BATAIOSULE, SPER CA NU DORESTI SA PRIVIM PESTE MULTIMEA NEAGRA ADUNATA ?

Subject:
Re: MARIAN BATAIOSU, VISEAZA LA O DICTATURA CRESTINA IN ROMANIA.
Date:
3/7/2013 5:30:30 A.M. Eastern Standard Time
From:
To:




Sent from the Internet (Details) 

 
Stimate Domn,
 
Iarta-ma ca ti-o spun, dar pe langa faptul ca esti strain de fiinta neamului romanesc, stai prost si la capitolul logica si cultura generala, sa nu mai vorbesc despre tulburarile de personalitate pe care le afisezi cu nonsalanta. Daca dumneata te consideri, nici mai mult si nici mai putin, decat un "ostean din Oastea Zeilor lui Zamolxis si cosmarul dusmanilor rasei, natiei si tarii noastre", inseamna ca ai serioase probleme de perceptie a realitatii, caz in care nu ti-ar strica un consult de specialitate.
 
Asculta Bataiosule,infatisarea ta cam tuciurie a pielii, te tradeaza ca tu esti strain de fiinta neamului romanesc, urmasa a geto-dacilor, nu eu. Ia uita-te in oglinda si convinge-te singur de aceasta, si vei intelege ca stai prost la capitolul logica si cultura generala, privitor la rase si natii. Despre politica si religie nici nu mai vorbesc, ca, esti un ipocrit si afon complet.Tu suferi de tulburari psihice si nu ti-ar strica sa consulti un psihiatru, daca iti falfaie rau o lampa cand merge vorba ca, oamenii cred  ( si au tot dreptul sa creada) in alte religii decat religia diabolica judeo-crestina. Deci dupa mintea ta de gaina inghetata cei care cred in Buda, Crasna, Zamolxis, Mahomed, Confucius sunt nebuni, pentru ca, nu cred ca tine in jidanul Isus din Nazaret,Regele Iudeilor (INRI), nu-i asa ? Fi atent ca, cu noi, paganii geto-daci, fiind mai ponderati iti merge cum iti merge, desi rabdarea noastra are limita si sper ca, nu doresti sa privim peste multimea neagra adunata, dar daca adeptii altor religii decat cea crestina, si mai cu seama islamicii, crezi ca, nu le-ar “strica un consult de specialitate”, pentru ca crezand in ceea ce cred, au “serioase probleme de perceptie a realitatii”, in mod sigur iti fac fundul, poligon de tragere.

Nu ma indoiesc ca te-a deranjat faptul ca, sunt cosmarul dusmanilor rasei, natiei si tarii mele natale, pentru ca printre acesti dusmani se numara si un oarecare Marian Bataiosu, daca ai auzit cumva de acest cretin. Eu am fost, sunt si voi fi pana la moarte un luptator pentru libertate, dreptate si adevar, un patriot nationalist si adept al credintei strabune pagane. Si daca va fi sa cad in aceasta lupta sacra pentru cauza nationala si a divinitatii, fi sigur ca voi cadea cu fata la dusman. Iar daca ti-am enumerat unele fapte din viata mea, am facut-o cu scopul sa ma cunosti mai bine si sa-ti dai seama cu cine ai de-a face. Asadar, nu-i vorba nici pe departe despre ce a-i aiurit tu, citez: “sa nu mai vorbesc despre tulburarile de personalitate pe care le afisezi cu nonsalanta”.
 
Nu-i vina mea ca, tu n’ai fapte,ci esti lipsit de caracter si discernamant, dar nu trebuie sa fi din aceasta cauza patimas, egoist, gelos si plin de ura impotriva mea. Eu si alti politicieni nationalisti si anti-comunisti ca mine, ne-am sacrifcat ca Romania sa fie libera, ca romanii sa-si poata exprima liber opiniile, sa poata folosi Internetul, fara sa le bata la usa Securitatea,  dar vad ca esti nemultumit si n’ai nici un pic de respect pentru aceasta. Dar nu-i nimic, o traim si pe aceasta, insa sa nu uiti o vorba inteleapta si anume “Celui nemultumit DumneZEU ii ia darul”.  Si se pare ca déjà DumneZeu, i-a luat darul dat poporului roman si l-a ajuns blestemul lui Zamolxis, din care cauza scade natalitatea, natiunea decade,iar tara se destrama. Toate acestea se intampla nu din cauza celor care vor sa refaca Dacia si religia pagana, ori sunt anti-cristi ca mine, ca nu acestia ori eu suntem la putere astazi in Romania, ci din cauza crestinilor anti-daci si anti-pagani, care pana nu de mult au fost mari comunisti si traiesc cu eronata impresie, ca daca, s-au dus la Biserica si au facut o cruce mai mare decat ei, gata i-a iertat DumneZEU si sunt ingerasi si sfinti crestini. Timpurile si istoria ne-au demonstrat ca, cu aceste ciurucuri crestine, care sunt cand cu dracul cand cu crucea, nu se poate infaptui niciodata in DACIA (Romania) “O TARA STRALUCITOARE CA SOARELE SFANT DE PE CER”, asa cum dorea Corneliu Zelea Codreanu si alti nationalisti.
 
Vezi ca zeii sunt duhuri, iar dumneata esti un biet muritor; Zamolxis, Salmoxis, Zamolxis sau Samolxis reprezinta variantele grecizate ale zeului getilor (numele dat de eleni unui trib autohton); tara mea se numeste Romania, adica patria romanilor, a neamului romanesc, iar patria dumitale se cheama Statele Unite ale Americii; rasa alba se stinge din cauza antihristilor ca dumneata.
 
N’am stiut, daca nu-mi spuneai tu, ca sunt un “biet muritor” de rand ca toti pamantenii, si asta din cauza ca cred in Oastea Zeilor lui Zamolxis,a geto-dacilor care sunt de rasa alba,iar tu te crezi un nemuritor, prin faptul ca crezi in dumnezeii abrahamitici ai rasei semite africane. Dar Isus Cristos, in care crezi tu orbeste, n’a fost tot un “biet muritor” ? Eu sunt constient de faptul ca oamenii sunt ca niste turisti pe aceasta planeta pamant, si toti sunt muritori din punct de vedere fizic, dar nu toti sunt muritori din punct de vedere spiritual si multi se intorc dupa moarte inapoi in spatiul cosmic,in imparatia vesnica a lui Dumne-ZEU, de unde au venit pe acest pamant. Spui ca Zamolxis “reprezinta varianta grecizata a zeului getilor” dar nu vii cu nici o explicatie documentara  si  stiintifica, ca sa lamuresti situatia, pentru ca habar n’ai de aceasta, ci vorbesti cu interpretari culese dupa ureche.
 
Dar hai sa-ti explic eu, cum a stat situatia, pentru a-ti imbogati cunostintele generale si de a nu mai bate campii. Din punct de vedere istoric, este bine cunoscut faptul ca, grecii sunt slavi de origine de pe Volga, insa parasind locurile lor natale, au ratacit vreo 200 de ani prin desertul egiptean, unde s-au incrucisat cu jidanii sclavi ai egiptenilor, din care cauza sunt porecliti, jidanii de peste ape. Si cum viata din desert este destul de grea si incomoda, auzind ca Tracia este o tara bogata, binecuvantata de Zei, au invadat Tracia, si au ocupat o mare parte teritoriala din sudul ei. Venind in Tracia, grecii au adoptat religia pagana a tracilor si si-au insusit rapid zeietatile tracice, creind la randul lor zei dupa modelul tracilor. In partea de nord a Traciei, mai exact in teritoriul geto-dac, al Romaniei Mari, geto-dacii aveau ca zeu supreme pe ZEUL MOS. Grecii vorbind limba slavona, n’au putut pronunta corect numele de ZEUL MOS din limba geto-dacica,si i-au spus Zamolxis, si asa a ramas in scrierile lor si a fost preluat de urmasii geto-dacilor. Iar ca sa te convingi ca acesta-i adevarul, poti sa-l intrebi de curiozitate pe orice grec, care nu cunoaste limba romana, sa pronute cuvantul,Zeul Mos, si vei vedea ca v-a pronunta automat Zamolxis.
 
Mai Bataiosule, tu esti sonat rau la cap, daca nu intelegi niste lucruri elementare si anume ca: Patria mea NATALA este Romania, pentru ca m-am nascut acolo si sunt moldovean get-beget din neam in neam,iar Statele Unite este pentru mine doar o patrie adoptiva, cum poate fi si altele.  Ai spus ca: “tara mea se numeste Romania, adica patria romanilor, a neamului romanesc”. Foarte bine,dar poti tu sa-mi dovedesti ca esti roman get-beget din neamul geto-dacilor, asa cum sunt de fapt romanii adevarati ? A te fi nascut in Romania, ori a fi cetatean al Romaniei, nu insemna neaparat ca esti roman de origine, ci poti fi de alta etnie.Sper sa nu-ti fie rusine sa-ti desvalui etnia, mai ales ca ai infatisare de grec, kazar, turc si chiar de tigan. Spun aceasta pentru ca, adevaratii romani, urmasi ai geto-dacilor sunt albi la cularea pielii, pe cand tu ai culoare pielii inchisa, cum a avut-o de fapt si semitul Isus Cristos si ceilalti dumnezei abrahamitici in care crezi si cu care vrei sa domini si sclavizezi Romania si umanitatea. Apoi cantareste-ti bine vorbele inainte de a le exprima public, daca crezi ca “zeii sunt duhuri”, ca s-ar putea sa te viziteze pe neasteptate intr-o noapte, un duh nevazut din Oastea Zeilor lui Zamolxis.
 
Si inca ceva, nu din cauza anti-cristilor ca mine,  “rasa alba se stinge”, ci din cauza lasitatii crestinilor, care pun interesele internationaliste ale jidanului Isus Cristos si ale sectei sale dizidente a iudaismului numita“Calea”, schimbata de apostolul Pavel in “religia crestina” si ale Israelului, inaintea intereselor nationale si accepta jugul asupririi si exploatarii umane a globalismului sionist si a Bisericii judeo-crestine, fara sa se revolte. Si corect in limba romana se spune “anti-crist”, nu “anti-hrist” ca in limba slavona, ca noi, romanii,  nu suntem de origine slavica. Si mai indraznesti cu nonsalanta sa te dai mare “patriot” roman, dupa ce ne spurci limba cu slavonismele tale bisericesti ? Te crezi mare crestin si vrei sa impui cu forta dictatura crestina in Romania, dar habar n’ai ca termenul de religie crestina vine din latina dupa Cristos, nu din slavona dupa Hristos.  Deci litera “C” este “C” , iar litera “H” este “H”, asa ca nu mai incurca borcanele, si juca rosia si neagra, ca nu tine figura.
 
 
Despre cum au renuntat stramosii nostri daci la religia lor pagana, iti recomand cartile Parintelui Gheorghe Ghelasie. Ultimul mare preot dac, unul din cei trei magi, a fost si primul martir crestin.
 
Ti-am explicat clar prin ce calvaruri au trecut geto-dacii, pana au acceptat contra vointei lor religia crestina, asa ca reciteste ce ti-am spus si nu mai insista in prostie, sa falsifici adevarul. Apoi “parinte” poate fi numit DumneZEU din ceruri, pentru ca, a creat fiintele umane, ori ta’tu si ma’ta, ori tatal si mama oricarei alte fiinte umane de pe fata pamantului, nu si un propagandist al religiei judeo-crestine. Un palavragiu judeo-crestin se numeste preot, calugar, episcop, patriarch, nu parinte. Este clar! Cate despre Gheorghe Ghelasie cine stie ce grec o mai fi fost si asta, cum a fost si asa-zisul sfantul Pavel (jumatate jidan si jumatate grec), care a infiintat crestinismul. Nu ma intereseaza si n’am timp pentru toate elucubratiunile lui Gheorghe Ghelasie, Petre Tutea, Mircea Eliade, Emil Cioran, Dumitru Staniloae si alti filozofi judeo-crestini. Si preotul Gheorghe Calciu-Dumitreasa, s-a dat un mare atlet al lui Isus Cristos, si “erou” crestin, dupa ce i-a torturat sangeros pe detinutii politici legionari la inchisoarea Pitesti, unde dupa ce-i batea asemenea cu moartea pe legionarii crestini, isi dadea pantaloni jos si-i forta sa-l sarte in borta c*****, spunandu-le ca acolo-i Maica Domnului si Isus Cristos.
 
Bataiosule, sa sti si tu, indiferent daca esti de-al nostru ori nu, ca religia pagana a mosilor si stramosilor nostrii geto-daci n’a disparut, ci exista vie in subconstientul fiecarui urmas al geto-dacilor si se transmite din generatie in generatie pana la sfarsitul lumii. Iar ca o dovada ca, romanii resping cu desavarsire crestinismul, sunt injuraturile cu Isus Cristos, Maica Domnului, Arhanghel,Cruce, Biserica etc. De asemenea, tin sa subliniez ca, cei mai mari conducatori ai organizatiilor crestine din lume, care au vizitat Romania, au ajuns la concluzia ca, poporul roman este crestin, numai cand merge vorba despre botezuri, nunti si inmormantari, in rest a ramas pagan. Si aceasta este o mare cinste si onoare pentru poporul roman, nu ceva rau cum cred fanaticii crestini ca tine.
 
Am citit ca parintii dumitale au fost legionari, pacat ca nu ai invatat nimic de folos de la ei. Multi legionari au murit in puscarii aparand credinta strabuna, unii dintre ei chiar desavarsindu-se, asa cum a fost Valeriu Gafencu, dar dumneata esti o rusine atat pentru legionarism, cat si pentru neamul romanesc.
 
Da, parintii si unchii mei au fost legionari, iar bunicii mei cuzisti. Ei m-au invatat sa fiu un om cinstit si drept. Dar cum si lor le era greata de rolul diabolic pe care-l joaca crestinismul, niciodata n’au incercat sa-mi intunece si indobitoceasca mintea cu tampeniile, aberatiile si absurditatile religiei crestine, ci m-au lasat sa-mi aleg singur calea religioasa in care sa cred si s-o urmez cu demnitate. Apoi stiu din propria experienta, ca crestinii sunt lasi, misei, mincinosi si tradatori. Spre exemplu, cel care a tradat gruparea de rezistenta nationala contra comunismului a tatalui meu, legionarul  Petru Burlacu,  a fost tocmai cel care umbla cu biblia in san. Un alt exemplu, unchiul meu, legionarul Ion Burlacu, care a stat 9 ani ca prizonier de razboi in Gulagul Sovietic, apoi a suferit ani grei in inchisorile comuniste din Romania, pentru actiuni de rezistenta nationala contra comunismului,fiind considerat foarte periculos, a avut ocazia sa stea in aceiasi celula cu un fost mare episcop al bisericii catolice din Romania. Ei bine, in discutii cu acesta, unchiul meu, l-a intrebat daca-i ceva adevarat cu religia crestina si Isus Cristos. Iar acesta, i-a spus ca, nu-i nimic adevarat, dar ca, pana la aparitia unei noi religii, trebuie sa-i tina pe oameni in frau si sub control, altfel ar lua-o razna. Deci asta-i menirea crestinismului sa-i tina pe oameni sub control si sa-i manipuleze dupa bunul plac al preotilor, nu ca ar tine de domeniul divinitatii, libertatii, adevarului, stiintei si cosmologiei, contra carora s-a opus cu inversunare.
 
Intr-adevar, multi legionari au fost inchisi si au murit in puscarii,dar nu pentru credinta strabuna care este de fapt cultul  pagan,ci pentru motive politice anti-judeo-masono-comuniste. Legionarii au crezut in credinta crestina, care este contemporana, deci in cea actuala din tara noastra, nu in credinta pagana, care este considerata strabuna, adica care o mostenim de la mosii si stramosii nostrii geto-daci de mii si mii de ani. Ai inteles bre putache !
 
In ce ma priveste eu sunt un vis al Garzii de Fier, dar avand in vedere ca, aceasta organizatie nationalista a fost tradata si distrusa nu numai de dusmanii externi, ci chiar de dusmanii interni in frunte cu Horia Sima, optez mai mult pentru cuzism decat pentru legionarism. Asa ca n’am cum sa fiu o “rusine atat pentru legionarism, cat si pentru neamul romanesc”, pentru ca, nu eu le-am atacat, distrus si adus intr-un hal fara de hal, ci cei care s-au batut cu caramida in piept ca sunt mari legionari si crestini. Cat despre Valeriu Gafencu el a murit ca un fraier pentru jidanul Isus Cristos si religia satanica judeo-crestina, ca si Ionel Mota si Vasile Marin, nu pentru Zeul Mos si religia sacra pagana a geto-dacilor si urmasilor lor. Asa ca acestia pot fi considerati “eroi” si “martiri” ai judeo-crestinismului si dumnezeilor abrahamitici, nu ai nationalismului si Oastei Zeilor lui Zamolxis. Ce sa-i faci, vorba proverbelor “Unde nu-i cap, vai de picioare”, ori ”Cum iti asterni asa dormi”,  ori “Fiecare pasare pe limba ei piere”.
 
 
Fii om rezonabil si responsabil, si renunta la prostiile astea pagano-naziste, pana nu dai coltul si te intalnesti cu adevaratul Dumnezeu, caz in care vei ramane ca vitelul la poarta noua.
 
Mai facut sa zimbesc fara sa vreau d-le Bataiosu, nu degeaba ai o mutra hazlie de bidon turtit. Daca am sa te bag in aia a ma’ti ai sa te superi, de aceia iti spun sa-ti vezi de mucii tai, ca esti prea mic pentru un razboi atat de mare.Incultule si imbecilule, ti-am mai spus si repet, nu sunt german ca sa ma faci nazist. Iar svastica este un simbol sacru pagan care a aparut acum circa 10 000 de ani, pe cand nazismul nu are nici 100 de ani vechime. Nu esti deloc documentat si n’ai nici o logica in gandire si exprimare,iar  argumentele tale sunt puerile, asa ca nu mai debita prostii si tampenii, ca injosesti poporul roman, in numele caruia vorbesti, si-l faci de rusinea si ocara lumii.  
 
Si acum la drept vorbind, daca-mi doresti sa dau “coltul”, adica-mi doresti moartea, eu ce sa-ti doresc tie ? Binele ?!  In fine, ar fi cazul sa retii ca, eu  sunt adeptul legii Talionului, care prevede: “Palma pentru palma.Dinte pentru dinte.Ochi pentru ochi si Moarte pentru moarte”. Si nu tolerez nimanui nimic, pentru ca, nu sunt un idiot crestin, ci un pagan darz,un om al justitiei si ordinei.

Oricine poate constata, ca ti-am vorbit frumos si politicos pana acum, desi nu meritai acest respect din partea mea, dar vad ca a-i intrecut masura si incepi sa ma iei peste picior, ca si cum am fi pascut impreuna oile, asa ca, pana aici Marian Bataiosu,mai departe nu se trece. Iar ca vitelul la poarta noua ai ramas tu, pentru ca, in viata ta, nu cred ca ti-a pus cineva in fata atatea adevaruri istorice, religioase, culturale si politice cum ti-am pus eu. Si am procedat astfel, nu numai cu scopul  de a te destepta si trezi pe tine la realitate, ci de a le da posibilitatea altora,care nu sunt atat de indoctrinati si corupti, de a fi recuperati si salvati.
 
Prin urmare de la mine ai multe lucruri importante si de valoare de invatat, insa eu la tine nu gasesc nimic bun, ci totul pute urat a judaism, masonerie, crestinism, sionism, satanism, tiganism, sarlatanism,slavonism, liberalism, jigodism, egoism, minciuna, perversitate si tradare. Si nu te mai imbata cu apa rece si-l confunda pe Isus Cristos cu DumneZEU.  DumneZEU nu te-a contactat pe tine, deci nu-l cunosti in persoana. Si nu inteleg cum ti-ai permis sa vorbesti in numele lui,  si sa afirmi ca voi “ramane  ca vitelul la poarta noua”, in fata lui ? Ori tu ai impresia ca l-ai prins pe DumneZEU de picioare, iar el se misca ca o papusa de teatru, cum tragi tu, ori alti crestini sforile ? Nu esti tu ori alti crestini in masura sa decideti cine sa fie binecuvantat de DumneZEU si cine nu, cine sa intre in imparatia lui si sa aiba viata vesnica, si cine sa arda in focul iadului judeo-crestin, inventat de judeo-crestinism, ca o sperietoare de ciori.
 
Dupa cum bine sti, eu nu ti-am cerut niciodata sa renunti la religia ta crestina, dar tu ai avut tupeul sa-mi ceri mie sa renunt la cultul pagan.Vezi cat de nesimtit, nedrept si pervers esti ? Din partea mea, daca nu prezinti un pericol pentru lumea necrestina, esti liber sa-ti manifesti sentimentele crestine cat vrei. Iar ca lumea sa-si dea seama cat de mare crestin esti, poti sa-ti pui cruci in limba, buze, nas, sprincene, urechi, la gat, pe maini si chiar in sange, ca nu ma interseaza si nu ma deranjeaza absolut deloc.
 
Iar daca te crezi asa grozav, si vrei razboi, du-te si te razboieste cu secuii si maghiarii, care vor sa faca din Transilvania, tara lor, nu cu mine, care te reped de nu te vezi.  Aaaa! cu acesti secui si unguri, care vor sa dezmembreze Romania, nu te lupti, pentru ca sunt fratii tai crestini si faceti parte din aceiasi turma a lui Isus Cristos, si vorba proverbului “Corb la corb, nu-si scoate ochii”.
 
P.S. Nu te mai obosi sa-mi raspunzi ca si asa nu ma intereseaza aberatiile dumitale. Cat despre amenintarile pe care mi le arunci, fac cu ele ce fac si cu hartia igienica.
 
Ei da, ce sa mai vorbim, te crezi si tu cineva in aceasta lumea,pe cand in realitate esti un  neica nimeni, un mancurt, mongrel si rob al judeo-crestinismului, indobitocit pana peste cap. Deci tu ma ameninti cu datul “coltului”, daca nu renunt la Cultul Soarelui, adica la Fiii Luminii si Intelepciunii, si tot tu te plangi ca-ti arunc amenintari ? Mai Bataiosule, tu nu vezi ca gemi de prost ! Toti care mi-au vorbit pana acum despre tine, mi-au spus ca, vorbesti ca din cosul de gunoi si ca esti o hartie igienica care se arunca in WC-u, dupa ce este folosita.  Si atunci cine vrei sa te aleaga pe tine presedinte al Romaniei, Gheorghe dracul ? Hai bre cretinule fugi de aici ca, esti un idiot, tembel si dobitoc din cale-afara, care visezi cai verzi pe pereti si umbli dupa cai morti sa le iei potcoavele.Tu chiar esti intr-o ureche, de nu intelegi ca, romanii abia au scapat de dictatura comunista, nu mai cu seama sa vrea o alta dictatura, cea crestina visata de tine si alti extremisti crestini, care se dau drept nationalisti, legionari si de dreapta ? O fi romanii prosti de buni ce sunt,dar mai bine prefera sa aleaga presedinte un ateu, ori liber cugetator, decat un fanatic crestin ca tine.
 
Astazi, romanii sunt preocupati, sa-si gaseasca un loc de munca, unde sa poata castiga un ban, pentru a-si construi o casa, a-si cumpara o mobila,  un televizor, telefon, computer, o masina, si n’au timp de pierdut cu batutul de matani in bisericii, ori cu ascultarea  predicilor preotilor in care propaga istoria si cultura Israelului. Apoi nu de crestinsim, biblii, icoane jidanesti,biserici, manastiri si preoti crestini, duce lipsa poporul roman, ci de o viata mai buna si in primul rand de o educatie nationala sanatoasa.Asa ca degeaba se roaga crestinii romani la Isus Cristos in Bisericile crestine, ca vorba proverbului “Pana la DumneZEU, te mananca sfintii”.
 
Educatia  nationala poporului roman, nu se face cu ajutorul bibliei care sta la basa religiei judeo-crestine si care este o carte imorala, pornografica, plina de mituri, superstitii, aberatii, absurditati, anecdote jidanesti, evenimente din istoria Israelului, cantece, proverbe si legende jidanesti ale legilor si traditiilor mostenirii judaice. De asemenea,o educatie nationala poporului roman, nu se face cu ajutorul ocultei judeo-masonice, care-l transforma pe om in servitorul jidanului international, il face sa fie pervers, egoist, plin de invidie si rautate si sa umble cu secrete. Si nici cu ajutorul judeo-monarhiei, care-l forteaza pe om sa fie supus si sa stea in genunchi, cu capul aplecat si caciula in mana, cand trece caleasca regala. Ori cu ajutorul judeo-comunismului, si a doctrinei sale  marxist-leninista, care a facut din oameni, neoameni si a ucis peste 100 de milioane de oameni inocenti,in numele utopiei judeo-comunista. Vorba calaului comunist Stalin “Nu-i omul, nu-i problema”. Ori cu ajutorul judeo-capitalismului, cu tot cortegiul lui funeral de coruptie, inflatie, haos, debandare, somaj, economie de piata, decadere morala si spirituala, homosexualitate, prostitutie, santaj, camata, saracie si mizerie.
 
O educatie nationala sanatoasa poporului roman se face in primul rand prin cunoasterea adevarului istoric care a stat la baza culturii si civilizatiei mosilor si stramosilor nostrii traco-geto-daci; prin cunoasterea originei si identitatii noastre stramosesti; prin cunoasterea credintei strabune si a trecutului nostru de glorie; prin cunoasterea inaintasilor nostrii si a idealurilor si aspiratiilor lor nationale; prin cunoasterea limitelor teritoriale, a obiceiurilor, artei, folclorului si traditiilor mostenirii stramosesti; prin cunoasterea pricipiilor nationaliste de cinste, dreptate, libertate si adevar,precum si prin cunoasterea si dezvoltarea realizarilor culturale, stiintifice, economice, industriale, agricole, comerciale, turistice, sociale si militare cu specific pur national. Cum adica, cunoaste toata lumea occidentala istoria rasei, natiei si tarii noastre si mai cu seama faptul ca suntem geto-daci si ca suntem pe acel pamant de zeci de mii de ani, pamant care istoric s-a numit Dacia si nu-si cunoaste poporul roman originea, ci se lasa indus in eroare de niste venetici straini, care sustin ca ne tragem din tiganii Romei si am aparut ca natie si ca tara, abia in 1859, cand s-a recurs din stupiditate si tampenie la numele de Roma-nia si rom-an ?  Asta este o rusine grosolana si o pata neagra pe obrazul poporului nostru, iar daca nu va avea curajul si puterea sa scuture de jugul robiei judeo-crestine si sa se spele de aceste falsuri, insulte, umilinte si injosiri, inseamna ca-si merita soarta in care traieste, vorba poetului cuzist, Octavian Goga “MUNTII NOSTRII  AUR POARTA. NOI CERSIM DIN POARTA’N POARTA”. Iar daca cineva are ceva de obiectat fata de ce am scris, este liber s-o faca, dar sa vina cu dovezi si argumente logice, altfel il toc ca pe varza.
 
Atat am avut sa-ti spun, in rest corespondenta noastra inceteaza de astazi inainte, pentru ca timpul meu este prea pretios ca sa mi-l pierd cu un fanatic crestin ca tine.
 
Dr.Constantin Burlacu –fiu de legionar, fiu de veteran de razboi, nepot de cuzist si adept al paganismului si dacismului.

Comments

Popular posts from this blog

DESPRE TRADAREA DEMOCRATIEI

Razboiul nevazut al evreilor sionisti

Planul evreilor khazari- o scrisoare uimitoare din 1928