraci, nu se pot nici c*** de foame si sunt in stare sa-i sarute pe jidani “blestemati deicid” si in fund pentru cativa arginti ai lui Juda, ori o faramatura de paine. Cu astfel de conceptii religioase nu impresionati pe nimeni, mai ales ca romanii s-au cam saturat de crestinism, minciunile si escrocherile preotilor crestini, ca de mere padurete.
In privinta politicii, eu nu ma dau mare politician ca dvs.,care aspirtati la presidentia Romaniei,  dar vreau sa va spun ca mi-am inceput cariera politica inca de la etatea de 11 ani, cand tatal si unchii mei erau inchisi de securitate, pentru activitati ostile regimului tiraniei comuniste. In acea perioada, am fast batut mar in scoala elementara de catre un  profesor, fost ofiter si boxor, sub motivul ca sunt fiu de legionar, chiabur si astept americanii. Am fost inchis politic din 1968 si pana in 1972. Am avut interdictie la invatamant sub motivul ca in Romania comunista au dreptul la invatatura numai fiii celor care construiesc comunismul, nu si cei care vor sa-l distruga. Am fost urmarit, dat afara din serviciu si arestat de securitate sub acuzatia ca sunt spion American, reprezint un pericol pentru societatea comunista, am incitat minerii si muncitorii la revolta in 1977 si de multe alte activitatii contrare regimului dictaturii comuniste.
Am venit in Statele Unite in 1980,ajutat de autoritatile americane, pentru a scapa de persecutiile comuniste indurate in fosta Republica Socialista Romania. In Statele Unite, mi-am continuat lupta contra comunismului inceputa in tara mea natala, iar prin relatiile pe care le am cu cercurile de dreapta americane si din alte tari, am reusit sa-i determin pe politicienii americani sa intreprinda ceva pentru distrugerea Imperiului Diabolic Comunist si am reusit in cele din urma. Am participat activ la multe manifestatii de protest organizate in New York contra regimului de represiune comunista din Romania. Si cred ca sunt singurul roman nationalist, care prin anii ’85, am avut curajul sa dau foc portretului calailor comunisti Nicolae si Elena Ceausescu in fata misiunei Romaniei la ONU din New York. De asemenea,tot eu sunt cel care la 23 august 1989, am avut curajul sa lipesc un afis pe cladirea misiunei economice a Romaniei din New York, cu urmatorul mesaj: “D-le Ceausescu, Pentru fiecare roman ucis, copil, femeie ori barbat, un lider al partidului comunist, ori grupul care-l suporta v-a muri.”Un colonel de securitate cu probleme economice, care intamplator se afla in biroul lui Ceausescu, cand a fost transmisa la Bucuresti copia afisului meu, mi-a povestit ca Ceausescu s-a enervat si a suferit un atac de cord. In timpul simulacrului de proces pe care Ceausescu l-a avut la Targoviste, printre alte Ceausescu a decarat respicat ca lovitura contra sa si a regimului comunist este opera fortelor fascisto-legionare din strainatate, facand aluzie indirect la mine, care sunt considerat de multi dusmani,un inversunat fascisto-legionar.
In 1990, am fost expulzat din Romania, cu primul avion inapoi in Statele Unite, sub acuzatia ca sunt spion al FBI-lui si ca am venit in Romania sa dau o lovitura de stat contra guvernarii “democratice” a tarii. Am fost declarat “indezirabil” in Romania si am avut multi ani interdictie de a intra in tara mea natala. Dupa ce mi s-a ridicat interdictia si mi s-a eliberat un pasaport de cetatean roman stabilit in strainatea, de fiecare data, cand am vizitat Romania, am fost urmarit pas cu pas de o armata de agenti ai serviciilor secrete de informatii si contrainformatii. Iar ca acum, dupa  ce mi-am riscat tineretea si viata pentru apararea cauzei nationale, pentru zdrobirea tiraniei comuniste si ca Romania sa fie libera, sa indrazniti dvs., un om necunoscut in lumea anti-comunista, nationalista si de dreapta, sa-mi cereti mie, sa ma las de politica ca ma “depaseste” mi se pare ceva penibil. Aceasta este o dovada ca, n’aveti nici un bun simt, caracter si discernaman. Sa va fie rusine D-le Bataiosu ! Sunteti un impostor si o bestie ordinara, nu un politician nationalist si de dreapta.
Eu nu v-am amenintat, nici cu moartea, nici cu un pumn sub clanta,nici cu un picior in fund, desi nu v-ar strica o urecheala zdravana, ca sa va lecuiesc de a transforma tara mea natala in “Romania Noului Cabaan”, adica in Noul Israel. Iar daca va simtiti cumva cu musca pe caciula, atunci cand, am spus, citez: “Romania este a romanilor si numai a romanilor, care-si trag radacina din traco-geto-daci, deci din cei mai credinciosi oameni ai divinitatii si Cultului Soarelui, adica al lui Zamolxis si paganismului, iar orice incercare de a transforma tara noastra intr-o colonie al “poporului ales de Dumnezeu” adica al diavolilor jidani, este considerata nu numai o insulta grava la adresa demnitatii noastre nationale, ci un act de inalta tradare, care trebuie pedepsit exemplar”, este problema dvs. si-i cazul sa luati bine aminte, pentru ca, eu nu glumesc si nici nu uit si iert pe nimeni.  
Sa fiu sincer,nu va cunosc,iar daca cineva nu-mi trimitea acum cateva zile articolul “Spionii romani fura Romania” semnat de dvs., nici n’asi fi stiut ca existati pe fata pamantului. Fiind curios sa aflu cine este acea persoana care stie ca spionii romani fura Romania, dar nu stie ca jidanii, tiganii si ungurii fura Romania, mai ceva ca talharii la drumul mare, am incercat sa aflu de pe Internet cine sunteti.  Astfel am dat peste blogul dvs. si peste programul partidului dvs. prin care incercati sa impuneti dictatura crestina in tara noastra, ca in rest am avut si avem de toate, si in mod special dictatura Uniunii Europene. Deci dvs. care pretindeti ca sunteti un mare patriot roman si un om drept si cinstit, va legati in exclusivitate numai de spionii romani, pe baza unor speculatii si fara vreo dovada justificatoare, dar de ce nu aveti curajul sa va legati  de jidanii care au furat banii tarii si au distrus economia nationala ? Apoi jidanii nu numai visteria si economia Romaniei au jefuit-o, ci si cea a Statelor Unite si al celorlalte tari crestine, din care cauza in Statele Unite exista astazi un sistem capitalist, dar fara capital, pentru ca tot capitalul a fost furat si depus de jidani in bancile lor mondiale,iar Statele Unite si toate tarile declarate crestine sunt putrede de datorii la tarile islamice, budiste, confucioniste si hindo.Halal de asa tari crestine !
Asa dupa cum v-am spus mai sus, nu va cunosc,deci n’am de unde sti daca sunteti roman, ori sunteti tigan, mason, liberal, ori sionist, insa n’am nici o indoiala ca sunteti un maniac crestin, pentru ca, va manifestati permanent dragostea nebuna pentru jidanul Isus Cristos, care n’are nimic comun cu imparatia DumneZEUL nostru cel drept si adevarat. Si cum dvs. dintre toate religile, optati pentru crestinism, este bine sa aveti in vedere ca din punct de vedere spiritual, orice crestin este jidan, pentru ca Isus Cristos a fost jidan sadea, nu moldovean, ori muntean, ori transilvanean, deci n’a fost de-al nostru de rasa alba, ci de-al lor de rasa semitica din Africa, descendent al regelui David. Iar atata timp cat dvs. sunteti o proptea a crestinismului, nu un anticrist ca mine, nu vad pentru ce oculta judeo-masonica, v-ar pune “tot felul de piedici”. Mai ales  ca, in mod constient ori inconstient dvs. sunteti omul ocultei si aceasta se foloseste la maxim de servitorii ei, deci n’are nici un interes sa le puna piedici si sa ramana fara servitori. Aceasta este o inchipuire si aberatie a dvs., pentru a lasa impresia ca sunteti o persoana importanta  si ca fara dvs. s’ar prapadi lumea, cerul si pamantul. Fiti serios domnule! Eu sunt pagan si anticrist si vreau sa va atrag atentia ca, apar pe viata si pe moarte, interesele nationale ale rasei, natiei si tarii mele natale. Deci vreau binele seminilor mei, pentru ca ei sa traiasca in liniste, armonie si fericire. Asadar, de ce  mintiti cu nerusinare ca anticristii vor ca “neamul nostru sa dispara” ? De unde sunteti dvs. si despre ce neam al dvs. este vorba ? Puteti sa fiti mai explicit, daca nu-i un secret al conspiratiei globaliste ?! Apoi vad ca ati intrat in conflict, nu numai cu mine si nationalistii romani, ci si cu nazistii germani.Cu acestia ce mai aveti ? Vreti sa le refaceti zidul de la Berlin, pentru ca sunt mai mult pagani, deca crestini ?!
Da, aveti dreptate, alti crestini ca dvs. “ au facut din Romania o colonie evreieasca”. Dvs. vreti doar sa intariti legile mostenirii judaice si dovada este faptul ca “cetatenia romana” ar “capata-o doar strainii care s-ar increstina”. Deci exact ca in Israel, cetatenia israileana o primesc numai cei care trec la iudaism, nu si palestinienii ori alti arabi care sunt islamici si a caror pamant este de fapt actualul Israel. Vedeti ca v-am prins cum umblati cu mostenirea judaica ascunsa in traista si ca va invartiti in jurul religiei judeo-crestine ca o curca beata in jurul bisericii. Prin urmare, fiti linistit, ca n’am nici un interes sa va determin sa renuntati la crestinism pentru ca, vorba aceia, “Ti-ai gasit sa faci din rahat prastie!”.
D-le Bataiosu,nu va suparati, dar dvs. ati citit vreodata Biblia ca sa va dati seama cate mituri si aberatii sunt propagate in aceasta carte de mana a 4-a de adormit naivi ? Si ce exemple demne de urmat poate sa ia un om educat, cinstit si civiliat din biblie ? Cumva faptul ca Dumnezeu ar fi facut cerul, pamantul si lumea acum circa 6 mii de ani, in sapte zile ? Ori ca planeta pamant este centrul universului, in jurul caruia se invarte Soarele si ca planeta pamant este flata, nu rotunda,ca daca  n’ar fi asa, n’ar putea sa-l vada toata lumea pe Isus Cristos, cand vine a doua oara pe norii cerului ? Ori ca tatal isi viola fiicele ? Ori ca-i admis sa fii curvar, dar sa nu prea curvesti ? Ori ca fratii sa se ucida intre ei, pentru averi ? Ori ca sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului, iar lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu, adica sa ai doi stapani, pe Dumnezeu si Satana ? Ori cum Isus Crisos a facut dragoste cu un baiat in pat, asa cum procedeaza preotii catolici cu minorii ? Ori ca trebuie sa te lepezi pana si de parinti, frati, surori, sot, sotie si copii,daca vrei sa-ti arati dragostea adevarata fata de Isus Cristos si sa ajungi sa stai la dreapta lui ? Ori sa nu fii bogat, ci un om smerit, umilit, sarac  si plin de necazuri,un rob supus, ca numai astfel poti face voia domnului, de a fi bine vazut si ajunge in imparatia lui Israel ? Am spus imparatia lui Israel, pentru ca de aceasta au parte de fapt crestinii, nu de imparatia lui DumneZEU, de care s-au lepadat cand s-au crestinat, ori se vor re-increstineaza cum doriti dvs.
Va dati in vant pentru niste lucruri, despre care habar n’aveti, dar va credeti “destept” si un om care le stiti pe toate-toate, in realitate sunteti ca o picatura de apa intr-un ocean. Hai domnule lasati-o balta cu crestinismul, ori ca as  fi “total pe dinafara in privinta credintei religioase”,ca macane. Si ar fi cazul sa va dati seama ce vorbiti, pentru ca, “credinta religioasa” nu inseamna neaparat crestinism,ci credinta religioasa poate fi pagana, budista, hindo, maya, islamica,masonica, ateista, satanica s.a.m.d. Si de unde si cum ati ajuns la eronata impresie ca as fi “satisfacut” daca ati renunta la credinta crestina ? V-am cerut eu sa renuntat la religia crestina ? Eu v-am atras doar atentia, sa nu incercati sa impuneti conceptiile dvs. crestine altor oameni, pentru a le altera mintea, pentru ca crestinismul este ca un microb canceros, pe care daca nu-l radiezi la timp, iti infecteaza tot corpul, nu numai capul si nu mai ai nici o salvare ca crestinul Hugo Chavez din Venezuela. Din partea mea, puteti sa credeti in Isus Cristos si religia judeo-crestina cat doriti si sa-l asteptati mult si bine pe Isus, sa vina a doua ora, ca nu va veni nici peste un miliard de ani, nu peste un  milion de ani, pentru ca-i mort de doau mii de ani. Dar cum aveti creierii afectati de otrava judeo-crestina, este greu sa acceptati adevar si realitatea, ci dati crezare legendelor judeo-crestine din Biblie,imbacsita cu tot felul de superstitii, false miracole si minuni pentru cei slabi de fire.
Ati spus ca sunt “mancurt”, desi ma indoiesc ca stiti semnificatia acestui cuvant pe care l-ati folosit impotriva mea, cu scopul de a ma insulta si defaima. Acest cuvant, vi se potriveste dvs. nu mie, si sa va explic cum si de ce.  In dictionarul explicativ al limbii romane se spune despre cuvantul mancurt urmatoarele:
mancúrt s.m. (cuv. rus.) ♦ 1.  „Cel care supravieÈ›uia își pierdea complet memoria È™i devenea mankurt. Mankurtul era un rob perfect: nu cerea decât mâncare È™i ceva haine, executa orbeÈ™te poruncile stăpânului, nu stătea cu nimeni altcineva de vorbă, È™i mai ales nu se gândea să fugă sau să se revolte.” R.lit. 9 II 84 p. 20. …♦ 2. (Prin extensie) Orice persoană înrobită total È™i îndobitocită ◊ „Oricum, mancurÈ›ii se află printre noi È™i triumful lor va fi o rană pentru istorie.” R.l. 16 II 91 p. 1 [scris È™i mankurt] (D. UriÈ›escu CV 9394) 
MANCÚRT s. m. cel care a uitat ororile dictaturii, memoria, È™i-a uitat etnia. ◊ (p. ext.) persoană înrobită total È™i îndobitocită. (< rus.mankurt)
Asadar, avand in vedere ca, ati uitat ororile dictaturii crestine,care de-a lungul timpului a ucis sute de milioane de oameni inoceti in numele lui Isus Cristos, in diferite razboaie, tiranii, opresiuni, cruciade masono-crestine, inchizitie, revolutii, abuzuri, constrangeri, crime, masacre si genocid, inseamna ca sunteti un mancurt. De asemenea, pierzandu-va memoria, dvs. n’aveti cum sa mai tineti cont de faptul ca poporul nostru se trage din geto-daci; a fost mii si mii de ani pagan si a fost increstinat cu forta; i se taia limba daca refuza sa se roage in limba bisericeasca slavona, o limba de neinteles de poporul nostru; era inecat in apa, daca refuza botezul judeo-crestin; era biciuit ca boii pe mosiile bisericilor si manastirilor crestine; era obligat sa faca gratuit zile de claca la biserica pentru o strachina de faina; era obligat in timpul epocii fanarioto-crestine sa plateasca taxa, pana si pentru cenusa din vatra; era tinut nestiiutor de carte, pentru a nu se destepta si progresa; iar preotii crestini au contribuit din plin la infapuirea colectivizarii si au colaborat cu regimul diabolic comunist, fapt pentru care se opun cu inversunare sa li se publice dosarele de la securitate sub motivul ca, pe ei are dreptul sa-i judece numai Dumnezeu, nu si cei carora le-au facut rau. Toate aceste intamplari si fapte fiind sterse din memoria dvs., n’aveti cum vorbii despre ele, si aceasta dovedeste ca sunteti mancurt. De asemenea, avand in vedere ca sunteti o “persoana inrobita total si indobitocita” de catre religia crestina si nu va revoltati cu nimic impotriva raului pe care crestinismul l-a facut rasei, natiei, tarii noastre si umanitatii inseamna ca sunteti mancurt. Mai aveti ceva de obiectat si comentat D-le Bataiosu ? Sunt total de acord cu afirmatia ca “ mancurtii se afla printre noi si triumful lor va fi o rana pentru istorie”, pentru ca asta sunteti dvs. o rana pentru adevarul istoric, pentru viitor si pentru credinta noastra sacra a cultului pagan, de unde deriva cuvantul de cultura, care sta la baza civilizatiei umane.
 
Ati incheiat ineptia dvs. cu sugestia ca “Dumnezeu sa va dea mintea cea de pe urma!”. Hai fiti serios D-le Bataiosu si nu mai purtati grija mea,vorba proverbului “Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia”.DumneZEU m-a inzestrat cu o minte destul de  inteleapta si luminoasa, iar daca dvs. ati avea cel putin 25 % din capacitatea mea de gandire, ati fi cel mai fericit om de pe fata pamantului si nu v-ati mai pierde timpul cu religia crestina careia i-a sunat sfarsitul, oricat ar incerca s-o reinvigureze papii, patriarhii, rabinii si maistri masoni.
 
Pentru DumneZEU, Neam si Tara !
 
Dr.Constantin Burlacu – un ostean din Oastea Zeilor lui Zamolxis si cosmarul dusmanilor rasei, natiei si tarii noastre.
 
 
In a message dated 3/1/2013 11:19:31 P.M. Eastern Standard Time, partidulnationalcrestin@yahoo.com writes:
 
Stimate Domn,

Dvs. nu sunteti roman, ci un mancurt.

Sunteti total pe dinafara in privinta credintei religioase. Fiul lui Dumnezeu a luat trup de om, a suferit umilinte si batjocuri si s-a lasat rastignit de evrei, care poarta asupra lor blestemul deicid, iar eu sa renunt la credinta crestina pentru a va da dvs. satisfactie?! Glumiti! In privinta politicii va sfatuiesc sa va umpleti timpul cu altceva, pentru ca va depaseste!

Aveti impresia ca ma speriati in vreun fel cu amenintatile dvs. puerile? De cand activez pe internet am primit mai multe amenintari cu moartea de la evrei sau eretici, nazistii au raspandit zvonul ca as fi tigan, unii tembeli sustin chiar ca sunt mason sau vandut liberalilor, Oculta imi pune tot felul de piedici in afirmarea mea politica, ce mai conteaza un "dusman" in plus sau in minus?! Cat rau isi face acest popor prin indepartarea de credinta o constat cu durere in fiecare zi. Si da, neamul nostru va disparea daca nu se re-increstineaza, au grija antihristii de asta!

“Romania Noul Canaan”, NU inseamna "o regiune a semitilor si vorbitorilor de limba ebraica", cum anapoda rationati dvs., ci Imparatia lui Dumnezeu pe pamant, adica civitas dei. Altii au facut din Romania o colonie evreiasca, nu eu. Daca ar fi dupa mine in tara ar ramane doar evreii care si-au dovedit loialitatea fata de statul roman, iar cetatenie romana ar capata doar strainii care s-ar increstina.

Dumnezeu sa va dea mintea cea de pe urma!

Marian Bataiosu.





Comments

Anonymous said…
DOMNULE BATAIOSU

DOMNULE BURLACU,

vorbeati d-el Burlacu,mai sus in scrisoare despre HUGO CHAVEZ crestinul iradiat,ei bine ati-presimtit foarte bine ca e iradiat,ca azi a murit.

Cum de ati stiut ca Chavez e nu doar pe moarte ci MORT,cu o zi inainte de moartea lui si a anuntarii de catre presa a mortii lui?

E adevarat ce zicea ANDREI BADIN,evreul lui Basescu,ca ati avea o vila de vacanta in Caracas-Venezuela,in Londra Berlin si in Hawai,pe langa apartamentul din New York si mostenirile din Botosani-Valcea si Bucuresti?

Nu dau crezare nimanui,eu va intreb direct pe dumneavoastra,intrucat NU stiu ce este adevarat si ce nu este adevarat din ce aud.

Apoi in privinta judeo-crestinismului,este clar ca buna-ziua ca MASONERIA 666 satana si CIP-urile RFID pentru 7 miliarde de teroristi,

este in stransa legatura cu Vaticanul,ca acum noul Papa va fi un negru ca si Obama,ca asa vor jidanii.

In Franta 20 la suta dintre francezi s-au declarat CATOLICI,restul islamisti algerieni,jidani,atei,yoghini si altele.

Crestinismul nu mai are aderenta in lume decat in anumite regiuni.

In schimb Vaticanul a convertit peste 200 milioane de africani negri la Catolicism,in timp ce Europa se de-crestineaza.

VATICANUL este papusa Israelului,iar Banca Vatican e sub jidani.

Vaticanul prin Papa jidan Ioan Paul al 2-lea,s-a inchinat la zidul plangerii,pentru a boci holocaustul.

Un turc musulman l-a impuscat pe acest Papa ioan paul 2 in anul 1982 insa nu a murit acesta.

Ratzinger,care este neamt si a slujit in HitlerJugend,tineretul hitlerist,veteran de razboi in 1945,a fost folosit si aruncat la gunoi de jidani ca o masea stricata si un sut in dos.

Scandaluri sexuale,presa jidaneasca sare in sus cu poponareitatea preotilor, numai scandaluri de pedofilie si abuzuri asupra copiilor.

Asta e prea jidanilor,pentru audienta inventeaza ca a futut-o pe ma-sa nu-stiu-care cardinal.

Domnul Bataiosu,pentru care am stima,la fel pentru domnul Burlacu,ar trebui sa se trezeasca si sa vada adevaratele problemele ale Romaniei:

FMI-ul si Banca mondiala jidaneasca spurcata criminala.

Ei ne-au furat din Romania 50 milioane dolari,MILIARDE dolari,prin datorii si dobanzi jidanesti,SPECULA ieftina de 50 miliarde dolari.

Datoria Romaniei azi e de 140 miliarde euro,atat cea publica cat si cea a firmelor private catre STRAINI.

Deci tara se duce dracului din cauza naivitatii si prostiei,si lipsei de informatii,in timp ce jidanii mint poporul cu televiziunea lor.

Domnule BATAIOSU daca vreti sa candidati,trebuie sa va decideti: ORI DUMNEATA BATAIOSU,ori ION COJA,ori CONSTANTIN BURLACU in 2014 la alegerile de la COTROCENI.

Nu toti odata,ca nu suntem la balamuc!

VACCIN TUDOR PRM e la pensie,in 2014 nu mai prinde Paralmentul European.Am scapat de asta!Problema e ca si 1 milion fosti membrii PRM se duc in istorie,in loc ce patriotii 1 milion membrii sa fie preluati de CONSTANTIN BURLACU,ION COJA si BATAIOSU!

Tara are nevoie de unitate,insa trebuie bine-gandita!
14words said…
Eu i-as vota pe am2, Bataiosu si Coja,ca ei ii reprezinta cei mai bine pe rromani.Tigani,cre(s)tini si spalati pe creier !

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928