ENOUCH IS ENOUCH

Date:
3/25/2013 8:25:05 P.M. Eastern Daylight Time
From:
To:
CC:




Sent from the Internet (Details)

Asculta Florin Dobrescu, cei cu porcaria asta de http://cpcar.ro/CONSTANTIN-BURLACU.php, cu atacurile, isultele si amenintarile la adresa mea din partea ta si a potailor tale de “legionari” facuti la comanda de Virgil Magureanu si agentii Mossadului ? Daca nu incetati, iti jur, ca va potolesc eu. Firati voi al dracului de anti-nationalisti, anti-codrenisti, anti-antonescieni, anti-cuzisti, anti-romani, anti-moldoveni, anti-geto-daci si anti-pagani.
SANGE SI ONOARE !
Dr.Constantin Burlacu

Comments

Proud Patriot Girl said…
Debil mintalul paranoic fara ocupatie Florin Dobrescu de la pseudo partidul Totul pentru Tara, il denigreaza pe zeci de pagini, grupuri si poze in Facebook pe Maresalul Ion Antonescu, impreuna cu Codrut Burdujanu si Mihai Rapcea acesta gasca de lingai de masoni, culmea tupeului de borfasi zic de Maresalul ca ar fi fost comunist si mason, dobitocii astia care chiar cred ca sunt jurnalisti niste slugi in asa zisa massmedia au mintea dereglata, banii sunt mai importanti ca demnitatea, Florin Dobrescu parca are spume la gura impotriva Maresalului Ion Antonescu, cum poate sa zica acest infatuat retardat ca maresalul a fost cu comunistii? Il intreb atunci daca era cu comunistii atunci de ce tocmai comunistii l-au executat? In timp ce idolul acestor cretinoizi recte HORIA SIMA trait bine merci pana la adanci batraneti fugit ca un turnator din tara...deci care a murit executat si care a trait in lux pana la batranete? Concluizia chiar HORIA SIMA a fost colaborator cu comunistii si masonii si nu invers !

Deci d-le Burlacu ce va mirati ca va denigreaza si pe dvs, daca pe insasi Maresal il umple de noroi si ii blesteama pe toti romanii care ii pomenesc memoria?!

FLORIN DOBRESCU si gruparea lui, inclusiv colaboratorii lui cu care se cearta de forma = ASOCIATIA TOTUL PENTRU TARA sunt NISTE TRADATORI SI NISTE GUNOAIE, SCURSURI REBUTURI SCHIZOIDE !

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928